В АВГУСТовските редици радост е голяма - Слънчогледка пак ще става мама

• 14 938
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
  • София
 waveyДобро утро!!!

Честит Рожден Ден, Стеле!!!Нека щастието и здравето са винаги около теб и хората,които обичаш!!!

Мелфин и Гале,дано болестите са вече зад вас PraynigСилни прегръдки и на двете ви Hug Hug

Бизу,весела почивка ти пожелавам и нямам търпение да се разхождаме заедно smile3503

# 181
Честит рожден ден Стелка! Здраве, щастие, късмет и винаги да си заобиколена от обичта на любимите хора!
Снощи писах, писах не можах да публикувам, защото имаше профилактика. Добре, че си запаметих поста, ето го:
Стели, уникални снимки, заслужава си да се види на живо. За съжаление е доста далеч, а колата ни е без климатик и не искам да тормозя Ивайло  Rolling Eyes. А за Китен мои познати ми казаха, че сезона бил много слаб и още като влизаш в града те нападат хора с оферти за нощувки коя от коя по изгодни. Повечето били за 20лв за двойна стая в семейни хотелчета (къщи за гости по-скоро)  Peace.
Малчева, не се ядосвай душко  Hug. Не си сама, и ние сме притиснати от финансите (както винаги) и за това РД-то ще в най-тесен семеен кръг. И аз си мечтая да дойде ден, в който няма да се съобразявам с финансите, но.....едва ли ще го доживея  Rolling Eyes. Абе да сме живи и здрави, това е най-важното, другото ще се нареди...
geradost, къде се губиш  Hug. Браво на Божидар. Ивайло обикновено всичко повтаря като папагалче, но не иска да казва на колко е годинки, само ми се смее като му казвам  Mr. Green.
Пепчо, я стига и ти с тези кофти настроения  Hug. Да нацелуваш Теди  Heart Eyes.
Мелфин, Галка, колко много сте преживели  Hug. Дано всичко лошо е зад гърба ви вече. Мелфин, защо пак ще влизаш в болница? Галка, за белези знам Контратубекс, но щом са ти казали да изчакаш най-добре ги послушай. Моят колега, за който бях писала, че изкара варицела също беше жалка картинка, но сега няма белези май, поне аз не съм забелязала  newsm78.
Бизу, весело изкарване на морето, ще липсваш  Heart Eyes.
Ани, къде зачезна и ти! В интерес на истината аз съм много спъната - кокалчетата на глезените ми са деформирани, защото съм си кълчила десетки пъти краката. И челюстта си счупих едно лято от падане  Crazy. Та най-добре викам да не бягам. И дано Ивайло не прилича на мен  Wink.
Момичета да ви питам оставяте ли децата да спят на климатик? Снощи беше адски горещо и на Ивайло главичката беше чисто мокра и аз включих климатика на 26 градуса. След два часа носето му беше започнало да се запушва и аз го спрях и спахме на отворена врата. Той по принцип много се поти, особено като заспива и като суче. Дори взех да се притеснявам и мисля да питам педи на следващата консултация дали е нормално.
Днес направих на Ивайло зеленчукова супа като на Пинки и застройката на Брит (пресече се, но то при мен все така става  Rolling Eyes). Хапна малко, но не беше особено очарован. Следобед му пасирах банан с кайсии. Вече се чудя какво да му предлагам, нищо не иска  Confused. А, много си пада по конци, хартия, текстил, наилончета и разни такива гадории. Една вечер му дърпах едно конче от дупето (беше излязло само половината  Rolling Eyes). Днес пък беше изчоплил от проходилката наилончетата от лепенките и едното му залепна за гърлото. Като взе да се дави, докато разбера какво става сърцето ми слезе в петите. Добре, че не съм много шашната, та бръкнах и му го извадих.
Така, непрегръщах ви всички, сега мога да си лягам спокойно  Hug.
Лека вечер!

Редакция с днешна дата: Слънчев и усмихнат ден!

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 14:48 от Ellle

# 182
  • София
Добро утро

Стели, Честит Рожден Ден!

Желая ти най-вече здраве, щастие, любов,
лични и професионални успехи,
дъщеря ти да не спира да те радва
и не на последно място много широки усмивки!

Честит Рожден Ден малко на патерици и на Стелка!

Честито християнче на Миленка!
Нека Преслав да расте здраво и умно дете!

Мелф, дано престоя в болницата този път наистина е кратък и повече да не се връщаш там Hug
Ели, приятна почивка и от мен. Да си изарате страхотно Peace
Асе, на теб ти пожелавам същото.. една незабравима почивка Grinning
SMG, лек и безавариен път обратно към Германия Hug
Слънчогледке, възхищавам се на решението ти да имаш още едно детенце сега. Желая ти лека бременност, здраво и прекрасно бебе на финала независимо от пола  bouquet
Гале, дано и при Вас неприятните моменти отминат вече Hug

Мартин е добре, зъби няма, но за сметка на това е станал толкова див, че няма и на къде повече. Такъв инат проявява, така реве и крещи ако не стане на неговата, нооо не е случил на майка. Тези номера не на мен Mr. Green пълзи все едно го гонят, станал е много общителен. На всички се радва и усмихва, прави опити да ходи, яде всичко. Все още сме на пюрета, каши, бисквити, сухари. Нощно време като се събуди му давам сок и така яде чак сутринта в 7ч. Ако не е заспал вечер му правя попара от 3 сухара, 3 бисквити и 210мл. АМ как Ви се струва? На обяд му слагам 2ва сухара в пюрето и м/у храненията понякога изяжда някоя и друга бисквита. Според Вас не са ли му много сухарите и бисквитите на ден newsm78
Благодарение на баща си Мартин вече е захранен и със зрънчо. Като види някои да яде и започва да се сърди и да иска. Аз му давам солети главно, но гледам да е в краини случеи само Whistling

Ставам, че сирената ме вика Peace

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 10:13 от IntRiGa_GirL

# 183
  • София
Elle,ето тук има други рецепти
http://www.pakostnik.com/bg/recipe.php

Може да харесаш нещо друго и на Ивайло да му допадне.
При нас един ден яде,един ден неще.Така ще е,взех да се примирявам Tired

Редактирам, да ви кажа че Августинки 2009 вече си имат две бебчета Grinning
Върнах се една година назад и ми стана едно носталгично,но и хубаво Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 10:16 от Pinki_81

# 184
Elle аз днес резервирах стая в Черноморец.С климатик който незнам дали изобщо ще пуснем. ThinkingХладилник,телевизор и кабелна.Даже има и детска кошара.Макар че мислехме да вземем нашата.Отвън в къщата има уникална градина с райграс,хамак(който ако легна може да скъсам Joy)детски кът.И маси и столове и Люлки за възрастни.Наши познати ми препоръчаха вилата.Видях и снимки и много ми хареса.И само за 27 лв на вечер за трима ни.

# 185
Схеми,схеми.. като проходи детето-край. Точица въведе пшеницата съвсем самостоятелно. и кисело мляко близа вчера  Whistling Отказа пюретата и всичко, което се яде с лъжица. Иска само неща, които може да си държи в ръката и да гризе...
Иначе сме добре, ходим в парка.

Гале  Hug, има един немски крем с невен. Той е за зарастване на белези примерно след операция - много е добър. Нищо не личи. Ако не намериш по  аптеките,пиши ми на лични да търся рецептата да си го приготвиш.
Мелфин,  Hug
Стела, ЧРД! Желая  ти здраве и късмет!

# 186
  • Бургас/Пз
Честит Рожден ден Стела, нека усмивката никога не слиза от лицето ти!!!

# 187
  • В чуден свят с четири Слънца
Честит Рожден Ден, Стелче!!!Бъди много щастлива и обичана жена и майка!  Hug

Брит, благодаря, ще го потърся този крем  Hug

# 188
И аз снощи писах, писах и на финала не можах да публикувам  Confused

Стели и тук да ти пожелая Честит Рожден Ден! Безкрайно щастие, сбъднати мечти и най-вече здраве за теб и семейството ти!

Всички имате много прегръдки от Стела  Hug Те почиват активно и ще се включи при първа възможност. Wink

Миленка силни  Hug от нас и дано този болничен престой бъде лек, кратък и най-важното ПОСЛЕДЕН.  Praynig

Аз съм щастлива, защото днес ни потвърдиха резервацията от агенцията.
Дано наистина хотела е както изглежда на снимките  Praynig

Утре сутрин в 6:00 изпращам Стефи на лагер и сега сме се заели да оправяме багаж. Направих и една спешна аптечка за всеки случай, ноооо дано няма нужда от нея. На 17-ти заминаваме с Пуканка за Бургас, 3 дена ще сме там, после взимам каката и отпрашваме към Св.Св. Константин и Елена, където ще се срещнем и с нашия тати. С две думи половината ми семейство заминава по-рано и аз ще мина да си ги събера.
Лелеее как имам нужда от тази почивка не мога да ви опиша  Tired Чакам само колата да ми оправят и се махам по най-бързия начин от мръсната София.

Хайде до после, че багаж ме чака  Peace

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 10:57 от Ася_

# 189
Стели, Честит Рожден Ден, желая ти много щастие, но ти и сега си го имаш - бъдете живи здрави цялото семейство! Надявам се скоро да се включите с принцеска Дара, защото ни липсвате  Hug Hug Hug

Аз трябва да ходя да стягам багаж, леле то си е цяло приключение с 2 малки деца на море, колата ще е фулл ooooh! Уж взимам най-необходимото, малко дрехи, Асе, кажи какво взимаш в твоята аптечка, за да видя дали пропускам нещо  Thinking

Желая на всикчи запътили се към морето и планината много приятно изкарване  Hug Аз сърдечно благодаря на всички за пожеланията  Heart Eyes

Пинки, разчувства ме с новината за 2те бебета  Heart Eyes Heart Eyes

Целувки и до скоро  Hug

# 190
Момичета да се посмеете малко. смях 
Ето така мъжът ми гледа малкия.

# 191
Ели в аптечката сложих : Фенистил (антихистамин при алергични реакции), Смекта (разстройство), Вомитус Хил (повръщане), Нурофен (температура) , Хексоралетен (гърло), Цитопласт малки и големи лепенки, Топоцин и един крем на който не помня името (рани), Витамин Ц , Виброцил (капки за нос), Аутан стик против комари и мисля, че това е всичко. Постарах се да обхвана диапазона на летните вируси.

# 192
Честит рожден ден на първия малък августовски мъж Мони! С пожелание за щастливо и незабравимо детство!
Феб, да ви е жив и здрав и да расте прекрасен, умен и винаги усмихнат!

Пинки, мерси за линка с рецептите. Много се радвам за новите августинчета, да са живи и здрави!
Теди, радвам се, че сте открили своето местенце. Ние май решихме вече, че в Китен ще ходим в началото на Август, а квартира на място ще търсим. И най-вероятно едноседмичният ни престой ще е колкото една нощувка на Ася  Laughing. Няма лошо, всеки според чергата  Peace. А Гого е страхотен, отдава му се шофирането. И Ивайло много обича да кара кола с баща си, само като я види и започва да бръмчи  Laughing.
Днес тук пак бури вилняха и втори ден сме като затворници. През деня е хубаво времето, но Ивайло спи и не можем да излезем.
Лека вечер на всички!

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 00:53 от Ellle

# 193
Честито и от мен на Мони!Нека ви носи много радост и щастие!

Стели,честито и на теб(макар и на патерица)!Желая най-вече здраве,всичко друго се постига!

А сега Лека нощ  Mr. Green до следващото включване  Peace  Hug

# 194
  • Germany
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЪРВИЯ МЪЖ В АВГУСТОВСКАТА КОМПАНИЯ - СИМЕОН НА ФЕБ! Да бъде винаги весел, слънчев и добричък, да радва мама и тати! Феб, и на теб честит празник.

Честит рожден ден и на Стела   bouquet, да бъде винаги обичана и желана и добра майка за Дара! И да внимава, че от много активна почивка всичко става  Wink.

Гале, добре, че болестите са вече зад гърба ви, май много ви се насъбра, дано е било за последно  Praynig.

Асе, Бизу - приятно изкарване на морето, да съберете много слънце, да си починете и на децата да им хареса  Peace. Аз също може да се класирам от 17.07 на морето, но още не е сигурно. Иначе сме добре, с Калина ходим на работа, днес сме почивка, тя изисва вече непрекъснато внимание. Вчера видяхме едно малко момиченце - 2900 кг, беше толкова сладко, така ми се прииска пак бебенце  Embarassed, а толкова бързо се забравя, колко мънички са били. И Калина много се радва на бебето, скача, говори му, иска да го пипне, голяма атракция беше за нея.
Аз вчера се сетих, че точно на 10.07. изписаха Калинчето и си я прибрахме у дома. Цял ден ми беше едно сълзливо и ревливо, бях се разчувствала, но ще ми мине  Crazy. Сега стои изправена в кошарата и ми се смее с глас, как да не му се радваш  Hug.

Ех, слугинажа пак започва - искат закуска, после пак ще се включа, че с това време  #Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт