Юли 2006 - Тема 85

• 19 328
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • somewhere over the rainbow
Честит празник на Мимката и Асето! Мили дами, бъдете вечно красиви и щастливи! Hug  bouquet

Моята е станала ужаасно дълга до кръста, но ще я режа на каре другата седмица, че и писна от нея. Искам и руси кичури да си вкарам. Незнам откъде ми влезе тази муха, но искам да променя цвета. А Калин ще припадне, той харесва брюнетки, и само ми намеква да си се правя черна. Joy
"След цветовете вече идва ред на мъжете..." Whistling  Hug

Ели, споко бе жена, не става въпрос за вашето заведение Naughty Исках да се възползвам от една програма, но се отказах. По-нататък ако пуснат пак ...

# 121
Мерси за поздравите момичета! Hug Вие и концентратите, с които започнах да се сблъсквам още от сутринта, допринесохте за твърде доброто ми настроение Party Чудя се дали ще успея да изтрезнея до края на работното време

Черпя ви в духът на импресионизма:

а това е за дечурлигата:

Ако някой все още няма идея за подарък на детенцето си , да споделя, че Мимозката много си хареса подаръка- "My Litlle pony" за оцветяване посредством темп. разлики. А и мама е супер доволна защото няма размазани бои по цялата къща Mr. Green
Обзаведохме дребната и с нова ученическа дъска, че страта е на парчета вече.
Тази вечер е купона с дребните, при това ще е..... в къщи...дупе да ми е яко

# 122
Асе, разкажи за това пони newsm78

Забравих да ви се похваля - с мъжо имаме обща регистрация в ибей и случайно я отварям и останах приятно изненадана, като видях, че е купил един пръстен - дамски. Естествено звъннах му да питам дали е за мен, а и той какво друго можеше да каже Mr. Green Не е златен /макар, че пише, че е/ и не е много скъп, но жестът е важен Heart Eyes Много мило ми стана, че в това нашето твърде ... материално ... ежедневие се е сетил да ми купи нещо, от което нямам нужда, но ми е слабост.

Не ми се ще да отчитам факта, че за себе си е купил часовник, и пръстенът е само да ми затвори устата Mr. Green Whistling

# 123
  • София
Еееее,НАН-не трябваше да му се обаждаш да го питаш!Щеше да е толкова романтична изненада!  loveuuuЧасовника няма нищо общо-можеше и само него да си поръча,така че много мило от негова страна!

# 124
Еееее,НАН-не трябваше да му се обаждаш да го питаш!
Mи аз съм си такава - несъобразителна Embarassed

Ето го
Разгледах и другите модели на продавача. Със сигурност бих избрала друг, но нямаше да ми е толкова скъп.

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 13:33 от N_A_N™

# 125
ХХм Нан каква песен,не я бях чувала,но това го знам и усещам по себе си когато ми писне искам нещо да променя,това е вик,може би за внимание,сега съм решила да ставам руса,но не за "това" а защото намерих 22 кутии с боя -русо,и кво да ги правя,ама моя не харесва руси ако се прибера руса ще се опули Shocked

А това за пръстена е супер,да не ви наближава празник някакъв Thinking

# 126
  • Варна

А това за пръстена е супер,да не ви наближава празник някакъв Thinking

На мен пък на друго ми мирише Wink. До колкото си спомням Нан и Павлин нямат брак. Heart Eyes
Лала приятно прекарване ви желая. И на мен така ми се пътувааааааааааааа.
Деси много ми приличаш на една моя съученичка, а ма знам че не си ти.
Рони леле колко голям ти е станал вече корема. Времето лети толкова бързо. Като че ли вчера се похвалихте че ще ставате мами пак.
Да не забравя, че днес имаме и рожденници.
Честит Рожден Ден Мария! Весел празник и щастливо детство ти пожелавам! newsm59  ura

# 127
Надее,да не би Павката да е замислил нещо.. Naughty PartyИ на мен ми намирисва на бракуване.. Mr. Green
Дайте повече инфо за това оцветяване с темп.разлики,чен ещо не ога да си го обясня.. newsm78

# 128
НАН, много е хубав пръстена.  Heart Eyes

И аз искам инфо за това оцветяване, Ася, сподели с нас!

Ронка, Пиги, много сте хубави, и вие и децата!  Heart Eyes Рони, наистина коремчето е пораснало.  Hug

Гергана е в леглото, а аз след малко ще ходя да купя торта и подарък за Васил, че не можах по-рано да се организирам.

Лала, лек път и много положителни емоции във Франция ти пожелавам. Ще чакаме после снимки.

# 129
Лелее, Дю, забравих да честитя рождения ден на мъжлето ти ooooh! И злото така да го забрави Peace  bouquet

Мне, никакъв празник не наближава Thinking  Въпреки, че какъв по-голям празник от раждането на Даяна Wink

За брак - не мисля, ако беше така, щеше да купи халки. Аз годежен пръстен си имам Simple Smile

# 130
Здравейте
Дени спинка и Деа също настана тишина Joy
Ето и подаръка от нас за Дени

# 131
Дю, жив и здрав да е Васил! Много семейно щастие ви желая!  bouquet

Нан, след цвета и мъжа бих сменила, въпреки, че той си мисли, че ме е вързал поне докато съм с корема. Ама в събота на РД като бяхме видя, че и с тумбак хващам окото. Joy Шегичка.
Честито за пръстена, и аз да съм се обадила. Пусто любопитство не търпи отлагане. Mr. Green

Ели, и аз искам руса да се направя, ама тогава искам-неискам ще сменям мъжо. Не харесва русото и това е, въпреки, че на видни убавици като мене всичко им отива. Joy Ох олях се в празни приказки. Мисълта ми беше, дерзай, пък лесно ще наклепаш тъмното после, ако е толкова трагично положението и раекцията на половинката.

Дидито, може и да си права за Българите в чужбина които не искат да гласуват. Ми мъчили са се, всеки се е мъчил, а някои в Бг продължават да се мъчат и въпреки това не гласуват. Ей това, ако може някой да ми го обясни ще съм благодарна.

Ходих да гледам апартамента сутринта. Ми смраааад е, на последен етаж покрива е само една плоча и няма да обяснявам що за горещина е. Остави това ми и цифра пара му искат! Shocked
Обадихме се в другата агенция за онзи апартамент който гледахме преди 2 дни и другата седмица ще ходя да подам документи. Дано ни одобрят! Praynig

# 132
 Дю, да ти е живо и здраво момчето и много да се обичате двамата!

gery_roz, супер сладко е свинчето Joy

На нас ни се завъртя идеята да вземем на Мими една малка Каракачанка, но като поразсъждавахме малко, решихме че ще е мъчение за куче от такава порода да живее в двустайка. По-нататък може да й вземем някой умопобъркан кокер Crazy

А за това пони: бяло е на цвят, но само когато е топло, когато се  охлади( в камерата или хладилника) става розово с лилави крачета. Започнеш ли да рисуваш с топли пръсти по него, се отнема цвета и се показва бялото.
Към понито има две тубички с накрайници. Те се пълнят с вода и се поставят в камерата докато замръзнат. КОгато понито е топло(бяло), по него може да се рисува с  тези туби. Участъците през които е минал ледения маркер се оцветяват.
И тъй като цялата тази работа намирисва на  вълшебство, това Мимозката много я очарова. Взима понито, тупва го с една коктеилна пръчка по главата и му казва: "Ти ще станеш  истинско озаво(розово) Пони, Поне"( от Пинокио) и го заточва в хладилника Joy

# 133
Асе, да ти е жива и здрава Марийката! Да я нацелуваш хубаво от нас...както вика Дани:"Сочно, сочно"!  bouquet

Ронка, Ели: hahaha Това ни се пада,а! http://www.vwclub.bg/forum/download/file.php?id=20193&mode=view
...не че е смешно, направо трагично! ooooh!

Дю, поздрав и за мъжлето ти! Hug

Изчезвам...

# 134
Eли, русата боя можеш да я дадеш на мен, например... Да не я хвърляш, не за друго Whistling

Асе, от къде купи това пони, колко пари, к'во, що... Пълна информация, моля.

Общи условия

Активация на акаунт