Велико Търново и региона се гласи за среща-гореща

• 16 141
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ехо, всички ли сте по разходки и на работа?

Понеже имаше момичета, които искаха да се включат в поръчка от MyToys - следващата седмица планирам да направя такава. Който иска нещо, да пише ЛС!

# 181
Пепи-браво,че сте си изкарали добре!!!И ние в Гърция попаднахме на една гръцка сватба...беше много заспало,само ядеха всички,булката играеше мач с децата,никой не танцуваше.
Снимки за сега имах време само да кача във фейсбук,макар,че съм отпуска не ми остава време за нищо,нали и яслите не работят и се гледаме у дома.Ще гледам скород а кача нещо.

За Каза миа-вчера бях там,за обслужването как да е,обаче малко ми се видяха опасни пързалките и особено стълбите за малко дете като моето.В замъка пък се потъва в гъбата и не е добре надут.Аз познавам собственика и ако го видя скоро мога да му "снеса"какви са проблемите,че човека има доста обекти и е възможно да не може прякод а следи всички.

# 182
  • Stuck in a moment
Bonjour!
Пепи, ще дадеш ли линк със снимки от гей-парада тук или само на приятели, иска ми се да разгледам, аз съм била на един такъв парад преди 3 години в Белгия и беше страшно забавно Grinning

От два-три дни ми прави впечатление, че кошчетата в парка на Триъгълника все повече намаляват..., направо някой си ги чупи и се питам аз, от какъв зор е това и защо трябва да тичам до другия край на алеята да си хвърлям боклука...
Помрънках и изчезвам Simple Smile

# 183
като стана въпрос за кошчета за боклук-да ви успокоя,че и по-големи мърлячи от българите има.скапаните руснаци,украинци,чехи,поляци и всяка подобна измет,която летува на нашето черноморие,просто ме отврати Sickпри наличието на кошчета за боклук на плажа,те си хвърлят мизериите на пясъка и в морето,а когато вчера едно от бебетата им се изака на плажа и никой не си го почисти,направо щях да повърна Sick Sickщо не им слагат суимърси на тия деца,не ззнам ooooh!
ние иначе снощи се прибрахме с идеята следващото море да е на по-малко населени територии-сега ме зарибяват за Каварна и областа Wink
а днес Лили огласи с писъците си целия Триъгълник навръх обяд,за което направо трябва да се извиня.......в случай,че дограмите на Гили не звукоизолират.причината-постригахме малкия звяр за първи път в живота и.имаше много заплетени кичури и цели расти направо.ресаха я с три вида четки,стригаха я с 5 вида ножици и накрая всичко приключи след един час писъци и мъки с баща и да я удържим ooooh!сега косичката и отново живна,напръскахме я с едно спрейче и изглежда пак къдравичка и буйнокоса Mr. Greenв Гили обаче си харесах една четка за коса с естествен косъм и силиконови зъбчета,която много добре се справи с косата на Лили.водела се четка за удължаване ия били продавали в Асклепий.ние там такава не намерихме,та ако някой знае къде има,да пише Peace
аз започвам с опаковането на багажа за Русе,така че скоро няма да ви досаждам Mr. Green

# 184
Bonjour!
Пепи, ще дадеш ли линк със снимки от гей-парада тук или само на приятели, иска ми се да разгледам, аз съм била на един такъв парад преди 3 години в Белгия и беше страшно забавно Grinning

Ето линк към снимките от гей-парада:
http://pepolina.multiply.com/photos/album/23/23#15

# 185
Ха хаха ахаах, страхотни снмки, какви сладки гейове  smile3532 

# 186
  • Stuck in a moment
Еййй, благодарско Пепи  Grinning!
Ама голямо въображение за костюми имат тези хора!

Колко взимат за боядисване в Гили? От години не съм си давала косата за пипане в салон.

