Юли 2006 - Тема 85

• 19 328
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Честит Рожден Ден на Дая и на Алекс! Мили дечица, растете здрави и щастливи! Весели игри!
Дю изпрати дъжда при нас. От 2 часа не е спряло  Sad

# 151
НАН, ммм, мерси за почерпката! Ама къде ми е бирата?

Синеочка, Лора е пораснала страшно много и има дълга коса!  Heart Eyes Пиши по-често, когато имаш възможност.

Анет, за съжаление и при нас стана така. Като свърши волейбола (бихме Япония с 3:1), вече валеше, провали ни се разходката, но за сметка на това ние излезнахме пред блока, в барчето до нас, а Гергана и нейния приятел Тошко добре си поиграха в локвите, под дъжда, духаха сапунени балони, накрая изляха течността в локвата, съблякоха се и бяха на море:

http://picasaweb.google.com/rositsa.kelbecheva/200902?authkey=Gv … 54563923632438914

http://picasaweb.google.com/rositsa.kelbecheva/200902?authkey=Gv … 54563930928155234

Успях да направя само тези снимки, но преди това беше голяма игра.  Crazy Ние на биричка и приказка.

# 152
  • somewhere over the rainbow
НАН, ммм, мерси за почерпката! Ама къде ми е бирата?

Беше затворена бирарията одеве. Wink

Мен ако питаш, тия кръшни салати са си баш ракиени:

# 153
Ние се завърнахме късно снищи.Пак беше много хубаво,искам още...ама нямаааааа да има скоро Confused Беше адска жега,скъсаха ми се краката от ходене,как издържах се чудя. ooooh!Ама издържах,защото такъв пазарлък му дръпнах,направо се улях този път.И то предимно дрехи и обувки за Зоя.За бебето взех само едни бодита,една хавлия и надуваема дъска за повиване.За мен само една тениска и червилце. EmbarassedАми то какво да си купувам,дрехи имам до края,не ми трябват още.Можеше обувки да си взема,ама...Такава е евтиния ако знаете само какви намаления има и то на пъпа на Лондон,по най-скъпите търговски улици.Има тениски за деца и за нас по 1-2 паунда.
Първо:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички дечица и мами и татковци и баби и дядовци празнували тези дни!  bouquet  bouquet  bouquet
И второ:Зоя е доста зле. CryАнгината я е ударила в ушите,на нов антибиотик е и капки за уши,натровиха ми детето просто CryА до сега антибиотик не беше пила.Не са я водили обаче при педи,а при УНГ лекар,аз в понеделник ще я заведа.Сополите не спират,кашлицата също,преди малко вдигна и темература,сега заспа.Вече се чудя каквода я правя.Няма оправяне просто.Аз също си влача сополите и кашлицата вече 1,5 месеца.Предаваме си тука едни микроби една на друга. ooooh!

Много са ни сладки дечицата на всички,колко са порастнали самооооо Heart Eyes
После пак ще  пиша.Сега ще се кача да полегна докато Зоя спи.

# 154
Честит Рожден Ден на Алекс и Даяна, пожелаеме ви  да имате повече време за любимите си занимания!!!! Вие знаете как да го постигнете!!!
Бъдете здрави, послушни, много усмихнати и жизнерадостни!

и за вас мами  

Благодаря ви момичета за отговорите за колата ,но като казах на кумицата какво сме купили за да не се повтарят подаръците не беше много въодушевена. Но аз нямам пари за друго. Важното е малкото да се радва ,а не мамата нали така? Wink
arllina защо не си купите инхалатор. Страшно много помага при хреми ,кашлици ,а и при по-сериозни неща. Страшно много съм благодарна на Деси  Hug  Hug Hug Hug,че ми отвори очите и ми отдели от времето си да се занимава с мен когато решихме да си купим инхалатор ,но страшно много ни помага и зимата ,когато Валери беше много зле той ни спаси от болницата. Дори и ти като бременна можеш да го ползваш само с физиологичен разтвор или лайка.
Дю евала винаги съм искала да съм толкова смела и да ги каля така децата ,но май ги направих кекави Sad и сега сладолед ядат само в най-горещото време ,а така да ги пусна под дъжда после веднага ще са болни. Направо ти се възхищавам.
Валери също е с кашлица и сополи и утре само с баща си ще се гледат ,аз отивам на избори .Ще правя паралелно преброяване ,а и някой лев ще дадат та да мога спокойно да купя на Валери подарък , че много бебета тази година и много подаръци.
Като ги гледам колко много са пораснали дечицата чак не ми се вярва. Днес и кошарата махнахме .
Рони много си сладка с това коремче  Heart Eyes
Аз отивам да цедя пресен сок от моркови и червено цвекло за свекъра .  Hug  bouquet

# 155
Честит Рожден Ден на Дая и Алекс! Мили дечица желаем ви много здраве, безгрижно детство и неугасващи усмивки!

НАН, Лети, честит празник и на вас, мили майчета!

