ПЛЕВЕН - 108

• 12 841
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Честит празник на всички именници!  bouquet
Черпя по бира за баща ми, макар той да си признава другата дата /12.07/, не днешната.
За гласуването - ще гласувам, няма да пропусна. Все още не съм решила за кого.
Обърнала съм къщата с главата надолу. В петък ще ни сменят дограмата, интериорните врати, ще къртим, мажем, боядисваме... майко мила, майчице... дупе да ни е яко. Crazy
Гледам, Десисладка е набрала инерция, освен и аз като ванита да използвам случая и да я поканя и вкъщи.  Twisted Evil

# 181
  • Плевен
Да идваме да помагаме?  Grinning
Нали щяхме да сеем райграс на Ди в Къртожабене?

# 182
Добре дошли ще сте!   Sunglasses
НИкого няма да върна, особено щом тъй мило се прелагате.  Laughing
Като казах "тъй мило", се сетих за вица с Асан и Айшето:
Асан - Айше, ади да танцуваме.
Айшето - Ни щъ.
Асан - Айше, да стааш, че кат ти шибна един, щи вкарам носа в гръкляна...
Айшето - Е, добре, щом тъй мило ме каниш...  Twisted Evil

# 183
 Joy
Аз пък бях забравила каква пустош настава във форума лятно време Sad Тъпотия голема...

# 184
Здравейте ,честит имен ден на празнуващите !
Аз да се оплач набързо ,добре ,че отидохме на лекар ,болят го ушите ,не много  ,ни ако се бях забавила ,щеше да дойде и отита.  Съня все още  е мираж !

Деси , ще кръщавате ли Елена?

# 185
 black_cherry дано по - бързо да се оправите Peace.
Започвам отдалече, една приятелка трябва да направи изследвания на урина, обаче незнае как трябва да се постави този плик /за момиченце на 7 месеца/. Моля помагайте някой ако знае  newsm78

# 186
  • Плевен
Този фейсбук е поредната краста. Ако видите, че Валя иска да ви стане приятел, да знаете, че съм аз. Simple Smile

# 187
Ванита, отлепя се лепенката и се лепи така, че бебето да се изпишка в пликчето /колектор се казва/. Simple Smile
Не разполага ли с указание за употреба приятелката ти?
Черешке, бързо да оздравяват ушетата на Бобо.

http://i.rozali.com/photos/collector2.jpg
http://i.rozali.com/photos/zalepvane.jpg
http://i.rozali.com/photos/dupe2_1.jpg  

Събраното се поставя в стерилно контейнерче за урина.
http://i.rozali.com/photos/konteiner.jpg

Залепвате внимателно. Внимавайте, също да не залепите на дупето, защото има опасност да попаднат бактерии, изследванията да покажат бактерии в урината и да се наложи да ги повтаряте.
След като залепите внимателно, гушнете детето и го разнасяйте, докато се изпишка и напълни колектора. Аз май точно тук сбърках, защото закопчах бодито и при разнасянето се е разлепило някъде и е пропуснало.

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 23:57 от Дивиана

# 188
Чета ви аз нещо политиката бистрите по-точно предстоящите избори та в тази връзка да кажа нещичко и аз: какво мислите че се случи днес пред блока ни-идва си някакъв на Доган приближен явно и раздава по петдесетачка на хората по пейките пред входовете да гласуват за ДПС. Имаме си няколко(2-3) съседа, много много обичащи алкохола та ги е зарадвал и тях  Moneyи те разбира се бум право в магазина зад блока за мезета и пиене та сега е една разпивка пред съседния вход Tired ле ле ле ле ле

# 189
Социалните ги видях как се местят и изнасят кашоните, на много неудобно място отиват бе, ама по-удобно за контингента от селата сигурно, ако обслужват и извън Плевен хора от областта
Социалните се местят, защото Църквата си е взела частта от сградата, в която се помещават в момента и няма как да останат вече там. Иначе дирекцията обслужва само селищата от общината.
Диви, съчувствам ви. И на нас ни предстои ремонт и направо не ми се ще да почваме.

