Бихте ли дарили яйцеклетка?

• 14 054
  • 334
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Гласувах положително.Точно на непозната бих дарила,защото смятам,че всеки човек има право по един или по друг начин да стане родител.Не бих го направила за близка,защото това няма да понеса.Гледах предаване,в което жена даряваше за втори път яйцеклетка на сестра си и казваше,че се чувства доволна от това.Казваше също,че се е абстрахирала от всичко и не се чувства като майка на тези деца,а като леля.Ето това мисля,че не бих понесла.Но като знам,че някъде там съм помогнала на някой да има детенце,бих се чувствала добре,а не че все едно съм оставила собственото си дете на произвола на съдбата.

# 182
Не бих дарила яйцеклетка. Не бих могла да понеса, че някъде с други хора живее мое дете.
Единствено, ако се наложи, бих дарила яйцеклетка на сестра ми.

# 183
Не бих дарила яйцеклетка. Не бих могла да понеса, че някъде с други хора живее мое дете.
Единствено, ако се наложи, бих дарила яйцеклетка на сестра ми.
Точно това влязох да напиша в темата.В петък,след като писах тук,доста помислих по въпроса и реших,че колкото и да ми е трудно,все пак бих дала за сестра си. Heart Eyes

# 184
Твърдо и категорично не.

# 185
Уауу, 79 кандидат-дарителки вече!  Shocked

# 186
  • Варна
Не всички сме "кандидат"  Wink

Пак призовавам онези от вас, които БИХА го направили и отговаррят на условията да прочетат малко в темата за проблемното забременяване и да направя тази толкова благородна крачка към сбъдването на нечия мечта!

# 187

Това какво точно трябва да означава?

# 188

Това какво точно трябва да означава?

Предполагам, че е изненадана от броя на заявилите "готовност" да дарят яйцеклетка.
Аз също съм учудена, между другото.
  Rolling Eyes

# 189
  • София
и аз съм малко учудена...въпреки, че ССФ, няма как да каже, че не би.....
обаче ако повечето са като bobito81, която чака някой специално да й поиска.....всъщност реално доста по-малко биха го направили не хипотетично....

# 190
.....всъщност реално доста по-малко биха го направили не хипотетично....

Да, и аз така мисля.
Но те мислят различно, тяхно право е, няма лошо.
  Wink

# 191
  • София
Я сложи опция в анкетата "Вече съм дарила или съм в процедура", че то така на думи много лесно.
Аз си признах, че не бих, или в много специални обстоятелства, които са почти невъзможни за мен.

# 192
Я сложи опция в анкетата "Вече съм дарила или съм в процедура", че то така на думи много лесно.

Готово, сложих и такава опция.

# 193
Сигурна съм, че повечето съгласни изобщо не са запознати с процедурата по стимулация и изтегляне на яйцеклетки. Обикновено донори стават, жени които така или иначе правят опит за ин-витро.

# 194
  • София
Аз не съм толкова учудена от анкетата. Все пак във форума има доста потребители.
Друг е въпроса колко от тези, които са казали, че ще дарят, ще го направят в действителност.

Общи условия

Активация на акаунт