Ние допреди 2 часа скитахме, а сме излезли в 10ч. сутринта. Ема спи, че след малко сме на РД.
Да ви се похваля разпуснах много хубаво с прилична доза шопинг. Купих си пола, дънки, 2 блузки...на Ема дрешки и за бебето само 2 шапки и 3 бодита. Не знам защо, но нищо немога да харесам за него, някак си и музата ми не е дошла като че ли.
И за капак, без да е планирано се сдобихме с количка. На супер цена, намалена със 70%, просто нямаше начин да не я вземем. Същата която бяхме харесали, но друг цвят.
Чакам в понеделник да ми преведат парички и продължавам с пазара. Трябва на Ема чаршафчета и за бебето и други уж дребни, но съществени неща.

Спирам, че се улях. Утре пак!

Лека вечер. Hug

# 156
Честит Рожден Ден на Дая и Алекс! Пожелавам им весело и незабравимо детство, да слушкат и да получат много подаръци!
НАН, Тиция това е за вас:
Дю, да ти е живо и здраво мъжлето, Иска - и твоето майче да има крепко здраве и много късмет!

Днес, нашия рожден ден мина супер. Аз останах очарована. Всички си подивяха и мамите си починаха. Дано и на другите да им е харесало. Ето и малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=396505&pid=13337192
Утре пак съм на работа 24 часа, заради изборите ще даваме дежурства  Rolling EyesЩе пада голяма скука, защото нямам нет от тия бури в Русе. Важното е, че докато бяхме в детския център не валя  Wink

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 22:30 от eti_31

# 157
Дая честит рожден ден,да си здравичка,да радваш много мама и тате!

Честит рожден ден Алекс,много щастливо детство

Ама Нан може ли такива маси да даваш,е такава не бях виждала,ако имам заведение ще направя такава маса Crazy

Честит празник и на Дю на мъжлето и на Иска на мамето,много да ви радват и да са живи и здрави

Арлина дано се оправяте бързо,давайте и някакви витамини със АБ и после прочистване четох за някаква "опашка" от билки за след АБ,дано и мине милото Rolling Eyes
  Иначе страшни  Shocked намаления брееей

Иси и ние сме махнали отдавна кошарата,даже понякога ми е мъчно,  но си ляга сама завива,се,казва мамо лека нощ и си спи сама в леглото далече от спалнята,за нас това е много ,при положение че приятелчетата и още спят до мама ooooh! и си махаме аз на спалнята тя на леглото си Heart Eyes

Нан това бъчве с ракийка ми допадна,ще потърся да си купя за подаръче на любимия за РД или имен ден, от далеко да е леко,той е чак декември, но то сега ще дойде, пък и сега имам пари Rolling Eyes получавам европейска стипендия за успех и отделно стипендия за майка с дете  Flutter Money

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 22:00 от Eli83

# 158
Иси:я кажи повече подробности за тези инхалатори.
Мен преди малко пак започна да ме боли гърлото ooooh!
Ронка:ха честита ви количка,а каква е?Коремчето ти е супер,моето е просто огромно коремищеееее SadИ аз съм така за бебето,нищоооо не ми харесва и това е.А да му пазаря ей така,колкото да купя нещо,май няма да стане.Абе усещам,че ще му напазаря,като се роди.Иначе за Зоя нямам спирка просто.Направо ме е срам да ви кажа,че се върнах с един куп дрехи за нея и 7 чифта обувки BlushХубавото е поне,че повечето неща ги взимах за есента.Та подготвени сме вече,гардероба е пълен.Остана и зимни якета да взема и съм готова.
Ети:клубчето е страхотно!Много добре сте си изкарали HugАз още си нямам идея какво ще я правя Зоята на РД-то,ама
има време до края на месеца.Дано само се оправи до тогава.
Ели;давам витаминии 2 вида имунностимулиращи капки,ама нътц!Мисля др.седмица,срам-несрам да я заведа при хомеопатката.Тя сигурно жената ще се хване за главата,като види колко антибиотик е изпила ooooh!

# 159
Момичета,много благодаря за милите пожелания. Hug
Иска,трогнах се ,че ми звънна по телефона..Страхотно внимание Heart Eyes
Празникът ни малко се провали,заради дъжда,а и Алекс падна през две стълби в завдението на майка ми и направо щях да получа удар от страх ooooh!Добре,че минахме само с малка цицина,но съм решила да давам курбан,защото си беше жив късмет..
Преди това тр дена обикалях да търся торта,но хем да е красива,хем вкусна и се оказа,че такова нещо нема... #2gunfireДетските торти са само с някакви си сметани и блат само и нищо повече и затова реших да взема като Боби класическа ,но вкусна торта,без разни спешъл украси.
Боби,появи се най-накрая.С по-къса коса изглеждаш срахотно и много по-свежарско от преди..Да взема и аз ли да се клъцна,че да смъкна някоя годинка от моите сто.. Mr. Green
Лелеее,Арлина признала съм те с пазарлъка..И аз съм подготвила да изпратя поръчки на моите шотландци от Некст,та като си идват през август да ми ги донесат.

# 160
Една свещичка за малкото ангелче на Делукс! Почивай в мир!  Praynig Делукс,  Hug

Ети, много хубави снимки, личи си, че сте прекарали страхотно.

Сега чакаме снимки от Тиция и НАН.

Арлина, добре дошла!

Призовавам всички днес да гласуват!
Нека изберем сами бъдещето си!

Сестра ми е с постоянна адресна регистрация в Смолян, не успя да вземе документ за гласуване на друго място и след малко я чакам да дойде, за да гласува.
Ще пътува и то с малката племеничка, защото няма кой да я гледа, но ще дойде. Много съм горда с нея!  Heart Eyes

# 161
  • През девет земи в десета
Мацки,чета не съм ви забравила.Честити Рождени Дни на всички малчовци,да са ви живи и здрави,умни и послушни,весели игри и щастливо детство им пожелавам и мама и тате много да ги слушат Laughing  bouquet  bouquet  bouquet

Лети ще чакаме снимки Hug

Арлина, 'що не дойдете в София на доктор  newsm78 ,така не се изписват и сменят антибиотици ooooh!

Ронка,много,много се радвам за теб,страхотен късмет сте извадили с количката,дано занапред с всичко да е така Peace

Дю,вие какво направихте с количката?

Наде,да нацелуваш Дая специално от леля Деси Hug Hug Hug

# 162
Нека се помолим заедно за мъничката душичка на ангелчето на Делукс

Съжалявам ,че те няма сред нас нежно и красиво цвете....

# 163
Делукс ,включи се да пишеш как си? Hug Heart Eyes

Дю браво на сестра ти,дано повече хора се събудят и да гласуват,не да казват недоволни сме за това не гласуваме,ами като сте недоволни гласувайте Peace

На 3ти ЮЛИ предложих  моля ти се на моя,той остана много зарадван,той ми предлага от 10 години да се оженим,сега аз му предложих #Crazy Mr. Green Heart Eyes Grinning Laughing но стигнахме до заключението че е майтап,защото нито имаме сега възможност нито време,нито нищо,само желание,но тъй като нямаме възможност искаме да или сватба или по-добре нищо,та се отлагаааа ooooh!за в следващите 10 години,но го писах де щото той много се зарадва Mr. Green Party

Пиги изписват се и се сменят, #2gunfire ние сме пили 10 дена АБ после още 7 друг,ужас сменят и не им мига окото,или пък почвам един 3 дена не сваля Т ,сменят с друг още 5 дена ужааас #Crazy

Тиция за тортата-ние ще имаме 2,на обяд в ДЦ за децата и вечерта за възрастните,очертава ни се тежък дълъг ден,всички искат да дойдат,аз съм поканила 10 деца за в ДЦ,на обяд след това идват майка ми с баба,лелята, калекото,после вечерта  чичото,стринката,дядовци ако дойдат,едни съседи -познатите с бременното момиче,наши приятели и просто жална ни майка,НО от догодина поне ДЦ ще съкратя и ще е в ДГ рожденният  ден,пък вечер гости,ужас ooooh! ще фалираме вече
 Ама тортата ще е НЕДЕЛЯ просто е страхотна на вкус Peace

# 164
 Flowers Rose за звездичката на Делукс! Дано скоро се върне при мама и тате! Praynig

Ети, чудно клубче. Само навън ли е, или има помещение и на закрито. Ех това Русеее, всички тук са Русенци покрай нас...ще им гостуваме догодина като се приберем да ви видим и дискотеките, че доста ги хвалят.

Лети, и аз опитах да ти взънна вчера, но не ми се получи. Явно повредата е в моят телефон. Thinking

Ели, хубаво сте се решили на тази стъпка. Рано или късно важното е, че ще изживеете този вълшебен ден! Peace

Дю, много са сладки двете приятелчета! Hug

По-късно ще се включа пак, сега отиваме да гласуваме.

Общи условия

Активация на акаунт