Юли 2006 - Тема 85

• 19 314
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Честит Рожден Ден Галко и Цвети!ЖЕЛАЕМ ВИ  ВЪЛШЕБНО ДЕТСТВО, ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ И ВЕСЕЛИ ИГРИ! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА!!!
И ЗА ВАС МАМИТА

За изборите честно казано съм разочарована. Да имаше висока избираемост ,да много млади хора гласуваха.Всички искаха по-бързо да научат резултатите ,но когато ги молихме да си дадат гласа от вън абсолютно анонимно и без никой да ги гледа виждахме срах в очите на хората. Мислехме ,че поне младите са се оттърсили от старото наслество с изборите ,но уви. Това парарлелно преброяване си беше мъка. От 5и30 сутринта до 20и 40 вечерта бяхме там и почти през цялото време ни се налагаше да молим хората.Беше страшно изморително .

# 181
 Rolling EyesИси и Ети вие сте били в избирателните секции така ли да разбирам newsm78

# 182
Rolling EyesИси и Ети вие сте били в избирателните секции така ли да разбирам newsm78
не аз бях към една агенция и правихме паралелно преброяване на гласовете.exit poll (екзит пол)

# 183
Добре де,нещо не мога да схвана тези инхалатори как се използват и какви лекарства се приемат чрез тях? newsm78
Водих я днес при педи,каза че вече не е заразна,но да изчакам още няколко дни с градината.Стигнало се е до 3-ти антибиотик и до възпаление на ушите,защото лекарката в спешния и е изписала много малка доза от предния,доза като за дете на 1 година ooooh!
Иначе я измериха и изтеглиха по случай 3-те и години,поотслабнала е обаче.Иначе на см я изкараха колкото си беше преди 6 месеца,което е абсурдно спрямо дрехите,които израстна за това време. Crossing ArmsДадоха ми направление за кръв,ама забравих да питам дали да е на гладно,но сигурно.За урина не ни се полагало,ама май няма да е лошо да и пусна и да си я платя.

Честит рожден ден на Галко  и Цвети! newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 newsm59 newsm67  party023  Gift newsm38  bigdance2  ura dance  party041 Tada Gift  party002

# 184
  • София
ЧЕСТИТО НА МАЛЧО ВИКТОР НА МАМА ВАРВАРА

Ронка, покажи количката де  Wink Аз как се заглеждам по детски колички ако знаете  Rolling Eyes А какво стана с апартамента, днес ли трябваше да ходите на одобрение ?

Рени, хайде ставай и давай снимки от РД на Галко  Hug

Оффф, ако знаете как се подстригах, късо снешно, като дете идиотче станах  ooooh! ама така е, като не знам каква прическа имам и се оставям в ръцете на фризьора, а той сигурно нещо не е бил на кеф  Crossing Arms

# 185
Честит рожден ден на Виктор на Варвара!
Да е весело и щастливо дете и най-грижовния батко!

Варвара, весел празник! Пиши ни как сте, как са баткото и малкия Йони.  Hug

# 186
  • През девет земи в десета
Арлина,не е на гладно и аз вчера водих Цвети,отидохме след обяд и детето си беше хапнало,нищо не са ни питали.Плюс това изследването не е хормонално или на кръвна захар,храната на  няма да се отрази на резултата.
Що се отнася до инхалатора,инхалации може да се правят само с физиологичен разтвор и с лекарство за инхалации(примерно Вентолин) Само с физиологичен разтвор хремата се излекува за 2-3 дни без да се стига до кашлици и усложнения.
Дю,взехте ли количката Thinking
Ронка успех в борбата с бюрокрацията Peace Hug

Честито на всичко малчовци,които съм пропуснала да поздравя,да са живи и здрави и много послушни  bouquet  bouquet  bouquet

# 187
Гледайте БИ ТИ ВИ Peace

# 188
  • somewhere over the rainbow
Изпуснала съм. Crossing Arms Какво даваха?

# 189
Изпуснала съм. Crossing Arms Какво даваха?
Май даваха за здравословното хранене при децата. Хванах го на края!

ЧРД на Виктор!

Аз отивам на изследвания и после да си отрежа косата...най-после, че само се каня като Турчин пред с...не. Mr. Green

# 190
Ей ме на вече с нова визия! Flutter Снимах се, но не знам какво съм снимала, че дисплея на фотото на работи, а и кабела немога да намеря та засега съм в неведение.

Все забравям да пиша за количката.
Ей такава е

Само, че е чисто синя. Споменах ли, че я взех за 170 Е?! Mr. Green Нпараво ударих 6-ца от тотото. И то с кош Матрикс, който става за новородено. Peace

# 191
Хей, приветско! Hug

Честито на порасналите малчугани Дая, Алекс, Галко, ЦВети и Виктор!

Давайте още снимчици от Р.Д. Ние сме на вълна Cars, вече го знам наизуст това детско, ама много е сладко... Party Та Дани ще се обзаведе с камиона Мак за Р.Д. подарък от сестра ми, а ние трябва да му издирим Сали, гаджето на Маккуин. Повечето от останалите колички сме събрали от списание Cars, а списанията са на изчакване, когато порасне.

Мамчета от Сф, каня ви на нашия Р.Д. Мисля да го направим в едно люлинско клубче, но в съботата или неделята след Р.Д., пада се или 25-ти или 26-ти. Още не съм резервирала, тъй като незнам колко дечица ще са на линия, но тези дни трябва и това да направя, за да не се запълнят датите. Клубчето/Шугърленд/ е с джунгла и специална стаичка за детска дискотека, иначе е доста мъничко. За точната дата и час ще ви пиша допълнително - неделята е свободна само от 18ч. до 20ч., а съботата все още е свободна. Пишете ми дали ще сте на линия тогава и направо да капарирам. Само да не забегнете нанякъде, че в този отпускарски сезон всеки гледа да щипне я по море, я на планина.  Naughty
Бета, Пиги, Ивка, Дидито, Синеочка - нали ще дойдете?! Има и още мами от Сф., но отдавна не са се разписвали тук и им изпуснах края. Ако някоя от вас - останалите мами по това време има път насам, да се чувства поканена, ще ми е драго! Hug
Нашият тати не го пуснаха отпуска, когато ние искахме и сега ще пътуваме към Рила чак след 27-ми, ще си кукаме тук дотогава. Crossing Arms Правят му фасони за юли, за началото на август, септември не могло 2 седмици да си ползва, а искахме тогава да кръщаваме Кико на Кръстовден, дано поне една седмица му отпуснат тогава. Crossing Arms

Тези дни Кико ми разказва играта, през деня  спи - не спи издържам някак си, но нощем не издържа и 3ч. без да цокне, върти се, пъшка, а е завит само с една тънка пелена. Ставам през час и едва гледам вече. Tired
Ронка, много е хубава количката, със здраве да си я буташ, пълна с едно пухкаво бебче! Hug

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 19:29 от Nanny

# 192
Ронка, честита количка, със здраве да я ползвате!

Пиги, днес моята приятелка ми се обади от магазина, има ги още количките и утре ще иде да я купи, ще ми я докара до края на месеца в Смолян. Още веднъж ти благодаря за съдействието!  Hug

И не мога да не ви се оплача колко съм изумена и възмутена от следното: Днес във вестника имаше таблица за пропорционалния вот и направо зяпнах от учудване: 1 място за ГЕРБ, 1 място за Колаиция за България и 2 места за ДПС от Смолян, а резултатите са следните: ГЕРБ - 24 658 гласа (34,94%), Коалиция за България - 16 782 гласа (23,78%) и ДПС - 16 559 гласа (23,46%). Това е станало след като около 10 000 гласа за ДПС са разпределени от чужбина в област Смолян. Има ли и във вашите райони такива изненади?

# 193
Честит рожден ден на всички дечица, празнували рождените си дни- Дая, Алекс, Виктор,  Цвети, Галко. Безгрижно детство им желая. Ние бяхме за няколко дни до морето и снощи се прибрахме. Без Ева, само двамата. Това не се случвало от доста време. Днес цяла вечер повтаря колко много ме обичка. Даже трябваше да я приспивам, не пожела да заспи сама. Тъжно и е било без нас, не е свикнала. Иначе точно на рождения и ден ще сме на море, така че там ще празнуваме. Не съм ви чела отсдавна, сега ще прочета последните странички. Разбрах, че и снимки има, ще ги разгледам и утре ще се включа, стига да ми остане свободно време в работата. Лека нощ!

# 194
  • някъде
ето ме, пак сьм на линия, даже и ви изчетох Hug
Честит празник на всички пораснали дечица   Tada и специални целувки на Венци и Дая  love001
Нямах нет и затова не се включвах Confused
Много хубави снимки и дечица сте показали Hug Heart Eyes
Ние сме добре, тази вечер ни е пьрвата без памперс, дано няма течове Praynig
Алекс всеки ден се моли за торта и само си гледа свещичката на мечо пух. Като го питам на колко годинки ще става и той показва с прьсти 3, но казва 5 и аз всеки пьт му обяснявам / а то диването го прави нарочно, не че не знае/ и днес се ядосах и му казах, че ако не ми каже правилно, няма торта за РД и той се почуди, почуди и каза ТЛИ Crazy Mr. Green
Ронка, радвам се за количката, много хубаво коремче имаш и чакам снимки на прическата Hug
При нас сьщо почнаха намаленията и мисля утре сутринта да пропуснем плажа и да се отдадем на "шопинг"/хич не я обичам тази дума/.
Алекс си има за подарьк от приятелката ми раничка с рибката Немо и много и се радва, но я скрих в шкафа, защото иска да излиза с нея, пьк още не му е подарена Simple Smile newsm49
Мислим РД да го правим на самата дата с неговата приятелка и майката и таткото, с който сме  най-близки напоследьк, защото нямам място за много гости в малката ни квартирка, а в неделята да се почерпим сьс свеки и девер ми/ на мьжа ми брат му/.
Подарьци не сме решили още, играчки не ми се купуват, а по-натам ще има нужда от маратонки, дрешки, анцузи за градината и тн.
Напоследьк като не сме навьн рисуваме с пастели и много ни харесва /особено на мен/ Mr. Green
Миналата неделя ходихме в едно старинно градче и беше много приятно, но утре ще кача снимки, защото вече е време за спане Wink
лека нощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт