Правили ли са ви хороскоп?

• 697 816
  • 2 845
  •   2
Отговори
# 1 170
  • в 1001-та нощ
Сега се сетих, че преди имаше една астроложка Алена (малко адашки по ник се падаме Simple Smile  ) Дали практикува? Някой дали е ходиш при нея?

# 1 171
Алена, която прави хороскопите на БТВ? Stop

# 1 172
  • Под липата
 tsvetelina83 - 100 лв Peace

# 1 173
И аз мисля, че при Вотей цената е 100лв, не 150.

Алена, взема скъпичко, принципно....

# 1 174
Да, преди 10 години, покойният Иван Станчев. Струваше...110 лева, направо ме поля с леден душ...И сега не са малко пари, а за тогава...При все, че нищо не получих, освен разговор с него в едно задимено и шумно кафене...Нещо успях да запиша, не че имаше много за писане...Честно казано не мога да преценя дали позна, по-скоро не...Едно нещо ми позна с поразителна точност, друго категорично отрече, а то ми се случи наскоро, за трето каза едно, а то се оказа доста по-сериозно и по друго време...Така, че като цяло споменът ми е, че ми олекна джоба с тази сериозна сума, без да получа какъвто и да било материален носител...Дори ми препоръча да си купя книгата му /нямал към момента, иначе щял да ми я подари.../ да я изчета, разбера и сама да разгадая някакви линии и домове и планети...Което просто си беше обир... ooooh!
Наскоро една моя приятелка ми препоръча една жена, забравих ѝ имената, чиито услуги ползвала от години и е проверена във времето...Но някак си не ми се дават пак сума пари за глупости...

# 1 175
  • София близо до Витоша

в един друг форум едно момиче твърдеше,че е 150 лв. за това. Но на мен преди години ми взе 90 лв. и разговора беше по скайп.

# 1 176
  • в 1001-та нощ
О, не знаех, че и по скайп може  Rolling Eyes

# 1 177
О, не знаех, че и по скайп може  Rolling Eyes
Може. А. Вотей принципно живее във Варна, идва понякога в Сф,  за това и скайп е по-често използвания метод. Е, личната среща е най-добра.
Мисля, че цената продължава да и е 100лв.
Вотей е страхотна.
Надявам се, един ден да мога да уча астрология при нея.

# 1 178
  • в 1001-та нощ
А как се свързвате с нея?

# 1 179
Здравейте ,преди известно време писах за Антоанета Георгиева и , че нищо от прогнозите и не се сбъдна и за да съм максимално обективна ще кажа , че едно от нещата , които ми прогнозира се случи с около осем месеца закъснение, но вече е факт. За съжаление беше най -незначителното за мен , дано и другите и по важни прогнози се случат  Praynig

# 1 180
  • Sofia
Наистина е имала късмет! Аз досега не съм чувала за такъв човек, на когото астролог да е прогнозирал събития с точност. Включително и на мен. Имам усещането, че профи-астролозите казват на час по лъжичка, за да може след няколко месеца или най-много след година отново да отидеш при тях и да им дадеш 50-100 лв. в зависимост от консултацията. Просто не казват всичко, говорят в телеграфен стил и винаги казват, как нищо не е на 100 % и т.н.т.

Има такива, напротив  Peace Но този, който аз познавам избягва да прави прогнози за повече от 1-2 години напред  Peace И за точността, може би зависи и точният час на раждане  Peace Аз дори съм опитвала умишлено да компрометирам прогнозите и не съм успявала  Confused

Алена, за Илиана ли говориш или за друг астролог?

# 1 181
  • в 1001-та нощ
За нея - шеста година - ходя по 2-3 пъти годишно - или с проблем или да видим за идната година и няма нито една грешка  Peace

# 1 182
  • София близо до Витоша
А как се свързвате с нея?

аз и намерих координатите в гугъл, обадих и се, първо поиска парите с пощенски запис, после уговорихме датата. Но задължително иска да имаш програмата за записване на разговори по скайп.

Доста изчерпателна е, накрая нямаш какво да я питаш, но ми даде прогноза за 1 година, а от тогава минаха вече 3-4 години

# 1 183
  • в 1001-та нощ
Свързах се аз, но директно ме препрати към Илиана Simple Smile

# 1 184
  • София близо до Витоша
Свързах се аз, но директно ме препрати към Илиана Simple Smile

а каква е таксата на Илияна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт