Бихте ли дарили яйцеклетка?

• 13 979
  • 334
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Мисля, че точно авторката на темата ти е отговорила, че това НЕ е темата! Joy

# 316

А каква е темата, ако може да ме светнеш?! Заглавието е точно такова "Бихте ли дарили яйцеклетка?", а въпроса "Защо" се подразбира от контекста. Нали не смяташ, че авторката е имала желание да получи отговори, ограничаващи се САМО до ДА и НЕ?!

Първо, авторката съм АЗ.  Laughing
И да, точно това смятам.
Ако исках да чуя защо, нямаше да пиша 10 реда увод.
Второ, това какво си вадиш ТИ от контекста, си е твой проблем.
Сега "светна" ли се?
И трето - има много мами, които минаха, написаха два реда, в които казват своето мнение, което е напълно в реда на нещата, и до там.
Ама не, трябва да се зачекнем, да опропастим темата, иначе няма да ви е интересно, нали?!
Как пък не ви писна, не знам.  Crossing Arms
А как хубаво и миролюбиво си разговаряхме първите няколко страници.

# 317
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Много интересна тема. Аз на първо четене бих казала Да- Да , защото го възприемам като донорство. Да направя нещо, което да накара хората да са щастливи и да изпитат щастието да са родители, както ние можем.
Обаче и другите мнения са прави, че това дете после чие е ? Ами дарената смерма  newsm78?  Там съществува ли същия морелен въпрос?

# 318
......Обаче и другите мнения са прави, че това дете после чие е ? Ами дарената смерма  newsm78?  Там съществува ли същия морелен въпрос?

За мен съществува, и за това не бих позволила на мъжът ми да дари сперма.
За другите не знам.

# 319
......Обаче и другите мнения са прави, че това дете после чие е ? Ами дарената смерма  newsm78?  Там съществува ли същия морелен въпрос?

За другите не знам.

Мъжът Ви да не ви еслуга та да му забранявате или позволявате!Пази Боже!

# 320
  • Ботевград
Много благородна кауза, но и моят отговор съвпада с този на Джуличка ...все пак може би ако на много близък човек му се наложи да ме помоли за подобна услуга бих се замислила...
И аз съм на това мнение, ако жената ми е много близка и има проблеми,, или чака от години бих дарила  Peace
Нека има повече дечица и повече щастливи родители, ако познавам родителите не бих се замислила чие ще бъде, тяхно си  Peace и бих се молила да са живи и здрави да си го гледат и да си го обичат,  с най-голямо удоволствие бих постъпила точно по този начин  Peace

# 321

За другите не знам.

Мъжът Ви да не ви еслуга та да му забранявате или позволявате!Пази Боже!

'Айде като се научите да пишете, пак да се опитате да се изкажете, а?

# 322
А каква е темата, ако може да ме светнеш?! Заглавието е точно такова "Бихте ли дарили яйцеклетка?", а въпроса "Защо" се подразбира от контекста. Нали не смяташ, че авторката е имала желание да получи отговори, ограничаващи се САМО до ДА и НЕ?!

Първо, авторката съм АЗ.  Laughing
И да, точно това смятам.
Сега "светна" ли се?
И трето - има много мами, които минаха, написаха два реда, в които казват своето мнение, което е напълно в реда на нещата, и до там.
Ама не, трябва да се зачекнем, да опропастим темата, иначе няма да ви е интересно, нали?!

О, извинявам се, че не съм обърнала внимание, че ти си авторката! Наистина не мога да разбера по каква причина НЕ те интересува ЗАЩО отговорилите тук биха или не биха го направили. Явно си искала да видиш само статистиката, пък то 22 страници се изписаха с доводи. Съжалявам, че не отговорих само с ДА на темата ти, а си позволих да правя допълнителни коментари. А като гледам повечето, които са писали, са се аргументирали защо биха и защо не биха дарили яйцеклетка. Така, че май не само аз вадя въпроса "Защо" от контекста. Да не говорим, че ти самата си изтъкнала аргументи  ЗАЩО НЕ би дарила яйцеклетка още в първия си пост.

# 323
  • София
Най-вероятно защото защотата водят до безмислени спорове Simple Smile което и става на последните няколко страници всъщност  Embarassed Crazy

# 324

ooooh!

Ааа, значи ти имаш право да кажеш ЗАЩО /в 10-те реда увод/, пък ние нямаме.  О, наистина умирам от срам, че се изказах, без да са ми искали мнението.

А тези, които са писали по повече от два реда  smile3513

И както миролюбиво си пишехте..... ние дето много искаме да кажем "защо" направо "опропастихме" темата.

И само да добавя като за последно - нямам никакъв проблем.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 21:07 от *Noel*

# 325
Най-вероятно защото защото водят до безмислени спорове Simple Smile което и става на последните няколко страници всъщност  Embarassed Crazy

Ееееххххх, Ангелче, Ангелче....  Hug   bouquet
Що не може всички да са разбрани и да вдяват от раз?
Както и да е, ако някой иска да каже своето мнение, нека го направи.
Но да не го НАТРАПВА на останалите.
Безброй пъти вече го написах, ама май само единици ме четат.
Другите практикуват избирателно четене.
Спирам, нека и други кажат мнението си.

# 326
Бих го направила и дори съм проучвала как стои въпроса, дано като се възстановя от второто раждане да не е късно, защото съм на горната възрастова граница. Струва ми се необоснован и повърхностен довода че все едно оставяш дете на произвола. Дарявам  биологичен материaл, не давам дете в крайна сметка. По същия начин значи дарителите на сперма колко деца са оставили на произвола  Whistling

# 327
Сигурна ли си? Ще се възползваме. 

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 21:05 от *Noel*

# 328
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Да бих.

# 329
Да, бих дарила. За мен родител не се става от едните гени, дори не и с износването и раждането на детето , а с грижата за него след това. Уважавам и различните от моето мнения, но така чувствам аз нещата.

Подкрепям.Да,бих дарила.

Общи условия

Активация на акаунт