Правили ли са ви хороскоп?

• 698 081
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 500
Браво, Сотис. Peace
Много точно казано. Peace Peace Peace Peace

# 1 501
Здравейте, запазих си час края на другия месец при Илиана Магерова ( според препоръка на Вотей ), консултацията й е 80 лв. Но не ми е ясно каква е разликата между хороскоп и консултация...

Някой има ли опит с нея? Simple Smile

# 1 502
Тук много я хвалят, преобладават добри отзиви. Консултация означава да ти се изприказва това, което може да се напише. Не се изготвя писмен анализ, а се провежда лична среща или разговор по скайп. И хороскопът или някоя тема от него се разглежда в реално време, задават се въпроси и се получават отговори.

# 1 503
Тук много я хвалят, преобладават добри отзиви. Консултация означава да ти се изприказва това, което може да се напише. Не се изготвя писмен анализ, а се провежда лична среща или разговор по скайп. И хороскопът или някоя тема от него се разглежда в реално време, задават се въпроси и се получават отговори.

Благодаря! А би ли било неуважително ако аз си водя записки?  newsm78

# 1 504
  • София
Здравейте, момичета! Търся инфо за Цветомир Делийски - дали прави консултации, изобщо дали работи с клиенти. Разбрах само, че е ученик на Вотей, при това доста добър в прогнозите си, но не мога да му намеря координати...  Thinking

# 1 505
Здравейте, момичета! Търся инфо за Цветомир Делийски - дали прави консултации, изобщо дали работи с клиенти. Разбрах само, че е ученик на Вотей, при това доста добър в прогнозите си, но не мога да му намеря координати...  Thinking

Гугъл ми казва това - Цветомир Делийски - 0898 200 664

# 1 506
  • София

Гугъл ми казва това - Цветомир Делийски - 0898 200 664
Благодаря, в понеделник ще досаждам  bouquet

# 1 507

Защо да е неуважително? Нали при Вотей на касета се записваше? Който плаща, той поръчва музиката. Все пак не става въпрос за тайни сбирки на масонската ложа.  Simple Smile

# 1 508

Защо да е неуважително? Нали при Вотей на касета се записваше? Който плаща, той поръчва музиката. Все пак не става въпрос за тайни сбирки на масонската ложа.  Simple Smile

Да, така е.. аз нещо много сложно започнах да си го правя.

Само да кажа, че когато й се обадих ( на Магерова) тя ми каза амии има свободен час чаак за еди кога си ( първата седмица на октомври ) от два часа и аз казах, че не мога тогава и питах дали работи и събота и неделя и тя каза, че да, но после оо всъщност започвам курса с учениците и не мога ( сякаш знам за кой курс кои ученици става дума ) и след това ми каза ами съжалявам няма да стане... и преди да успея да изрека дума ми казва, а вие защо държите събота и неделя? Защото работя през другото време.. и тя казва, ами имам час чак за края на октвомври вечерта..

И сега трябва да се обадя да го потвърдя, но малко ми е притеснено.

# 1 509
При търсени профи астролози се чака повече, обикновено графикът е доста натоварен. Те само с това се занимават - консултации и обучение. И вече кой когато успее да се уреди.

# 1 510
  • в 1001-та нощ

Тя дори настоява  Peace

# 1 511
Здравейте,

Благодаря много на Sotis и Adriana11 за отговорите. Ясно е, че ще намеря 'моя' астролог. Все пак си давам сметка, че човек трябва малко да е поживял да види смисъла от подобни неща - както се казва Марс или Венера да са му завъртели главата, Сатурн да го е наказал за ненаучения урок, кармата да му е показала че точно това, което друг може и ти също искаш, не е за теб. Много пъти ми се получава така, че хоп една врата се затваря и аз само виждам как някой друг влиза, аз оставам отвън. Ако тръгна да се напъвам, получавам сигналче и след това ситуация от типа "ще разбереш и по трудния начин, че отговорът е не". Точно защото съм упорито магаре и имам чувството, че съм на кръстопът от години, търся алтернативни начини за решение. Затова питах за добър астролог в прогностиката. Понякога ми се иска да си знам бъдещето и да съм спокоен вместо да се чудя какво да правя и да ми е интересно.

Titania, Full Moon, ще ви пиша по някое време за отговор на въпрос.

# 1 512
Понякога Съдбата те лишава, на пръв поглед "несправедливо", от някои силно желани неща, за които считаш, че и на теб ти се полагат щом другите ги имат. Но в ретроспекция, като теглиш чертата, разбираш че от нещо си бил лишен, някаква възможност е била ограничена, за да стигнеш до точното място в точното време. И осъзнаваш, че някаква невидима сила те е водила по този път. При мен така се получи - ако желаните неща се бяха случили, нямаше да съм това, което съм сега. Има категория хора, при които нещо някъде трябва да "не върви", за да прогледнат за истински важното. Или да не се отклонят от предначертания път, от мисията си. Линията и посоката на съдбата, важните уроци се виждат в хороскопа.

# 1 513
  • София
Някой беше попитал по-горе за Кристина Сунгарска. Има ли някаква прясна информация за нея?

Аз бях при Сунгарска преди 5 дни. Въпреки, че темата е за хороскоп, а жената е  нумеролог, ще отговоря.
Отидох при нея с два въпроса, които ме интересуват. Тя говори само за тях, нищо повече от това. Т.е. не ме е заливала със странична информация. Изненадах се, че позна с какво се занимавам, къде работя (не точно фирмата/институцията, но обрисува картината) и какво се случва около мен по въпросите, които ме вълнуват (хора, събития...). Каза какво предстои в близко бъдеще, но това зависи и от мен как ще си "изиграя картите". Даде ми насоките. А какво ще се случи точно и дали ще познае, ще разбера на по-късен етап.
При мен консултацията беше кратка - 30 мин. Както вече споменах, говореше само за това, което зададох като въпроси. Цената е 60 лв.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 16:32 от Kristal

# 1 514
  • в 1001-та нощ
На мен ми я препоръчаха също  Peace

Общи условия

Активация на акаунт