# 190
Ей, значи всички гадости стават вечерно време  Tired
Емо от няколко дни се оплаква от зъб. днес беше при стоматолога си. Накара го да си направи снимка и утре в 10.30 да е при него.
Да, ама той от преди час-два започна да се подува.
Започна АБ, но това за момента не решава проблема. не знам какво следва за през ноща.
А да ходи  на дежурен в Стоматологията ( има ли още такъв не знам?), кой знае дали е добър........
Ако чака до утре дали е добра идея...?
Оффф, някой препатил да даде акъл какви да ги вършим. ooooh!

# 191
 Дивиана много ти благодаря  супер си, утре веднага ще иго покажа  bouquet, ами каза, че не разполага с указание.

Дикси преди два месеца, бях така /подута/изтраях до сутринта ама как само аз си знам. И тогава мойта зъболекарка ми обясни, че е трябвало зъба да се отвори и нищо друго а и да се пие АБ, и със сигурност има дежурни там на първия етаж вдясно, но колко са добри незнам.

# 192
Дикси, аз бих отишла. Не си струва да се мъчи мъжа ти цяла нощ, а може до утре и съвсем да се влоши.

# 193
И друго пак към Номадка, мойта свеки ми носи пиле за петров ден а ти на твойта снаха а , да те питам аз тебе.  hahaha
То добре, че не си пада по други животни.  Laughing Ако може да си хване едно и да го заколи, ще я уредим с час тичане из курника за развлечение. Laughing Laughing Laughing

Социалните се местят, защото Църквата си е взела частта от сградата, в която се помещават в момента и няма как да останат вече там. Иначе дирекцията обслужва само селищата от общината.
За коя църква иде реч и по кой параграф се е сдобила реституски баш в каймака на централен Плевен? Rolling Eyes

Дикси зъбите не са майтап работа, но ако имате обезболяващи може и да изтрае до сутринта. Я му пусни "Моите мили съседи" малко за разсейване.

Това с контейнера за момиче ми се струва приключение. С момчетата определено е по-лесно, въпреки че на Кирчо като му слагах подобно пак бяха попаднали бактерии.

Е, Тале кой ви е блока кажи по-напред. Да поседнем и ние край входа, пък който дойде. Парите не миришат. Laughing

Този фейсбук е поредната краста. Ако видите, че Валя иска да ви стане приятел, да знаете, че съм аз. Simple Smile
И да си сложиш поне една снимка. В началото е краста, после ти става байгън от чужди тестове от сорта: Кой вид плод си, Каква дължина на косата ви отива, Перверзни ли сте, Храните ли се здравословно, Заплашва ли Ви възможност да станете милионер? и т.н.  Laughing Laughing Laughing

# 194
За коя църква иде реч и по кой параграф се е сдобила реституски баш в каймака на централен Плевен? Rolling Eyes
Ами за БПЦ, доколкото разбрах.
Цитат
Попове взеха партиен дом
Плевен. Съдът върна собствеността върху част от сградата на бившия партиен дом в центъра на областния град на плевенския възрожденски храм "Свети Николай", информира всекидневникът "Посоки". Църквата придобива етаж и половина от четириетажната сграда, в която сега са настанени Областната управа, Сметната палата, Дирекция "Социално подпомагане" и много други областни институции и фирми. Според публикацията сега ще се наложи те да заплащат наем на църквата за ползваната от тях площ в сградата. Наемите ни ще бъдат приемливи, в някои от помещенията ще настаним неделното църковно училище, казали от църковното настоятелство. Върнатата на църквата собственост е дарение от известния плевенски ктитор Димитър Константинов от преди близо един век. Той е подарил на храма имот от 681 квадратни метра на мястото, където сега се намира сградата на бившия партиен дом в Плевен.
Източник

Общи условия

Активация на акаунт