Момичета, нямам много време, но ще гледам да съм по-сериозна вече. Тръгнах на работа. Малко ми е гадно, но пък се срещам с хора, с който си говоря за нещо по различно от хранене и дупета. Мама гледа Гого. Но той много плачка, не иска да аспива без цицка.....нищо ще свикне ама ми е много терсене
Който има време може да го видиГраци, хич не му мисли ами действайте. Тъкмо да има с кого да бременея

Ковачева, Калина много порастнала! Да я нацелуваш

Светле, честито дипломиране!
Стели, честит рожден ден /на патерички/ Много да те слушат децата и мъжът!!!
Бланш, аз също не съм супер доволна от нашия педиатър. Застраховасе малко с АБ, но пък си вдига телефона винаги. Звъняла съм му и 23ч заради това все още не го сменям. Ако искаш ми пиши на лични да ти пратя координати. Дано, Мари, вече е добре

Оставям ви....после ще се постарая да допиша
.
.
Кико още си кашля, но е по-добре... Вальо от понеделник си е вкъщи до 10 август, ще ремонтират нещо градината му...Какво ще правим 1 месец незнам 
да не говорим за всички. Така, че най-вероятно ще се почерпим с приятелки и приятелчета някъде навън и това ще е! 

А още от сега са ме заразпитвали кой какво да купел...
Писнало ми е от всичко.

Активността е слаба - дано да се дължи на хубавото време 
Ще се опитам да се включа още веднъж преди да тръгнем за Германия на 13.07. Ако не успея, стискайте палци да си стигнем благополучно.
Днес ни изписаха от болницата - бяхме в Инфекциозна цялото семейство - аз, Миши и мъжото с много тежка Варицела. Какво чудо е да караш на дъртини тази шарка няма да разправям, някакъв кошмар изживяхме, но най-много ми беше мъчно за Миши. Беше цялата набодена в системи, биеха й едни много болезнени инжекции, на мама душичката се измъчи. Добре че, поне не отказа да цока и това донякъде и помогна да се съвземе по-бързо. В болницата през цялото време беше на цица - тя, вързана на система, аз над нея като крава я кърмя, смешна картинка, ама нямаше друг начин