Юли 2006 - Тема 85

• 19 323
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Честит Рожден ден на сладката Мария! / с малко закъснение, но нямах нет вчера на работа /
Да порасне здраво и щастливо дете и да радва мама и тати със своите постижения!
Асе, това е за теб:

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 09:04 от eti_31

# 136
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ   Hug

# 137

Асе, от къде купи това пони, колко пари, к'во, що... Пълна информация, моля.

От Карфур, 23 лв. , а ако "к'во, що" са въпроси, нямам идея, какви може да бъдaт отговорите им. Joy

# 138
Доро утро, момичета! Hug

Днес е обещаващо хладно при нас. Дано!
Емата още спи, след малко я будя и отиваме до агнецията да видя дали ще ми дадат апартамента. Whistling

Асе, от къде купи това пони, колко пари, к'во, що... Пълна информация, моля.

От Карфур, 23 лв. , а ако "к'во, що" са въпроси, нямам идея, какви може да бъдaт отговорите им. Joy
Ми сигурно биха били "к'вото, щото". hahaha Wink

Няма нищо ново и интересно. До по-късночко.

ПП. Дидка ми се губи нещо? newsm78

# 139
И мен ме интересува КВО ЩО? Казвай Асе ,въпроси са си??? Crazy Mr. Green

Ние резервирахме за РД партито Crazy

А не съм ви се похвалила че си берем зеленчуци собствено производство вече,тиквички ,краставички,скоро ще имаме и домати Flutter супер е да не даваш пари за тях,и толкова са вкусни(щото са си наши) Whistling

# 140
А не съм ви се похвалила че си берем зеленчуци собствено производство вече,тиквички ,краставички,скоро ще имаме и домати Flutter супер е да не даваш пари за тях,и толкова са вкусни(щото са си наши) Whistling

Еха, Ели, супер! При нас стават само картофи, царевица, грах, фасул.

# 141
  • Варна
Ели браво на вас! А ма те са толкова вкусни сигурно щото и свеки е помагала Wink
Аз утре посрещтам гаджето и вече ми е едно такова весело и любовно Heart Eyes
Бягам, че още много работа ме чака.  bouquet

# 142
Влизам за бързо да почерпя , мама днес е рожденничка .Да ми е жива и здрава и бързо да се възстанови след операцията.

Дю да ти е живо  и здраво мъжлето. Много да те слуша и помага. Wink
Ние малко тичаме по болници. вчера свекър ми в най-голямата жега в 1 на обед излезнал със свекървата ,без шапка . Казал на свекъравата да го чака на сянка ,а той хукнал да си поръчва щори и като влизал в един магазин и ми каза ,че все едно са го ударили с куршум. Паднал и не помни нищо. Свестил се чак на леглото в бърза помощ. Има лек мозъчен инсулт. Ама не чуват тези хора. Той е диабетик, с високо кръвно налягане и куп други неща. сега лежи и не му дават да стане ,ама той нали е шило в торба не му се стои. Ядосваше се ,че щял да загуби цяла седмица да не работи. Сега като се прибере щял да почне веднага да работи #Crazy. Оф и ние ли ще станем такова куку.
Диди щях да те питам Влади играе ли си с една кола която се движи с бутане с краката (ама и аз как го обесних Embarassed). Понеже ние сега купихме на кумците на малкото което ще става на 8.08. на 1г. Понеже тогава сме на сватба и няма да ходим та по-рано я купихме. Валери не е имал такава и не знам дали  е подходяща за толкова малко дете.

# 143
  • Варна
Иска да е жива и здрава майчето ти! Бързо възстановяване след операцията и още дълги години да имаш повод да черпиш на този ден! Heart Eyes
Иска не е раничко за такава количка. В парка където играем има дечица на 1 г и 2-3 м и седят на такива колички. Бавно и неуверено се опитват да се избутват с крачета, но се забавляват.

# 144
Иси, честит празник! Да е жива и здрава майка ти!

# 145
Иска, живо и здраво да е майчето ти! Бързо да се възстановява.(м/у другото не си споменавала, че ще я оперират, дано не е нещо сериозно).
Честита ви и Моника в семейството. Много радост да носи на всички които я обичкат! Hug

Колкото до количката за която питаш. На Ема й подариха такава за кръщенето, тогава нямаше годинка още. До ден днешен играе с нея, любима ограчка й е! Определено сте уцелили с подаръка! Peace

# 146
  • София
Иска-Честит Празник на майчето ти!Да ви е жива и здрава!Честито ви и бебче в родата!Много красиво име!За колата-правилно са ти казали момичетата,децата ги обожават.На Влади купих след като подарихме същата на племенника ми,бяха на по 2годинки и сега са им любими-и на Влади,и на племенника ми.И днес бяхме в парка с нея-действа като магнит за малките,Влади само ги гони,пази я като зениците на очите си,не я дава дори на гаджето си Grinning.Купете на хлапето-много ще е щастливо!
Горкия ти свекър-да се възстанови бързо,инсулт не е шега работа,да си обърне внимание и да се пази повече!
Ели-и на мен ми се доядоха домашни краставички и доматки!Във Варна отглеждахме и беше страхотно да си набереш и да си направиш салатка,сега ядем турска пластмаса.

# 147
Честит рожден ден на Дая и Алекс! Да бъдат здрави, весели и усмихнати деца!

НАН, Тиция, весел празник и много щастливи мигове заедно!

Ние след малко ще идем на разходка до езерата до като не е заваляло. Писна ми вече това време. Всеки ден вали, ужасно е!

Прияътен ден!  Hug

# 148
Ч.Р.Д на Дая и Алекс! И на всички малки рожденичета които вече са порасли, на патеричка, Честит празник Нан и Лети!

Благодаря за поздравите на всички, трогната съм че се сещате за мен тъй като аз време нямам напоследък за писане въобще, попрочитам на диагонал от време на време и това е!

Иначе сме добре, радвам се за всички хубави неща които са се случили напоследък около вас и не съм ви забравила Heart Eyes

Дидка, браво че се включваш пак, радвам се сте добре и се справяте.

Деска възстанови ли крака? Не съм много в час с нещата около теб, но видях че доста препати...

Чао от нас и весел ден на всички Heart Eyes

Ето малко снимчици

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 12:05 от синео4ка

# 149
  • somewhere over the rainbow

Да почерпя, на самооблужване сме Party

Общи условия

Активация на акаунт