Правили ли са ви хороскоп?

• 700 650
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 560
Здравейте, както се сещате няма как да изчета всички страници  Crazy, затова реших да ви попитам направо какво мислите за Оксана?

Аз съм споделяла за нея, преди 2 години правих консултация по скайп.
Останах доволна, имаше голяма познаваемост при мен, потърсих я за соларен хороскоп.  Peace
Чела съм обаче и за хора, които не са останали доволни. Относително е  Peace

Благодаря  bouquet, а относно времето, за което ще се случат нещата точно ли беше? И още един малко глупав въпрос какво представлява соларният хороскоп?

Ами горе-долу да.
Ние говорихме като цяло за годината и аз имах много конкретни въпроси тогава, на които исках отговор и които всъщност ме накараха да потърся мнение.
Тя впоследствие засегна и други теми, за които не бях питала, но и тях ги уцели.

# 1 561

Ако друг, освен Вас, може да даде насоки за онлайн консултация, ще се радвам да получа отговор.

Виж в темата, има посочени имена на астролози и споделени впечатления. Устни консултации по скайп дават Адриана Вотей, Галина Иванова, Трифон Трифонов. Сигурно има и много други, изброените трима са добри професионалисти.

# 1 562
Или да не попадне на читав астролог, ако гледаме 7 дом в хорара.  Simple Smile
Да,точно така и всички останали въпроси са без значение или без съответен съществен отговор (за
настоящия момент).Същия въпрос може да бъде зададен от Сесил след време.

# 1 563
Само че тя не е задала конкретен хорарен въпрос - това също има значение, ако искаме да тълкуваме картата като хорарна, спазвайки всички правила. Но бихме могли да приемем, че моментът на запитването по някакъв начин е свързан с нейното вътрешно състояние и да го потърсим в така построената карта. Тя не е хорарна, защото фактически не е зададен реален хорарен въпрос, но би могла да се разгледа като ситуационна, отразяваща настроението и мисловната нагласа в момента, в който е написала поста си. И тъй като липсва конкретно формулиран хорарен въпрос, даже се чудя дали не може да се разгледа с часа, в който запитването се прочита от конкретния астролог. Със сигурност ще има разлики в тълкуването. Сигнификаторът на питащата е в лъчите на Слънцето, но е в съвпад със Спика.

# 1 564
Напълно съм съгласна,но още с първото си изречение от предходната страница, Сесил отхвърля по
някакъв начин астрологията като сериозен похват за отговор и хорарът  е в унисон с нейната нагласа в момента (казвам само за момента).Така,че считам ,че ако все пак се добере до астролог,отговорите
няма да са адекватни.Просто  ,според мен,трябва да изчака известно време.Това е. Simple Smile

# 1 565
Има една категория хора, които хем осъзнават, че имат нужда от "хапче", хем се съмняват в неговата полза, ако не е от категорията на традиционните средства. Няма нужда да се вярва в астрологията, достатъчно е скептикът да се убеди в нейната валидност и полезност. А скептиците са от най-трудните клиенти, защото обикновено имат много конкретни въпроси и очакват отговори по същество. И рядко отиват при астролог, за да си разберат духовната мисия или да слушат за уроците от минали животи.

# 1 566
Виждам, че съм предизвикала размисли и тълкувания по така зададеният от мен въпрос.

Беше зададен по този начин, тъй като нямам абсолютно никакъв опит с астрологията като наука и всички прилежащи към нея средства и похвати, с които си служи.
Аз няма как да знам дали чрез нея се постигат отговори, какво се научава, или не и т.н.
Смятам че е нормално, когато един човек не е имал допир до дадена наука, или друго...то той да има известна доза съмнения.

# 1 567
Смятам, че щом човек се е допитал до астрологията , значи е станал поне малко по - широко скроен. Тук обаче е много важно да попадне на правилен астролог - повечето хора се обръщаме , когато сме на кръстопът / имаме сериозен проблем или вътрешни противоречия . Ако тогава попаднеш на някой , който ти говори общи работи... или пък не знаеш как да ги тълкуваш...или неща,които последствие се случат наопаки...тогава се разочароваш и отхвърляш.Човек има нужда да вярва  че сам ( а не звездите определят изборите му) , но всеки в живота си се е сблъсквал с моменти/хора , които е почувствал съдбоносни/свише и подобни.Да не говоря - че попаднах ( май Нели Колева беше) , която иска 200лв,"за да определи кога е подходящо да ремонтираме жилището си" - извинявайте,но е смехотворно!Попадала съм и на соларен хороскоп за 700лв - чудно ми е колко хора биха могли да дадат такава сума с ясното съзнание,че няма как да ти предскажат звездите в кой ден ще срещнеш любовта/ще те наемат на мечтана работа или каквото там в душата се таи.Интересно ми е какво ли представлява въпросния хороскоп.Казвам го , с ясното съзнание, че ако се подхожда сериозно към тази наука няма как да струва 30лв(попаднах на някаква оферта) , тъй като се изисква много четене и съобразяване с редица неща при тълкуването.Напоследък и на мен ми е интересна хорарната астрология , тъй като не разбирам дали отговаря по принцип на поставения въпрос или има някакво времево ограничение ( т е след време,отг може да се измени при новите обстоятелства)

# 1 568
Смятам, че щом човек се е допитал до астрологията , значи е станал поне малко по - широко скроен. Тук обаче е много важно да попадне на правилен астролог

Да, напълно съм съгласна. Човек не отива на консултация с астролог, ако го удари електрон в главата и с цел да прави експерименти. Щом веднъж е узрял за такава идея и е допуснал възможността да се допита до една нетрадиционна и непризната понастоящем наука, само по себе си това вече е крачка към осъзнаването на някои вселенски процеси и взаимовръзки. При някои хора има елемент на скептизицъм и колебание, зависи на какъв астролог ще попаднат - може да ги направи и още по-големи скептици, и да съдейства да им се отворят сетивата.

# 1 569
Стана ми много любопитно за името на астролога поискал 700 за соларен.... Shocked Shocked Shocked Shocked
 Дано,поне е от тези,за които се знае че си заслужава,а те наистина са малко. Чувала съм ,че астроложката Алена имала такива бомбастични тарифи.

# 1 570
Не ми се вижда достатъчно обосновано да се иска такава сума за един солар, той не включва чак толкова работа. Освен ако не го превръщат в хороскоп за всеки ден. Имаше една техника "прогресиране на солар" или нещо от сорта, може и това да се използва като допълнителен инструмент. Самият солар като астрологична техника не представлява толкова трудоемък и скъпоструващ процес, освен ако не го чертаят на ръка с диамантена писалка върху античен пергамент, изтъкан от златни нишки.

# 1 571
Момичета, моля за координати на Адриана Вотей, не успявам да открия в нета. Предварително благодаря!

# 1 572
Цитат

Можете да се свържете с Адриана Вотей на e-mail: cairos888@yahoo.com

Би трябвало да е все още валиден този мейл. За тел. номер провери в началото на темата, може да е посочен някъде.

# 1 573
Здравейте, нова съм в темата. Може ли някой да публикува актуален контакт на Антоанета Георгиева.
Благодаря!

# 1 574
Здравейте, нова съм в темата. Може ли някой да публикува актуален контакт на Антоанета Георгиева.
Благодаря!

0888795947 -Антоанета Георгиева

Общи условия

Активация на акаунт