АВГУСТинчета.На градина или не-лятна жега ни зове -2.

• 18 549
  • 276
  •   1
Отговори
# 225
Ех, че е хубаво като имаме толкова много и само хубави поводи  Laughing

Елена, миличка, честит рожден ден  Hug Желая ти от сърце много здраве, късмет и незабравими мигове с твоите слънчица  Heart Eyes

Добре дошла на новата ни мама bubaleche  и сладуркото Детелин  welcome Дано да се чувствате добре при нас   Peace

Ади, радвам се да те "видя"  Hug

Още веднъж БЛАГОДАРЯ на всички за хубавите пожелания  Hug Hug Hug

# 226
Честит рожден ден на две прекрасни дами! Бъдете много здрави и вие и семействата ви ,много обичани, пожелавам ви много щастливи моменти и творческо вдъхновение!

И аз съм в чуденка за рождения ни ден  newsm78 Вчера и купих прекрасни обувчици на Зара и сега търся и рокля към тях  Wink
Взех и и едно блузонче от Меxx и съм много доволна.Когато пазарувам за нея или за други деца ми е по приятно от колкото за мен самата.

Блу невероятна си, ти си просто роден скулптор!!! Надявам се ремонта на кухнята да приключи бързо и благополучно  Peace

Аз правя една торта в момента с пълнеж от сладолед и крема сирене с пудра захар,ако стане за показване ще се похваля.

И при нас времето е дъждовно,редуват се три дни слънце с два три дъжд ,което не е толкова лошо ,поне жегата е поносима.

Нана дано вируса ви мине бързо, опитай се да го закаляваш когато е здрав и най вече здравословна храна с много плодове и зеленчуци ,но ти това си го знаеш.

Добре дошла и на новата мама ,много е сладък Дани  Hug

# 227
Честит рожден ден на две прекрасни дами! Бъдете много здрави и вие и семействата ви ,много обичани, пожелавам ви много щастливи моменти и творческо вдъхновение!

И аз да се присъединя към пожеланията  Hug
Нашата оперция мина добре ама голям стрес си беше  Confused дано на никой не му се налага да минава през това  Praynig Отидохме сутринта в 6.30 и излязохме в 2.30 следобед. Операцията беше 2 часа, аз през това време се изприщих да чакам и какви ли не ужасни неща не ми минаха през главата. Докторката ми каза в началото, че е половин час, но се оказа че кистата е била навътре по ушния канал затова толкова време стоял в операционна. После в реанимация като излиза от упойка беше ужасно с една камара кабели и устрйства по него  Sick Абе няма да навлизам в подробности, че е ужас. После пък в аптеката не искаха да ни дадат обезболяващото понеже докторката написала много висока доза, която не е за дете та докато се свържат с нея чакахме 2 часа. Вторник сме на доктор да ни махне дрейнчето и тампона, който е вътре в ухото, а конците сами ще се обсорбират и дано повече да не виждаме доктори и болница  Praynig Вече беснее вкъщи и даже дава да му сменям превръзката  Laughing Целувки на всички и да са ни много здрави дечицата  Hug

# 228
  • гр.София
Цветиаб, изтръпнах,докато те четях. Това окончателно ли е ? Кистата изчезва ли завинаги?
 Ти писа,че се повтаря историята, ама не разбрах,същата операция ли претърпявате?
 Ох,дано е добре детето, а за белите коси има боя Sad

Марго,колко часът е било при теб,докато си писала поста си?

Вие мислите за рождени дни , а аз въобще.
 Направо символично ще го отбележим.

Блу,с тези сладории, а ти ставаш все по-фиданка, как го правиш? Хапваш ли или меракът ти е само в творческата част?
 На мен сега в топлото хич не ми се яде дори шоколад.
 Но ако има-не отказвам,де.

