БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-5

• 23 433
  • 789
  •   1
Отговори
  • София
Това е темата за бързи въпроси, когато не ни се иска да питаме в отделна тема.

Предишната: БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-4

# 1
Имам замразен касис, мога ли да го дам на сина ми. На 1г и 2м. е

# 2
  • Видин
Vivi   bouquet
Мога ли да въведа царевица с царевичен хляб? Ето такъв е, само че без сирене :
http://www.dexterdiet.com/up/thumb/1238763385648.jpg

# 3
  • София
Nefertity, след 1г. всички плодове, освен алергените, са разрешени.
Не съм срещала информация касисът да е алерген.
Аз бих дала. Много е полезен.

# 4
  • Варна
Vivi   bouquet
Мога ли да въведа царевица с царевичен хляб? Ето такъв е, само че без сирене :
http://www.dexterdiet.com/up/thumb/1238763385648.jpg
Според мен не е добра идея. По-добре каша или пюре. Тия пакетирани храни с голяма трайност не ми се струват подходящи за бебе.

# 5
Vivi благодаря, и аз знам че е полезен касиса, но така и не намерих информация кога може да се дава на дете. Засега сина ми има проблем само с доматите, така че ще го дам.

amanita Най-добре да въведеш царевицата с каша, а след това да я дадеш в пюре. Аз лично не бих дала такъв хляб, най-малкото 100 % съдържа консервант, пакетираните хлябове имат доста голям срок на годност.

# 6
момичета как да въведа агнешкото колко дни?

# 7
Искам да попитам за адреса на един сайт (или блог?) за захранване на една от майките пишешти тук-подробно беше описано коя храна кога се дава.

# 8
  • на Русе
Здравейте,
Toshko dro, може би питаш за този блог Съвети за захранване от Косе Босе

# 9
 slavip благодаря! bouquet

# 10
Аманита, и според мен по-добре въведи царевицата с каша или пюре.

Веси, мисля, че агнешкото се въвежда като другите меса - 5-7 дни смятам са достатъчни.

# 11
  • на Русе
А добре ли е примерно 3 дена да въвеждам пилешко месо и след това да започна да редувам един обяд зеленчукуво, един месно пюре? Или трябва пет дена да давам само месно по малко?  Thinking

# 12
Здравейте мами,
предстои ни захранване с пюре, и искам да попитам ако примерно давам сега ябълка и тиква, давам по една лъжичка, после две и т.н.т. до кога така, и после кога да сменя пюрето и ако примерно давам кайсия и банан пак ли трябва да почвам по една лъжичка  newsm78
благодаря предварително

# 13
  • София
А добре ли е примерно 3 дена да въвеждам пилешко месо и след това да започна да редувам един обяд зеленчукуво, един месно пюре? Или трябва пет дена да давам само месно по малко?  Thinking

Аз редувах зеленчуково с месно от самото начало на захранването с месо.

# 14
  • Пловдив
 smile3525   Малката има проблем с акането от както и давам броколи-може ли да е от тях?  newsm78  Сега ги въвеждам-дала съм 3 пъти,а след обед давам сливи,да я разхлабят.

Общи условия

Активация на акаунт