Юли 2006 - Тема 85

• 19 265
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Дидка, на зор сме с квартирата доста преди да забременея. Много е тясна, тъмна, зимата е студено, а лятото мрем от жега! Много ток плащаме, защото не е газифицирана...предполагам се досещаш какво значи това.
Ядосвам се, защото всичко става с клизма при нас. Как да не ме е яд, като не нид ават хубаво жилище на сносна цена. Сега отиваме с 50-70 Е отгоре. Confused
Та така...имам предвид, че не е от лиготия, а просто необходимост. Още повече, че можем да си го позволим, защото и тукашната е на космическа цена. Абе ще намерим нещо, но трябва търпение. Не се ядосвам вече, когато-тогава.

Анет, радвам се, че Тошко се размина със системата. Дано бързо му минава, че време не остана до празненството. Hug

Арлина, как е Зоя? И според мен добре правиш, че сега я пускаш. Ема ще тръгне чак септември на половин ден мисля да е цяла година, за да не го свързва с появата на бебето. Ако има големи драми ще я спра, няма да я травмирам.

Пепи, според мен 14" ще може да го кара поне още година, и чак на 5 или 6 ще е нужна смяната му. Ако е по-голямо колело ще си събира прах заради невъзможността да върти педали.
Четох в една тема в "На пазар", че купуването на колело е като купуването на обувки. А именно трябва да е по мярка на детето за правилното му развитие. Peace
Много кофти, че няма къде да се празнуват РД на децата. Няма ли подходящо заведение с детски кът. Вие да хапнете, а децата да поиграят? Thinking Тук има всякакви удобства, но Ема има късмета да е родена на националния празник на Франция и нищо не работи-за детски клубове имам предвид. Също по това време на година тук не остават деца, и няма с кого да празнува. Но пък парковете са така пригодени, че може спокойно там да се направи.

Чакам мъжлето всеки момент, нямам търпение вече.
Представям си Анет как се чувства след толкова дълги раздели с нейната половинка.

# 256
  • някъде
Абе ще намерим нещо, но трябва търпение. Не се ядосвам вече, когато-тогава.
така те искам Hug

Пепи, много сте готини Hug Както вече казах поне още 1-2години мисля, че ще може да кара колелото Peace
Анет, много се радвам че малчо е по-добре Hug
Дани, каква е колата Sunglasses
И на мен ми се вижда много малко 12 кг за детенце на 3год, Алекс е около 17кг, и не е хич дебел, а и е висок за вьзраста си Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 02:57 от didka_81

# 257
  • някъде
има ли желаещ да пробва да ми направи регистрация в Замундата, защото от месец и половина ми дава че лимитьт на потребител е изчерпан, а един приятел на мьжа ми му казал, че са му направили от Бг за секунди Rolling Eyes

и един вьпрос- какви са тези цигари с лика на Мерилин Монро и колко струват, защото на 6-7 поп-фолк клипа вече ги гледах и не мога да разбера какво пьк толкоз се рекламират newsm78

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 02:57 от didka_81

# 258
Ох, момичета, бързам да ви се похваля, после ще ви чета:
Първо за ваксината на Кико, Ронка, все така да ми пожелаваш безболезнена ваксина. Grinning Той и ГЪК не каза, въобще не разбра, че го боцнаха, направо ме изуми. Shocked Дръпнал е с още 3см. на ръст и тежи 5,670кг. ТОзи месец е наддал само с 500гр., но доки каза, че до 4месец трябва да си удвои теглото, а него го изписаха 3кг., така че всичко е наред. А и в тея горещини понамали дозата, не е толкова лаком.
И второ забелиха чурката на Дани, уж само да я видят, тя направо го подкара. Вече бил голям, нямало за кога да чакаме. Сви ми се сърцето, нямах време да се настроя. Как го натисна само  #Crazy, но интересно, че нямаше кръв, нито някакви мръсотии, чак тя се изненада. Ами аз редовно си го промивах с реванол и мажех с вазелин. Сега най-голямото ми притеснение е утре вечер, когато пак трябва да го забеля и промия. Ще има кандарми, уговорки, дано само не залепне отново.  PraynigПреди малко му се допика, започна да пишка и като го защипа, спря. Ох, много емоци, много нещо, изтощих се направо. Дадоха ми и направление за кръв и урина, измериха го 13кг. и 90см, а на 2год. и 8мес. 91 см. Crazy

Изчезвам, че ми изгоря скарата.  Heart Eyes

# 259
Ронка,Зоя е добре,няма вече сополи и почти не кашля,но тази вечер откакто се върна от градина пишка вече поне 6 пъти до сега някъде.Вярно че пие водя и айран,ама чак толкова начесто newsm78Дано не е настинала. Rolling Eyes

Иначе бебето е добре,расте и се е обърнало с главата надолу.Дадоха ми направление за ендрокринолог и за кръв и урина и другата седмица ще ходя да ме точат WinkМисля до края на месеца да отида пак на ФМ,че с тези вируси и сополи и кашлици дет ме морят много взех да се тревожа,да не съм му увредила нещо. ConfusedТа ще ми е по-спокойно,ако пак му видят подробно всички органи.
А ти Ронка не я мисли много квартирата,ще изкочи нещо.Хубавите работи стават бавно WinkЗнам че е по-добре да се преместите преди бебето да дойде,ама ако е за хубаво по-добре изчакайте,вместо да стане работата от трън та на глог. Peace

Дани:аз забравих да ви честитя колата. EmbarassedДа ви е честита и безаварийна! HugА ти ще я караш ли и верно,каква е?Моята я изплатихме миналата година,сега изплащаме на половинката.Мен ако питате беше излишен разход,ама той така си реши и аз не се меся,че сам си я плаща.Но спокойно можеше да си остане с моята ,а на мен да вземе някоя по-малка или втора ръка.Не че не съм доволна от моята,страхотна е и е идеален размер де Wink

Браво Нани,все така леко да понасяте ваксините.А това за пишите винаги ми е било много страшно ShockedМного проблеми имат децата с тях и големи притеснения майките. SadА иначе и нас ни измериха така,че ни изкараха същите см.като преди половин година.А аз колко умалели дрехи прибрах на Зоя от тогава ooooh!Според мен тя е вече поне метър.

Вече съм в 8 месец,кога мина това времеееее ooooh!

# 260
  • някъде
Преди малко му се допика, започна да пишка и като го защипа, спря. Ох, много емоци, много нещо, изтощих се направо.
И на Алекс 2 пьти так му я забелвах /даже и още ведньж още в БГ/ и после 1-2дни го болеше и плачеше като пишка. Аз му хванах цаката като го слагах вьв ваната  пусках водата и той пишкаше без да го боли. Правех и компреси с риванол, него му беше неприятно и плачеше- дали от студеното или щипе не знам, но за ден два мина Peace

# 261
Дидка, значи бързо сраства наново. ooooh! От това ме е страх най-много, пак да го дърпам, пак болка. ДОки каза чак утре вечер да го пипам - промивка с реванол, банеоцин- крем и да затворя. Нали няма да е срастнало до утре? newsm78 Tired

Арлина, минава времето, бебчо в коремче си расте....а съвсем скоро и ще си го видиш. Heart Eyes

Калин днес стана на 3месеца. Grinning

Иска, кой е тоя Бен 10? newsm78 Изостанали сме ние... Joy

# 262
  • Варна
Здравейте Hug

Сигурно сте ни забравили вече Mr. Green

Влизам само да честитя на всечки мили дечица,които са празнували до днес,и които ще празнуват тези дни и да им пожелая много здраво и щастливо детство!!!Да слушат много мама и тати Wink

Аз няма с какво да се похваля,освен с това че Димитър от 3 дена е с много висока Т в къщи.има някакъв вирус ,който обръща на ангина Tired
Слава Богу,още не ни е обърнал,но Т я потдържа и аз съм пред нервна криза вече Sad

Пазете се Hug

# 263
  • някъде
Дидка, значи бързо сраства наново. ooooh! От това ме е страх най-много, пак да го дърпам, пак болка. ДОки каза чак утре вечер да го пипам - промивка с реванол, банеоцин- крем и да затворя. Нали няма да е срастнало до утре? newsm78 Tired
Не знам за колко време сраства наново, но не е за един ден Peace. Аз не исках да дьрпам, защото го болеше и малко по малко се затвори.После втори пьт, после трети......последния пьт си се беше отворила докрай и аз няколко дни сьвсем лекичко я дьрпах /а и той не позволяваше да я пипам, беше рев, докато накрая открихме, че само на баща си дава и татко му леко придьрпваше в банята под душа/ Сьвсем леко се затвори, тоест сега е малко над главичката/не знам точно как да обясня/, но все пак е по-добре от преди. Повече не дьрпам сьс сила, някой ден ще се забели напьлно. Peace
Днес педиатьрката ме пита дали и двете топчета се виждат и напипват и дали е забелена, аз и казах че почти и тя каза- ок, не пипай повече.

# 264
  • някъде
пак аз   Blush ама вас като ви няма ще си пиша сама пьк Crossing Arms
Сега по нощите се зарових в пьрвите две теми след раждането и много миличко ми стана и като взе че ме налегна една носталгия Crazy

Да ви кажа днес моят сладкиш какво каза- лежа аз на леглото и му оцветявам книжката, а той седи на малката си масичка и по едно време
 Мамо, аз любовник......
  а аз  Shocked какво
той отново   аз любовник
 аз- откьде чу това
той- ааа нищо, мамо, нищо
аз се направих че не му обрьщам внимание, но той пак-
мамо,аз любовник
аз- да, мамо, знам че си на мама работника
не, мамо, аз любовник
 ooooh! hahaha

# 265
Дидка пиши ми на лични каква парола искаш и какъв ник,ще пробвам да ви направя,но последно време не допуска нови акаунти,ако искаш ще ти дам моя парола да си ползвате хем ще ми вдигате сиида Rolling Eyes

А цигарите са 3 лв-Мерилин нови хората взимат Crazy

# 266
  • През девет земи в десета
Момичета малко оф,но не мога да се стърпя да не се похваля.Синът ми го приеха на първо класиране и по първо желание в НПМГ-Националната природо-математическа гимназия.Момчето ми е ходило само на уроци по математика 2 пъти седмично при една бивша учителка.За всичките останали 5 изпита и по български език си е учил сам.

# 267
Deси, честито на Жорко! Много се радвам за момчето ти, само напред и нагоре да върви с лекота! Hug

Момичета, аз доколкото знам, пишките на момченца не се пипат. Ама вие си знаете де. Това е мъчение както за децата, така и за вас, и както виждате ефект няма. Аз някой ден, няма да забелвам, всичко ще си стане по естествен начин. Ще чета допълнително, защото съм забравила вече, чела съм предната бременност(когато бях убедена, че ще е мъжко Joy).

Исках още да пиша, но нямам настроение. Едно момиче от другата отчетна с моят термин е загубила бебето си, заради лекарска грешка. Cry

# 268
Ронка лоша работа Rolling Eyes Cry успокоявайте я, че след като мине шока и тя е готова ще имат пак,сега си представям какво и е,аз го изживях в 5 месец такова раждане не искам и да си спомням,ще мине време и ще си имат бебче  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 15:00 от Eli83

# 269
  • somewhere over the rainbow
Върнахме се от рождения ден на Криси. Не случихме време за басейн, но пък добре си поиграха децата. Сега героите са уморени и спят. Повозихме се и на новата кола, няма да ви казвам каква е /ще оставя удоволствието на Дани/, само ще кажа, че е страхотна, голяма и луксозна. Е, хайде един жокер -  германска марка от Бавария Grinning
После може да кача снимки от рд-то.

Дидка, това в Замунда не зависи от къде си. И аз чаках доста, докато се освободи място Crazy Но мога да пробвам, не ми е проблем.

Деси, браво на Гого Hug

Общи условия

Активация на акаунт