Юли 2006 - Тема 85

• 19 314
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден с малко закъснение на Виктор!
Рони-честито за количката! Много е хубава  Wink, а и практична.
Диди81-стискаме палци да няма течове  Wink Вече е голямо момче Алекс Hug
Пиги®-какво стана с теб? Кога ще е операцията? Hugна сладката Цвети Heart Eyes

# 196
Дю аз не знам,може и да има и в други градове ,по-скоро ще да има такива случаи,но кой да ти ги търси,то е ясно купуваха продаваха срам нямат,добре че имаше висока избирателна активност,иначе пак щяха да са ДПС Rolling Eyes

# 197
 Hug Хайде да ви сервирам кафето, за да се събудите и да бъдете свежи и бодри днес:

Ели, то това се е получило от разпределянето на гласовете от чужбина (разбирайте Турция) и е съвсем законно, но някак не мога да го приема за нормално.

Отивам да свърша малко задачки, до като не е станала жега, а после ако Васил се освободи може да идем до вилата малко да се попличкаме и попечем.  Hug

# 198
Добро утро! Hug

Цяла нощ не съм спала. Събудих се в 5 да пикам и няма заспиване. Бебето рита за страх, сън не ме лови, защото само мисля този какво е решил за квартирата...ЛУДНАХ! Crazy След малко съм и на преглед, дано всичко е наред.

Дидика, така си и помислих, че нямаш нет. Добре сте го замислили РД на Алекс! Аз още не знам какво да правя. Накрая ще отидем някъде да хапнем с моята позната и семейството й, и ще се приключи по въпроса.

Дю, да ти кажа честно не съм се интересувала. На сайта на тулуза трябва да има информация, ще взема да разгледам, ако ми остане време. Но определено имаше гласуващи за ДПС, които си говореха на Турски. Close

Нанни, съчувствам ти за безсънието. Дано скоро си изгради някаквъ режим и започне да спинка повечко.

Хайде отивам да будя Ема, че да не закъснея за прегледа.

Хубав ден!

ПП. Дю, мерси за кафето!

# 199
  • somewhere over the rainbow
Дю, аз малко не схванах за какво иде реч. Имате много гласове за ДПС или малко? newsm78
Аз смятам, че за вашия регион е нормално ДПС да са 3-та сила. Абе не знам колко е нормално, но поне е очаквано. При нас например може и да нямат 1%.

# 200
НАН, идеята е, че ДПС са 3-ти на пропорционалния вот (нормално е за нашия район), а вкарват двама депутати, а ГЕРБ са1-ви и вкарват само един. С един депутат са и Коалиция за България, които пък са 2-ри. Много гласове за ДПС са "наляли" и дефакто стават водеща партия за района.  Crazy Луда работа!

# 201
НАН, идеята е, че ДПС са 3-ти на пропорционалния вот (нормално е за нашия район), а вкарват двама депутати, а ГЕРБ са1-ви и вкарват само един. С един депутат са и Коалиция за България, които пък са 2-ри. Много гласове за ДПС са "наляли" и дефакто стават водеща партия за района.  Crazy Луда работа!
ooooh!
Братята не спят Confused

# 202
Всичко при мен е наред. Като изключим факта, че съм качила 5кг!!! за последният месец. От днес съм на диета.

Много ми е сдухано. Не искат да ми преведат детските на Ема със задна дата...въртят ме и ми искат документ, който чакам. Имам ресеписе, че чакаме 10 годишна карта, че всичко е платено, трудов договор на Калин, а те си измислят нови и ниво неща. Омръзна ми, идва ми да викам с глас, да хвана някой чиновник за гушата и да си излея целия гняв насъбран в мен. Разбирате ли, че всичко при нас става с толкова мъка, перипетии, нерви, чакане и ред други, че направо ми идва да захвърля всичко. Sad Искам да викам, а няма на кого да си го искарам и затова си рева тука...
Апартамента още незнам дали ще ни го дадат, но честно казано не се надявам на нищо вече. Да вървят подяволите всички...

Махам се, че само глупости бълвам.

# 203
  • София
Ей, Ронка, какви са тези неща сега. Я се стягай, че си ми пример за позитивно мислене и силна жена. А и трябва бебчо да пазиш  Naughty Hug то вярно, че като тръгне на невървеж и....но пък после изведнъж всичко започва да се подрежда, както си си мечтала  Hug Я каква хубава количка на яка далавера си купила  Wink
Нани, съчувствам ти за безсънието, аз още не си съм отспала от Цеци, буди се поне 1 на нощ, а ако имам и бебе да яде по 2-3 пъти  ooooh! Но пък ми е толкова драго, като видя някое мъниче  Heart Eyes
Нан, във вашия район и 1% е много да имат ДПС  Peace

Аз пак съм в дупка някаква, не мога да изпълзя толкова време вече  Sad Другата седмица имам рожден ден, та да не е тази сатурнова ли беше, каква ли, ама много е зле положението  Rolling Eyes

# 204
Ронка, кофти е, но е факт - на едни животът давал, давал, а други трябва с много мъки да постигат всичко. И аз съм от вторите.
Скоро точно това си мислех - никога нищо хубаво не ми се е случвало просто ей така. Откак не съм дете де. Преди това всичко ти идва сякаш отгоре, защото родителите ти го извоюват вместо теб.
А сега за всяко едно нещо /не можете да си представите за колко дребни неща трябва да се бори човек в моето положение/ трябва да мислиш, да правиш стратегия, да го изпълниш, да чакаш резултатите, да се ядосваш, ако не са удовлетворяващи ... а ако са, нямаш сили да им се зарадваш. Би трябвало да нямаш сили. Но ние, хората, имаме уникалната способност винаги да намираме сили за радост. И точно това ни кара, въпреки всичко, да продължаваме да се борим. Заради онази хипотетична радост.
Как пък нито веднъж не спечелих от някоя томбола, ей така, щото го кефя онзи отгоре. Как пък нито веднъж никой приятел /и мъжът ми даже/ не се обади да каже "Стягай куфарите, ще те водя някъде", ей така, щото му е дошло отвътре.

Не е нито веднъж, лъжа. Но е много по-рядко, отколкото бих желала и мисля, че заслужавам Crossing Arms Предполагам, Ронка, че и при теб е така. Добре, че сте здрави Hug

Разсъждавам си на глас... Sunglasses

При мен се очертава 4-5 дни да нямам проекти. Мисля малко да се изнесем в Карлово, свеки да ни погледа. Тя Даяна е там и вече много ми липсва. Само проблемът ми е, че там няма нет /дайте някаква идея за временен интернет/ и се чудя дали да вземем компа, да гледам филми поне. С две думи, ако някой забележи, че ме няма тия дни, значи съм там. То това ще ми е и почивката Sunglasses

Ивка, и аз бях зле преди рождения си ден. От това ще да е Wink То верно казват, че след невървеж следва вървен, ама аз тоя вървеж го чакам 10 год вече. Баси, да идва по-скоро, че ще издам багажа Crossing Arms
Иначе аз този 1% го казах примерно, но сигурно няма толкова. Тук имаме турци в някои села, но са си прилични хора Peace

# 205
Ронка  Hug, НАН  Hug, Ивка  Hug

Аз винаги се успокоявам, че и на нашата улица ще изгрее слънце!

# 206
Брей, голяма депресия настанала в темата Rolling Eyes
Я да се взимате в ръце!!!!

# 207
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета,ей ме на тук съм.Засега ме оставиха да се раздвижвам сама.Думите на доктора дословно бяха: "Не се знае какво ще стане ако го отворим втори път,а само сгъване без почистване с артроскопа не става.Може всичко вътре да стане на салата"Сега ще се мъча във фитнес залата още месец да го разтягам с тежести и след месец пак на преглед и пак ще мислим какво да правим.

Ронка,споко душко,че то и тук е същата помия,че даже и по-зле,нищо не се изплаща със задна дата Crossing Arms

Асе,взели сме се,ама то като не вижда човек светлинка в тунела.Аз обаче съм си оптимист до дупка,пък после ще видим. Wink
Nanny,пиши ни за РД-то на Данката,пък дано да съм в движение до тогава Peace

# 208
  • някъде
 Hug много  Hug от мен на всички изпаднали в някаква криза Hug болните дечица бьрзо да се оправят Praynig, а на Пиги пожелавам скоро да мине всичко без проблеми Praynig
Днес Алекс се обзаведе с нови маратонки и после през цялото време мрьнкаше да ги обуе.Аз му казах че са за градината и че сега е топло за маратонки, а той ми отговори че иска да ходи на градина ooooh!. Влязохме в един магазин а той седи до мен и постоянно ми пили на главата, след 10мин не издьржах Rage Banghead, сьбух му сандалите и му обух маратонките Crazy ooooh!
Купих и балони и едни висящи неща с мечо пух за рождения ден, та общо взето темата на РД ще бьде мечо пух Simple Smile

ето и обещаните снимки, на който му се разглежда  http://www.album.bg/alekspetkov/images/15618620/87505

# 209
Дю виж http://news.plovdiv24.com/99355.html

Явно са си го направили да е законно и си знаят врътките гадове Shocked
http://news.plovdiv24.com/99416.html

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 17:08 от Eli83

Общи условия

Активация на акаунт