Бихте ли дарили яйцеклетка?

• 14 060
  • 334
  •   1
Отговори
# 150
Това не бих направила! Peace...поради причините ,които е посочила Джуличка в увода!

# 151
Има изследвания, че инстинктивно избираме този партньор, чиито гени са възможно най-различни от нашите, така че вероятността да възникне привличане между полубрат и сестра е твърде нищожна, но е чудесен сюжет за филми.

Това изследване ми звучи много невероятно, да не кажа глупаво, особено като си имам жив пример в съседния вход.
Първи братовчеди имат 13 годишен брак и две деца.  ooooh!
Момченце и момиченце.
Мога да цитирам и имена, но не мисля, че е етично.
За мен е отвратително  Sick , но за тях явно е нещо нормално.

# 152
  • BG
НЕ не бих дарила.

# 153
  • София
Не знам дали разбирам правилно темата  Blush , хем я прочетох цялата, ама сигурно е защото съм недоспала от вече 3г.  Crazy Laughing Въпросът е дали бихме се подложили на такава манипулация само и само да дарим яйцеклетка, или дали бихме дали своя, ако така или иначе сме почнали стимулация? Ако е първото - по-скоро не бих  Embarassed , при втория случай нямам категоричен отговор. Не знам как бих мислила, ако имах репродуктивни проблеми.  Rolling Eyes Може и да дам.  Thinking
А сравнението с "хвърлянето" в тоалетната на яйцеклетки всеки месец и на мен ми се струва съвсъм неудачно.  Crazy

# 154
  • след Околовръстното
Има изследвания, че инстинктивно избираме този партньор, чиито гени са възможно най-различни от нашите, така че вероятността да възникне привличане между полубрат и сестра е твърде нищожна, но е чудесен сюжет за филми.

Това изследване ми звучи много невероятно, да не кажа глупаво, особено като си имам жив пример в съседния вход.
Първи братовчеди имат 13 годишен брак и две деца.  ooooh!
Момченце и момиченце.
Мога да цитирам и имена, но не мисля, че е етично.
За мен е отвратително  Sick , но за тях явно е нещо нормално.

Абе това не е ли най-малкото незаконно newsm78 И тия палавници не ги ли е страх, че може да имат аномалии в поколението? То вярно, че любов, любов, ама чак пък толкова.

# 155
Да бих дарила! Никой,не бива да остава без дете,без да познае радоста да вземеш нов
живот в ръце Heart EyesИ не бих искала да познавам хората,колкото по малко знам
по-добре.

# 156
  • Deutschland
Аз също бих дарила.

# 157
Не, не бих дарила

# 158
Така поставен въпросът - не, не бих дарила. Бих дарила единствено на сестра ми.

# 159
  • София
Бих дарила да. В моето семейство битува мнението, че по-важно е, кой те е отгледал и възпитавал както се казва от "парче месо", отколкото биологичния елемент. В този смисъл моята яйцеклетка ще е просто основата за нуждаещи се хора да имат СОБСТВЕНО детенце.

# 160
Бих дарила. Не мисля, че това ще е мое дете, само защото съм дарила яйцеклетката.

Също ако жената е минала през толкова перипети, че да стигне до момент да има нужда да и се дари, явно го иска това бебече, а не е някоя случайна майка, която няма да си гледа детето, защото случайно е забременяла и то й е объркало плановете.

# 161
Прочетете книгата 'Стъклени съдби" на Людмила Филипова ,много общо има с темата.

# 162
  • гр.София,кв.Овча купел
 Мисля ,че още не сме готови за такива дарения...

# 163
Гласувах с НЕ. Не мисля, че това ще е мое дете, ако даря една (или повече яйцеклетки), но се страхувам от цялата процедура, предхождаща вземането им  Rolling Eyes Ако беше по-просто, по-безболезнено и с по-малко медикаменти и медицинска намеса - ДА. Но предвид това, че трябва да мина през целия този ад, да се нагълтам с хормони и накрая да легна под "ножа" за лапароскопия - не, не е за мен това. Страхлива съм  Embarassed

Дописвам: ако все пак даря яйцеклетка, не искам да знам кой я получава  Naughty

# 164
Така поставен въпросът - не, не бих дарила. Бих дарила единствено на сестра ми.
И аз така

Общи условия

Активация на акаунт