Бубалече,добре дошла! Hug

# 229
  • София
Elen@ Честит Рожден Ден! Много много здраве у дома , много любов и послушни дребосъчета!

# 230
Марги, Цвети   bouquet
Цвети, ужас  Cry Дано никога повече не изживявате този ужас  Praynig Цункай геройчето от нас  Hug

Ще чакам с нетърпение какво ще отговори Блу за кг  Laughing Аз дебелея само като гледам снимките  ooooh!  Embarassed

Лори днес ни побърка - искала да се вози на трамвай  Crazy Направихме няколко опита, екипирани с дъждобрани и чадъри, но щом стигнехме до спирката и се изсипваше страхотен порой  ooooh! В крайна сметка го отложихме, ама диването цял ден мрънка и недоволства  Tired

# 231
Ами не би трябвало да се появява повече, така каза докторката понеже вече я е махнала кистата а предните пъти просто са премахвали последсвията от нея т.е абцеса а не самата киста. Обясни ми, че е била доста навътре по ушния канал зад ухото под коста и затова не са я видяли предния доктор беше детски хирург а тази е специалист по УНГ детски хирург. Благодаря на всички за подкрепата  Hug А за белите коси, аз отдавна си се боядисвам, не си спомням естествения цвят (ако изобщо ми е останал такъв) Mr. Green
Ади и аз се радвам да ви "видя" беше ни позабравила  Simple Smile Добре дошла и на новата мама   bouquet

# 232
  • варненка от София
Цвети, Цвети, дано това е последното, наистина звучеше страшничко. Да гушнеш юначето и дано това да е вече минало.

# 233
  • София
Милички, благодаря ви за пожеланията, направихте денят ми още по- хубав!  Hug
Цвети, дано това да са били най- лошите неща и всичко да е наред вече!
Добре дошла на bubaleche !

# 234
Много прегръдки и от мен на Марио и на теб Цвети и дано никога да не се повтаря! Hug

Блан ,10 сутринта беше ,защо?

Тортата стана ,но аз я правих за една съседка, синът и има рожден ден , той сега е в Бг и затова ме покани на кафе само ,а аз реших да и спретна една малка торта,много вкусна стана и сполучлива на вид ,но тя я разряза преди да я снимам. Но важното е че се хареса.

Моето диване най сетне заспа и имам малко спокойствие и за мен.

# 235
  • София
Слагам масата рано рано, защото моето малко братче днес навършва 27 години. Да ми е жив и здрав и все така борбен!

# 236
Мама Марго, сподели рецептата, че ми потекоха лигите,please
Блу сътворява чудеса, които също като ги видиш, мислиш че не е истина, ммммм..близнах си ръката, отново.

Нана, да ти е живо и здраво братлето, много щастие, здраве и каквото си пожелае да се збъдне.

Нашият тати постоянно е в командировки и когато е наблизо успява да си дойде, дори и за вечерта, а ако е по-надалеч си идва за повече дни.

Цветияб, браво на Марио, че дивее.

# 237
Здравейте, Дети тази сутрин ме събуди още в седем и половина и сега съм доста сънита. Пък и помогнах на сестра ви да направи едно клипче. Сега ще легна с него. Наистина ми е много приятно във вашата компания, благодаря за топлото посрещане.

# 238
  • София
Привет!
Ама наистина всеки ден някой черпи  Grinning Нана, да е жив и здрав брат ти! Аз на толкова родих Ивайло - все едно вчера беше, пък минали почти 3г  ooooh!
Добре дошли на Бубалече и Дети!   bouquet
Цветиаб, дано бързо се възстанови Марио и всичко е наред вече  Praynig
Марулка, Иво не ходи на ДГ, пък се държи по подобен начин.
Ние вчера бяхме на сватба на моя много близка приятелка, изкарах си страхотно. Не се бях забавлявала толкова от ... не знам кога  Crazy  Party Ивчо също танцува много  Crazy А Александър го гледа баба му  Blush

# 239
  • варненка от София
Честито на празнуващите днес!

Аз влизам само да ви пусна малко снимки на бебка и отивам да действам по задачки http://picasaweb.google.fr/maruli065/GGURCF#

Общи условия

Активация на акаунт