# 187
Добрютру, девойки!
Пепи, добре завърнала се   bouquet. Разсмя ме на ранина с тези снимки  Laughing
Не можах тия дни да стигна до компа и затова не съм писала след срещата.  Много се радвам, че се запознах с всички ви  Grinning.
Ками, права си, че пързалките в Каза миа хич не са безопасни. Откакто Тарик падна от най-горното стъпало, не съм стъпвала там.
Ние след час отпътуваме за Сф да посрещнем тати и дядо  Grinning и утре на почивкааааааа  grinning039!
Хайде на на едно кафенце за разсънване  Grinning

Лек и слънчев ден   bouquet

# 188
Честито момиченце на 3des!!!!

# 189
Добро утро, мацкиии

Пепи, добре си ни/си дошла!  Hug Страхотни снимки!!! Както казва и тефтерчето, голяма креативност имат тея ми ти гейове. Всъщност всички, които познавам са изключително артистични персони и имат голям талант за аранжиране и подбор на цветове и форми.  Wink Позволих си да разгледам и снимките от сватбата (дано не се сърдиш) - изглежда е било голям купон, а и имаше много финес в подготовката и в самите гости  Wink И все пак, не ви ли липсваха циганския оркестър, барабар с дебелия потен акордеонист, престилките подарък за жените гости и потници - за мъжете, "купуването" и съответно разбиването на вратата на булката  Joy

Иман, много приятни емоции ти пожелавам на семейната почивка (макар, че вие сигурно вече сте тръгнали и въобще не ти е до форума)!   car003 sun sohappy). Да направиш мнооого снимки  smile3509 Къде всъщност каза, че ще ходите този път?

Слънчев ден на всички!  sun

# 190
Пепи, кога ти е била сватбата???
Разгледах снимките и видях един колега на тях със съпругата си- Захари и Гери  smile3521
 Всъщност като се позагледах то си пишело датата  Crazy Явно вие сте младоженците на чиято сватба бяха в Германия тевзи дни

# 191
Пепи, добре си ни/си дошла!...Всъщност всички, които познавам са изключително артистични персони и имат голям талант за аранжиране и подбор на цветове и форми.  Wink
Със същите впечатления съм и аз  Wink.

Позволих си да разгледам и снимките от сватбата (дано не се сърдиш) - изглежда е било голям купон, а и имаше много финес в подготовката и в самите гости  Wink И все пак, не ви ли липсваха циганския оркестър, барабар с дебелия потен акордеонист, престилките подарък за жените гости и потници - за мъжете, "купуването" и съответно разбиването на вратата на булката  Joy
Разбира е, че нямам нищо против  Hug! Наистина липсваха някои моменти от нашенския начин на празнуване, но беше хубаво да видя и по-различната страна  Party.

Пепи, кога ти е била сватбата???
Разгледах снимките и видях един колега на тях със съпругата си- Захари и Гери  smile3521
 Всъщност като се позагледах то си пишело датата  Crazy Явно вие сте младоженците на чиято сватба бяха в Германия тевзи дни
Joy Joy Joy Нашата сватба беше преди 4 години, в Бг. Това сме ние:
http://pepolina.multiply.com/photos/album/22/Hochzeit_-_04.07.2009#32

Разглеждала си снимки от сватбата на наша приятелка от Габрово, която се ожени в Германия, за германец. Със Захари и Гери се познавам от студентските години, а той и мъжа ми са един вид колеги – двамата голям купон си спретнаха  newsm68.

# 192
Пепи-остава да пуснеш снимки и от твоята сватба Mr. GreenИли поне 1-2 да ти видя кумовете,че нали би трябвало да ги познавам LaughingИначе снимките ти са страхотни!
Утре сутрин съм в Неделята с 2 баби и малкия,ако някой ни види да се обажда,че аз още не мога да се ориентирам кой кой е Peace

# 193
Пепи-остава да пуснеш снимки и от твоята сватба Mr. GreenИли поне 1-2 да ти видя кумовете,че нали би трябвало да ги познавам LaughingИначе снимките ти са страхотни!
Aaa, те моите повечето са от лентов фотоапарат и трябва да ги сканирам  Party.

Айде сега, идвайте на помощ - спешно се нуждая от препоръки за място за празнуване на РД на 3-годишно дете  Thinking. Като варианти ми отпадат: Джурасик, Неделя, Каза Мия.

# 194
  • Велико Търново
Айде сега, идвайте на помощ - спешно се нуждая от препоръки за място за празнуване на РД на 3-годишно дете  Thinking. Като варианти ми отпадат: Джурасик, Неделя, Каза Мия.

Добрият стар Стратилат Crazyили Рояла Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт