Ядосвам се, защото всичко става с клизма при нас. Как да не ме е яд, като не нид ават хубаво жилище на сносна цена. Сега отиваме с 50-70 Е отгоре.
Та така...имам предвид, че не е от лиготия, а просто необходимост. Още повече, че можем да си го позволим, защото и тукашната е на космическа цена. Абе ще намерим нещо, но трябва търпение. Не се ядосвам вече, когато-тогава.
Анет, радвам се, че Тошко се размина със системата. Дано бързо му минава, че време не остана до празненството.

Арлина, как е Зоя? И според мен добре правиш, че сега я пускаш. Ема ще тръгне чак септември на половин ден мисля да е цяла година, за да не го свързва с появата на бебето. Ако има големи драми ще я спра, няма да я травмирам.
Пепи, според мен 14" ще може да го кара поне още година, и чак на 5 или 6 ще е нужна смяната му. Ако е по-голямо колело ще си събира прах заради невъзможността да върти педали.
Четох в една тема в "На пазар", че купуването на колело е като купуването на обувки. А именно трябва да е по мярка на детето за правилното му развитие.

Много кофти, че няма къде да се празнуват РД на децата. Няма ли подходящо заведение с детски кът. Вие да хапнете, а децата да поиграят?
Тук има всякакви удобства, но Ема има късмета да е родена на националния празник на Франция и нищо не работи-за детски клубове имам предвид. Също по това време на година тук не остават деца, и няма с кого да празнува. Но пък парковете са така пригодени, че може спокойно там да се направи.Чакам мъжлето всеки момент, нямам търпение вече.
Представям си Анет как се чувства след толкова дълги раздели с нейната половинка.

Той и ГЪК не каза, въобще не разбра, че го боцнаха, направо ме изуми.
, но интересно, че нямаше кръв, нито някакви мръсотии, чак тя се изненада. Ами аз редовно си го промивах с реванол и мажех с вазелин. Сега най-голямото ми притеснение е утре вечер, когато пак трябва да го забеля и промия. Ще има кандарми, уговорки, дано само не залепне отново.
Преди малко му се допика, започна да пишка и като го защипа, спря. Ох, много емоци, много нещо, изтощих се направо. Дадоха ми и направление за кръв и урина, измериха го 13кг. и 90см, а на 2год. и 8мес. 91 см. 
Мисля до края на месеца да отида пак на ФМ,че с тези вируси и сополи и кашлици дет ме морят много взех да се тревожа,да не съм му увредила нещо.
А иначе и нас ни измериха така,че ни изкараха същите см.като преди половин година.А аз колко умалели дрехи прибрах на Зоя от тогава
Според мен тя е вече поне метър.
ама вас като ви няма ще си пиша сама пьк