Юли 2006 - Тема 85

• 19 485
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден Венци!Щастливо детство с безброй сбъднати мечти

# 91
Честит Рожден Ден, Венци!
Много здраве, весели игри и забавни изненади ти желая, мило дете!

Ети  bouquet

# 92
Венци, Честит ти рожден ден миличък! Много щастие, здраве и весели игри ти пожелаваме с Криси. А на мама Ети прекрасни мигове с любимите си хора.  Hug Етко   bouquet

# 93
  • Варна
Ети ,честит ти рожденник,много здраве и спокойно детство  желая на Венци .

# 94
Eхе момичета, трогнахте ме  Hug Hug Hug Благодаря за милите пожелания за порастналото ми момче. Ето и от нас почерпка:
Ето и още:
http://www.easy-cake-ideas.com/image-files/butterfly-cake.jpg
Днес моето слънчице, за пореден път ми направи изненада. Май ще си изкарваме РД все заедно. И миналата година и тази все се събуждаме болни. Та днес си имах помощник на работа. Направих му незабравим РД. Обедната почивка на детско клубче и какви ли не изненади. Много подаръци и незабравими емоции.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 12:48 от eti_31

# 95
Ети не ми се отваря линка  Hug
Момичета днес съм много щастлива. Братовчедка на Иван (кръстница на децата) роди вечерта прекрасната Моника. Heart Eyes Да  им е жива и здрава и само радост да им носи. Миналата година преживяха голяма загуба ,но господ си знае работата. Искам да попитам момичетата които са раждали секцио как е самото възстановяване. Те сигурно ще и обеснят ,но тя много разчита на мен. Бебка е тръгнала лицево и за това се е наложило секцио. Има ли нещо специфично ,иначе бебка е засукала ,била е гладничка  Wink

# 96
Да почерпя за здравето на нашия голям малък батко.Дениз става на 3 год. днес

Искам да се извиня че не съм писала от много време, но все сме навън.Последните дни сме все по детски РД и Дени не може да се надивее,Днес по случай РД ще купуваме морско свинче. Joy

# 97
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА МИ КРЪЩЕЛНИЦА ЛОРА!
ЖЕЛАЕМ Й МНОГО ЗДРАВЕ, БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И БЕЗБРОЙ УСМИВКИ!

Честит Рожден Ден и на Дениз!
Да е много здрав и добър батко.

# 98
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (с малко закъснение) на ВЕНЦИ Мамо Ети, на теб ти пожелавам да си изкарвате все така хубави рождени дни с малчо  Hug  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЛОРА   Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДЕНИЗ  Hug
Лелеее, тази година си казах, че ще ги следя зорко, щото все пропускам рожденниците, ама ето, пак се започна. Извинявам се предварително, знаете че ви обичам всички и не го правя умишлено  Hug
Много силно ви прегръщам и ви желая приятен ден  Hug

# 99
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЛОРА  
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДЕНИЗ

Растете здрави и послушни деца с щастливо детство и много сбъднати мечти!

За щастливите мами:
Иска, Честито ви Мони и на вас! Дано е кротка, да папка и да е късметлийка в живота!

# 100
Ех, че хубаво  стана в темичката ни...празник, след празник Party

Честит Рожден Ден,  Денис и Лора!  Бъдете много здрави, усмихнати и наиграни дечица!!! Hug

Иска, да ви е жива и здрава сладка Моника и да дарява с много усмивки всички които я обичат, а те вярвам са мнооого! Hug

Аз родих секцио. Станах от леглото 12 часа след операцията и направих малка разходка в стаята. ПОчти не се залежавах, постоянно движех. На изписването може да се каже че бях напълно възтановена, защото скочих с почти овчарски скок в колата, а в къщи си поех всички грижи около малката без проблеми.
Много е важно момичето възможно най-скоро след операцията да стане за раздвижване, колкото и да я боли. След това  възможно най-често да прави разходки. Това е наистина много решаващо за скоростното възтановяване след секцио.
Чувствителността около белега ще я има най-вероятно доживотно след операцията, като съдя по моя белег от херния от преди 28 год.

# 101

http://www.youtube.com/watch?v=nzRrGNygjzs

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 11:08 от Asya_

# 102
Честит рожден ден на Лора! Нека расте умно, красиво и безгрижно дете! Синеочка, весел празник!

Честит рожден ден на Дениз! Много усмивки и слънчево детство! Наздраве!

Ася, много хубава снимка, днес е Джулая морнинг, страхотен изгрев!

Иска, честита ви Моника, да е жива и здрава! Както Ася е писала, много е важно да се раздвижи възможно най-скоро след операцията. В момента, в който почувства, че е готова, да става от леглото. Аз бях в състояние да стана около 7-8 часа след раждането, друг е въпроса, че една гадна акушерка, ми каза, че не мога да ставам толкова рано, защото трябвало да ме раздвижи на следващия ден. Нека да си сложи водоустойчиви лепенки на раната, за да не се притеснява, когато се къпе. Браво, че малката суче. Ако има нещо конкретно, питай, насреща съм.

# 103
Благодаря ви момичета, страхотни сте. Аз понеже и двата пъти родих нормално и не съм много наясно. Сега говорих с нея добре е ,много е щастлива,  малката била много сладка. Heart Eyes Каза ,че малко и е трудно да говори от интубацията (била е с пъла упойка).
Честит Рожден Ден Лори!С пожелания за здраве и щастливо детство!
Синеоче, Честит празник и на теб майчице!!
Честит рожден ден на Дениз! Бъди здраво и весело момче!
и за мама
Ася точно вчера вечерта говорих на моя мъж за Джулая морнинг. Ех как ходих и посрещах изгрева. Heart Eyes

# 104
Иси, за гърлото след интубацията ще помогнат бонбони Олипс или други подобни.

Общи условия

Активация на акаунт