Юли 2006 - Тема 85

• 19 252
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте майчета  Hug  
Аз си дадох малко почивка от форума,ама големи емоции покрай нас.Брат ми са тук с приятелката си за 2 седмици.Галко много подаръци получи.Има и ново "гоямо колло"  Joy Вие какъв размер купихте на вашите деца? Нашето е 16" и ни идва височко,че едвам стигаме педалите,ама имаше и 12",те пък мн малки бяха  ooooh! Утре ще снимам да ни видите.

Виждам че пишете за книжки,ние четем преди лягане задължително,та не мога да смогвам да купувам.Записах го на едно читалище и сега му взимам от Франклините и 2 с твърди корици сме взели.Голям кеф.Обястнявам аз че не са нашите,а на една леличка и трябва много да се пазят  Wink 20 дни можем да ги четем и после ги връщаме и други си харесваме.Снощи четохме Франклин се учи да кара велосипед  Joy

И ние изкарахме един вирус 1 вечер с Т бяхме и после нищо  Thinking

Тази седмица сме в нова градина,2 дни плака но сега вече му харесва.Бързо се адаптира,за щастие.

Днес пък правихме изследвания всякакви,че трябвало на всеки 6м да се правят каза джипито.Даже и глисти,всичко.  Tired

Забравих да пиша че 92 см сме и 12 кг. Май сме най-мъничките  Embarassed С пламенчето вървим май един калибър  Whistling

Честит празник на малкият Жорко!   ura

# 241
Честит рожден ден на Жорко!

# 242
Честит рожде ден на Жорко  bouquetЖив и здрав и все така усмихнат сладур.
Ние снощи викахме Бърза помощ,защото ми вдигна почти 40 градуса и  бях пред инфаркт ShockedИдиотите дойдоха слд 20 минути,при условие,че живеем на 2 минути от входа на Бърза помощ #Cussing outПочти е нагина и целият проблем идва от гърлото..Откъде ни дойде това чудо на главата,не зная... ooooh!Една гадна майка ни урочаса,като се изказа онзи де,че от много време Алекс не бил боледувал,аааааа #2gunfire

# 243
Честит Рожден Ден, Жорко!
Хиляди усмивки и весели приключения ти желая, мило детенце!

# 244
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРКО! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО УСМИВКИ ДНЕС!
Рони да - имам си гадже в къщи от няколко дни Heart Eyes. Ти верно ли че късо си подстрига косата?Хайде намери начин да се снимаш. Hug
За съжаление обаче Тошко снощти цяла нощт повръща и дриска. Водихме го в спешния. Много ме е страх да не се обезводни миличкия. Някой слагал ли е система с глюкоза на такова малко дете. Иска ми се да му сложат, но ме е страх.
Тиция учудвам се, че Бърза помощт са дошли за Т. Знам, че посещения за такава не правят. Да оздравява бързо Алекс.
Рени спомням си, че ти беше давала на Гали нещто за подобряване на чревната флора. Би ли ми казала, какво е.
Данито честита ви придобивка. Да си я карате със здраве!

# 245
Лети, и Алекс ли бре?! Лелеее ужас. Всички Варненски дечица са ни болни. И Дим на Жоржи не е добре. Confused
Бързо да се оправят всички, че празниците започнаха. Hug

Анет, късо бре, някакво измислено Каре ми дръпна фризьорката. Остави, че не ме направи както исках, ами и 33 евроци ми взе. ooooh!
Много ме е яд. Вече взех да свиквам с новата визия де. Коса расте, акъл няма да ми дойде. Mr. Green
Калин си идва довечера и ще ме снима с неговия тел.

