Правили ли са ви хороскоп?

• 697 845
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 140
ЗДравейте! И аз бих помолила за добър астролог, споделете впечатления от Ил. Магерова.

# 1 141
Някой ходил ли е при Оксана Станчева? Моля за мнения   bouquet

# 1 142
Здравейте! Преди 2 години си правих хороскоп по скайп с Оксана. Крайно разочарована останах. Първото,което ми направи лошо впечатление е,че имахме уговорка за определен час,а тя се включи с 40мин закъснение и даже не се извини. След това ми наговори една камара неща, които нямаха нищо общо с мен,нито с миналото ми. А за бъдещето-две години по-късно нито едно от казаните неща не се е сбъднало.
Предварителната уговорката беше,че за час консултация трябва да й платя Х сума. В действителност разговора с нея се проточи 30мин,а накрая тя си поиска пари за час....
Не я препоръчвам изобщо #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Много странно. Аз миналата година говорих с нея по скайп и останах доволна. Държа се мило и дружелюбно. Нещата, които ми каза се случиха.
Ако някой друг е ходил при нея, нека сподели мнения?

# 1 143
  • София близо до Витоша
Някой ходил ли е при Оксана Станчева? Моля за мнения   bouquet

ходих миналата година , консултация 50 лв/за стари клиенти/ ако питаш за втори човек/съпруг,приятел/ още 30 лв към цената

# 1 144
  • София близо до Витоша
При Оксана съм ходила, но не познава периодите-казва ти януари,февруари еди какво си,то се случва май-юни.

# 1 145
Ами периодите е трудно да се кажат със супер голяма точност. Но иначе като събития станаха ли нещата? Като цяло остана ли доволна?

# 1 146
  • София близо до Витоша
Ами периодите е трудно да се кажат със супер голяма точност. Но иначе като събития станаха ли нещата? Като цяло остана ли доволна?

Преди години когато ходих при нея се случиха нещата,които ми каза. Сега ми каза,че трябва да станат януари -февруари,а те още не са станали. Т.е надявам се да станат в най-скоро време.

# 1 147
За Илияна Магерова аз ходих миналата година, не съм доволна. Бях ходила и при друг астролог според който часът ми на раждане е 07.36, в общината проверих водят ме 07.40 , според майка ми било 07.30. Според Илияна над 10 минути преди 07.30. После тук във форума помолих едно момиче да ми обясни защо става така и тя ми каза че мога по моя характер да видя кой е прав. Ако държа на домът повече значи съм в еди си кой си час...ако на работа и кариера в другия..защото имало разлика в планетите в домовете..логично. Но Илияна явно тов ане го е взела предвид, защото грам не съм кариерист. Беше ми казала февруари март тази година едно събитие-което не само че не се състоя, но стана даже обратното..сега според нейния хороскоп чакам есента, там може и да е права..защото постоянно ми се случва т.е. няма да е нещо ново въпросното събитие..освен д ае по-грандиозно..незнам..негативно е..ще видим.. Simple Smile
За другата година имам две неща казани..които приличат по-скоро за тази в момента.  newsm78 Което автоматично измества събитията. с година вероятно..опитвам се да се сетя събието за тази пролет което каза, дали подобно нямаше миналата..така би имало потвърждение но с година разлика тотално.
Изобщо много съм объркана. Иксам някой наистина добър астролог да определи веднъж завинаги точно часът ми.
Да вметна..писала съм тук, правен ми е преди близо 15г хороскоп за живота по 07.30ч, но без уточняване на събитията по години..до момента всичко е факт , останали са само неща явно за бъдеще.. т.е. вероятно няма д аима големи разлики при мен..по-скоро в годините на събитията. А точно това е което ме вълнува от месеци най-много - кога? няколко са големите събития които предстоят, но кога .. разминавки !!!и то разминавки с по една-две години..ще видим.

