Юли 2006 - Тема 85

• 19 242
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЧРД на Киара! Щастливо и безгрижно детство!

Дю, страхотен сватбен подарък!

За РД-то съм купила един детски лаптоп /дават го за възрсат след 4 г, но не се сдържах, че и на немски “говори”, ама аз съм си вманиачена на тема изучаване на чужди езици, и се надявам да й провокирам интереса, както и един сет-куфарче със сешоар, гребен, фиби, понеже вкъщи все фризьор го раздава  Laughing.

Много хубави снимки с чудесни дечица сте показали! Сладурковци! Как бързо минаха 3 години  Wink. Обхваща ме носталгия да гушкам бебок. Но нямам нагласа за второ дете. Роднините обаче все това ми пожелават. А като се замисля, един приятел ми се похвали преди дни, че чака трето...смелчаци!

Аз сега съм се вманиачила по съставките на козметиката. Една приятелка ме светна за едни от най-вредните съставки и ме гони параноя, да не би да купя козметика, особено за детето, която е вредна. А съм изумена, как дори и в бебешката козметика ги има тия боклуци.

Мацки, аз се оттеглям на почивка    newsm44! Отивам да видя как се прави сватба у немско   Mr. Green! После ще разказвам!
На всички ви пожелевам слънчеви и не много горещи дни!

# 76
# 77
Мерси Сузи, разбрах за какво става въпрос. Всъщност гледала съм рекламата по ТВ.

И тъй като съм будна в завидно време ще имам честта първа да честитя РД на наш Венци!

Много, много здраве, весели игри и послушни родители му желаем с Ема на сладък Венци!

Етко, честит празник и на теб!

# 78
Честит рожден ден на Венци!!! Безгрижно и щастливо детство му желаем!!!

Ети, весел празник и наздраве!!!

Ронка, в 5 и 35 по наше време си писала, а вие сте с 1 час назад. Какво правиш по това време на компа?  Laughing

А този лунен пясък разпилява ли се? Че ако е така след 10-15 минути при нас вече няма да го има. Иначе изглежда много интересно.

Хайде още една сватбарка, Пепи, приятно прекарване. На сватбата на братовчедката ми, която е през август, половината гости са немци, така че с нетърпение ще чакам да разкажеш.

# 79
Дю, немога да спя. Толкова е топло при нас, че не се диша. Отворили сме навсякъде да става течение, но въздуха не помръдва.
Като изключим това, 2 нощи подред към 3:30 се събуждам със здверски болки в кръста. Confused Ама много боли, щом ме събужда само тя. Отдавам го на неудобното легло, съвсем скоро го сменяме и дано нещата си дойдат на място.

Този лунен пясък е доста фин доколкото си спомням. Ема определено ще го изпозагуби...още е малка според мен за него.

# 80
 Hug

Дидито точно за това не вярвам,светът е лош и се подвежда обаче Rolling Eyes

Някой ще ходи ли на концерта на Мадона?От нашата темичка????На мен много ми се ходи и билети намерихме от къде да вземем,но на моя не му се ходи,щял да ме чака в някоя кръчма не щял да гледа Мадона  Mr. Green Crazy Flutter ooooh!

# 81
Hug

Дидито точно за това не вярвам,светът е лош и се подвежда обаче Rolling Eyes

Е, чак пък толкоз! Не мисля, че съм лоша само защото вярвам или не в нещо си... Stop

# 82
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден на малкия сладък Венци!
Много здраве му желаем и много весели игри!

Ели-ние с мъжа ми ще ходим,имаме билети от първия ден на пускане в продажба-чакам с такова нетърпение!Още не мога да повярвам,че ще я видя на живо!Ако искаш ела с нас Peace.
И на мен ми хареса този лунен пясък,но и аз още съм в чуденка.Със сигурност ще вземем колело,а на баба и дядо ще поръчаме къщичка за детската стая,Влади много иска такава.Вчера му взехме баскетболен кош-голяма игра пада-това също е идея за подарък.
Ронка-и аз страдам от болки в гърба от много време,сутрин не мога да помръдна половин час,от месец вече спя на тънък дюшек на земята-вече съм много по-добре.Като свършим ремонтите,РД и морето ще купим и ние хубави матраци-просто се убедих,че има голямо значение как и къде спиш Peace.
Пепи-ти пусна бомбата и нищо не каза-кои са тези съставки в козметиката? newsm78

# 83
Ели, терминът ми е на 28.08. Много ме е яд, че ще пропусна, но пък целта си заслужава.  Heart Eyes

Ронка, тук са ни запукали едни дъждове и времето е направо пролетно. Сутрин и вечер е за дълъг ръкав. А нощно време си е направо студено. Преди 2-3 дни видях даже запален комин, някои се греят на огън.  Laughing А за спането - подпирай се с някакви възглавници ако можеш, то освен матрака, вече и коремчето си казва думата за неудобното спане.

# 84
Момичета извинете ме,но искам и аз да поздравя  Rolling Eyes
Венци,честит рожден ден мило дете!Нека да си жив и здрав,все така послушен,дано имаш голям късмет в живота и радваш мама,тати и батко!Светле,честит да ти е!  bouquet

# 85
Сладък Венци ,
Честит Рожден Ден!Желаем ти много усмивки,весели игри и безгрижно детство.Весело изкарване и мноооого подаръци за порасналото юначе.

Етинце за теб мила

# 86
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит трети рожден ден на Венци! Щастие и здраве!

Диди, те съставките са мноооого, но поне тези, за които аз от сега нататък ще следя са: PEG и OGM. Парабени също. Знам, че не мога да избегна всичко, но до колкото мога ще се опитам.

Хайде, оставям ви!

# 87
Пепи, мерси много, че просветляваш и нас за вредните съставки в козметиката.
Има ли откъде да се информирам какво е вредното в тези съставки, по какъв начин вредят и т.н.

Така прехвалената марка А-Дерма, която използвам за Ема от 2години вече има PEG и то 2 вида.

За бебето ще се ориентирам към друга марка, и за Ема също разбира се. Peace

# 88
  • Варна
Честит рожден ден, Венци! Жив и здрав да си и да растеш с много радост! Весел празник и мноого подаръци! nbirthday  Gift
Диди, Ели ние също имаме билети за концерта на Мадона. Нямам търпение да я видя на живо. Така, че може да си заформим една срещичка покрай концерта. Hug Ели ако се търпа много мъжо заповядай с нас! Hug
Тошко като го попитаме какъм подарък иска за рожденния си ден казва голям. Laughing

# 89
Ооо момичета браво,ще пиша окончателно ако вземем билетите ,и задължително ще се видим  Peace

Ронкааааа кой говори за теб ,не визирам теб,говоря глобално,хич ни най- малко право имам да променям мнението на някой,говорим си нали? Wink

Общи условия

Активация на акаунт