АВГУСТинчета.На градина или не-лятна жега ни зове -2.

• 18 555
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
  • варненка от София
За подарък - сетих се нещо, то не става за основен подарък, но като допълнение - понеже много се зяпа Джетикс у нас  Crazy , там рекламират някакъв Лунен пясък, различни тематики има, та мисълта ми беше - някой виждал ли е някъде да се продава, отзиви от познати и т.н. , въобще - интересно ли им е на децата. Нещо по-занимателно да му взема, стига с тези роботи и супер-герои  Crossing Arms

Елфче, лунния пясък го продават представителите на Хиполенд, съответно в Хиполен го има или на борсата им на София прес. Братовчедка ми работи там и казва, че се смилат да го продават този пасък, ще я разпитам подробно и ще пиша.

Иначе Нети е родила днес, да. Голям юнак, да е жив и здрав, много да слуша и да расте прекрасно дете.

# 181
  • София
Мерси, Марулка  Hug не се занимавай с това  Blush , имаш по-важни неща сега  Hug Пиши, когато имаш възможност за реакциите на Шушето, много ми е любопитно  Blush , а и като е момиче сигурно по-различно приема нещата. Много ти е сладка лентичката  Heart Eyes Ох, да взема да сменя моите, писна ми да са недостъпни  newsm78

# 182
Марулка, честита принцеска! Да ви е живичка и здрава и кака Стефани да помага и слушка! Да са ви живи и здрави и двечките!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 183
Лелееее, колко съм изостанала  ooooh! идея си нямам какво се прави с този лунен пясък  Embarassed Лори много обича да играе с моделин  Peace - скоро й подариха един комплект с различни морски формички /които и аз измислих как мога да ги ползвам  Crazy/ и се занимава поне по час на ден с него. Обича да рисува и с боички  Peace Голям интерес проявава и към фигуралните линии и вече забелязвам, че започва да очертава много добре фигурките, а и тя е изненадана от себе си и много се радва  Laughing С друго май не сме се занивали, ама нали знаете приказката за босите обущари - и при мен май е така  Embarassed

Честита рожбичка на Нети   bouquet

# 184
Марулче много е сладка Нева,картинка просто! Да ти е жива и здрава,браво и на двете ви! Hug Hug Hug

Сега ако видим и Влади на Нети ще е страхотно , да и е жив и здрав и той,голям юнак наистина  Hug

Нана само това ли са снимките?

Ембър много е сладка Вики с тази рокля, а люлката е чудесна  Peace Браво на майсторите!

Тук има лунен пясък продават го в кутии с различни формички към него и е много интересен,казва се лунен защото блести.Еличка го обожава ,но не съм взела за в къщи защото лесно се пилее и става много трудно за чистене , така че сега тя играе с другите деца в общинския център.

Пепе ами обяснявам, какво да се прави ,иначе не става  Wink
Цвети споко едва ли ще го държат дълго под упойка,може и местна да е само.Как ще го опазите да не се пипа обаче не знам, милата душица,дано бързо му мине  Hug

Елфче не си пускала снимки на Алекс и батко му скоро,а ще е хубаво да ви видим  Rolling Eyes

# 185
  • София
Само тези снимки съм обърнала в jpg формат, че Канонът снима в друг. Като проимам малко време ще кача още.  Wink

Не знам да се похваля или да се оплача - резултатите от хормоналните ми изследвания са повече от перфектни. Всички тъпи хормони са в норма, а краката ми снощи приличаха на самуни. Да се чуди човек от какво. Сол не ям вече 10 дена, вода пия като идиот.

Сега ми препоръчаха да ходя на съдов хирург. Да погледне вътрешните вени на краката.

# 186
  • София
Привет!
Нана, добре поне, че хормоните са добре. Въпреки че наистина е хубаво да се намери причината и да се коригират нещата. Успех!  Praynig Peace
Вст, ето това открих в нета http://felyx-toys.com/store/index.php?main_page=index&cPath=175_194  Rolling Eyes
Марго, имам снимки на компа, даже от срещата са качени, ама все нямам време да ги пусна  Embarassed Blush

# 187
  • София
Честит син на Нети, да расте здраво и умно дете!

Марти има такъв пясък, доволна съм, занимава се повече от час с него. Дори мисля и още един комплект да взема, те са с много хубави фигури. Имаме този с динозаврите  Crazy
А иначе за подарък и аз съм в чуденка, ето тук и тук има много хубави неща и аз мисля едно влакче с релси да му взема.

# 188
Ех, че хубави новини!!!
Марулка, да ти е жива и здрава момата! Умна и послушна като каката, много радост и положителни емоции да ви носи новото човече! Специални поздрави на каката- сигурно след тръгването на градина, и след като е вече кака видимо се е променила.
Радвам се, че раждането е минало леко, бързо възстановяване ти желая.
 Честит юнак и на Нети! Всичко най- добро на цялото им семейство, чакаме разказ и от нея!
Много мило ми става като чета за августинчета, които са станали каки и батковци. Нашето диване и на 20 да стане- пак ще е малкото човече ooooh!
А за диваненцето- от 01.06 е на градина. Уж свикна там- може би беше сравнително лека адаптацията заради децата, които се прехвърлиха от яслата заедно с него. Бърбори непрестанно. Иска да му се четат ен на брой книжки преди заспиване /и поради тази причина предпочита да спи при баба си, че нейният праг на търпимост е доста по- висок от моя  Embarassed/
Вече е започнал да си показва рогата и в яслата /може да е страшен инат като пожелае/. Видимо пак е в някаква криза, защото се сърди за простотии, инати се и се тръшка, реве с корокилски сълзи  Cry Две минути по- късно се е извинил и забравил.

# 189
Направо ме заинтригувахте с този пясък  Laughing   bouquet  Ще потърся за Лори - както обича да се занимава с такива неща сигурно ще й хареса  Peace
elen@, наистина има страхотни неща  Peace Ще ги разгледам на спокойствие довечера.

# 190
  • София
Елена, а те нали са по няколко цвята - ако се смесят после как се разделят  newsm78 Или на Марти не му хрумва да прави така  Crazy Влакче Ивчо получи от баба си и дядо си миналата година за рд. Интересно му беше в началото, сега не особено. Само ние ли сме така - бързо му омръзват играчките и все иска нови  Rolling Eyes
Елиа, и аз мислех че Ивчо не става за батко, ама му се наложи.  Laughing
Вст, в сравнение с Иво Лори е вундеркиндче  Wink Hug Той отскоро почна да "рисува" с водни бои и като го питаш какво е нарисувал -  отговаря "боички"  hahaha ooooh! С Лунния пясък предполагам също аз ще трябва остовно да се занимавам, поне докато свикне и му покажа как става, ама ми е мерак да го пробваме Blush

# 191
И мен ме заинтригува този лунен пясък. Преди време го гледах в един онлайн магазин и ми беше интересно какво се прави с него.
Елфче като купиш на Ивчо да разкажеш. Нали нашия РД е след вашия.  Laughing
Само малкия да не ме накара аз да си играя с пясъка а той гледа, че зимата егати таланта развих докато му рисувах далматинци, мечо пух, шевролет (за който в първия момент си мислех че иска самолет, но след рев от негова страна разбрах за какво иде реч), ауди и др.
А като рисуват с водни боички, цапат ли инвентара вкъщи или само децата се омазват?

# 192
Аз днес го гледах тоя пясък Simple Smile ЩОто имаше с ..понита Joy изкуших се, ама отложих малко. на разли4ни размери са , а и според формите явно има разлика в цените. 38 лв беще тоя конския Laughing Не спи4а и не засъхва, което е готиното, ама пък от друга страна не се кефя особено на пластелинените неща и избягвам да предлагам разни такива занимавки дето ще  ми карат да съм нащрек и ще ми развалят комфорта Sunglasses

# 193
  • София
Ох, то и аз нямам нужда от още занимавки  Crazy , ама уж да е нещо по-интелектуално  Laughing Дриймс, ако вземем ще пиша. А с този шевролет ме уби  Laughing За боичките - много съм хитра, ама рисува само при нашите  Whistling , у нас не съм му купувала, да не си вкарам автогол  Blush  Embarassed Не че цапа много, но не бих рискувала.

# 194
Дриймсче, аз съм й взела от боичките за рисуване с пръсти - те се почистват много лесно и не оставят никакви петна  Peace Лоретка рисува на столчето си за хранене и успява да омаца само него и себе си  Peace И  нали ми е прасенце, предпочита да рисува с пръстчета  Laughing
Елфче, ти пък  Crazy да не мислиш че Лори рисува кой знае какво - за сега успех имаме само в кръглите форми. Ама аз не й се впрягам  Embarassed има толкова време да учи тези неща - важното е сега да се забавлява  Peace
На Лори й взехме и една черна дъска с тебишири - това също ни е добро попадение за двора  Peace

Общи условия

Активация на акаунт