АВГУСТинчета.На градина или не-лятна жега ни зове -2.

• 18 551
  • 276
  •   1
Отговори
# 210
  • у дома
Блу - жИстоко  Hug, а тези фигурки вкусни ли са?

напоследък работя само и предимно с шоколадово тесто  Mr. Green бял или кафяв кувертюр, вкусно е и още как  Laughing  Hug

# 211
Здравейте, милички  Hug
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ  newsm51 МНОГО СИ ВИ ОБИЧКАМ   love001
Ето нещо скромно по случай одъртяването  Mr. Green

Блу, аз имам една почти неизползвана кухня  Mr. Green Ако ти трябва ти я предоставям с огромно удоволствие  Joy  Hug
Всъщност снощи се пробвах с едни сладки, ама не са за хвалене  Embarassed Не е за всеки това  Crazy

Сутринта Лори ме изненада с кутия от любимите ми бонбони  Heart Eyes И понеже бях още сънена я цунках и я оставих до мен, а тя милата почака няколко минути наведе се над мен и нежничко попита "Мамееееее, няма ли да ме почерпиш"  Joy Миличката ми душичка.

Дриймсче, лек път  Hug

напоследък работя само и предимно с шоколадово тесто  Mr. Green бял или кафяв кувертюр, вкусно е и още как  Laughing  Hug
Само ни дразниш  Crossing Arms Laughing

# 212
  • София
Vst_80 Честит Рожден Ден! Бъди все така позитивна, все така творчески настроена, желая ти неизчерпаеми идеи, много весели и свежи моменти изпълнени с любов, но преди всичко, желая на цялото ти семейство да сте здрави!

# 213
  • гр.София
    Ваня, за теб! Hug

# 214
  • у дома
elen@, ЧъРъДъ  newsm51  ura  Gift

много здраве, късмет, любов, усмивки и мноооооооооооооого да те слушат и обичат мъжете ти  Hug  bouquet

# 215
  • София
Колко хубаво, всеки ден рожден ден, все едно е август  Grinning
Елена, честит рожден ден!   bouquet Бъди здрава, обичана и много щастлива с мъжете ти!   Hug

# 216
  • варненка от София
Аууу, пропуснах вчера Ванчето! Blush

Мила Ванче, да си ни жива и здрава, все така позитивна и добра душа, да развиваш таланта си, защото си неизчерпаем източник на красоти и да ни радваш с нови и интересни произведения.

На днежната рожденичка Елена желая отново здраве, защото е най-ценното Нека е щастлива и ценена от мъжете си, да има много радости и късмет!

Елфче, няколко пъти ме пита за реакцията на Шушето към бебето и аз все не намирам време да отговоря. Като цяло на този етап ревност няма, но тя няма и време да се осъзнае. Проблемът й е детската градина и там отива цялата й енергия, много зле я понася, а аз край нея също се тормозя. Иначе към бебето е много мила, много му се радва, иска да го гушка, но понякога има и неконтролируеми реакции спрямо него, но не защото иска да го нарани, ами в радостта си иска да му бръкне на всякъде. Гледам да не остават двете сами, че да не се чудя после какво да правя. Аз самата се старая максимално да не повишавам тон, да не я овиквам и да го раздавам с добро, но да видим до кога ще издържа, защото на моменти е направо игра с нервите. И пак казвам, че проблемът не е в бебето, а в детската градина, тя стана друго дете откакто тръгна, а тя тръгна преди да родя. От както ходи на градина отказва да спи в леглото си и спи при нас, трябва да се гушкаме и изобщо изживява и тя малка драма  и страх да не я зарежем. Като се върне от градина е една вяла, сутрин става с рев да не ходи и като я питам нещо за градината, тя си спомня единствено момента, в който отиваме да я вземем и тагава започва да се усмихмва. Като добавим и бебето и то е новост и малко й се струпват новите неща, но се надявам да свикне скоро.

# 217
Вани, честит рожден ден на патерици! Елена, честит рожден ден и на теб миличка! Желая ви много осъществени мечти!

# 218
Здравейте!
Много поводи за празнуване е имало тези дни.
Специални поздрави на двете ни мами, увеличили членовете на семействата си. Да си ви живи и здрави рожбите и много щастие ви желая.  Hug   bouquet
Честито и на рожденничките със закъснение. От здраве и късмет да не се отървете.   bouquet  Hug
Ние сме добре. Децата вече са ваканция. Целия юли месец ще правят ремонт на кухнята в градината и сега се редуваме с баби и дядовци да се гледаме, че на мен не ми се излиза в отпуск.  Rolling Eyes  Embarassed  Като съм почивка гледам максимално да съм с тях и се разхождаме по цял ден. Но, това време ни играе лоши шеги. Незнам още дали ще ходиме и на море.
 Heart Eyes

# 219
  • гр.София
Елена,Честит Рожден ден! Бъди здрава,обичана и влюбена!Тримата ти мъже да те гледат като писано яйце! Simple Smile

Не е за вярване, но лошото време ми харесва. Като вали София не ни влачи навън по цял ден (понеже още със отваряне на очите-искам навън!)

Адрианска,драго ми е да те видя Hug

# 220
Здравейте може ли и аз да се присъединя към Вас. Моят син се казва Детелин и е роден на 07,08,2006 г. в гр. Кюстендил. Роди се 2.960 кг. и 51 см..

# 221
  • София
Здравейте може ли и аз да се присъединя към Вас. Моят син се казва Детелин и е роден на 07,08,2006 г. в гр. Кюстендил. Роди се 2.960 кг. и 51 см..

Добре дошла!   bouquet
Дай да го видим новото Лъвче  Grinning

# 222
  ето го Дети

# 223
Честит рожден ден, Вст! Много обич и творчески успехи, усмивки и много щастие около теб!

Елена, честит рожден ден! Много здраве и бъди щастлива с тримата ти мъже!

Добре дошла на новото мамче Бубалече и на Детелин! Има много силни очи.

Нашият тати си идва и бяхме заедно два дни, Дани беше много щастлив, показа си всичките магариийки, играчки-даваше му ги всичките. Вечерта малко издивя, като ядеше диня по един час и като искахме да се къпем, казваше,че "Иска папка диня", трябва здрави нерви понякога. Марулка, успех и на теб, миличка, дано Шушето скоро говори с удоволствие какво се е случило в градината, да гушка бебето, но явно наистина им е много интересно да бъркат в очите.
Едната вечер идва братовчед ми, връщаше се от морето, и остана вкъщи. Много си играха с Даниел, когато идва винаги се скумросват в началото, а после са неудържими.
Лунните пясъци ги има на София прес, аз обикновенно там пазарувам играчки.

# 224
  • София
pepejeans отдавна се каня да те питам, ма вашият татко къде пребивава толкоз време? Та си идва за по два дена.

Общи условия

Активация на акаунт