АВГУСТинчета.На градина или не-лятна жега ни зове -2.

• 18 552
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Елена, а те нали са по няколко цвята - ако се смесят после как се разделят newsm78 Или на Марти не му хрумва да прави така  Crazy

Не се разделят  Laughing Нашият беше 2 цвята, зелен и оранжев, сега е само един и го е докарал до цвета на истинския пясък  Joy

# 196
  • София
ясно  Laughing , мерси  Hug
какъвто е ревльо остава да ми реве, че иска да го оправя  Rolling Eyes newsm78 Crazy

# 197
  • у дома
дървеното влакче много ми хареса  Party elen@ колко парички струва  Rolling Eyes а и този лунен пясък ме заинтригува  newsm78 Dreams, пак оправдания  Joy  Mr. Green

такаааааааа айде като за лека нощ да ви почерпя за днешния РД на братлето ми

и ОЩЕ

феновете на Тери Пратчет ще оценят  Mr. Green  Laughing

какъвто е ревльо остава да ми реве, че иска да го оправя  Rolling Eyes newsm78 Crazy

Joy Joy hahaha hahaha

# 198
Еххх, Блу, направо ми остават очите в красотите ти  Peace Невероятна си мила, поздравления.
Аз пък имам една малка фенка на Мики Маус, която сигурна съм ще оцени уменията ти ако най-накрая се решиш да пуснеш оферта за услугите ти  Wink Mr. Green Hug
Тази вечер бяхме в Джъмбо за парти нещица - ами това е положението, темата ще е Мики Маус и това е и то до най-малката подробност Laughing Важното е да й е добре на нея - само не успяхме да намерим подходящи свещички, ама има време  Peace
Огледах се за пясък, ама нямаше  Laughing
Елфче, и Лори е изпаднала в някакъв ужасен ревлив и мрънкащ период. Големи драми са за всяко нещо  Tired Дано по-бързо отмине, че много ме изморява така  Embarassed

# 199
Добро утро Laughing
  Хайде да сервирам кафенце
   А ще закуся с тази тортичка на Блу,отново е сташна Peace Peace Peace
  Марулка,да ти е жива и здрава  малката принцеска,и кака много да помага  bouquet
  Честито бебче и на Нети!
  Ние се завърнахме и когато успея ще кача малко снимки Wink
 Наско не искаше да влиза във водата,но със зор го топнахме,че да се осоли поне Mr. Green
   Целувки за сега ,че малкият оттръгна кабелите #Cussing out,страшен бандит е станал ooooh!

# 200
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Vst_80!
Много здраве, късмет, любов и вдъхновение за нови красоти! Hug

Блу, тортата е супер. Peace
Elli_78, добре сте си дошли.Ще чакаме снимки с нетърпение.

Заинтригувахте ме и мен с този лунен пясък.Даже го намерих тук в една книжарница, ама имам време да му се почудя още малко.

Вчера разширявахме зеници на Вики.Учудващо добре го прие, аз очаквах някакви драми, като знам колко е неприятно.А пък тя чак ме изненада.Ще слагаме очила, само че е + диоптъра, доколкото разбрах ще настояваме да ги носи като пише, рисува.Но ни предстои още един преглед и тогава окончателно решение.
Блу, на Ния очилата с какъв диоптър са - плюс или минус?

# 201
Блу, ти направо ме разби!!!!!
Тортата е невероятна. В началото помислих, че е снимана играчка, но като видях, че е торта, правена от теб направо се размазах Shocked
Направи нещо с таланта си, моля те!!!!!!!!!!!  Praynig

# 202
ВСТ, Честит рожден ден  bouquet Бъди жива и здрава и много щастлива Hug /картинка за съжаление не мога да приложа Embarassed/
Блу, тортите ти са цяло изкуство Hug
Ембър, късмет с носенето на очилата Peace

# 203
  • София
Ванче, ЧРД! Да си жива и здрава! Все така лъчезарна, с добро сърце и усмихната!

Кало е болен  Sad През нощта вдигна висока Т. Сега сутринта пак - 39. Водил го е Митко на лекар - червено гърло. Явно вирус. Аман. Мислех  си, че поне лятото няма да боледува.

