ПЛЕВЕН - 108

• 12 345
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от мен, големи обиколки направихме по центъра, голямо чудо. ))) Бяхме с една приятелка и нейното момченце, страхотно си играят с Калина, направо да ти е кеф да ги гледаш. )))
Купих и днес една кола, защото то си носи и да могат двамата да си ги бутат. ) Щом цял час издържаха докато ние пиехме кафе.....))

Валенце, много се радвам за морето, да си изкарате страхотно. )))
А я кажи къде точно ходите, че за такива символични пари е нощувката?

Джина, аз също съм на мнение, че децата могат да се забавляват и с по една играчка, не са нужни купища. Поне като виждам Калина, играе точно с 5-6неща, всичко останало е прибрано в кашони и най-много да се обърнат, разпилеят и до там.
В градините най-големият проблем според мен е отношението на персонала....и мисля че трябва да има повече учителки и възпитателки. Не може на 30деца да е само една учителка и една лелка.

eligeorgieva, ти тепърва ли захранваш и какво всъщност представляват пюретата Нестле Алете?

# 271
  • София
Мира,в св Влас,в семеен хотел.

# 272
Валенце, весело изкарване, хубаво време и шоколадов тен  Hug
Завид, завид.... Mr. Green

desisladka, къде го отгледахте този малък дървояд  Joy

Атракция, и аз да кажа  - Фенистил.

Спряхме да се надхвърляме кой с кого пил кафе, ама аз да си кажа - с Фтал, Номадка, Косето и НелиБели. Цък-цък... Laughing

# 273
да, сега захранвам, въвела съм зеленчуците
това са пюретата нестле алете http://papa-bebe.com/piuretaalete.html

# 274
Meрси за Фенистила  Peace

Виждала съм ги някъде, но не се сещам сега. Ако ми проблесне, ще ти пиша Simple Smile

# 275

по магазините със сигурност не съм ги виждала, пробвай в Билла. )))

# 276
ОК, Благодаря  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 277
В Елемаг има Нестле, но не знам дали точно този вид. Елемаг е в МОЛ-а на центъра - бившето ОББ

А защо точно Нестле?

# 278
В Елемаг има нестле, но не и този вид. А защо точно тези - ами, чувала съм хубави отзиви и ми се иска да ги пробваме.

# 279
В Елемаг има нестле, но не и този вид. А защо точно тези - ами, чувала съм хубави отзиви и ми се иска да ги пробваме.

Аз бях доволна от ХИП, а и навсякъде ги има. ))))

# 280
Като каза Мира, че пила кафе, се сетих нещо-вчера си вървим аз, малкия и съпругът ми и се рзминаваме с една жена , да не кажа бабка и тя  се обръща към Дани, който се закачаше с нея и му казва:"Трябва да си много палав, бесен, за да няма майка ти една митутка нито за кафе, нито за  цигара! Shocked  #2gunfire Аман, значи!

# 281
  • Плевен
Като каза Мира, че пила кафе, се сетих нещо-вчера си вървим аз, малкия и съпругът ми и се рзминаваме с една жена , да не кажа бабка и тя  се обръща към Дани, който се закачаше с нея и му казва:"Трябва да си много палав, бесен, за да няма майка ти една митутка нито за кафе, нито за  цигара! Shocked  #2gunfire Аман, значи!

Joy hahaha И аз все се учудвам на хорските приказки по улиците по наш адрес ... Онзи ден една непозната жена цъкаше с език и се възмущаваше как съм облякла Траяна ... луди по улиците колкото си щеш.

Ето малко снимки от форумската ни среща в Усоето http://lussymar.multiply.com/photos/album/13/Usoeto_26-28.06.2009g.

Валенце весело изкарване, а ако сте там и след 04.07. значи може и да се видим. Живот и здраве ние в събота също заминаваме за Св. Влас.

# 282
Люси, много просторно и зелено, супер!

Днес една баба пък цъкаше с език, че Елена е боса, а не с чорапи.

# 283
Люси, я разкажи как е там, аз отдавна съм го набелязала като дестинация.
Пък сега за 2 дни ще ходи до Вонеща вода   Crazy   Да видим, как ли ще се изненадам.  Mr. Green

Ама вие защо го слушате, кой какво бил казал, как цъкал и така нататък. Подминавай те ги като пътен знак и си свиркайте.
Трудно бих се ядосала вече за такива неща.  Hug

# 284
Люси, много просторно и зелено, супер!

Днес една баба пък цъкаше с език, че Елена е боса, а не с чорапи.

ооо, това е редовен коментар "Малеее, ми той е босичък!!!" напоследък им отговарям, че съм му забравила терлиците!

Общи условия

Активация на акаунт