Поп-легендата Майкъл Джексън почина!!!

• 74 017
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 2 085
Все по трудно ми става да ви чета.
Кога ще е погребението последно?

# 2 086
  • Варна
Pina, снимките са от фотосесия за списание

# 2 087
А някой знае ли къде я има цялата фотосесия?

# 2 088
...........Как след такъв невероятен успех,известност и слава ,той е останал толкова нежен,скромен и изпълнен с любов човек?Не се е възгордял,а обратното -струва ми се по-смутен и срамежлив.
Раздавал е само любов.След толкова омраза към него и кал от медиите,той е останал добър човек.Не мога да си го обясн.Трябва да си свръхчовек ,за да успееш да бъдеш като него с такъв живот.Супер харизматичен е.Просто излъчва доброта и обич.Чиста душа.
Рядко има такива хора, да не кажа, че почти не познавам, но е получавал любов само от феновете си и впоследствие от дечицата си. Чудя се обаче, къде е била майка му, Катрин, през тези години, как е позволявала такова отношение към него от страна на баща му. В детските си години Майкъл е бил най-тормозен от бащата. Не знам, на мен не ми го побира съзнанието! Наистина, май както беше споменато по-напред в темата, семейството му се държи като нашите джипсита. А пък що се отнася до децата му, изобщо не е важно това, биологичен баща ли е или не или на кого приличат! Той е направил най-важното в този живот за един човек, да ОТГЛЕДА ДЕЦА! С каква любов само ги гледа, целува.....Жалко, че едва сега разбрах, що за ЧОВЕК е бил. За сравнение: какво направиха нашите "звезди" Лили Иванова, Васил Найденов, Росица Кирилова/ на животните с любов/? Трупат пари, обзавеждат луксозни жилища и т.н, а след тях ....нищо! Жалки са!

# 2 089
Между  нашите т.нар. звезди  MJ изобщо не може да има база за сравнение - той свети в цялата Вселена Rolling Eyes
Пак ви питам - кога е погребението? Във вторник?

# 2 090
http://vbox7.com/play:a1acc680
Всичките му песни бяха един вид послания към нас, както тази, пак за децата.

Тази песен е от концерта в Букурещ, а по- напред в темата се писа ,че Вл.Береану е направил някакъв гаф с превода. Може ли някой да обясни за какво иде реч.

Elizabeth_ , аз затова сложих думата звезди в кавички. В никакъв случай не могат да се сравнят с него, ама изобщо. Майкъл е най- добрият!
Погребението ще е във вторник , около 17-17,30 ч бълг.време/ ако греша поправете ме/.

# 2 091
  • Варна
Елизабет, погребението се коментираше на предните страници, във вторник уж, преди концерта-поклонение, или както там го наричат.

# 2 092
Вижте какво намерих:
http://www.michaeljacksonfuneral.com/
Благодаря на всички, които ми отговориха. Приятелка ми даде противоречива информация, затова питах Hug

# 2 093
Погребението ще е във вторник , около 17-17,30 ч бълг.време/ ако греша поправете ме/.

Дори и директно някой да го предава, едва ли ще мога да го гледам...ще го търсим по записи после Tired

# 2 094
Само да кажа,че по МТВ има Майкъл Джексън Уикенд и от сутринта слушам НЕВЕРОЯТНИТЕ му песни!Насладете се и вие! dance

# 2 095
  • На бял кон в Pierrefonds
Ето какво чувам аз в този отрязък от записа между 1:27 и 1:36 мин.:

- But he is now in panic to anything and, no ... no... he is now in panic to the CPR and anything, sir...

Не е това, което чуваш. Американците говорят много "отворено" и това, което се казва е "he is not responding to anything", което звучи "риспандин", а ти чуваш "паник".

# 2 096
ми и аз съм убедена че казва "panic" Rolling Eyes

# 2 097
аз чувам responding

# 2 098
Ето какво чувам аз в този отрязък от записа между 1:27 и 1:36 мин.:

- But he is now in panic to anything and, no ... no... he is now in panic to the CPR and anything, sir...

Не е това, което чуваш. Американците говорят много "отворено" и това, което се казва е "he is not responding to anything", което звучи "риспандин", а ти чуваш "паник".

да,точно не се повлиява от нищо е казано, а не че е в паника

# 2 099
  • Варна
Абе, каквото и да - паник, рипандин-доктора носи вина, още повече, че са открили това лекарство в къщата, няма как Майкъл да си го е сложил сам.

Общи условия

Активация на акаунт