# 204
Ванче, честит рожден ден Hug
Бъди все така ведър, позитивен и добър човек.Много щастие, здраве и положителни емоции те желая от сърце Heart Eyes

# 205
  • София
Честит рожден ден на една мама със златни ръце и слънчева усмивка!  Hug Вст, бъди здрава, обичана и много щастлива с любимите ти хора! А и ако още искате - мисля че Лори ще е добра кака  Wink Heart Eyes    Hug

Блу,  smile3501 omm omm omm вече по този начин ще си представям Диска  Simple Smile , като чета някоя книжка за него. И чрд на брат ти!   bouquet
Ембър, сигурно и Ния е с плюс, нали при децата си има далекогледство по принцип. Дано свикне бързо Вики с очилата  Praynig И дано не се налага да ги носи дълго  Hug
Нана, да се оправяте бързо  Peace

# 206
  • у дома
vst_80, ЧъРъДъ  newsm51

Много здраве, късмет, любов и творческо вдъхновение! Продължавай да твориш красоти!  Hug  bouquet разбира се и много пари, за да си купиш всичко останало  Mr. Green

всъщност и на мене си ми харесва тортето   Laughing  elia_gg   Mr. Green
Ember, плюс е диоптъра на Ния. това че и на Вики е плюс, е добре  Peace по принцип при Ния диоптъра е много малък, нормален за тази възраст и е нещо, което се израства и променя. т.е. не е необходимо да се носят очила. ния носи по друга причина, да стимулираме мързеливото оченце  Peace бяхме на преглед миналия месец, нещата вървят много добре, но няма да бързаме да махаме очилата, ще изчакаме още 6 месеца със закриването по 3 часа на ден ту на едното, ту на другото  Peace
при вас, ако диоптъра не е голям, хич и не се притеснявай, хубавото е че е плюс  Peace  Hug

vst, в близкия месец и половина - два и да искам, няма да мога да правя никакви торти  Mr. Green започваме ремонт на кухнята другата седмица  ooooh!  т.е. няма да имам налична кухня Crazy  Laughing

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 09:49 от blueeye®

# 207
  • София
Да си жива и здрава и много щастлива  Hug

Блу, влакчето е 32 лева, има допълнителен комплект с релси и още един с релси и влакче, но не знам колко струват.
Тортата е страхотна, да ти е жив и здрав  Hug

И Мартин е в такъв период, дано скоро мине  Rolling Eyes

# 208
Ember, плюс е диоптъра на Ния. това че и на Вики е плюс, е добре  Peace по принцип при Ния диоптъра е много малък, нормален за тази възраст и е нещо, което се израства и променя. т.е. не е необходимо да се носят очила. ния носи по друга причина, да стимулираме мързеливото оченце  Peace бяхме на преглед миналия месец, нещата вървят много добре, но няма да бързаме да махаме очилата, ще изчакаме още 6 месеца със закриването по 3 часа на ден ту на едното, ту на другото  Peace
при вас, ако диоптъра не е голям, хич и не се притеснявай, хубавото е че е плюс  Peace  Hug
Hug
Знам че е нормално далекогледството за тази възраст.Аз затова се чудих на Ния какъв е.Защото по принцип се израства и не е наложително да се носят очила.На Вики също е малък - за сега 0.6, но след 10 дена на последния преглед ще се прецени точно.Явно и ние обаче ще ги носим повече за да стимулираме едното око, което малко криви.
Nana77, бързо да се оправя Кало. Peace

# 209
Бъди все така лъчезарна и позитивна!  Hug

Ей, този път и аз да се включа навреме!

Блу - жИстоко  Hug, а тези фигурки вкусни ли са?
Аз днес ще пътувам с автобус и яко ме тресе.

Общи условия

Активация на акаунт