# 246
             Честит 3-ти рожден ден на Жорко!
       Сузи, да ви е жив и здрав и много да ви радва!

Тиция, как е Алекс днес? Hug Мале, ужас, тия си играят със здравето на децата, човек не може вече на никой да разчита, не са ли разбрали, че става въпрос за детенце?
 Дани веднъж ми е вдигал 39,5 Т. и я смъкна с Хексалгин за 15 мин. , но много се страхувам от гърчове, нали на сестра ми детето е правило два... Tired
Анет, Дани преди 6м. нали направи оплитане на червата /инвагинацията/. Имаше малко разстройство и му сложиха една банка /система/ в болницата. Цяла нощ го вливаха.
Рени, и ние сме от дребните. Колело още не сме купили, мързи го да върти педалите и с зор ги натиска на това колело, пък какво остава за друго.  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=50556&pid=13449387
Браво на Галко за бързата адаптация! Hug
Пиги, няма лошо от малко разнообразие. И на мен ми е омръзнало от баби и дядовци на Р. Д., пък и не питат, а се самопоканват месец преди събитието. Ама нали са ни най-близките, за здраве ще се черпим и с тях и без това са 2 етажа по-надолу. Crazy
Ронка, Дани като Ема не заспива без играчки, но не реди кучета, а колички - приспива ги. Знае вече всички марки автомобили. Веднъж сестра ми, за да го затрудни го пита за марката на една кола. Беше хюндай, червен на цвят. Обаче Дани запомнил, че повечето таксита са Хюндай и й отвърна:"Такси" Joy
Днес правих на Дани макарони с пиле, сметана и извара...ммм, хареса му и на мен също.  chef
Дани, честита ви кола. Със здраве да си я карате. Hug
Анет, абе той Кико спи, ставам през нощта за едно бързо 5 минутно цокане, но сутрин рано започва да се върти и пъшка в леглото. Късно заспиват, а рано стават. Но Дани като бебе беше по-тежък случай, бодуваше по 2 часа нощно време, така че не съм чак за ожалване. Rolling Eyes
Арлина, микробът е жесток. hahaha
Дидито, ще чакам да ми кажеш за 25-ти. Peace
Пепи, хубави снимчици! Simple Smile

Изчезвам да приспивам Дани за час-два, че следобяд сме на консултация и ваксина.

# 247
  • Варна
Нани а той как я понесе тази система. Притеснявам се, че ще я дърпа и няма да стои. Така или иначе в три сме на лекар. Ще видя какво ще каже д-ката. Cry

# 248
Анет, той беше изтощен и през нощта не я усети, аз ставах на всяко негово завъртане да я проверявам. Започна да се нерви чак на сутринта. На вас може по-малко да ви влеят и на по-бърза капка. Питай все пак. Peace
Като си спомня как се беше извадила системата и му тече около час подкожно. Случайно му пипнах ръката/беше и тъмно/, беше се подула страшно, та айде наново боцкане, ревове. Tired Ако не бях видяла, сигурно щеше да се събуди от болка, после около един ден му седеше подута.

# 249
Ох, много неприятно с тези системи! Confused
Анет, дано не се налага да му вливат системи, ще се измъчи милото. Но ако това ще помогне е по-малкото зло.

Рени, на Ема колелото е 14"! Peace Става й точно, перфектно върти педалите.

Нанни, безболезнена ваксина на Кико! Hug

# 250
Честит Рожеден ден Жорко!МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО МУ ЖЕЛАЕМ!
за теб сузи
Лети поне при вас са дошли ,а при нас зимата ни казаха ,че трябва сами да го заведем в болницата за да го приемат в болницата.Валери поддържаше около 39-40 градуса повече от седмица и в момента когато ни отказа Бърза помощ и Марти ми вдигна 39 градуса Т и ние с Иван и майка ми бяхме на ръба. Няма да ти казвам за гърло какво трябва да правиш ,защото ние сме отгледани почти еднакво . Ако имаш все пак нужда знаеш как да ме намериш. Нацелувай много Алекс от нас. Hug Hug Hug Heart Eyes А за Т няма страшно гърчове правят до 3г. после не. Не знам къде го четох. А и Валери ми е вдигал нямаше 2г. 42градуса  Shocked е тогава няма да ти казвам какъв ужас е .
Ани можеш да не му слагаш система ,ако не е много сложно положението.Взимаш банката с глюкозата и даваш на всеки 5 или 10 мин. по една чаена лъжичка ,за да не се натовари много стомахчето. Марти и Валери редовно ги третирам така при такива случаи за да не се обезводни. за диарията ,намери от някой компот от дренки много помага, също така и нар (но сега не му е сезона). Ако се засили много диаритя му купи лечебна хумана и давай само нея. И не на последно място обади се на твоя хомеопат и питай. Хаджиева много усшешно се справя в такива положения,само зимата нещата се закучиха ,но там бяха многоооооо комплексни нещата и се чудиш какво по-напред да излекуваш.
Лек и усмихнат ден ви желая ,ние утре отиваме на плаж и моите разбойници сега така ги манипулирам за да слушат повече  Wink после ще трябва да измисля друго. А днес ходихме да видим каталога на нова фирма за торти и Валери се закучи за тези костенурки Нинджа. Иначе и ние имахме период за колата Макуин ,но ни мина мерака дори и панталони и тениска имаме. После минахме на спайдърмен и на него купихме ,Бен10 също и на него купихме панталони и тениска сега само говори за костенурките ама аз се спрях стига толкова.  Crazy

