Юли 2006 - Тема 85

• 19 317
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • somewhere over the rainbow
Ето ви малко снимка: http://www.nadi81.snimka.bg/album.php?album_id=396639
Има още с на Дани апарата, но ще пристигнат по-късно.
Благодарим ви за пожеланията! Hug За Дая всичко беше вълшебно, тази сутрин със ставането пита: "И днес ли имам рожден ден?" Mr. Green
Но, както се пее, "к сожаленю ден рожденю только раз в году" Simple Smile

# 166
Нан, Дая е една истинска "Мемеса"! В превод-Принцеса! Heart Eyes Хубаво сте изкарали в клубчето.

Сега чакаме снимки и от Лети. Дано вече няма следа от цицините! Praynig

# 167
Ети, чудно клубче. Само навън ли е, или има помещение и на закрито. Ех това Русеее, всички тук са Русенци покрай нас...ще им гостуваме догодина като се приберем да ви видим и дискотеките, че доста ги хвалят.
Да, през летния сезон е само открито. Аз затова се притеснявах за времето, иначе през другия период си има помещение в търговския център на 2 етаж. Обслужването е превъзходно от лоби бара на най-елитния хотел в града и кухнята е супер. А и не е кой знае колко скъпо  Wink Като дойдете ще ви заведем в най-вървежните дискотеки. Те никнат като гъби напоследък  hahaha

# 168
  • София
 newsm59Честити навършени 3 годинки на страхотната Дая! nbirthday
Да ви е здравичка и умничка,и послушна и все така забавна сладурана!
Със зелената рокличка е направо жива кукличка! Heart Eyes
Ети-разкошно клубче!Ходила съм в много тук в София,но такова като вашето няма!Браво-страхотно е!
Ели-кефите ме с мъжа ти-карате се,сърдите се,после бурна лИбоф,после ще се жените,изобщо весело си живеете!Айде дано скоро имате възможност да направите пищна сватба!
Ронка-честита ви количка!
Арлинка-пиши как е малката,има ли подобрение?Милото ти детенце! SadИначе честити ви покупки и на вас,и аз съм те признала като купувалка! Simple Smile

п.с.Ей,Бат Бойко ги разби направо!

# 169
Didito такива сме си ние,малко циганска любов стана,но тя надделява последно време Crazy нещо взех да го слушам повече ли де да знам,и се кротнахме Mr. Green
Нещо ме болят гърдите сега и му викам да не съм хванала,той вика еее ти от въздуха ли,сега ме гледа подозрително Thinking Tired ама дано Не съм че не съм готова ooooh! Rolling Eyesоще

Честита победа на ГЕРБ

Най накрая народа се събуди,толкова се радвам,чувствам се като през 94 на световното,как викахме с цели гърла и обикаляхме града,крещяхме от радост-деца,сега не върви да викам

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 09:09 от Eli83

# 170
Иси:я кажи повече подробности за тези инхалатори.
разгледай ги тук http://izmeri.com/catX_182_187.htm, http://www.kbs-omron.com/inhal_pr.htm?TID=1&MID=83&ART=1 … mp;SID=1&LG=2 (този мисля ,че беше на Деси), http://911.bg/a2/offers.asp?parent=5777&p=2558021, http://club.biberonbg.com/read.php?14,635827,638881, моя е microlife .
Сега излизам после ще пиша ,ако те интересува нещо по-подробно

# 171
Честит рожден ден на Галко и Цвети!  Heart Eyes
Рени, st.g., весел празник ви желая!   bouquet

Ронка, каква е количката?
Пиги, днес чакам да се обади моята приятелка от магазина и да я насоча да я купи. Когато бяхме на сватба не успяхме да минем през Джъмбо. Та днес ще видим дали имам късмет.

НАН, голяма сладурка е Дая и как казва наздраве с чашата.

Ели, браво на вас за отношенията. Минали сте кризисния период.

Нашата лична лекарка спечели на изборите от мажоритарните листи и сега трябва да търсим нов. Направо в чудо съм се видяла кой да избирам. Ще има заместник, ама хич не ми се ще при нея, още повече сега като се появи бебо.

# 172
Честит рожден ден на Галко  и Цвети
 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3502 newsm59 nbirthday  bigdance2  party023 newsm38 newsm18 newsm18 newsm18 Tada Tada dance dance hbday bdbaloni baloni happy bd Tada baloni

# 173
честит рожден ден на Галко и Цветито smile3525Живи и здравички и много послушни дечица Hug
Ренка,можеш ли да ми изпратиш линк към онова място,където бяхте до Сливен?
ЧЕСТИТА НИ ПОБЕДА и слава Богу,че изгонихме червените баби и турците #Cussing out
Вчера не можах да повярвам,че има опашка за гласуване и се наложи да чакам поне 1 час.Явно на хората много им е писнало от глупости. Дано се оправят поне малко нещата за бъдещето на децата,че като знам каква корупция е по всички звена на властта. #2gunfire  
Ронка,в нтерес на истината бях убедена,че ще се опиташ да ни звъннеш Heart Eyes

# 174
Честит рожден ден на сладкия Галко и на чаровната Цвети ! Желая им весело и щастливо детство и да получат многооо подаръци.

Весел празник и на Рени и st.g:
След 3 часов сън съм пак на работа и сега се дрогирам с конска доза силно кафе. Днес ще ми е голям зор до 17.30 часа на работа, но ще издържим  Grinning Венцито се умъчнил много за мен вчера. Така ми се беше свило сърцето, но нямаше как. Днес сутринта не искаше да се разделяме в детската, дори се разплака така жално. Скъса ми сърцето  Sad Дано да се е успокоил след това.
Ох, вече съм на тема почивка. Чакам с нетърпение да дойде първи и да се мятаме в колата и релакс. Имам нужда от почивка и то огромна след това голямо търчане около изборите, а и текущата работа край няма.  ooooh!

# 175
Честит Рожден Ден (на патерици) на сладкишите Дая и Алекс!
Честит Рожден Ден и на Галко и Цвети!
Растете здрави, весели и безгрижни, мили дечица!!!
[/color]
    за вас момичета:

# 176
Честит Рожден Ден на Галко и Цвети! Много здраве и безгрижно детство!
Рени, Ст.г., за вас мили майчета!

# 177
Разбрах какво ми се е случило с тел. Ема незнайно как ми е спряла изходящите повиквания извън Франция! Shocked Останах втрещена просто, дали тя или е станала някаква грешка при операторите не е сигурно. Важното е, че вече всичко е наред.

Ние излизаме, отиваме да дам последните 3 документа за квартирата. ooooh! И това е само, за да видят дали ще ни одобрят, ако стане незнам още какво могат да измъдрят. Писна ми от тукашната бюрокрация, но ще я преборя, защото съм тъпо и упорито и лесно не се давам. Crossing Arms

# 178
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден,мили Галко и Цвети!
Желаем ви здраве,щастие и много усмивки!
newsm67
Тиция-и ние с мъжа ми чакахме на опашка да гласуваме,и тук беше лудница,и аз се радвам за победата!
Ронка-успех с квартирата,покажи количката де-похвали се!

# 179
  • София
Първо, на патерици да поздравя Дая и Алекс Момичета, чудесни снимки  Hug
 Praynig за ангелчето на Делукс, спи спокойно мъниче  Praynig

Сега и на днешните вече тригодишни голееееми дечица:

ЧЕСТИТО НА ГАЛКО

bigdance2

ЧЕСТИТО И НА ЦВЕТИ

Да растете здрави и щастливи дечица  Hug

Общи условия

Активация на акаунт