Юли 2006 - Тема 85

• 19 257
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Наде,ти без това с батерии дишаш,колкото си слабичка,че ако започнеш да се храниш със слънцето,просто не зная...  ooooh!
Днес м звъннаха от яслата,Алекс с 38,а сутринта нищо му нямаше #CrazyНито кашля,нито сополи,що е това.. ThinkingДано се оправи,че в събота ме връхлита една глутница гости-кандидат-студенти и направо не ми се мисли ooooh!

# 226
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Tizija, дано не е нещо сериозно!
Arlina, как е Зоя?

Ето малко снимки от мен, да се повеселите:
http://pepolina.multiply.com/photos/album/23/23#15 - гей парада

http://pepolina.multiply.com/photos/album/22/Hochzeit_-_04.07.2009#1 - сватбата

# 227
  • somewhere over the rainbow
Тиция, сигурно е вирус. Ще мине за нула време Hug

Днес правихме изследванията за 3год. на Дая - всичко е наред според тях Praynig 14кг., 98см. е. Павел пък е в София на някакви тяхни изследвания /военните/ и преди малко ми се обади, че всички изследвания са минали добре, за утре оставало само психо-то. Викам - е, значи утре ще има проблем Mr. Green

ПП.Пепи, винаги си много заразяващо усмихната. Мъж ти също. Grinning

# 228
Зоя е добре,ама днес като я взимах и госпожата ме ''зарадва'',че днес около обяд 2 дечица вдигнали температура.Дано пак не лепнем нещо,че вече наистина ще се #2gunfireНа 3 приятелки децата също са болни с ангини и червени гърла с температури ooooh!Какво да ви кажа,егати вирусите! #Cussing outТа Тиция,не подценявай тази температура,че и при нас така почна.

Пепи:страхотни снимки!Гей парада е невероятен,постарали са се хората с костюмите.Гледах  снимки от софийския,ами какво да кажа,няма база за сравнение просто. Rolling Eyes
А роклята на булката тази дългата е много семпла и изчистена,точно каквито ги харесвам.Вие сте много готини,а половинката брейк ли играе? Shocked

Нан:финни сте вие.Зоя беше 17 кила поне,ама с тези болести много заслабна горката.Свеки каза,че нищо не е яла 1 седмица,ама и тя и се кача на главата.Не е като мен да скърца със зъби Twisted EvilИ резултата онзи ден,като я мериха беше 16 400,но гледам че пак заформи шкембенце тук за 2-3 дни.Сега тъпче пуканки и пие сок. Mr. Green

# 229
ПЕПИ благодаря ти,търсих аз ама тези линкове не ги видях,добре че попитах,много ще ми помогнат примерните,и насоките,благодаря пак Hug

А сватбата е била страхотна,гей парада също, хората си живеят  Rolling Eyes

# 230
Много болни дечица. Бързо да оздравяват всички!
Ама какви са тези вируси по никое време?! Close

Нан, радвам се, че всичко е наред с изследванита на домашните ти!

Пепи, страхотни снимки! Много усмивки и хубаво настроение лъха от тях.

Ако някой има под ръка нещо, за да се самоунищожа ще е много добре! Не ни дадоха жилището, с агенция трудно ще стане. За да ми дадат жилище от тази агенция искат гаранта ни да взима 5 000Е по договор! Ми от де да им го намеря. То има де, ама не съм сигурна дали ще ми стане гарант. С 2 думи не сме близки...за маса-става, но не и нещо повече.
Сега се ровя да търся от частни лица, че време не остана. ooooh! Дано изпадне нещо, че ми писна отвсякъде, ако искате вярвайте. Та така, моите одисеи с жилището продължават, както и с детските, както и с ред други неволи. Калин продължава да е командировка до утре, а аз вече изперквам сама с детето. Crazy Или иначе казано-Луднаааах!!!

# 231
Ронка:много изтърпя ти,но накрая съм сигурна че всичко ще се нареди. Hug Hug HugДано това,че са ви отказали апартамента е за хубаво и да попаднете на още по-добър.На старото ви жилище какво му има?Тясно ли е и за бебето?

Момичета,направих нов албум по случай 3-те ни годинки,както беше предложил някой Mr. Green и качих малко снимки.Вие сте,качвайте.Качвайте снимки и от РД-тата. Wink

# 232
A това е микробъТ на Зоя,който ни мъчи вече толкова време.Най-после излезе на яве Mr. Green

# 233
  • София
Здрасти и от нас,
Арлинка-радвам се ,че Зоя е по-добре,дано не боледува повече.И аз се чудя какви са тия болести по това време.Влади хич не боледува,но септември тръгва на градина и психически се настройвам,че ще лепва разни гадости:(.Много смешен микроб! Joy
Ронка-кофти за апартамента,дано скоро-скоро "изкочи" нещо по-добро.Стискай зъби още малко!Все пак попитайте тези ваши познати,може пък и да се съгласят,ако ги убедите,че ще си плащате наема навреме и ще сте точни...знам ли-нищо няма да загубите,ако ги питате.
Пиги-егати компетентното лекарско мнение ти е дал тоя доктор!А фитнеса не е ли много агресивен подход?Дано се оправиш по-скоро! Hug
Пепи-много забавен гей парада,толкова ми е далечно това тяхното...а сватбата е била много хубава!
Нанни-благодаря за поканата!Не съм сигурна,обаче,за плановете ни тогава,не съм сигурна дали няма да сме на море...ще си пишем на лични допълнително.Дано освободят мъжа ти,когато искате да се видите и починете малко....ще водите ли бебо на море?

# 234
  • Варна
Ехо  wavey!
Аз по никое време, но домашното РС беше нещто сдало багажа и не можех да пиша -  само ви четях.
Много болни дечица - и ние от тази вечер май сме в кюпа. Тошко преди да заспи много плака и накрая повърна обилно. След това заспа. Имах една свещичка и му я бутнах в дупето. Дано само с това повръщане да си останем, че в неделя ще празнуваме, а пък и другата седмица заминаваме на море.
Нан и Тошко е горе-долу с такива размери. Като прочетах мерките на Зоя на Арлина искрено се зарадвах. И двете ми момчета са дребосъци. Големия на 6 год беше 20 кг. Отдавна не сме го теглили а ма едва ли има и 25 кг.
Нани съчувствам ти за ненаспиването Hug От 1-2 год мога да се похваля, че Михаил спи непробудно по цяла нощт, а за Тошко не знам кога ще мога. Ужасно е това будене по няколко пъти през нощта. Sad
Рони само аз ли не видях снимките с новата ти прическа newsm78
Отивам де се гушна до малкото зверче. Стискайте палци да не повръща повече тази вечер!
Лека и спокойна на всички! smile3524

# 235
Анет, дано е било инцидентно и не се повтаря повръщането! Hug Да не е ял нещо, което не му понася или просто му е станало тежко?
Ти вече си имаш гадже, нали? Затова ни навестяваш толкова рядко. Wink

С новата прическа никой не ме е видял. Снимах се, но не намирам кабела на фотото и така си стоят. Вече изобщо не се харесвам. Не ме направи така както искам, ама здраве да е, ще порасне. То и на цялата ми визия само късата коса липсваше...като хипопотам съм. Embarassed

Дидито, докъде стигнахте с ремонта? Чакаме снимки! Сестра ти ще идва ли, а вие ще ходите ли при тях?

Сложих Ема да спи и аз мисля да я последвам.
Да ви я похваля, много послушна е станала напоследък. Толкова е миличка и разбрана, че ми идва да я схрускам. И така настоятелно обяснява всяко нещо...
Вчера влязохме в един табак(само там се продават цигари и се пуска тото) Та влизаме там и вижда книжка като на нейната приятелка която издирвахме от няколко дни. Така се зарадва, че започна да писка от щастие и да вика "Мамо, дай пари, аз купи киха!" Аз й дадох парички, а тя като започна да вика.."Миси мамо, миси, ного ичам тебе"(в превод "Мерси мамо, много те обичам") Повтори го поне 10 пъти. Отиде плати си книжката, върнаха й рестото и ми го донесе. После веднага пожела да се обади на баща си да се похвали. Каза му, че си е купила нова книжка, а мама й е дала паричките. Днес пак същото му повтаря. Моето дете много обича и се радва на книжки. Мисля, че това е удачен подарък за РД, отколкото някоя играчка, на която ще обърне внимание точно 30 мин. Освен ако не е някое куче, разбира се. Crazy
В леглото си няма място за нея вече. Има много кучета и си ги брои и разглежда всяка вечер преди да заспи, ако й липсва някое започва да ме вика да й го занеса. Laughing Луда работа, и покрай леглото пак са кучета, те я пазят от буболечките. Joy

Спирам, че се улях...

# 236
Здравейте сладури и сладурки!

Кафето е от мен тази сутрин Wink

Първо искам да се извиня на всички който празнуваха, но не съм ви забравила Честит рожден ден на патерици на .. Венци, Лора, Мария, Дая, Алекс, Галко, Цвети, Виктор и Георги. Може и да пропускам някой но не е нарочно. Много весели и безгрижни дни. Щастливо детство и много много здраве. А на техните родители безкрайно щастие с дечицата им.  Hug

Ние сме добре. Имаме си нова кола от вчера. Мъжа мие  невероятно щастлив. Сбъдна му се една мечта(макар че ще ни виси на главата 3 години лизинга), но това са подробности. Стягаме се за утрешното парти и предстоящата почивка в неделя. Общо взето хубави неща ни се случиха тези дни. Намилсила съм басейн-парти за децата, но незнам деди Боже какво мисли по въпроса. С тези дъждове всеки ден е под въпрос.  newsm78 Нищо пак ще им е весело на децата. Криси на пук на всичко отказва да празнува на клубчето ( то му е писнало) 2 -3 месеца е всеки ден там и не му се ходи вече. Така че ще си на двора, което пак не е лошо.
Наде чакаме ви с Дая Wink с бански без бански важното е да е весело  Joy

# 237
Честит рожден ден на Жорко! Пожелаваме му щастливо детство и много усмивки! Сузи, весел празник!   bouquet Hug

# 238
  • През девет земи в десета
Мацки,само минавам набързо Hug

Сузи,да ти е жив и здрав сладура,весело изкарване на празника  bouquet  bouquet  bouquet

Ронка,чувствата са взаимни,ако има начин да помагаме оттук свиркай Heart Eyes

Аз дали се похвалих,че на Цвети за РД понеже нямам сили нито за гости(баби досади),нито за клубчета,решихме да изчезнем от София,може да прескочим до Гърция,но зависи от времето,колко ще е горещо Thinking

# 239
Честит Рожден Ден на Жорко! Много здраве, безгрижни игри и усмивки му желаем!

Общи условия

Активация на акаунт