Велико Търново и региона се гласи за среща-гореща

• 16 155
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
 Изглежда хубаво сте си изкарали на срещата вчера... Надявам се да има и следваща, за да се класираме и ние  Mr. Green
 А за тия мечета на памперс някой ще ми разясни ли за какво става дума? По принцип ние ползваме тази марка, та ще се радвам, ако мога да съм от полза за някоя мама  Peace

Мони-аги, добре дошла!   bouquet Еха, трето детенце - звучи страхотно, дай Боже всекиму  Flutter Разтапям се като видя петчленно семейство...

# 136
Мартеничке,горе в ъглите на пакетите на Памперс има едни мечета,които се изрязват и се лепят и после се пращат и те ти пращат играчка.

# 137
Iva_net, къдриците ми изчезнаха след появата на НИки и ми бяха нужни 2 години, за да се възтановят, но пак не в предишния си вид.....Сега с Коки се повтаря същото и сигурно пак ще мине доста време, може като стана на 40, ако не родя 3-то и да наваксам....В противен случай-може и на студено къдрене да се подложа...  Joy
Срещичката беше яка, радвам се, че са ви харесали снимчиците, но не успях да снимам всички....., ще трябва да се наваксва... Simple Smile
А за традицията-направо си е суупер, но се чудя дали да не се мисли друго място, че нещо не можа много-много да ни побере сладкарница Неделя, а пък като се съберем повечко и с количките....Малииииии....Страх за всички сервитьорки.   #Crazy
Ей сега ще се допитам до мъжо за финансите и да вкара той парите и ще пиша на ЛС, Nadejda.... че аз в понеделник ще съм сама с двете дечурлига и ще се опитвам да събирам багаж за морето и няма да ми остане време....Лошото е, че по всяка вероятност няма да имам нет във Варна и на Обзор и не знам направо....Хайде ще го обмислям....

# 138
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
moni-agi здравей и добре дошла   bouquet Поздравления за очакванато щастие Heart Eyes Ела се разпиши и в темата на  supermama многодетните мами http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=410469.45 , има доста от района
Колкото до срещата, съжалявам , че забравих да погледна къде ще е , смятах да идвам  Sick , във Варна си имат традиция Hug всяка седмица се събираха по едно време на вечерни срещи, тука може да е един път месечно, първата/последната/ седмица на месеца в даден ден та да не се забравя...само предлагам  newsm78
От снимките май само Сиска познах
denitcheto хубава почивка на морето   grinning039 family
Хубав почивен ден!

# 139
Мерси за посрещането мами.

# 140
Щаслива мама, играта на памперс за тази година приключи на 30 юни. Аз вече събирам мечета за догодина  Laughing, но ако имаш някаква уговорка с оргазиторите мога да ти дам мечета.

Наде, като поръчам тениските ще ги вземешли пак на твоя адрес?

Мартеничка, днес към 12 часа аз и смейството обърнахме под терасата ти. Ще ти пиша на лични с един въпрос.

Беше ми приятно да се видя с повечето от вас на срещата вчера.

# 141
  • велико търново
Мами вчера на срещата- гореща на мен ми бе много ,,горещо,, на Теди и изникнало ново зъбче .Днес е много спокойна и спинка 3 часа следобеден сън.И кака и е много доволна от игрите на сладкарницата.Аз съм ,,за ,,и други срещи.
А за играта на ,,памперс,,има цяла тема в ,,на пазар,, Какво стана с играта на памперс и мечетата? или нещо подобно беше.И срока е удължен да края на годината.

# 142
Спешно си търся кошара за малкия. От този тип  http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/1350

# 143
Може и на лични. Благодаря предварително   bouquet

# 144
Здравейте, момичета. Току що се риземихме в града - по принцип събота и  неделя ходим на село.Та реших да ви изчета. На срещата не посмях да дойда, защото съм нова и да не се натрапвам - вие се днаете по-отдавна.
Мони-аги добре дошла. И аз съм на пишмана. Къде излизата вечер - ние ходим в парка на  Стивито /сега е  СБА де/. Може ако искаш да се запознаем.

# 145
  • Велико Търново
Благодаря ви за пълните маси в събота, момичета  Hug Беше ми много уютно с толкова много колички и беззъби усмивки. Аз, както обикновено, малко не бях в час кой кой е, ту слушах и пречех на разговора в единия край на масите, ту в другия край  Whistling Днес поправих грешката и се запознах с Усмивчица (то добре че беше тя   bouquet ) .
П.П. Тортите наистина не ми харесаха  Crazy Останаха пари, Надежда и Симона ще кажат дали са ги взели и кога ще организират следващата среща  Whistling  Mr. Green

# 146
Добро утро.Ива ние излизаме сутрин по супера,по хладното,че иначе не ми понася горещината,а сслетобед и вече вкъщи на климатик.Като дойде бебко сигурно и вечер ще излизаме.Лек ден от мен.

# 147
Здравейте, мамчета. Много се радвам , че се е състояла срещата, но мъничко ме е яд, че не можах да дойда, нооооооо в нас имаше приготовления за първия  РД на моята госпожица. Правихме го у нас и имаше доста работа. Другия път обаче задължително ще дойда.

Искам да ви почерпя виртуално за здравето на моето момиче baloni newsm38 baloni

Преди бях питала за мнения за тортите на Мина Елит, но накрая реших аз да й я изработа. Не се справих с качването на снимки, но в подписа можете да видите резултата.  Laughing

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 12:51 от Мама Верче

# 148
Здравейте от Поморие-горещичко е тук,но морският бриз разхлажда!водичката е все още чистичка,но плажовете вече започват да се пълнят неприятно Confusedима много рускоговорящи семейства с дечица,а има и много с близначета,има и такива с по 3 бебока Grinningевала на хората,че са се вдигнали дотук да си карат почивката Hug
и като стана въпрос за многодетни-добре дошла на новата смела мама Hugтук има още една мама,която през септември чака трето детенце-Alex99.скоро не е писала,дано са добре Praynigлека бременност на всички и спокойно си търкулнете коремчетата до морето Grinning

а за играта на Памперс-доколкото знам е удължена до края на годината Peace

# 149
Здравейте.
Така щом играта на Памперс продължава значи въпроса ми е актуален.Ако някой има излишни мечета и ако не му трябват нека ми пиши.
И още един въпрос.Понеже на малкия рожденния ден наближава и трябва да събера роднините да ги почерпя дайте предложение за заведение на открито с детски кът.Засега съм се спряла на Каза миа 2.Но ако има по хубаво място ще го направя там.
Май за първи път разискваме тоя въпрос Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт