Аз си дадох малко почивка от форума,ама големи емоции покрай нас.Брат ми са тук с приятелката си за 2 седмици.Галко много подаръци получи.Има и ново "гоямо колло"
Вие какъв размер купихте на вашите деца? Нашето е 16" и ни идва височко,че едвам стигаме педалите,ама имаше и 12",те пък мн малки бяха
Утре ще снимам да ни видите.Виждам че пишете за книжки,ние четем преди лягане задължително,та не мога да смогвам да купувам.Записах го на едно читалище и сега му взимам от Франклините и 2 с твърди корици сме взели.Голям кеф.Обястнявам аз че не са нашите,а на една леличка и трябва много да се пазят
20 дни можем да ги четем и после ги връщаме и други си харесваме.Снощи четохме Франклин се учи да кара велосипед 
И ние изкарахме един вирус 1 вечер с Т бяхме и после нищо

Тази седмица сме в нова градина,2 дни плака но сега вече му харесва.Бързо се адаптира,за щастие.
Днес пък правихме изследвания всякакви,че трябвало на всеки 6м да се правят каза джипито.Даже и глисти,всичко.

Забравих да пиша че 92 см сме и 12 кг. Май сме най-мъничките

Честит празник на малкият Жорко!

Жив и здрав и все така усмихнат сладур.
Почти е нагина и целият проблем идва от гърлото..Откъде ни дойде това чудо на главата,не зная...
. Ти верно ли че късо си подстрига косата?Хайде намери начин да се снимаш. 

Малкия бьрзо да оздравее 
сьс здраве да си я карате 
.
!
!
, то не че има къде да се кара у нашия град, ама...