АВГУСТинчета.На градина или не-лятна жега ни зове -2.

• 18 545
  • 276
  •   1
Отговори
# 240
марулка бебето е направо сладкиш, идва ми да я изпапкам направо. А иначе честито на всички празнуващи и от мен, сега докато ви опозная ще мине време.

# 241
Нана честито на братчето ти, да е много здрав, щастлив и обичан!   bouquet
Марулка малкото шушенце много прилича на кака си, много сладки малки мадами, да са ви много здрави и само да ви радват  Hug Марго много вкусно звучи тортата, аз съм много скарана с приготвянето на торти, инъче готвя ама нямам търпение за торти като на Блу например  Rolling Eyes Малкия е по добре вече, и аз се поуспокоих, благодаря на всички ви за милите думи  Hug Събота и неделя се отдавам на мързел и говорене по скайп с родата, че за работа ставам всяка сутрин в 6.30, тук излизаме след 6 вечерта, че преди това не се диша. Ходи ми се и на плаж на 15мин сме от него, ама заради това ухо ще отложим за другия месец. За рожденния ден, сигурно ще го празнува на градината там ще занеса торта и разни други неща и после в Бг пак при баба и дядо, а подарък незнам още купихме му голямо колело преди 2 месеца така че сега ще е нещо символично той и без това има толкова много неща вече незнам къде да ги слагам  Grinning . Приятна вечер на всички  Hug

# 242
Привет, мацки!

Аз изкарах страхотна отпуска - една седмица в смолян и една в малък град в Турция с едва 500,000 население. В Турция бях на обучение, но изкарахме страхотно - всеки ден ракъ и бира Ефес, посещение на скалните жилища в Кападокия и контакти с интересни хора.

Гого е добре, опитваме се да махнем памперса, но обикновено ми казва, след като се е изпишкал, а и още не мога да схвана начина за изпишкване на момче...опикаваме всичко наоколо, вкл. и дрехите. Embarassed Wink

И сега:

Марулка, да ти е жива и здрава малката красавица! Страхотни са снимките с кака Стеф!

Да са живи и здрави всички рожденици - августинки, каки и батковци!  bouquet

Добре дошли и на новото ни августинче Дети!  bouquet

# 243
AndyB и Дети е в етапа с махането на памперса. И аз се виждах в чудо с това опикаване, той какво като седи в гърнето, като въпреки това опишкваше всичко наоколо. Но в градината го научиха да пишка прав. Взима си гърнето и си върши работата прав, така няма никакъв "теч" навън. Ако можеш опитай и ти така да го научиш. Но не мога да ти дам съвет как става, както вече написах научиха го в градината на това нещо. Има и друг вариант, който аз прилагах и той беше свикнал. Когато седне на гърнето да си "натиска" пилето надолу.

# 244
  • София
Аз пък Марти го научих да пишка в чашка, сега вече пишка прав в тоалетната.

Марулка, страхотни се ти моделките  Hug

# 245
Здравейте момичета.

Починахме си една седмица и от вчера отново сме си в Пловдив. Беше много хубаво да се разнообразим от ежедневието. Като намеря време ще разказвам и показвам снимки,че сега Тони ме вика.
Лека вечер на всички!

Марулка много сладка малката шушка и наистина прилича на кака. Hug

# 246
Добро утро, моето овгустинче замина на ясла и сега мама се развихря. Дети го е страх от прахосмукачка и сега имам да чистя цял апартамент. Ще се се справя

# 247
  • София
Здравейте и от мен  Grinning

Честит рожден ден на патерици на ВСТ и Елен   bouquet. Да сте все така щастливи и обичани   bouquet

Цвети добре, че този път са открили кистата и са я махнали и да нямата вече проблеми с нея.

Марулка като четох си мислех не е ли по-добре да я спрете малко Шушката от градина, за да не е изложена на две нови и изключително важни промени в живота й едновременно. Знам, че децата не обичат промени, а пък две на веднъж може да й идват прекалено много. Естествено вие си знаете най-добре.

Добре дошла и на новата мама  Hug.

Миташки вече се завърна, мнооого е доволен и щастлив, провери всичките си играчки, сега имам чувството, че е решил да изгледа и всичките си филмчета, но поне хубавато е, че спира да гледа Jetix и ужасиите по него ( с малки изключения) и се завръща към зайчета, палечки и тн.

вече и изпаднал в изключително силна фаза на "ЗАЩО", тъй като задава само "а, защо?" без въобще да е ясно какво точно пита....
Заинтригувахте ме с този пясък...ще взема да потърся и аз

# 248
Привет!
Марулка, много е сладка Нева. Стана ми много мило като гледах снимките- особено на най- ранните - бебка гледа с онзи мъдър поглед, сякаш знае всички тайни на житието Hug Сладкиш   bouquet
Много са хубави с каката, да са ви живи и здрави и двечките!  Hug
Вчера бяхме на РД на братовчедката в Русе- навилняха се двамата ми варвари. Беше хубав повод да се съберат братовчедите.
При нас- нищо ново.
С нетърпение чакаме завръщането на таткото. И морето, разбира се, но дотогава има почти месец.
Забравих да кажа добре дошла на Бубалече и нейния Дети. Компанията тук е супер, както сама си се убедила. Grinning
Цвети, дано с операцията да се сложи край на този кошмар. Доплака ми се като четох за преживяванията ви. Стискам палци и се моля за максимално бързо оздравяване на Марио!   Praynig 

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 09:24 от elia_gg

# 249
Добро утро момичета.

Честит рожден ден на патерица на всички рожденици.

Почивката беше много приятна. Времето беше доста променливо - сутрин слънчево, следобед започва да гърми и вали. Ходихме на плаж на минералния басейн - водата е топла, самия басейн не е дълбок и не можех да изкарам Тони от водата. Първия ден си тръгнахме със рев от басейна. На втория вече му дойде в повече слънцето и минералната вода и се беше отпуснал като парцал. Разходихме из парк Клептуза, повозихме се с водно колело. В общи линии се бяхме отдали на пълна почивка. Следващия път мисля да наблегнем на разходките в гората.

Цвети добре че са успели да изчистят кистата и да няма повече рецидиви.

Тази седмица Тони си е в къщи и ще се приготвяме за разходка.
Времето изглежда слънчево и ще се възползвам от това.
Лек ден на всички! Hug

# 250
  • София
Силве, Нева е страхотна, знаеш, че не съм спряла да ви мисля и много се радвам за вас, знаеш и защо не се появявам, не искам да помрачавам ничие добро настроение  bouquet
Честито и на рожденичките Hug
Няма да пиша аз как съм поради гореспоменатите причини Tired
Иначе активно се занимавам с организацията на рождения ден на Ина. Детето не е виновно за безпаричието или за гадостите, така че рожден ден ще има Simple Smile Избрах тортата, измислих подаръка, сега остава да успеят с ремонта на детското клубче до нас, за да го направя пак там, че на всички ни е много удобно, ако ли не - детски клубове бол, все ще намерим някой Mr. Green
Не знам дали сте разглеждали детските торти, ама аз се възмутих от цените под 3.50лв на парче няма цена. И като поръчаш за 20 парчета и честито на печелившите Money Както и да е, ще ги отгладувам ако трябва тези пари, но няма да я лиша Crossing Arms
Утре ще я пращам с майка ми и свекърва за 5 дена в Сандански, а вие знаете аз как преживявам разделите си с нея. още повече, че за толкова дълго не съм я пращала там и ми е адски криво. Поне ще подиша чист въздух, ама аз ще си отрева тука Cry Колкото до памперса - повече от година е без памперс през деня, обаче като спи на обяд се изпуска понякога, а нощния въобще и не съм го захващала, да махна първо обедния, а другото после. Честно казано не съм хич притеснена от това, само ми се иска до детската градина да сме махнали обедния, за да няма проблеми там, че и без това треска ме тресе за тогава Rolling Eyes Море разбира се за нас - йок, но все още пазя някаква надежда, че все пак ще я заведем за 2-3- дена между химиотерапиите на свекърва ми Praynig
Цвети, дано всичко това да е за последно Peace
Хващам се на работа, че искам да оставя всичко тук в перфектен вид, за да мога с чиста съвест да си тръгна Heart Eyes

# 251
Добро утро, момичета Hug
Честито на рожденниците, които съм пропуснала  bouquet Бъдете живи и здрави, това е най-важното Hug
И ние вчера бяхме на РД на баща ми. Бяхме на вилата и си прекарахме много добре. Деница като заспа към 16 ч, стана в 19 ч. У дома не спи толкова.
Кайли, много хубаво си намислила Peace И ние вече като ходим на Велинград, повече водим децата да играят на някоя полянка и да си търсят боровинки и ягодки, вместо да се шляем в града.
Цвети, дано това са последните неприятни и стресиращи преживявания Praynig Hug
Добре дошла на новата мама Бубалече welcome Лесно ще ни запомниш, вече не сме много пишещите.

# 252
Айде и аз да се разпиша. Simple Smile

ЧРД  на Elen@ със закъснение!  bouquet

Cvetyab, много страшно, герой е Марио.Дано повече не се сблъсквате с такива неприятности. Hug
Marulka_s, много са ви хубави и двечките. Peace
Bubaleche, добре сте дошли с Дети.  bouquet

Ние бяхме на гости в Ямбол да видим бебе Ивайло. Simple Smile Вики въобще не беше впечатлена, интересен й беше първите няколко минути.А той е такъв сладур.Забравила съм колко са малки и нежни. Heart Eyes Като се разплака тича при мен и с една уплашена физиономия ми обяснява, че се била стреснала. Crazy После вече въобще не го отразяваше, само от време на време ходеше да наднича какво прави.
Докато го гушках пък изобщо не прояви някаква ревност или да се сърди, че вече не е център на внимание (от което най-много се притеснявах  Simple Smile ).Така, че вече спокойно можем да се пробваме за второ. Wink

# 253
  • София
Аз влизам само да ви пусна малко снимки на бебка и отивам да действам по задачки http://picasaweb.google.fr/maruli065/GGURCF#
Страхотни сладурки са  Heart Eyes , пу-пу! Да са ви живи и здрави!  Hug Hug Hug Иначе - и аз щях да пиша нещо като Пух
Ембър, действайте тогава  Wink Hug
Кайли, завидях ви  Blush Hug
Бубче, дано нещата при вас се оправят!  Praynig

# 254
Ето ме и мен Simple Smile Свиждането приключи-беше кратко Sad Дари все питаше къде отиваме и не ме изпускаше от поглед.Мнгоо ми е тежко Cry След малко оба4е заминавам на поредния работен маратон, та няма да ми остане много време за тъжни мисли по нея.
Добре дошла на Бубалече и Дети.
Хайде- ще пиша по-късно

Общи условия

Активация на акаунт