ПЛЕВЕН - 108

• 12 714
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
И аз гласувам не толкова ЗА колкото Против, дотам сме я докарали

# 151
Нещо такова и аз
Само че мен от цялата синя коалиция единствено Костов ме кефи.
Герб нямат лица за мен, не ги познавам, освен Бойко, който не ми вдъхва доверие. Мажоритарната им кандидатка за града пък съвсем, нищо не знам за нея. В НДСВ харесвам Христина Христова, Антония Първанова, абе те пък ми имат лице като хора, но не ме кефят клана Паси и цялата им политика на партията. Днес разбрах, че Стела Банкова е в това Защита, което чувам за пръв път и понеже много я харесвам нея нищо чудно да ида да пусна за нея глас, нищо, че е била в Атака, за които принципно няма как да съм с крайните им идеи /знам, че вече не са толкова крайни, но все пак - виждам, че скинарчета им развяват знамената по улиците и националистическите идеи ми идват в повече/ бих гласувала за Зелените, ако ги има на изборите, но те нямат нито опит, нито кандидат за града, нито достатъчно хора и подкрепа. Кошлуков тотално ме дразни с неговото политиканстване, просто го виждам как е като лисица, не мога да имам доверие на такъв човек, той и Севлиевски ме издразниха още преди с поправката за еднократната доза, Ковачки пък ми е нагъл.

Всъщност как се гласува? Може ли да гласуваш за една групировка  Mr. Green и отделно да пуснеш глас за мажоритарен от друга?

# 152
  • Плевен
За привържениците на Бойко Борисов днес в Плевен:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=369963
Политически не съм ориентирана. Не знам за кой ще гласувам, но ще гласувам. Няма да е за Р.П.
Скоро разбрах, че колега от студенството е основал партия и е кандидат-депутат. ooooh!
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-03-28&article=272202
http://www.2009izbori.com/index.php?option=com_content&view= … nal&Itemid=33

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 12:54 от valка

# 153
Политика?
Браво  thumbsup

Аз пък накратко да кажа - въпреки убеждението ми по рождение за право на свобода, респективно на негласуване, гласувайте за по-малкото зло. Голямото са БСП което е таткото на ДПС. Майката е лидера на второто.

Аз не съм гласувал от мнооого време. Този път ще го направя. Не "за", а "против" БСП и ДПС.

# 154
  • Плевен
Като гледам повечето ще гласуваме с наказателен вот.

# 155
А, на тема гласуване сте....
Аз ще гласувам...още не съм решила за кого, защото "всичките са маскари".....но до неделя ще си избера

# 156
Валка това Другата България звучи интересно, макар в своята политическа мнителност веднага да направих асоциация с комерсиално. Въпреки това ще прочета техния устав и идеи, защото надали има семейство в което да няма поне двама роднини зад граница. Не помня точната статистика, но един много голям процент свежи пари в Бг влизат именно от имигрантите. Даже сега видях онова залятото с киселина момиче в Бургас било техен координатор. Само дето ако не прескочат процентовата бариера, да си дадеш вота е като да не си гласувал, така че наказателния вот може да си остане само на думи.

То и Петър Берон беше в Атака като Стела Банкова, ама това не ми понижи респекта към него.

Сега се сетих, че като ходих да подавам молбата за детските и ми съобщиха, че социалните ще ги местят в сградата на бившия хотел Плевен от юли. Ние майките с деца ученици, всяка година като малоумни трябва да подаваме документ за доход, бележка от училището и нова молба за 30лв. Да не споменавам, че всъщност не можах да си подам молбата щото съм била по дата за юли месец понеже и миналата година съм ходила юли.

# 157
Тина ела да го вземеш столчето. После ще го дадем на Деси. Може да го направим оборотно на форума  Laughing

# 158
здравеите! Деси,другия месец Ще пиша пак.имам проблем.

# 159
И аз го уважавам много Берон
Социалните ги видях как се местят и изнасят кашоните, на много неудобно място отиват бе, ама по-удобно за контингента от селата сигурно, ако обслужват и извън Плевен хора от областта
Добре, че за детските се ходи веднъж в годината, а не по-често, мн е досадно

Мони, дано проблемът е интернетски, а не друг  Hug

# 160
Здравейте от мен!
Честито на всички празнуващи днес,със здраве да си носите името  bouquet
Честито и на рожденничките Бубка и Детелина/на патерици/
Здрави и много щастливи да сте  bouquet
Миналия месец ходих до социалните,да в бишия хотел Плевен са,в приземния етаж.
Колкото до изборите -аман вече от клипове и агитации,все пак ще дам гласа си и аз като вас ПРОТИВ,но ще трябва да се гласува за по голяма партия/като изключим управляващите не остана избор Mr. Green/,че тия малките няма да имат кой знае колко проценти,и ако Герб спечелят и нямат достатъчно ще трябва да се коалират с БСП или с ДПС Confused
Чудя се  защо имат право на вот хора които не живеят в България Rolling Eyes

# 161
Тъй като четох на Номадка препоръките-Ерота,честит ти имен ден/дано не те бъркам/.Всичко най-най и на теб!
Пешко,и ти от здраве да не се отървеш Peace
И който още празнува-да се чувства поздравен.
ПО политическия въпрос,въпреки че и аз не съм ориентирана още з акой да гласувам ми се щеше да има отрицателен вот и тези които съберат най-голям процент да напуснат политиката,но това са едни далееееееч невероятно мои мечти Whistling
Номадка,за Добуш-а,еи сега ще разровя дебелата книга,пък дано я намеря Praynig
Кога да идваме със снаата на гости?

# 162
Имам нужда от малко идеи - канени сме на РД на едногодишно момченце и освен дрешка и играчка не ми идва нищо наум.
Сетих се, че за кръщенето май се подарява сребърна лъжичка или поне посребрена...за какво точно се ползва  и дали мога да купя някъде от Плевен?  newsm78
Други подобни интересности?

# 163
И аз с моя проблем-днес внезох парите и ми казаха до 2 часа че ще са на картата,сега искам да пусна поръчката и ми пише да се свържа с банката и .....дъра бъра..Да не би да не са налични още парите? newsm78 #Crazy

# 164
  • Плевен
И аз с моя проблем-днес внезох парите и ми казаха до 2 часа че ще са на картата,сега искам да пусна поръчката и ми пише да се свържа с банката и .....дъра бъра..Да не би да не са налични още парите? newsm78 #Crazy
Кредитна ли е? Ако да, може би чак довечера или късно след обяд ще можеш да ползваш парите. Ако е виза електрон би трябвало да можеш веднага. Не я ли виждаш с интернет банкирането?

Общи условия

Активация на акаунт