БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-5

• 22 538
  • 789
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте! Мога ли вече да заменя храненето в 10.00 с друго различно от шишето с мляко, защото не го иска и до рев го избива? Много ме притеснява това. Малки сме или поне на мен ми се иска още да пие мляко на втората закуска,но... Ако не давам попара ( не съм въвела сирене)какво друго мога да предложа?
И още един въпрос:какви чайчета мога да му правя от тези в пакетчетата?

# 781
Здравейте! Мога ли вече да заменя храненето в 10.00 с друго различно от шишето с мляко, защото не го иска и до рев го избива?

Ако преди това имате друго млечно хранене според мен можеш Simple Smile

# 782
puhytu, можеш да замениш второто сутрешно мляко с млечна каша, бебешки йогурт или дует с извара, овесени ядки с плод и АМ.

Чай от пакетче не бих дала на толкова малко бебе.
Ако държиш да даваш чай, купувай бебешки такъв.

# 783
  • Варна
Можеш да даваш каша, грис с мляко, овесени ядки с плодове. Ако искаш можеш съвсем спокойно и сирене вече да даваш. За чай не знам - аз не понасям тия билкови миризми и по тази причина и на децата не давам. А и каква е разликата между подсладена вода и чай?

# 784
А и каква е разликата между подсладена вода и чай?
Огромна Wink.
Чаят е напитка, която съдържа ценни съставки, в зависимост какви билки и растения са врели във водата.
Най-често на бебета се дават чайове от лайка, липа и шипка.

# 785
Здравейте въпроса ми е към майките които са на детска кухня вечер след супата , колко мляко изпиват бебетата ви  и изяждат ли си цялото количество супа?Кога давате плодове и какви?И още един въпрос каква закуска да давам ,защото досега предлагам мляко изпива около 120 и после яде плодово пюре с бисквити около 100 гр newsm78 какво друго мога да давам защото попара и кус кус не ядем Peaceмерси

# 786
  • София
 Супата я е ял само на обяд + второто. От 11 месечен бе записан на детска кухня. до към 2 години. Плодове основно банани и ябълки. Към 10 сутринта или към следобедната закуска.

# 787
Плодовете давах за закуска или между храненията, самостоятелно, на гладно. Супа не съм давала за вечеря.
Пробвай с грис, елда, овесени ядки, йогурт с бисквити, каша.

# 788
Искам чай да давам точно заради билките, но да няма захар. А тези на Хип са сладки. Сутрин към 6-7.00 часа има АМ от 180мл, но после не го иска. Бяхме на лечебна Хумана една седмица и мисля, че си намрази шишето и сега и НАН-а не си иска докато не го опита и се дърпа. Не искам да го насилвам, но ако не пие мляко какво да пие Sad много ме притеснява.
Ще давам втората закуска твърда храна, дано не му е рано за 3-то заместено хранене. Ако дам каша за закуска следобяд какво да дам? Грис? А домашно козе сирене мога ли да въведа преди кравето? Нашите са ми направили и го чакаме да узрее.

# 789

Общи условия

Активация на акаунт