Правили ли са ви хороскоп?

• 698 513
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 545
А вие защо ходите при медийни астролози? Те далеч не са от най-добрите, дори бих казала точно обратното.

# 1 546
Ето това не й харесах на Кристина Сунгарска. Разстройва.
И го прави с удоволствие, заради собственото си его
. Освен това морализаторства и издава присъди на "пациентите" си за неща, които тя самата прави.

Е, това е отвратително! Дреме ми за нюха й. Има начин по който да се казват лоши неща, има и неща, които не се казват. Та тя по-скоро вреди отколкото да помага.

Човек, който има каквито и да е способности, дарба или кавото и да  е там, и разстройва с удоволствие клиентите си - за какво въобще говорим! Това си е едно дребно и доста недостойно поведение. И не говори за добър човек.

И дори за астрологията и ну(о)мерологията  трябват сърце и душа! Simple Smile
Не само това ами се държа и доста безцеремонно, закъсня с над половин час, не поздрави, а после наистина като че се наслаждаваше на властта си над клиента. При положение, че повечето хора, които отиват за такива консултации, обикновено имат някакъв конкретен проблем, е жестоко да се държиш така, няма да казвам какви груби думи използваше. Не знам за какъв нюх говорите, но аз такова нещо не видях..

# 1 547
  • София
Ето това не й харесах на Кристина Сунгарска. Разстройва.
И го прави с удоволствие, заради собственото си его
. Освен това морализаторства и издава присъди на "пациентите" си за неща, които тя самата прави.

Е, това е отвратително! Дреме ми за нюха й. Има начин по който да се казват лоши неща, има и неща, които не се казват. Та тя по-скоро вреди отколкото да помага.

Човек, който има каквито и да е способности, дарба или кавото и да  е там, и разстройва с удоволствие клиентите си - за какво въобще говорим! Това си е едно дребно и доста недостойно поведение. И не говори за добър човек.

И дори за астрологията и ну(о)мерологията  трябват сърце и душа! Simple Smile
Не само това ами се държа и доста безцеремонно, закъсня с над половин час, не поздрави, а после наистина като че се наслаждаваше на властта си над клиента. При положение, че повечето хора, които отиват за такива консултации, обикновено имат някакъв конкретен проблем, е жестоко да се държиш така, няма да казвам какви груби думи използваше. Не знам за какъв нюх говорите, но аз такова нещо не видях..

При мен не беше така. Не искам да я хваля, само споделих какво се случи. За 30-те минути, в които бях при нея, нямаше никакво лошо държание, напротив, беше доста отзивчива. Разбира се, моят случай може да е изключение или да е била в добро настроение в този ден и час.

# 1 548
Да, разбира се, както случиш явно Simple Smile Аз поне със сигурност няма да се върна пак при нея.  Laughing

# 1 549
Както обещах - да доложа.Значи като цяло мина добре - отношението е предразполагащо,мила , каквото питаш се стреми да отговори.Не наблягаше на психопрофил,но и аз казах че съм чела достатъчно и нямам толкова нужда.Питах я конкретно - очакват ли ме сътресения/проблеми/периоди и т н.Хубави неща ми описа , много конкретика нямаше,но ми каза примерно кои периоди са ретроградни - да не подписвам докс и кои били пълзотворни за всичко(не само за 1 сфера).Погледна ми и на таро ( на тях аз много не разчитам). За любовта доста общо(поне според мен - каза всичко ще ти се урежда както искаш....ама това какво значи точно - брак не е сигурно;нов мъж...еми би могло).За пари и кариера - възход,но няма конкретика за примерно смяна на работа/позиция/заплата.Бях писала въпрос към full_moon - тя в 3 реда ми каза някак по-точно нещата... и по друг начин ми тълкува венериния възврат, за което съм  и супер благодарна.Като цяло съм доволна от Ради , защото не ме е претупвала като време или като неща,които питам...за синастрията обаче....не ми стана ясно.Ако някой е правил или са му правили ще се радвам да обменим опит.Та - на мен само хубави неща ми вещаят звездите - сега ще видим дали ще се случат.Хороскопа ми го направи Ради ( мисля писах по - горе) или happylina.

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 09:17 от летящата

# 1 550
  • Пловдив
Здравейте, както се сещате няма как да изчета всички страници  Crazy, затова реших да ви попитам направо какво мислите за Оксана?

# 1 551
Здравейте, както се сещате няма как да изчета всички страници  Crazy, затова реших да ви попитам направо какво мислите за Оксана?

Аз съм споделяла за нея, преди 2 години правих консултация по скайп.
Останах доволна, имаше голяма познаваемост при мен, потърсих я за соларен хороскоп.  Peace
Чела съм обаче и за хора, които не са останали доволни. Относително е  Peace

# 1 552
Момичета, търся астролог от разстояние ( по скайп). За съжаление нямам в момента възможност за лична консултация, но бих искала да се консултирам.

Ще се радвам да ми препоръчате някой ( освен Вотей).. Благдоаря ви предварително!!!

За тези, които се интересуват от астрология ви препоръчвам този канал: https://www.youtube.com/user/vansastrology 
Младо момиче, но вече е напрупала бая познания. На мен са ми интересни астрологичните и клипове.

# 1 553
Повечето астролози, които сме обсъждали в темата, правят консултации по скайп.  Peace

За Ванеса Виденова и на мен ще ми бъде интересно да чуя мнения ако някой се е консултирал с нея.
Една позната наскоро ми сподели за нея, казала й да не се омъжва тази година, защото била високосна и това не било ок. Ами момичето се омъжи, да не говорим пък и колко сватби се направиха тази година  Crazy

# 1 554
Според мен Ванеса има доста повърхностни познания по астрология.  Peace
Да не се омъжваш, да не забременяваш и да не раждаш във високосна година за мен са суеверия.

# 1 555
Здравейте на всички,

като цяло не знам доколко може да се вярва на астрологията, да отговаря на дадени въпроси.
Но пък в момента имам един единствен въпрос, който мира не ми дава и ми трябва сравнително бърз отговор.
Към кого да се насоча, като става въпрос за онлайн консултация?

# 1 556
  • Пловдив

Аз съм споделяла за нея, преди 2 години правих консултация по скайп.
Останах доволна, имаше голяма познаваемост при мен, потърсих я за соларен хороскоп.  Peace
Чела съм обаче и за хора, които не са останали доволни. Относително е  Peace

Благодаря  bouquet, а относно времето, за което ще се случат нещата точно ли беше? И още един малко глупав въпрос какво представлява соларният хороскоп?

# 1 557
Здравейте на всички,

като цяло не знам доколко може да се вярва на астрологията, да отговаря на дадени въпроси.
Но пък в момента имам един единствен въпрос, който мира не ми дава и ми трябва сравнително бърз отговор.
Към кого да се насоча, като става въпрос за онлайн консултация?
Интересно ми стана и пуснах хорар (това е способ в астрологията) на Вашия въпрос,Сесил,и се оказа,че
наистина това е наука,която не е за Вас поне в настоящия момент.

# 1 558
Или да не попадне на читав астролог, ако гледаме 7 дом в хорара.  Simple Smile

# 1 559
Титания, зададох ясен въпрос в темата. И той не беше - Е ли астрологията наука, която отговаря точно и конкретно на зададени въпроси, или не.

Ако друг, освен Вас, може да даде насоки за онлайн консултация, ще се радвам да получа отговор.

Общи условия

Активация на акаунт