Дю изпрати дъжда при нас. От 2 часа не е спряло
Пиши по-често, когато имаш възможност.
Ние на биричка и приказка. 
Ама издържах,защото такъв пазарлък му дръпнах,направо се улях този път.И то предимно дрехи и обувки за Зоя.За бебето взех само едни бодита,една хавлия и надуваема дъска за повиване.За мен само една тениска и червилце.

Ангината я е ударила в ушите,на нов антибиотик е и капки за уши,натровиха ми детето просто
А до сега антибиотик не беше пила.Не са я водили обаче при педи,а при УНГ лекар,аз в понеделник ще я заведа.Сополите не спират,кашлицата също,преди малко вдигна и темература,сега заспа.Вече се чудя каквода я правя.Няма оправяне просто.Аз също си влача сополите и кашлицата вече 1,5 месеца.Предаваме си тука едни микроби една на друга. 

,че ми отвори очите и ми отдели от времето си да се занимава с мен когато решихме да си купим инхалатор ,но страшно много ни помага и зимата ,когато Валери беше много зле той ни спаси от болницата. Дори и ти като бременна можеш да го ползваш само с физиологичен разтвор или лайка.
и сега сладолед ядат само в най-горещото време ,а така да ги пусна под дъжда после веднага ще са болни. Направо ти се възхищавам.

и си махаме аз на спалнята тя на леглото си 

И аз съм така за бебето,нищоооо не ми харесва и това е.А да му пазаря ей така,колкото да купя нещо,май няма да стане.Абе усещам,че ще му напазаря,като се роди.Иначе за Зоя нямам спирка просто.Направо ме е срам да ви кажа,че се върнах с един куп дрехи за нея и 7 чифта обувки
Хубавото е поне,че повечето неща ги взимах за есента.Та подготвени сме вече,гардероба е пълен.Остана и зимни якета да взема и съм готова.
Аз още си нямам идея какво ще я правя Зоята на РД-то,ама

Добре,че минахме само с малка цицина,но съм решила да давам курбан,защото си беше жив късмет..
Детските торти са само с някакви си сметани и блат само и нищо повече и затова реших да взема като Боби класическа ,но вкусна торта,без разни спешъл украси.
Делукс, 

,така не се изписват и сменят антибиотици 

за в следващите 10 години,но го писах де щото той много се зарадва 
ние сме пили 10 дена АБ после още 7 друг,ужас сменят и не им мига окото,или пък почвам един 3 дена не сваля Т ,сменят с друг още 5 дена ужааас 
ще фалираме вече
за звездичката на Делукс! Дано скоро се върне при мама и тате! 

Препоръчани теми