Бихте ли дарили яйцеклетка?

• 14 050
  • 334
  •   1
Отговори
# 165
  • сред маслини и портокалов цвят
... накрая да легна под "ножа" за лапароскопия - не, не е за мен това. Страхлива съм  Embarassed

Дописвам: ако все пак даря яйцеклетка, не искам да знам кой я получава  Naughty

Яйцеклетки не се вадят с лапароскопия. Уточнявам само, за да не остане някой с погрешно впечатление. Peace

# 166
... накрая да легна под "ножа" за лапароскопия - не, не е за мен това. Страхлива съм  Embarassed

Дописвам: ако все пак даря яйцеклетка, не искам да знам кой я получава  Naughty

Яйцеклетки не се вадят с лапароскопия. Уточнявам само, за да не остане някой с погрешно впечатление. Peace

Съжалявам, че не съм добре запозната.  Embarassed Не съм се интересувала подробно. Но пък предполагам, че не е съвсем безболезнено  Shocked

# 167
  • сред маслини и портокалов цвят

Дописвам: ако все пак даря яйцеклетка, не искам да знам кой я получава  Naughty

Съжалявам, че не съм добре запозната.  Embarassed Не съм се интересувала подробно. Но пък предполагам, че не е съвсем безболезнено  Shocked

Ами всъщност, поне за мен, пункцията на яйцеклетките беше най-приятната част от ин витрото. Слагат ти упойката, сънуваш готини работи(днешните упойки са перфекти) и след 15 мин се събуждаш и ти дават димящо кафе, полежаваш докато си изпиеш кафето и си тръгваш.

# 168
...Абе това не е ли най-малкото незаконно newsm78 И тия палавници не ги ли е страх, че може да имат аномалии в поколението? То вярно, че любов, любов, ама чак пък толкова.

Не знам, не мога да ти кажа.
И аз съм се чудила винаги как не ги е било страх от това, какви деца ще се родят от тази извратена, според мен връзка.
Факт е, обаче, че децата са живи и здрави, напълно нормални, и честно казано са ми едни от най- симпатичните дечица от блока.
  Peace

# 169
  • София
Не бих дарила макар, че отделена от тялото е  просто една клетка. За да се случи вълшебството са необходими много повече фактори.

# 170
  • Пловдив
Пак да повторя - аномалии се получават след кръвосмшения на поколения наред, не на една двойка.
А "Стъклени съдби" е художествена литература все пак(по мое лично мнение не особено добра).

# 171
Не, не бих дарила, защото това би било мое дете. Все едно да питаме един мъж ако осемени една жена, дали детето е негово !?  Той също дава една клетка, но това не го прави по-малко отговорен! Това не е бъбрек и не може да се третира като биологичен отпадък!  Naughty 

# 172
Не съм мислила по въпроса ,а ако се замисля май няма да се реша.Няма как да гласувам.

# 173

Личното ми усещане е, че бих се привързала към бебе, което нося, но не е от моя яйцеклетка, докато за самата яйцеклетка не ми пука, но не бих се подлагала на такава манипулация заради риска за здравето си и разните морални въпроси, които биха ме измъчвали..
Това е и моето мнение.Но пък за сестра си бих дала без да се замисля.

# 174
Ми бих дала защо не чак пък мое дете не бих го чувсвала.И аз мисля че се става родител чак когато почнеш да се грижиш за тази малка клетчица да виждаш как с всеки изминал ден тя расте да се радваш на всияки неини успехи да трепериш в ужас когато с нея нешо не е наред.Бих дарила с наи голямо удоволсвие на някоя жена в нужда.Все пак това е само една клетка която е много важна но не е всичко а една малка част от цялата магия на създаването на човек.Незнам само дали аз бих износила чужда яицеклетка и да чувствам детето като мое нищо че съм го носила и родила......Но в краина сметка това е вариант поне мъжа да има свое дете макар от чужда жена......

# 175
  • София
т.е. след като би, в най-скоро време ще поставиш началото на начинанието...или би....съвсем хипотетично...Simple Smile

# 176
  • в страната на чудесата
аномалии могат да се получат и при първото поколение на кръвосмешение. всичко зависи от това как ще се комбинират гените.

# 177
Моят отговор е ДА  Peace
Ще дам една яйцеклетка на хора, които чакат дете с години. Все пак това е само една яйцеклетка, а не дете, поне според мен. Това, че съм помогнала за нещо такова, за мен ще е радост.
По твоята логика, всеки месец с цикъла си "изхвърлям по едно дете"
Peace Подкрепям.

# 178
бих дала но никои не ми е поискал още.Така че си остава хипотетично....

# 179
  • София
то няма и да ти поиска....това е доброволно дарение, отиваш и даваш...когато потрябва ще се използва.....

Общи условия

Активация на акаунт