ПЛЕВЕН - 108

• 12 841
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Имам нужда от малко идеи - канени сме на РД на едногодишно момченце и освен дрешка и играчка не ми идва нищо наум.
Сетих се, че за кръщенето май се подарява сребърна лъжичка или поне посребрена...за какво точно се ползва  и дали мога да купя някъде от Плевен?  newsm78
Други подобни интересности?
На моята приятелка за годинката на втората и щерка подарих обущета - нали на тая възраст долу-горе прохождат децата. За голямата и дъщеря не помня какво е било. Сребърната лъжичка за мен има по-скоро символичен подтекст - аристократичен намек. Казват иначе че среброто прочиства водата и пази от вампири. Аз имам много хубав комплект от цептер от четири части, само дето не е сребърен - лъжичка крива и нормална, ножче и виличка. Нещо подобно като идеи и подаръци открих тук като сребро още на първо търсене в гугъл. Мира бе купувала един готин комплект монети за подарък. Тя да каже от къде. А оня ден в централна поща видях гише нумизматика, може и там да предлагат разни подобни единични оригиналности за подарък.
Музе за поканата нали си знаеш, само дето не очаквай от мен сладкарски чудеса. Просто събирам рецепти
Десисладка право на вот имат не само тук хора с двойно гражданство, както и имигрантите. Иначе да - особено тъпо е всеки път Доган да плаща на няколко десетки автобуса за екскурзия до родните места и така да си прави процентите.

Имам питане до тези, които ползват помпи Авент. Ако ви се намира малка бяла клапичка в повече, дето е като монета и със зъбчета и се слага посредата на помпата, услужете ми с една - ще си я платя. Имах три такива, но ми се износиха от доенето...

# 166
Всъщност среброто е и антибактериално, но знам, че се подаряват такива лъжички по-красиви, от антикварните магазини и или е нещо за причастието или за някакво там друго захранване в църквата, ще ми простите невежеството.
На Яна и подариха такава, един мой университетски преподавател, бях много бременна накрая, пък той етнолог и ги знае нещата, но аз пет години не мога да помня такива подробности  ooooh!

Ще проверя за тия неща към помпата, че моята съм я дала на приятелка.

# 167
  • Плевен
nomadka , ако помпата ти е в гаранцията, в магазина трябва да ти дадат ново такова нещо. На мен така ми ги сменяха. Ако не си намерила в неделя мога да видя,че съм я пратила на село, дали има останало здраво на моята.

# 168
Ами ходих с гаранцията точно, ама ми рекоха, че такива джунджории не предлагат като резервни части. Проблемът е, че от налягането тези клапички се мачкат лесно и се сцепват, а като се сцепят лесно почват да прескачат в дупката и така супер яко ме затрудняват. То аман и от моето доене, ама сега пия заради Кирил едни хапчета, та да може през кърмата да приема и той дозата. Ако ме питате що така трябва да си го набавя този елемент, нямам отговор. По идея на докторица е. Ами разчитам ако ви се намират.

# 169
  • Плевен
Ами ходих с гаранцията точно, ама ми рекоха, че такива джунджории не предлагат като резервни части. Проблемът е, че от налягането тези клапички се мачкат лесно и се сцепват, а като се сцепят лесно почват да прескачат в дупката и така супер яко ме затрудняват. То аман и от моето доене, ама сега пия заради Кирил едни хапчета, та да може през кърмата да приема и той дозата. Ако ме питате що така трябва да си го набавя този елемент, нямам отговор. По идея на докторица е. Ами разчитам ако ви се намират.
Не им се занимава. Ако искаш звънни на представителите, ще ти пратят,ако не намериш оттук .
ИВЕНТАС" ЕООД
София 1618,
кв. Павлово,
ул. "Иван Сусанин" 26,
тел. 02/955 5115, 955 5116,
факс 02/955 5119
e-mail: office@iventas.bg

# 170
Аз съм политически кон с капаци. Гласувам от как имам това право само за едни и същи. Ама те само се цепят, коалират......объркват ме с една дума  Crossing Arms

Деси, Луминарк имат много хубави комплектчета за хранене за децата. С анимационни герои. На Митко му подариха на годинката такъв - чинийка, купичка и чашка с дръжка, с рибката Немо и другите от филмчето. 22-23лв. са. Стъклени или както се води на знам. И досега си яде само в тях - и си ги иска "моята чинийка, моята чашка..." Laughing
Има ги в магазина за стъкларии до Европата на центъра - до битовия.
Това може вместо дрешка.

# 171
Звъннах аз,парите не са фактурирани още,ама и те не знаят кога ще бъдат налични.
Защо тогава преди обяд в клона ми казаха,че до 2 часа ще са в сметката Thinking
Бурята и Хриси,която е невероятно кисела допринасят за "доброто" ми настроение...
Зъбите яко я мъчат,всичко дъвче наред,само не и залъгалките,даже до одеве ми "перфорораше" ръката....Ааааа,много хапе туй дете Crossing Arms

# 172
Аз от днес започнах с пролетното почистване Mr. Green/то вече е лятно/ Mr. Greenвсе си виках днеска, утре ,ама мене чака,та съм във вихъра на чиската,прииска ми се да живея в гарсониера Mr. Green
Номадка имах напредвид,че в Турция ще са отворени 150 секции за гласуване Rolling Eyes
Музе,ами питаш ли нас с тия зъби като ни мъчат сега горните закакво лигавене става на въпрос от 2 месеца Mr. Green,вчера даже помислих, че памперса му е пропуснал Crazy

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 17:49 от desisladka

# 173
Като гледам как ми заби скайпа като нищо ще спре нета всеки момент покрай това трещене и ръмене.  Shocked

Нади_миши мерси за инфото ще позвъня най-вероятно.

Дикси как без дрешки ще оставят жената. На рожден ден и други празници най-много на тия подаръци се разчита.

Почнаха вече да пишат какви ли не гадости за Майкъл Джексън - Скелет натъпкан с лекарства. Ние поне си имаме хубава поговорка - За мъртвите или добро или нищо.

А вчера като пуснах на търсачка nova tv  ми изписа - Нова телевизия Този сайт може да навреди на компютъра Ви. Днес във фейсбук някакъв човек коментира, че най-вероятно имат пуснат червей от хакери, та за момента онлайн нямаме достъп до нова. Джина и аз ти пратих покана във фейсбук ама не съм ти се представила в бележка.

Десисладка гледах нещо и споменаха, че проблемни били секциите ни за отваряне в Германия и още едно място, само дето не съм се задълбочавала да чета защо. Това че в Турция тия неща са уредени и от години им улесняват вота е проблем на партиите и сдруженията, които са заинтересувани да имат по света секции, но не са достатъчно активни и оправни. А иначе наш Кирчо като остане без нищо под ръка за дъвкане, хваща си с две ръце блузата и почва нея да яде. Всичко става мокро от лиги.

# 174
  • Плевен
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!
Много пишете бре,то човек да не почне работа..... newsm78
Аз във фейсбук съм Детелина Пенева,който иска да ме търси. Mr. Green

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 18:27 от slanced

# 175
Здравейте и от мен, тъкмо се завръщам от работа....)))

ДеЩо, сребърните лъжички са хубави, имат антибактериални свойства и др. подобни. Нямат значение като религиозен символ по принцип.
ето ти няколко предложения в онлайн магазин
http://silver-bg.com/gift/baby/spoon.php

# 176
Пуснах си поръчката newsm44

# 177
  • Плевен
Браво, Косе. Като я получиш да се похвалиш отново.
В Билла имаше много хубави детски комплекти за хранене от една промоция, но тя май отдавна свърши.
Джина и аз ти пуснах във фейсбука. не, че много му разбирам, щото съм отскоро там. Thinking

# 178
Честит имен ден  smile3525

И за вчера на Рожденничките да са живи и здрави имного щастливи. nbirthday

Номадка и във Кипър имаше проблем ама за евро изборите.
И друго пак към Номадка, мойта свеки ми носи пиле за петров ден а ти на твойта снаха а , да те питам аз тебе.  hahaha
Косе, води ли я  при докторката?
desisladka като свършиш ела у нас   newsm28

# 179
Сега ще приемам наред Simple Smile Аз пуснах на Косето и Деси  Peace
Забравих да поздравя новата мама с близначките  Hug Ще се радвам да влизаш по-често,ако изобщо ти остава време за нет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт