ПЛЕВЕН - 108

• 12 841
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
vanita76, нали за това сме тук, да си помагаме кой с каквото може... Simple Smile Hug

Дикси, съчувствам!
Да отиде да се консултира, но ако дежурният иска да го вади, да опита /ако може и ако позволява/ да изчака до сутринта.
Дежурните, обикновено вадят зъб, не лекуват.  Защо да се лишава от него, ако подлежи на лечение...
Ако реши да ходи, да си носи снимката - в случай че трябва да се вади, ще е нужна, ако е кътник /заради корените, може да се наложи хирургична интервенция, ако са завити и т.н./.

Аз бях така преди месец, с пулпит. Цяла нощ не мигнах, но изтраях с 300 зора до сутринта, макар да умирах от болка /имах много лек оток, обаче, почти незабележим/.
Успех на Емо!

Кати, аз принципно обичам ремонтите.  Mr. Green Имам си тактика - изнасям се при майка и командоря дистанционно. bowuu
Сега, обаче, не мога да се изнижа, случаят е друг.

# 196
Дикси зъбите не са майтап работа, но ако имате обезболяващи може и да изтрае до сутринта. Я му пусни "Моите мили съседи" малко за разсейване.

Абсолютно точно се придържаме към тази схема. И обезболяващи и "Моите мили съседи", като допълнение към АБ-ка.
Не иска да ходи при дежурния. Засега.

Див, и снимка си има, от днес. Мъдрец гаден е. Ами и не се е подал от венеца даже, мръсника му с мръсник. Ще се вади само оперативно.
Утре ще готвя крем супичка. Ще я поднасям със сламка.  chef

# 197
Мамата си трака това БПЦ.  Laughing Упорити ве, като гледам източникът от преди три години. Laughing Ех сега да имах един вуйчо владика...

Мале Диди, с тая твойта перфектна бременност да си причиниш ремонт. Дали има жена, която като бременна да си е седяла мирна без да се юрка в освежаване на дома. Grinning

# 198
Дали има жена, която като бременна да си е седяла мирна без да се юрка в освежаване на дома. Grinning
Тц.
И никога не трябва да се прави в ранна бременност. Задължително условие е да е вече трудно подвижна, пуфтяща, с ходила преливащи от обувките и ръце отзад на кръста за равновесие Mr. Green

# 199
Изписах цял ферман и рутерът ми се сговняса.  #Cussing out

Дикси, ще го вадят гадта, ама дежурен няма да се наеме и без това. Направо утре. Стискам палци да мине леко нощта.

Номадката, за всичко е виновен мъжът ми, би-бийййп. Close
Като му разправях преди 4 години да свършим и това, него го домързя. Сега, заради инатлъци и мързел нечий, аз на пангара. Кога ли ми е вървяло на мен в този живот... Laughing
Не ме е хванало гнезденето. Поне не още. Но ме е хванал мързелът. Добре, че не мори, а само мъчи, че да съм умряла досега.

Ама, то щото е рано още, сигурно - все още съм подвижна, непуфтяща, с нормални ходила и глезени на газела Wink /ще простя на Атракция, че ме сбърка с наедрелия екземпляр от морската снимката Party/.

Като имам толкова работа, що кибича пред компа? ooooh!

# 200
  • Плевен
Добро утрооооооооооооооо Whistling

# 201
Добро утро sohappy

# 202
Добро утро и от мен. ))))

Дикси, кажи какво става с Емо, дано да е изкарал леко нощта.

И аз обичам ремонти, но най-мразя чистенето след тях....ужас просто....))))

# 203
Понеже тук има шофьорки и шофьори да спомена, че от някакво време насам е подновена практиката на неправилно спрелите автомобили да се поставят скоби. Екипите са на общината, но ходят в комплект с милиционер който да ги пази и пише актове.

Внимавайте къде спирате или пък не вкарвайте мъжете си в ония абсурдни ситуации - Иииквопъккатоезабраненоазсамозаеднипамперсишасляза щото това може да олекоти семейния ви бюджет.

Поздрави за жените на скобаджиите  tooth

# 204
  • Плевен
Nomadka жена на скобаджия ли е? Wink

# 205
 Smile цъ

Мразим работите дето вненяват изнервяне на околните.

# 206
  • плевен
Здравейте момичета.
Дикси дано бързо се оправя Емо с този зъб,че е много гадна работа.
Ние в събота се местим в квартирата.Майко мила какво ме чака. Уж нямаме много неща,ама като се замисля си е зор. И пералня не съм купила още. Довечера ще ми дадат ключовете и почвам да действам. Марио пък днес е на екскурзия-на Скобелевия парк с автобус. Много ми стана смешно с тази екскурзия.

# 207
Smile цъ

Мразим работите дето вненяват изнервяне на околните.

Да, ти директно ги изнервяш.  Laughing Laughing Laughing(да не забравиш да ми вземеш топката) (капачките са омния с размер 82,5мм)
Добър ден. Днес на каква тема ще се драчим? Laughing Laughing Laughing

Да ви питам и вас - ако имате домашно овче сирене бихте ли захранили с него, вместо с купешко краве?

Веси като човек местил се ен на брой пъти - за предпочитане е да имаш по-малко неща за носене и да не си в цикъл. Последния път като извлачихме багажа в Плевен си загубих всичките сутиени и гащи нейде.  Laughing Laughing Laughing

# 208
  • плевен
ОХ,цикълът ще ми е свършил,но това с нещата за носене ме плаши Laughing

# 209
  • София
Номадка,баба и дядо цял живот са гледали овце до миналата година.Имали са до 120бройки,тоест мляко и сирене овче бол,цял живот все такова съм яла.Обаче захраних с краве по препоръка на лекарите.Овче сирене започнах да давам на доста по късен етап.Идеята е,че е доста масленно и тежко,ти предполагам и сама го знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт