Юли 2006 - Тема 85

• 19 240
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро момичета!
Тази вечер беше спокойна,май антибиотика започна да действа.Само дето стана в 7:30 ConfusedНие излитаме в 14:35,ще пиша отново като се върна.  WinkНай-много да се побъркам от притеснение,ама свеки е виновна,вместо да ме успокоява,че ще се оправят,тя от сега се е завайкала какво ще я прави болна ooooh!Ми какво,даваш лекарства и я гледаш както всеки друг път. Crossing Arms
Та лек ден ви желая Hug

# 61
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕНИЦИТЕ - Pepi, Ticiq и другите! Peace

И мойто мъж е именик, ама още не съм му честитила, сега ще му се обаждам Grinning

# 62
Честито на именниците ни! Живи и здрави да сте и не на последно място...много, много късмет!

Нан-че, жив и здрав да ти е Павел! Много да те глези и обича!

ЧРД на Киара! Hug
Майка й да вземе да се включи, че ще се карам! Heart Eyes

Арлина, приятен полет и приятно изкарване. А Зоята ще се оправи много бързо, не се тревожи. Според мен може да се разболява и от факта, че заминавате.

При нас е една жега и задух...не се живее, хора. Цяла нощ не съм спала, седях на терасата като кукувица. А комшийте са си викнали майстори да им правят покрива и от 8ч. зачукаха и затропаха..да ги тропнат и тях... Close

Отивам да будя Емуца, че доста се пооспа и днес.

# 63
Жорко, ааааааа   superuu  superuu  superuu
Сузи, невероятен сладур е Жорко
за феста в Бургас:
http://www.bourgas.org/bourgas-news-17976-bg.html
Провежда се за втора година,  в Морската градина(до тенис кортовете).Участват скулптори от Франция, Англия, Индия, Украйна, Холандия, Италия, Русия.....

Честит Празник на всички които празнуват днес! Да са живи и здрави и да не се напиват  твърде тази вечер, че после много боли Wink

Честит рожден Ден на малката Киара! Хиляди вълшебства и усмивки й желая!

# 64
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден на сладката Киара на мама Амери!
Много здраве и много усмивки И желаем!
newsm67

Честит Имен Ден на всички именници!Нека името им носи много здраве! Grinning

# 65
Досега се рових да качвам снимки, но гадният ми нет забиваше подобаващо и някои снимки съм ги качила 2 пъти.
Който има време да заповяда
http://bambinata.multiply.com/photos/album/8/8#83

# 66
Честит рожден ден на Киара! Безгрижно и слънчево детство да има!
Амери, мисля, че е време да се включиш!  Hug

Честит празник на всички именици!   bouquet  bouquet  bouquet

Арлина, и при малката ми племеничка се оказа начало на ангина, на АБ е.

Ронка, Ема е станала малка госпожица, много е пораснала от последните снимки, които си пускала.  Heart Eyes

# 67
Честито на всички именници,със здраве да си носят името!

Моята сестричка и тя е именничка да ми е жива и здрава,също и моята зълва(на мъжа на брат му жената така ли се казва) На майка ми приятеля и той,наш комшия близък(баща на това момиче дето ви разправям) абе много именници днес!Няма да им смогнем на всички  ooooh!

Нашата Юл се побърка с две Поли,ама взе да ги оправя де тази Поля тук и сестра ми в Хисара,пообъркахме детето вика имам много Поли

ooooh!О, и баба ми е именничка,да ми е жива и здрава и тя ,остана ми само тя бабичката ми,толкова ме е гледала и толкова ме обича!

Момичета четете ли за Майкъл,аз само във тази тема вися и само негови песни слушам,свалям албуми,ужас,преди не го слушах толкова колкото сега,мъчно ми е за тази зла участ Cry 

# 68
Eli, аз не чета за Майкъл, не ми е мъчно дори. Confused
Явно съм оперирана от чувства, но наистина за педофили не ми е мъчно. Няма спор, че не се доказа тази му наклонност, но само при мисълта за блудство с деца ми призлява.

# 69
  • Варна
Честито на всички именници! Със здраве да си носят името.

# 70
Ооо Ронка аз не вярвам,аз харесвам музиката и талантът му,точка  Peace

# 71
Ооо Ронка аз не вярвам,аз харесвам музиката и талантът му,точка  Peace
Кой каза, че аз не харесвам музиката му? Аз също я харесвам, но не и самият него. Да, много странно, но факт.
А това кой в какво вярва е чисто индивидуално. Laughing

# 72
  • София
Ронка-разгледах снимките,много сладка малката!
Ели -Да са ти живи и здрави близките!И аз бях така до вчера,много ми беше мъчно същата вечер,плаках на клиповете на Майкъл.Никога не съм вярвала в обвиненията,днес в блога на момчето,което УЖ беше насилвано се появи негово изявление,че много съжалява за това,което БАЩА му го е накарал да направи за пари.Много се разкайвал,че е лъгал и така....Заради родителите си Майкъл не е имал детство,изживяваше се като Питър Пан-никога не е гледал на децата като на сексуален обект,обичаше и даваше за благотворителност за болни деца,повече от която и друга звезда в света.
Малко офф,ама не се сдържах..

Ей,Амери никаква я няма и туй то!

# 73
  • Варна
Честито на именниците,нека бъдат живи и здрави.Много приятни емоции им желая!

Честито порастване и на Киара.Весел купон и щастливо детство и желая!  bouquet

Радвам се ,че ви допадна клипчето на Жорко.Дидито,бъгито ни е подарък от баба му и дядо му за именния му ден.Тогава все се блъскаше,но от  втория опит,който беше месец след първия, така го подкара ,сякаш го е карал много пъти.

Арлина ,не се ядосвай.Дори и да не беше дала Зоя на градина сега ,а по - късно пак щеше да има такъв период на адаптация.Поне при повечето деца е така.Лек полет и приятно изкарване ви желая.

Ронка,много е сладка Ема и как и е пораснала косичката  Heart Eyes

Ох,какъв подарък да му измислям на Жорко.В къщи е като в магазин.Нали са двама и горе долу на един акъл.Само прескачаме играчки.Дъщеря ми си пожела лунен пясък.Ако някой е вземал нека да сподели.

Бре,че много писах,да се не надяваш.Лека! Hug

# 74
Suzi, какъв е този лунен пясък? Метни линк да добия представа.

Ема преди малко така падна по гръб, имах чувството, че се строши. Но се е подпряла на едната ръчичка и сега я боли. Confused
Тича на терасата, която е мокра, защото хвърляме вода, за да разхлади...та както тичаше и като влезе вътре на балатума стана фал.

Общи условия

Активация на акаунт