# 1 148
Правили са ми хороскоп по натална карта преди 2-3 години за пръв път. Беше изключително точен и ми казаха за минали събития по дата, които наистина ми се бяха случили, след което и за бъдещи, които ми се случиха точно по месеците, по които ми беше казано. Човекът, който ми го прави в момента не е в България, но тогава ми го направи без пари. По принцип не беше астролог, но астрологията му беше като хоби.  Страшно добър и до ден днешен съм му благодарна, защото аз до преди това въобще нямах представа за нищо. Не бях чувала дето се вика за натални карти и такива неща. Но след като той ми направи този хороскоп направо бях наистина изненадана.  newsm10 Simple Smile

# 1 149
Правили са ми хороскоп по натална карта преди 2-3 години за пръв път. Беше изключително точен и ми казаха за минали събития по дата, които наистина ми се бяха случили, след което и за бъдещи, които ми се случиха точно по месеците, по които ми беше казано. Човекът, който ми го прави в момента не е в България, но тогава ми го направи без пари. По принцип не беше астролог, но астрологията му беше като хоби.  Страшно добър и до ден днешен съм му благодарна, защото аз до преди това въобще нямах представа за нищо. Не бях чувала дето се вика за натални карти и такива неща. Но след като той ми направи този хороскоп направо бях наистина изненадана.  newsm10 Simple Smile

Значи може! Simple Smile
Искам да те питам, този човек разпитва ли те за разни фиксирани събития от живота ти дето вече са се случили и ако е така горе-долу колко на брой бяха те и пита ли те за часовете или му бяха достатъчни само датите?

Аз се опитвам да си направя ректификация със ZET 9.  Принципно съм сигурна, че знам часа си на раждане с голяма точност, но мръдна с 8 минути с програмата. Което според мен не е вярно...

# 1 150

Значи може! Simple Smile
Искам да те питам, този човек разпитва ли те за разни фиксирани събития от живота ти дето вече са се случили и ако е така горе-долу колко на брой бяха те и пита ли те за часовете или му бяха достатъчни само датите?

Аз се опитвам да си направя ректификация със ZET 9.  Принципно съм сигурна, че знам часа си на раждане с голяма точност, но мръдна с 8 минути с програмата. Което според мен не е вярно...

Ми единственото, което ме пита беше за дата на раждане и час на раждане и място на раждане мисля, че също ме пита. И друго нищо не ме е питал направо после започна да ми казва неща кое как е разположено планети и такива неща. Аз тогава хич не бях чувала за астрология поне не и за натални карти. Но без да му казвам нищо ми каза коя година и кой месец съм преживяла операция. Кои са слабите ми места откъм здраве и на кое трябва да обръщам внимание, че трябва да пазя сърцето и очите си. А аз имам вродена аритмия и това беше вярно, което ми го каза без да знае само от картата каквото вижда. Той не е астролог по принцип просто е любител и му е нещо като хоби. Предполагам, че има много добри астролози, но не съм запозната. Иначе за програмата не знам, не мога да кажа, защото не разбирам  Simple Smile

# 1 151
Amira1989, имала си късмет с такъв човек.   Peace
Може би си си знаела точно часа на раждане.  Simple Smile

# 1 152
Наистина е имала късмет! Аз досега не съм чувала за такъв човек, на когото астролог да е прогнозирал събития с точност. Включително и на мен. Имам усещането, че профи-астролозите казват на час по лъжичка, за да може след няколко месеца или най-много след година отново да отидеш при тях и да им дадеш 50-100 лв. в зависимост от консултацията. Просто не казват всичко, говорят в телеграфен стил и винаги казват, как нищо не е на 100 % и т.н.т.

# 1 153
Amira1989, имала си късмет с такъв човек.   Peace
Може би си си знаела точно часа на раждане.  Simple Smile

Да, знаех го! Simple Smile Тя майка ми ми го каза с точност и той, когато взе да ми гледа по картата беше изключително точно. Наистина си беше голям късмет. Simple Smile Просто сякаш след този момент ми отвори очите за един различен свят. Преди това някак си гледах с друг поглед на всичко, а след това се промених наистина.  Супер интересно е и тази обвързаност с планетите. Как всичко е начертано. То вярно, че в живота много неща зависят и от нашите решения, но все пак влиянието на планетите е много голямо. Той ми обясни там за планетите коя планета какво управлява. Обаче аз запомних само за Плутон, че управлява парите, секса, властта и смъртта.  newsm10

# 1 154
Преди това някак си гледах с друг поглед на всичко, а след това се промених наистина.  Супер интересно е и тази обвързаност с планетите. Как всичко е начертано. То вярно, че в живота много неща зависят и от нашите решения, но все пак влиянието на планетите е много голямо. Той ми обясни там за планетите коя планета какво управлява. Обаче аз запомних само за Плутон, че управлява парите, секса, властта и смъртта. 
Да, направо! Аз може би от около Нова година почнах по-сериозно да чета за астрологията от А и Б. И тези дни задълбах, като за едни и същи аспекти четях от няколко източника. Изследвах моята карта и на мои близки и направо се втрещих как нещата са предопределени до най-малки нюанси.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт