ПЛЕВЕН - 108

• 12 710
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен
Много сте продуктивни... едвам ви изчетох Simple Smile.

Честит рожден ден на Бубка и на Детелина! Живи и здрави да сте!   bouquet

Ние уикенда бяхме на форумска среща в Еленския балкан, Усоето. Утре , ако ме оставят палавниците / Траяна и племенника / ще ви постна малко снимки. Изкарахме си страхотно. Побъбрихме, децата се налудуваха по поляните ... 

# 136
Честит рожден ден на Бубка, много здраве и късмет й желая  Heart Eyes  bouquet

Дивианка, добре дошла обратно  Simple Smile Тити изглежда много пораснала на снимките!!

# 137
Косе дано не са ти за кратко старанията с танците по влизане в детски номер дрехи. Снощи те сънувах, че повтаряш заплождането. Laughing

Хаха, аз следобед дремнах 10 минути и за малко халюцинирах Косето  Crazy

Хихихихихихи,трогната съм от вниманието,ама кажете аджиба де-под каква причина съм заела вниманието ви? Joy Mr. Green Heart Eyes
Миленитка,ти хубаво сънуваш,ама видя ли календара поне горе-долу за дата?Че чакаме снахата ти да порасне малко Mr. Green Laughing
Дес,теб поне те разконспирирах.Чакала си ме да дойда със стограмката ромче за мохитото hahaha

Заради вчерашния дъдж ли,дето ме свари на път за танците,що ли,ама днес съм без глас.Христо ликува и реши да го обяви за национален празник #Crazy
И въпреки гадното време мисля към 9 часа да съм в Градската,че после ще търся на момата буйки за прохождане ooooh! Thinking

# 138
Музе/танцьорката/ и аз ще се примъкна по некое време. newsm68

# 139
И ние ще дойдем със Стелито.

# 140
Честит РД на Бубка с малко закъснение! Много щастливо детство и здраве на цялото семейстово!

Слинце, и на теб, честит празник! Много, много усмивки!

Да ви кажа. Има едно старо столче за кола. Има ли някой, който да се нуждае? Уптребявано е, но върши работа. ПОДАРЯВАМ ГО!

# 141
  • Плевен
Деси, много хубава стая в детската градина. А къщата е разкошна. Мечтата за всяко дете. Защо в стаята има готварска печка?

# 142

Да ви кажа. Има едно старо столче за кола. Има ли някой, който да се нуждае? Уптребявано е, но върши работа. ПОДАРЯВАМ ГО!

Ако няма друг спешно нуждаещ, на мен ми трябва от 9 до 25 юли   Peace
Че ще сме с 2 деца, пък столчето ни е едно.  Rolling Eyes

# 143
Добро утро и от нас, и днес е прохладно, което си е супер. )))
След час някъде ще сме в градската, дано да се засечем с останалите. )))

# 144
Почтидобрютро ви,
Честит Петров ден! Днес празнуват Петър, Павел, Камен, Петя, Павлина и Полина! Бъдете здрави и се пробвайте да си почивате! Ритуала повелява да се заколи петел, да се сложи на масата чорба и  прясно сирене, раздават се ябълки петровки в името на мъртвите. Laughing
Пешко бъди все така умна и по-малко добра! ако има други именярки нека ме извинят, че не ги споменавам и да се чувстват поздравени
Музе, Косе или Тинче - да не ми я тропосаш рано, рано снаата! Кирил още е девствен!

Като стана въпрос за торти - някой дали пази от баба си рецепта за Добуш?

# 145
Ние имаме нужда от столче, може да се възползваме след 25 юли за известно време   bouquet

Днес ще има театър от 19ч на младежката или детската театрална група в театъра, днес разбрах, че имало такава, ще заведа Яна и ще проучим може ли да се записват деца и при какви условия
Представлението ще се играе и утре, билетите са 3лв, не знам дали е детско обаче, в този час  newsm78

Гледахте ли дебата за Плевен по К1 сутринта? Както мислех да не гласувам, така ще ида да гласувам срещу Р Петков, мн ме дразни

А в Градската кафетата са разпределени мн смешно, Съгласие е червено, Средното е синьо, а Маркизата са налепили плакати на НДСВ и днес сервитьорите бяха с жълти блузи с надпис  ooooh!

# 146
Аз мисля оттук нататък винаги да гласувам  Peace

# 147
Тес, разкрита си, ползваш емотикона на синята коалиция.  Flutter

# 148
Ей, не знаех  ooooh! Ама е вярно така или иначе  Simple Smile

# 149
За мен също плакатите реклама на БСП с Румен Петков са автогол. Толкова компрометиран политик, имам чувството, че БСП тук нарочно е подходил с такъв тип самообреченост в кампанията тук. Нали все се носи плевенската синя слава. Жълтите имат основа и хора в Плевен добра ама пък ми отказаха да ми намерят преди време работа и сега съм лично отблъсната от царствеността им. Да не говорим за ДПС човека -  Митхат Метин всеизвестно прославил се с изнудваческата реплика - "Ще се сблъскаме челно!". Аз съм сериозно разколебана, отново нямам за кой да гласувам. Любен Дилов и Гергьовден бе вариант, обаче пък той подкрепи Синята коалиция, която сериозно ме отблъсква с ДСБ на Костов. За РЗС и Яне Янев се носят слухове, че са пионки на Алексей Петров, Лидер и противнонахалния Ковачки...Накрая ще ме оринтират към бившите военни и съюз Защита и те това ще е цирка. Поне един танк да ми дадат за авторитет. Ако има кой да ми купи гласа обаче няма да се замислям.
Мале пропуснала съм основен играч в анализа си - бат Бойко да не се сърди, ама много мразим да съм като другите и юруш на маслините.

Общи условия

Активация на акаунт