Днес м звъннаха от яслата,Алекс с 38,а сутринта нищо му нямаше
Нито кашля,нито сополи,що е това..
Дано се оправи,че в събота ме връхлита една глутница гости-кандидат-студенти и направо не ми се мисли

Нито кашля,нито сополи,що е това..
Дано се оправи,че в събота ме връхлита една глутница гости-кандидат-студенти и направо не ми се мисли

14кг., 98см. е. Павел пък е в София на някакви тяхни изследвания /военните/ и преди малко ми се обади, че всички изследвания са минали добре, за утре оставало само психо-то. Викам - е, значи утре ще има проблем
На 3 приятелки децата също са болни с ангини и червени гърла с температури
Какво да ви кажа,егати вирусите!
Та Тиция,не подценявай тази температура,че и при нас така почна.
Дано изпадне нещо, че ми писна отвсякъде, ако искате вярвайте. Та така, моите одисеи с жилището продължават, както и с детските, както и с ред други неволи. Калин продължава да е командировка до утре, а аз вече изперквам сама с детето.
Или иначе казано-Луднаааах!!!
Дано това,че са ви отказали апартамента е за хубаво и да попаднете на още по-добър.На старото ви жилище какво му има?Тясно ли е и за бебето?

!
От 1-2 год мога да се похваля, че Михаил спи непробудно по цяла нощт, а за Тошко не знам кога ще мога. Ужасно е това будене по няколко пъти през нощта. 

Да не е ял нещо, което не му понася или просто му е станало тежко?

Нищо пак ще им е весело на децата. Криси на пук на всичко отказва да празнува на клубчето ( то му е писнало) 2 -3 месеца е всеки ден там и не му се ходи вече. Така че ще си на двора, което пак не е лошо.
с бански без бански важното е да е весело