# 251
  • някъде
Честит рожден ден на Жорко! Много здраве и весело детство newsm76 smile3510 baloni

И ние днес бяхме на консултация, но почти нищо не стана ooooh!, само му опипа вратлето, че ми се струва че напипах топченца, но педиатьрката каза, че всичко е наред. Не можа да го преслуша като хората, нито го претегли и измери, защото той много рева и се бори /беше го страх, защото не е минал и месец от ваксината, която му правиха/ Tired

Арлина, защо не спреш малката от детска поне до септември щом толкова боледува Thinking
Ронка, защо толкова се ядосваш за квартирата, не може ли да останете в тази и като изпадне нещо да се местите, защо толкова излишни нерви хабиш Hug Емата много сладко го е казала, душичка Hug
Анет, под гадже мьжа ти ли да разбирам Sunglasses Малкия бьрзо да оздравее Praynig
Дани, честита  car003 сьс здраве да си я карате Hug
Нашето колело е 14" и му е супер, ще го кара още поне 1-2години Peace Книжки не му чета, пробвала сьм, но няма тьрпение да ме слуша и само разлиства страниците Tired
Тиция, дано адашчето бьрзо се оправи Praynig Алекс 2 пьти е вдигал Т без причина и двата пьти се оказа ангина /през лятото и през зимата/

отивам да гледам снимките photo

# 252
  • Варна
Иска водих го на лекар, а ма нямама търпение да се вдигне на крачета. В неделя ще празнуваме. В петък пък заминаваме на почивка. Истината е, че доста ме поуплаши. Не ми се е случвало до сега такова нещто. Удариха му една инжекция в дупето.
Иска къде ще ходите на море? Ако идвате на сам непременно се обади.  Hug
Дидка гаджето е мъжът ми  Heart Eyes. Така му викам като се шегувам  Joy
Рони а ма ти верно голяма промяна. Мойта фризьорка все се опитва да ме придума така да ме клъцне, а ма аз не се давам.
Още щях да пиша, но ме викат. Hug

# 253

Арлина, защо не спреш малката от детска поне до септември щом толкова боледува Thinking

Ами идеята е все пак сега да се адаптира и да боледува,че септември като дойде бебето да има вече някакъв имунитет.Пък и не мога да я пусна септември,като сме вече с бебе,ще се чувства като захвърлена там заради него.

Сузи,да ти е жив и здрав Жорко и много да те радва и слуша! newsm59 newsm59 newsm67  Gift  ura  bigdance2 newsm38  party023 Tada  party041 Gift

Тиция:аз те предупредих снощи и виж какво стана.Ама като сте толкова близо,защо ги чакате Бърза помощ?Нали ги знаеш какви са бързаци,грабваш детето и отиваш сама.Много болни дечица има,около нас всички са болни и топредимно с ангини.Бързо да се оправя Алекс Hug
Анет :хубаво че на Тошко му се е разминала системата.Да се оправя бързо милото Cry HugВесело изкарване на почивката.
Нани:ние имаме същото колело,само че жълто,но и Зоя не може да го кара.Ама то така е направено,че им е много неудобно на децата да го подкарат изобщо.
Рени:как така 12 кг.бре?Ние толкова тежахме на година и два-три месеца. Shocked

# 254
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЧРД на Жорко! Здраве и щастливо детство!

Пепи:страхотни снимки!Гей парада е невероятен,постарали са се хората с костюмите.Гледах  снимки от софийския,ами какво да кажа,няма база за сравнение просто. Rolling Eyes
А роклята на булката тази дългата е много семпла и изчистена,точно каквито ги харесвам.Вие сте много готини,а половинката брейк ли играе? Shocked
Снимала съм едва 1/10 от всички екземпляри, които можеха да се видят  Flutter.
Роклята на булката и на мен ми хареса, че беше много изчистена и семпла – както дългата, така и късата.
А мъжо наистина играе брейк...старо брейкарче ми е той  Party!

Пепи-много забавен гей парада,толкова ми е далечно това тяхното...
Аз имам двама приятели, много хубави хора са – артистични, живи, пълни с идеи и енергия  newsm10!

Дани, честито возило! Неусетно да изплатите лизинга!

Децата с колелета 14 цола, колко време мислите , че ще могат да ги карат? В чуденка съм дали да взема такова или 16 цола  newsm78, то не че има къде да се кара у нашия град, ама...

И накрая да ви се оплача, че няма подходящо място за празнуване на РД при нас! Пълен абсурд  #Cussing out! Или няма детска площадка, или ако има-тя е опасна, или няма план за спасение, в случай че завали дъжд, или няма сянка, а това също е кофти при очаквани температури около 35-40 градуса...

Пак стана дълго...извинявам се! На всички болнички - бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт