Юли 2006 - Тема 85

• 19 335
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • somewhere over the rainbow
Честит рожден ден на русокоската Лора! Честито на патерици и на Венци! Heart Eyes Бъдете здрави, мили дечица! Heart Eyes
За майките - много цветя и усмивки  bouquet Hug  bouquet

Току що завърших проект и ми едно такова готино Crazy Сега малко почивка. Simple Smile

ПП. Ема е станала една прекрасна госпожица Heart Eyes

# 106
                Честит 3 -ти рожден ден на Венци, Лорето и Дениз!
                 Много здраве, щур купон и безброй подаръци им желая!

# 107
  • През девет земи в десета
Етко,честит рожден ден на Венци и от мен,да расте здрав и силен,това е най-важното нещо  bouquet  bouquet  bouquet

ЧРД на Лорето,много здраве,щастие и весели игри Hug  bouquet

# 108
Ето ви шкембе и Ема за лека нощ.... Joy
http://images.bambinata.multiply.com/image/1/photos/8/500x500/13 … mp;nmid=229274193

ПП. и Боряна никаква я няма! Confused Цял ден й звъня, но не ми отговаря. Ако някой знае дали си е сменила номера нека ми пише.

# 109
  • През девет земи в десета
Ронка,супер ти е шкембенцето Hug
Много хубави тия французките паркове беее,само заради тях бих отишла да живея там,за друго изобщо няма да коментирам.

Айде и от нас лека нощ: http://i166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/P6280009-1.jpg?t=1246482486

# 110
Desi, много сте хубави с Цвети! А ти колко си отслабнала...супер фигура. И косата ти е пораснала доста.

Моята е станала ужаасно дълга до кръста, но ще я режа на каре другата седмица, че и писна от нея. Искам и руси кичури да си вкарам. Незнам откъде ми влезе тази муха, но искам да променя цвета. А Калин ще припадне, той харесва брюнетки, и само ми намеква да си се правя черна. Joy

# 111
Честит Рожден Ден сладка Мария!
Нека да е честит твоят празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Пожелаваме ти да си останеш слънчево дете, да имаш истински приятели, да радваш мама ,тати
и всички, с много фантазия и детски мечти да гледаш на света.
Бъди жива и здрава, много усмихната и добра!

за теб Асенце

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 08:43 от isikam

# 112
Здравейте, мили дами!
Утре тръгваме и малко ми е притеснено. Обаче исках преди това да поздравя всички ви за рождените дни на мъниците, които вече започнаха. Пожелавам ви много, много щастие, здраве, късмет и безгрижно детство на всички сладурчета!

На рождения ден на Пиер ще бъдем на път обратно, та трябва да уредя торта някъде по магистралите Grinning

Рони, ако искаш изпрати ми телефона си на лични, за да ти се обадя. Всъщност аз винаги мога да ти се обадя, даже и да не съм във Франция. Ако зависеше от мен, щях да дойда и до Тулуза, но вече са ни организирали 2-те седмици със срещи с безкрайната рода на мъжа ми. Понякога ми призлява от тях-толкова са много, че свят ми се завива. Първите му братовчеди даже и той не знае колко точно на брой са. Но няма лошо - по-добре така отколкото като мен, никой си нямам, чак тъпо ми става.

Пожелавам ви вълнуващ месец юли пълен с усмивки и хубави изненади!

# 113
Ох, глупости говоря - не тръгваме утре, а в събота!!! Значи наистина съм притеснена, вече не знам какво правя!

Което означава, че сме 2-ри юли, от което следва

Честит Рожден Ден на малката Мария!
Късмет, здраве и слънчеви лъчи! Весел празник! Ася, много да те радва малката принцеса!

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 11:06 от lala

# 114
Честит рожден ден   ЛОРА
на патеричка Heart Eyes(наистина нещо липсват,може да са на почивка)

Честит рожден ден   Мария
  bouquet Heart Eyes

Лала значи ще гледаме снимки на срещата ви с Ронка или бъркам newsm78 Heart Eyes Рони да се срещнете ей,нали искаше изненада от форума от това по -голяма няма накъде Party

Нан исках да те питам нещо,нали правеше бизнес план за някакво заведение,направи ли го?И ако не е тайна и знаеш я кажи кое е заведението(в смисъл там във вашия град ли е)Защото и на нас ни искат нещо като презентация да направим за това заведение което искаме да взимаме,викам да не става въпрос за едно и също че лошоооооо ooooh! и сега как да правя презентация незнам ooooh!

Деси вие още ли сте със количка newsm78

Наистина Ронка загледах се в пързалката ooooh! онзи ден ми раздаваха предизборни материали,балони,плакати,знаменца,хванаха ме с Юл, и от горе на това ме разпитваха,водача на листата -от какво имал нужда града,аз като почнах,градини,площадки,чистота  Crossing Arms  
Да гласувате ей

didi_fiesta
Мама на юнски юнак

Re: Пролетта дойде,Юлче цветенца бере!

--------------------------------------------------------------------------------

Привет 

Ние се позагубихме малко, но от работа време не остава 

Почвам да чета темата и ще я следя по-редовно. Целувки и прегръдки на всички

Диди Фиеста ни е писала в старата тема,загуби се тя  newsm78

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 10:37 от Eli83

# 115
Честит Рожден Ден мемеса(принцеса) Мария!
Желаем й безоблачно детство, безброй усмивки да е гордостта на мама и тате!

Асе, честито, майче!

Лала, писах ти на лични! Всъщност и аз мога да се обаждам по всяко време независимо къде си! Wink
Лек път!

Ели, ще гласуваме, задължително! Няма да ги оставим турците нещастни да изнесат и малкото пари останали в държавата ни. Божичко толкова да ме дразнят тези гадове... Close

Площадките тук наистина са поддържани, чисти, здрави...хубави. Този парк точно не го харесвам, защото не пръскат срещу комари и ужасно много ни хапят. А също е и много мръсен, вътре настилката е камъчета малки и Ема става прасе. Но ако се преместим той ще ни е най-близкия та сега свиквам. Joy

Знам, че Диди Фиеста е писала в предната тема и аз й писах, но уви от тогава няма включване.

# 116
Ххххм  Ронка това за Турците  ,не пишех за да не засегна някой,незнам какви мами имаме,нека не се засяга никой,но турци във България нямат място във управлението ,стига толкова,овчедушие,на евроизборите,се бяха събрали пред входа съседки,и ние като тръгвахме да гласуваме викат- ааа ние няма да гласуваме,аз-как така няма да гласувате,вие като не гласувате ще пратим турците във Европа да решават субсидии, отивайте викам и да си пускате гласа за който ще, само не за турците,и те едни такива очи  newsm03 smile3521 после като се върнахме се облякли и тръгваха и въодушевени- Ели ти ни даде стимул,ние не знаехме,отиваме да гласуваме, ей такива агитации правя аз Flutter Whistling

Ооо Ронка в нашите площадки има,комари,кърлежи,бълхи,трева,пясък пълен с котешки акита,няма огради,няма пързалки,има счупени скърцащи люлки,няма пейки,камо ли камъчета да стават децата ни на прасета  Wink Sunglasses Sunglasses Sunglasses SunglassesНо когато подавам молба събирам подписи и кметът каже че има площадка -какво да правиш  Crossing Arms Whistling ама това няма да го забравя никога отговора си го пазя-ИМА ПЛОЩАДКА Flutter
Иначе вчера ни разнесоха нови кошове за болкук за разделно събиране Crazy bowuu

# 117
Ели и сега ги нахъсай тези съседки, защото като гледам статистиката на Бг сайта на Тулуза ми става зле. В цяла Европа има потресаващо много гласове за Турците. А да ти кажа, хич не ми пука кой ще се обиди! Naughty И аз съм в чужда държава, но се съгласявам и спазвам техните закони, не съм тръгнала да им точа парите и да ги внасям в Бг. Та то ако само си го помисля, ще линчуват тук. Няма такива националисти...чак ми харесва тази черта в тях. Докато в Българите го няма това. Дори и повечето ни познати тук със зор ги накарахме да подпишат бланките за отваряне на секция за гласуване...Ми не ги интересувало....тъпаци. Мислят си, че като са си оплели кошницата тук, то ще са вечно млади и работоспособни. Всички искат да се връщат в Бг някой ден. Ами родителите им на смешна пенсия, Божичко срамота! Close Спирам, че се ядосах.

Права си за площадките. Усетих се, но късно, че звуча префърцунено. Но не съм искала това. Нали знаете, че човек бързо свиква с хубавото, чистото, новото, поддътржаното. И наистина ми прави впечатление някой запустял парк. Моята приятелка е писала до кметството и дойдоха изкосиха тревата, сега трябва и против бълхи да напръскат и всичко е ОК.

Стискайте палци, отивам на оглед на апартамент. После ще пиша!

# 118
Честит рожден ден, Мария! Бъди усмихнато, щастливо и весело дете! Ася, весел празник!

Днес и аз имам рожденик, моя любим празнува. Освен това днес стават 8 години от нашето запознанство.  Heart Eyes

Ще се опитам да се включа следобяд, Гергана днес и утре няма да ходи на ДГ, защото кашля.  Hug

# 119
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден,мила Мими!Много здраве,щастие и усмивки ти желаем!
Честито и на навършилите вече 3 годинки Лора и Дениз,да сте здрави и послушни сладурчета! Hug
Ние ще гласуваме задължително,и аз съм на това мнение за турците,сори,ако има мами с турска жилка,ама те се уляха просто!
Аз пък живея в хубав квартал,близо до поддържан парк-винаги е чисто,правят нови площадки и съоражения-доволна съм.Малко по-надолу в квартала живеят родителите на мъжа ми-зад техния блок и отстрани блока също има детски площадки и оградено футболно игрище за по-големите.И въпреки това майките с малките деца стоят пред входа на една пейка,а децата на паркинга между колите щъкат-ей това не мога да си обясня!Има квартали като този на Ели,в които няма такива неща,а при наличието на две площадки наоколо ти да седиш и да гледаш детето ти как щъка около мръсните коли това ме изумява просто!
За хората,които не гласуват в чужбина-разбирам ги донякъде,все пак са били толкова разочаровани,че са решили да заживеят в друга държава и да отгледат децата си там,значи вече им е писнало да чакат поредните политици да не оправдаят очакванията им.Просто гледат да оцелеят и това е..
Ронка-не е префърцунено,и аз се дразня от тези камъчета,може да се измисли друга настилка,защо да не ни е хубаво?!Между другото-много сладко коремче! Heart Eyes
Ние бавно,но славно приключваме стаята на Влади.Вчера тук такъв дъжд пра-ужас!Сега е хладно и влажно,а сестра ми в Гърция се готвят за 60-тата си баня плаж..
Прекрасната новина е ,че ще дойдат за РД на Влади и съм много,много щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт