Страхотно е малкото шушче
Да ги нацелуваш хубаво от нас и двете
Добре дошла и от мен, радвам се, че всичко е минало бързо и най-вече добре
Включвай се когато можеш да ни разказваш още 
- с Лори го поляхме отново порядъчно с кола
/
Върна ме назад, когато раждах Деница, толкова сходства има /без упойката/. Добре дошли и на двете ви 

.Отдавна не съм влизала в темата,но ще ми простите.Ето че днес се наканих и чета за такива хубави новини!
Привет и от нас
Радвам се че всичко е минало добре .Страхотно е малкото Шушенце
, та затова ме няма много- много из форума.Дари е добре- гледат се е баби и дядовци. Свеки чат пат ме ядосва, та скърцам по телефона
Събота отивам да си я видя
Ще й нося подарък, разбира се( пазарлъка беше че тя остава в Плевен, а мама и тате отиват да изкарват парички за...понита
Тя е луднала по всякакви коне- .живи! , и понеже няма да я огрее такава придобивк, пълня колекцията с любимите й Мy little pony.Там разнообразието поне е сравнително голямо и има неща, които не съм ги купила.ТО са къщи, киносалони, сладкарници и кво ли още не
Само дето струват майка си и баша си де...ама- това ще е за нея със сигурност
Както и тортите

пак ще има съвпадение, но този път моето по-голямо братле е роден в утрешния ден

гледам си ми спестила разни неща, ама нищо, простено да ти е 
а за подаръци - никакви идеи
всъщност може би ние ще й вземеме наколенки и каска за колелото, защото все още си няма, а ще има нужда. добре, че е pepper, за да се присетя
Марулка честито ти второ Шушенце, много е сладка, да е много здрава, послушна и чаровна като кака си а на теб бързо възстановяване 
Круиза мина добре малкия беше много щастлив да е покрай баща си. Приятен ден на всички

И пак хубаво име са избрали
Представям си как ти се е свила душицата
Мегишик, как сте вие?
А люлката е страхотна
, там рекламират някакъв Лунен пясък, различни тематики има, та мисълта ми беше - някой виждал ли е някъде да се продава, отзиви от познати и т.н. , въобще - интересно ли им е на децата. Нещо по-занимателно да му взема, стига с тези роботи и супер-герои
Препоръчани теми