Бъдете здрави, мили дечица! 
За майките - много цветя и усмивки

Току що завърших проект и ми едно такова готино
Сега малко почивка. 
ПП. Ема е станала една прекрасна госпожица

(наистина нещо липсват,може да са на почивка)

Рони да се срещнете ей,нали искаше изненада от форума от това по -голяма няма накъде 
и сега как да правя презентация незнам 

онзи ден ми раздаваха предизборни материали,балони,плакати,знаменца,хванаха ме с Юл, и от горе на това ме разпитваха,водача на листата -от какво имал нужда града,аз като почнах,градини,площадки,чистота

после като се върнахме се облякли и тръгваха и въодушевени- Ели ти ни даде стимул,ние не знаехме,отиваме да гласуваме, ей такива агитации правя аз

Но когато подавам молба събирам подписи и кметът каже че има площадка -какво да правиш
ама това няма да го забравя никога отговора си го пазя-ИМА ПЛОЩАДКА 
И аз съм в чужда държава, но се съгласявам и спазвам техните закони, не съм тръгнала да им точа парите и да ги внасям в Бг. Та то ако само си го помисля, ще линчуват тук. Няма такива националисти...чак ми харесва тази черта в тях. Докато в Българите го няма това. Дори и повечето ни познати тук със зор ги накарахме да подпишат бланките за отваряне на секция за гласуване...Ми не ги интересувало....тъпаци. Мислят си, че като са си оплели кошницата тук, то ще са вечно млади и работоспособни. Всички искат да се връщат в Бг някой ден. Ами родителите им на смешна пенсия, Божичко срамота!
Спирам, че се ядосах.
Честит Рожден Ден,мила Мими!Много здраве,щастие и усмивки ти желаем! 

Препоръчани теми