Правили ли са ви хороскоп?

• 698 466
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 530
Какво значение има къде ще бъдеш на рождения си ден? Бях на астролог и ме попита това.
Като ти прави годишен хороскоп (соларна карта, слънчева революция), което е от рожден ден до рожден ден гледа транзитите за рождения ден, които зависят от мястото на което си в този момент. Има разлика дали си в София, Варна или на друг континент.

На кой астролог беше? Как мина?

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 16:00 от Пит

# 1 531
Какво значение има къде ще бъдеш на рождения си ден?

Има значение дотолкова, доколкото за това място (геогр. координати) се построява годишният ти солар. Но той ще си действа там, където пребиваваш постоянно. Клишираните препоръки да си изкараш рождения ден на друго място, за да ти се "намести" соларът, нямат достатъчно валидно подтвърждение на практика.  Wink

# 1 532
 Grinning При Иво бях. Родена съм в София. РД ми е след няколко дни и мисля да отида по-на юг в България. Казах му града, той нищо не отговори. И сега ме е яд защо не го питах  Laughing Едва ли има толкова голямо значение.
Доволна съм - най-важни неща 10 г. напред. И часа на раждане ми изчисли  Grinning

Важат ли още предложенията за отговор на по 1 въпрос на двете потребителки на форума? bouquet

# 1 533
  • в 1001-та нощ
И дори преди РД, защото е важно Слънцето да е на същото място, където е било рожденото  Peace Трябва да се уточни за кой момент  Close

# 1 534
Grinning При Иво бях. Родена съм в София. РД ми е след няколко дни и мисля да отида по-на юг в България. Казах му града, той нищо не отговори. И сега ме е яд защо не го питах  Laughing Едва ли има толкова голямо значение.
Доволна съм - най-важни неща 10 г. напред. И часа на раждане ми изчисли  Grinning

Иво кой? Извинявам се, не ги познавам лично от гилдията.
Няма какво да те е яд, отговорихме ти, това е единствената причина да те попита.  Peace
Координатите на градовете имат значение за това какви аспекти се образуват между планетите и съответно транзитните в кои твои натални домове попадат, оттам и за прогностиката.
Можеш ли да разкажеш колко време ти отдели Иво за определяне на часа и въобще колко време беше консултацията? А каква му е тарифата? Позна ли някакви минали събития или не сте говорили за такива?
Благодаря предварително.  Simple Smile

# 1 535
Йорданов. Часа не знам колко време го е смятал. Първия път като отидох си записа някакви важни дати (брак, работа, починали близки, завършване на образование и т.н.) и определихме дата за консултация. За минали събития не сме говорили. Консултацията около 30 мин. 30 лв. Смятането на часа 20 лв.

# 1 536
Аз ходих преди седмица при Магерова. Изчисли ми часа, говори много, за минали събития, характер, прогноза. И тя, както и момичетата в темата ми отговориха по един и същ начин, макар че аз тайничко се надявам прогнозата да не се сбъдне, че е пълна катастрофа.

# 1 537
Понеже се заговори пак за Сунгарска, преди доста време бях писала, че не останах въобще доволна от консултацията й. Нищо не позна, наговори странни неща и все търсеше нещо трагично да ми се е случило, а такова нямаше. Резултатът беше само, че адски ме разстрои.

# 1 538
  • София
Ето това не й харесах на Кристина Сунгарска. Разстройва.
И го прави с удоволствие, заради собственото си его. Освен това морализаторства и издава присъди на "пациентите" си за неща, които тя самата прави.
Нюха й не оспорвам.

# 1 539
Дано и нейни ученици да не прихванат от същия синдром, имам наблюдения. Но всичко е до човешкия характер и нивото на съзнателност.

# 1 540
здравейте момичета , трябва да кажа,че следя сайта може би от 5 години и ми е полезен за всякакви теми.Чак сега се реших да се рег-на,тъй като и аз ще си правя хороскоп. Ще се радвам ако Titania или Full_moon биха се нагърбили със задачата за отговор на един въпрос. Записала съм час при Ради и звездите(фб стр) , ще ви пиша мнение след консултацията. Въпроса е, че понеже съм любопитна , през 3 сайта си правих натална карта и ми излизат 3 различни ( 2 по - сходни, но третата в украински сайт супер различни домове , там уж и ректификация направих,но мн не ми е ясно , върна ме на 1 окт от 18) Много се притесних сама като тръгнах да ги разчитам и като гледам си е наистина сложна наука.В началото 120лв ми се стори много,но като видях колко сложни са тези карти , за под 100лв не ми звучи сериозно. Моята среща ще е по скайп(вероятно ще си водя записки) и ще ви пиша. Стискайте ми палци , че работата е нажежена Simple Smile

# 1 541
Здравей Летяща, можеш да зададеш въпроса си на ЛС. Ще ти отговоря. 😊

# 1 542
Ето това не й харесах на Кристина Сунгарска. Разстройва.
И го прави с удоволствие, заради собственото си его
. Освен това морализаторства и издава присъди на "пациентите" си за неща, които тя самата прави.

Е, това е отвратително! Дреме ми за нюха й. Има начин по който да се казват лоши неща, има и неща, които не се казват. Та тя по-скоро вреди отколкото да помага.

Човек, който има каквито и да е способности, дарба или кавото и да  е там, и разстройва с удоволствие клиентите си - за какво въобще говорим! Това си е едно дребно и доста недостойно поведение. И не говори за добър човек.

И дори за астрологията и ну(о)мерологията  трябват сърце и душа! Simple Smile

# 1 543
Здравейте,
Вече съм на линия! Simple Smile Hug

# 1 544
Бях при Хули Леонис днес. Той е добър психолог и в говоренето си се базира на знания в псхихологията и заложени програми в компютъра си. За съжеление беше неорганизиран, и неподготвен въпреки че му предоставих предварително моите въпроси. Не беше изготвил и не изготви никакъв хороскоп. Разпита ме подробно за проблемите и след това се опита да прави анализ като прескачаше от тема на тема. За съжаление не го препоръчвам. Може просто да четете психология ако това ви интересува, а не да плащате 80 лв за хаотични обяснения.

Общи условия

Активация на акаунт