АВГУСТинчета.На градина или не-лятна жега ни зове -2.

• 18 559
  • 276
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Много е сладичка малката, радвам се, че всичко е минало наред!  Hug

# 166
Марулчеееееее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Страхотно е малкото шушче  Heart Eyes Да ги нацелуваш хубаво от нас и двете Hug Добре дошла и от мен, радвам се, че всичко е минало бързо и най-вече добре  Peace Включвай се когато можеш да ни разказваш още  Hug

Аз не пиша, че  пак съм без компютър  ooooh! - с Лори го поляхме отново порядъчно с кола  Crazy Embarassed

За подарък и ние не сме решили още . Лори си сменя желанията на няколко седмици  Laughing Първо беше пързалка, после кола, после къща, сега иска мотор и Мечо /идея си нямам какъв е този мечо  ooooh!/

# 167
  • София
Леле Марулка  Hug браво на детето -герой  Hug

ПУ ПУ да ти е жива и здрава, много сладко бебче Нева ....едно таково мило ми стана с тази снимка  Hug

# 168
  • София
Аз тази година реших да не организирам рожден ден на Кало. Парите ще ни трябват за море. Ще му поръчам една тортичка със свещички само.
Иначе за подарък - сега ще отделя 200 лева за ново столче за колата.

# 169
Марулка, и аз се просълзих от разказа ти Hug Върна ме назад, когато раждах Деница, толкова сходства има /без упойката/. Добре дошли и на двете ви Hug
За подарък на Деница и аз не съм мислила, най-вероятно ще избирам на място в някой магазин. А отсега съм поръчала на сестра ми да провери къде в Ахтопол могат да ни направят торта. Може и сладоледена да вземем, важно е на самия РД  детето да духне трите свещички Grinning

# 170
Марулка, браво на късметлийчето Неви! Радваме се, че сте си вкъщи, бърза адаптация и сладко гушкане с двете Шушенца Hug

И аз като теб смятам отново да ползвам услугите на анестезиолога, живот и здраве. Още не се беше обърнал при последния преглед, утре съм при доктора да го видим дивачето.
Нашия скъп тати снощи ме ядоса и смятах да не почивам, обаче май ще си взема отпуска до 45 дневния боолничен другата седмица
Снощи така сладко си играха децата, голямо дивеене, каране на колела, пускане на пързалката по трима -има и снимки.Прибрахме се в 10 и ни изчака времето и заваля тогава.

За подарък на Даниел, той иска тати да му донесе гооооям камион, сега е щастлив с колелото, което тати му купи.

Успех на Нети Hug

# 171
Здравейте,момичета Simple Smile.Отдавна не съм влизала в темата,но ще ми простите.Ето че днес се наканих и чета за такива хубави новини!
Честито,Силви,втора красавица!С късмет да расте,благословена да е  с прекрасното си име!Бързо възстановяване ти пожелавам!
На Нети ще стискам палци за утрешното секцио и дано е леко и да гушне и тя своята втора рожба!
На всички рожденички със закъснение да честитя и пожелая здраве,съпружеска любов и повече радостни преживявания да насищат дните им!

# 172
Марулка HugПривет и от нас   bouquet Радвам се че всичко е минало добре .Страхотно е малкото Шушенце Heart Eyes
аз съм на работа отново Crazy, та затова ме няма много-  много из форума.Дари е добре- гледат се е баби и дядовци. Свеки чат пат ме ядосва, та скърцам по телефона Twisted Evil.Иначе е добре- забавлява се страхотно,. Майка ми ми праща снимки на щуротиите й всеки ден Simple Smile Събота отивам да си я видя Hug Ще й нося подарък, разбира се( пазарлъка беше че тя остава  в Плевен, а мама и тате отиват да изкарват парички за...понита ooooh!Тя е луднала по всякакви коне- .живи! , и понеже няма да я огрее такава придобивк, пълня колекцията с любимите й   Мy little pony.Там разнообразието поне е сравнително голямо и има неща, които не съм ги купила.ТО са къщи, киносалони, сладкарници и кво ли още не ooooh!Само дето струват майка си и баша си де...ама- това ще е  за нея със сигурност Simple Smile Както и тортите Peace

# 173
Marulka_s, много е хубава Нева.Да ви е жива и здрава!
Ще очаквам с нетърпение да се включваш пак и да разказваш за вас. Simple Smile

Успех на Нети! Hug

И ние още не сме избрали нищо за подарък.Ще правим и кръщене тогава, поканили сме си доста гости ( хем и като освещаване на къщата ), та с един куршум... Simple Smile
Качих малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=397732
а това е люлката на Вики, която баща й и чичо й направиха:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=397732&pid=13409662
Сега е ред на къщичката, ако успеем до август да я направим, може би тя ще й е подарък за РД. Simple Smile

# 174
  • София
Хайде ето малко снимки от синковеца и моя прелест от Стара Загора

# 175
  • София
А и да кажа, че сега мернах при юлки 2009, че Нети е родила момче - Владислав с мерки 4 кг и 53 см!  Grinning

Ако е нашата Нети - да й е жив и здрав Владислав!   bouquet

# 176
  • у дома
ха, интересни съвпадения се случват тук   Laughing  за родените на 4 юли вече е ясно, но ако плановото секцио на Netty е утре, както е написала  megishik  Hug пак ще има съвпадение, но този път моето по-голямо братле е роден в утрешния ден  Mr. Green ама и днес да е, няма значение, стискам палци всичко да мине по мед и масло и съвсем скоро да двойната мама лично да ни се похвали тук  Praynig Hug  bouquet
marulka, много ви прегръщам  Hug Hug Hug гледам си ми спестила разни неща, ама нищо, простено да ти е  Mr. Green  Mr. Green

доклад: Ния е ваканция при баба и дядо. тази седмица са на вилата, днес ми се обади да си говорим и да разкаже какви ги вършат с баба си, след което ми съобщиха, че в петък ще си дойдат, ще я пуснат да преспи при мама и тати, ще се изкъпе, едно - друго и в съботата отново потеглят. ама няма може ли, не може ли  Confused  Joy

за РД-то - предстои само да раздадем поканите  Mr. Green иначе съм в размисъл за тортата... защото искат сертификат и няма да мога аз да я направя, отделно не е ясно дали ще имам кухня по това време  Crazy  Crazy а за подаръци - никакви идеи  newsm78 всъщност може би ние ще й вземеме наколенки и каска за колелото, защото все още си няма, а ще има нужда. добре, че е pepper, за да се присетя  Laughing

пп аз докато напиша и то вече се изясни, че нямаме този път съвпадение  Laughing да е жив и здрав малкия Владислав и бързо възстановяване на мама  Hug  bouquet

# 177
Ех, че хубави новини Heart Eyes Марулка честито ти второ Шушенце, много е сладка, да е много здрава, послушна и чаровна като кака си а на теб бързо възстановяване   bouquet
Честито бебче и на Нети! Hug
При нас нищо особено, на малкия абцеса почти мина, което е добре т.к в петък сутринта е на операция и като няма инфекция е по лесно да се види кистичката която трябва да се махне. Хубавото е, че операцията е 7.30 сутринта и няма да се налага да го държа гладен 4 часа, отсега ми се е свил стомаха а пък докато чакам да го изкарат в реанимация ще се побъркам ooooh! Круиза мина добре малкия беше много щастлив да е покрай баща си. Приятен ден на всички  Hug

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 17:19 от cvetyab

# 178
marulka_s ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ НЕВА!

Много е красива и много прилича на голямото Шуше. Да те слушат и двете мадами мнооого.

Преди дни влязох да чета темата от там докъдето бях стигнала и гледам, че на марулка и остават броени дни докато роди и няколко поста след това се оказа, че е пак е щастлива мама на мадама. Много се зарадвах.

И за Блу си мислех защото е около РД на мойта майка, но пак не улучих да ти честитя на деня. ЧЕСТИТ РД на патерици! И чакам да видя тортата.

Моят син вчера ми говори по телефона, че иска при мен и по точно че иска да работи при мен. Много мъчно ми стана. Да идва отпуската за ходим на море и да си прибирам детето, че това от седмица на седмица изобщо не ми стига.

И не на последно място честито и на Нети. Дайте малко инфо за варненските мами.

Незнам какъв подарък ще купуваме за РД на малкия. Колело му взехме в началото на лятото, за да може цяло лято да го кара. Нещо свимволично ще е тази година. Така или иначе всяка седмица му носим по нещо ново поръчано от него. Сега съм приготвила една торба играчки за детската градина в Завет, да разчистя малко че вече няма къде да ги държим.

Хайде целувки до следващия път!  Heart Eyes

# 179
  • София
Честит син на Нети! Да е жив и здрав!  Hug    bouquet И пак хубаво име са избрали  Simple Smile
Цвети, дано всичко мине леко!  Praynig Представям си как ти се е свила душицата  Rolling Eyes
Радвам се, че покрай бебешките новини са разписаха мами, които скоро не го бяха правили  Hug Мегишик, как сте вие?
Ембър, Вики е прекрасна, да ви е жива и здрава  Heart Eyes А люлката е страхотна  Peace
Нана, как ви завидях  Crazy Hug
За подарък - сетих се нещо, то не става за основен подарък, но като допълнение - понеже много се зяпа Джетикс у нас  Crazy , там рекламират някакъв Лунен пясък, различни тематики има, та мисълта ми беше - някой виждал ли е някъде да се продава, отзиви от познати и т.н. , въобще - интересно ли им е на децата. Нещо по-занимателно да му взема, стига с тези роботи и супер-герои  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт