В АВГУСТовските редици радост е голяма - Слънчогледка пак ще става мама

• 14 940
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
Ех, уникални сладури са всички агустинчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета, нямам много време, но ще гледам да съм по-сериозна вече. Тръгнах на работа. Малко ми е гадно, но пък се срещам с хора, с който си говоря за нещо по различно от хранене и дупета. Мама гледа Гого. Но той много плачка, не иска да аспива без цицка.....нищо ще  свикне ама ми е много терсене Cry Който има време може да го види

Граци, хич не му мисли ами действайте. Тъкмо да има с кого да бременея Wink

Ковачева, Калина много порастнала! Да я нацелуваш Heart Eyes

Светле, честито дипломиране!

Стели, честит рожден ден /на патерички/ Много да те слушат децата и мъжът!!!

Бланш, аз също не съм супер доволна от нашия педиатър. Застраховасе малко с АБ, но пък си вдига телефона винаги. Звъняла съм му и 23ч заради това все още не го сменям. Ако искаш  ми пиши на лични да ти пратя координати. Дано, Мари, вече е добре Hug

Оставям ви....после ще се постарая да допиша

# 166
Теди, намерих няколко оферти за Китен в нета. Ако искаш мога ти ги пратя на лични  Peace.
Каприс, аз мисля на рождения ден на Ивайло да се съберем с няколко майки и бебчета. А 25 или 26 ще правим кръщене и тогава ще се съберем с бабите и дядовците и кръстниците. Други хора мислим да не каним, че ако започнем с бартовчеди от неудобство трябва да поканим цялата рода и ще стане не рожден ден, а сватба  #Crazy.
Барабар, мерси за предложенията  Hug.
Слънчоглед, сър Гого е страшен сладур, да ти е жив и здрав  Heart Eyes. Как така си започнала работа, направо ме разби  Shocked.
Лека вечер на всички!

# 167
За морето да се изкажа: мисля, че аз намерих формулата евтино+красиво само, където е равно на далече  Mr. Green Синеморец , питайте Дони тя най-добре знае пък и от нея се запалих да ровя из нета  Peace Ето да видите за какво говоря:

И от мен ще има снимки Бизу, само че не мога още да стигна до фотоапарата  Tired Кико още си кашля, но е по-добре... Вальо от понеделник си е вкъщи до 10 август, ще ремонтират нещо градината му...Какво ще правим 1 месец незнам  ooooh!

Слънчо, страхотен е Гого  Peace А не теб - браво за работата само да ти бъде лека бременността  Hug

За рожденния ден
и при нас положението е като при Каприсчето почти Wink с тази разлика, че аз дори и свекъра и свекървата не мога да събера  hahaha да не говорим за всички. Така, че най-вероятно ще се почерпим с приятелки и приятелчета някъде навън и това ще е!  Thinking

# 168
За рожденния ден[/b] и при нас положението е като при Каприсчето почти Wink с тази разлика, че аз дори и свекъра и свекървата не мога да събера  hahaha да не говорим за всички. Така, че най-вероятно ще се почерпим с приятелки и приятелчета някъде навън и това ще е!  Thinking
при мен този проблем не стои, защото свекърва ми почина преди почти 3 години, но приживе не се понасяха. свекър ми пък обиден и можело и да не дойде на кръщенето, защото, забележете, не искаме да поканим любовницата му  Shocked понеже за сватбата бяха същите изпълнения, почти бяхме оттеглили поканата си към него да присъства на сватбата, но отстъпих заради мъжа ми. нооооо, сега просто не е познал.  Close
п.с. снимките са супер, замечта ме  Crazy

# 169
Привет!

И аз не знам още какво да правя с рождения ден на Марти. Притисната съм и откъм място, и откъм финанси. Ако трябва да събера най-близките - пак ставаме 20 човека... ooooh! Слугинажа у дома ми е писнал и хич не ми се събират... А са такива гюрюлтаджии, че не ми се мисли  #2gunfire А още от сега са ме заразпитвали кой какво да купел... Close Мразя. Мечтая си някой ден да имам възможност просто да ги заведа в един реторант, да се наядат и напият (защото те само това правят), да платя сметката без да се притеснявам как това ще ми се отрази на финансите за месеца, и да ми е мирна главата.
За почивка тази година не смея и да мисля...Абе какво да ви кажа -  #Cussing out Писнало ми е от всичко.

Сори за негативния пост  ooooh!

# 170
Здрасти банда!От много време не съм писала.Божидар щъка като линейка на всякъде  ooooh! направо нямам думи.Пада,става поразби си нослето и сега му е надут,като на негърче и е посинял.Много ме е страх от това падане ,ама е по-рядко вече.
Миналата седмица въведохме глутена с овесени ядки.Другото ново е,че в момента са навън с кака му и аз си пия кафето сама-не съм го правила откакто се е родил и хем ми е кеф,хем ми е странно.Да ви се похваля,че вече казва на колко годинки ще стане -показва пръстчето и казва "на".Честно казано незнам какво ще правя за рождения ден  ooooh! в главата ми е каша.Дали ще сме в София или Пловдив още незнам ,а и май ще разберем съвсем накрая.Чакам и сестра ми да си сойдат от чужбина тогава и незнам с кой и къде ще сме.Нищо не съм намислила за организиране  Tired На всичкото отгоре и кризата нещо взе много да ни се отразява  ooooh! и затова е още по-трудно.
Гледам  има болни дечица-да се оправят по-бързо  Hug
Steli_Meli,много е красиво.Дай малко повече инфо .
slyn4ogled,да се пазиш ей.Лека бременност  Heart Eyes
Bizu,дано се покажат тея зъбки,стига са ви мъчили .Приморско е супер  Peace
Pinki_81,период е мила  Peace моят имаше такъв с баща си и не искаше да идва при мен  Crazy
Ellle,много добре сте решили ,ама ние още не мислим за кръщене.То и каката късно я кръстихме  Blush
Чао за сега ,пак ще се включа  Hug

П.с.едит,че колко грешки имах  ooooh!

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 13:39 от geradost

# 171
  • Варна
Здравейте!
Чета ви постоянно но нещо не ми се пише обзела ме е някаква тъпотия и нямам настроение. Теди не ме оставя да дишам ако не съм до нея почва да реве не признава никой направо е кошмар. #Cussing out
за рождения ден и аз не съм го измислила но определено ще е в максимално тесен кръг, пък който иска да се сърди.
Вчера Теди си изгори ръчичката на пресата за коса милата много плака и сега е станало мехурче не смее да пипне нищо с ръчичката

# 172
Здравейте милички  Hug Hug Hug Hug Hug
Много ми липсвате. Не съм ви забравила, а виждам, че и вие не сте ме забравили - Бизу   bouquet
С много голямо закъснение искам да честитя на всички хубавите празници, които пропуснах - Рожденни и Именни дни, месечинки, годишнини ...
Писах ви, че 2 седмици бях в болница, а след това тоооооооолкова уморена ......... Заслабнала съм даже  Crazy Добре, че беше мама да ми помага, че нямаше да се оправя сама. В понеделник пак ми предстои влизане в болница - за по-кратко надявам се.

Гледам снимките на бебоците и направо не мога да ги позная - толкова са пораснали  Hug Надявам се, че всички сте добре  Praynig Активността е слаба - дано да се дължи на хубавото време  Praynig

А иначе Костенури е добре - 8,500кг и 77см. Дългичък и кльощав  Mr. Green Ама той на едно място не стои - как да напълнее. Не яде пюрета - караме на каши и мляко. Хлебче, кашкавалче, сиренце, филенце ... ей тези работи не ги отказва  Mr. Green Почти проходи, ама за сега прощъпулник още няма да правя. Докато бях в болница му проби първото зъбче - важното е, че аз го видях първа  Mr. Green На 4 юли го кръстихме - половин сватба си беше  #Crazy Сега чакам да ми донесат снимките и ще ви го покажа. Косата му не спира да расте - всички го бъркат с момиче  ooooh! Ама пък аз не искам да го постригвам  Crossing Arms

За рождения му ден още не съм мислила - май в последния момент ще го организирам  ooooh! Пак ще сме много народ - това е ясно  ooooh!

На морето мислим септември месец да ходим - хем по спокойно, хем не толкова жега, пък ако се развали времето - Гърция ни е даже по-близо  Mr. Green Харесала съм си едни бунгалца, ама мъжо иска да сме на хотел, та ще видим .... Ето ги бунгалата, ако някой има интерес http://www.vitosha-bg.com/gallery.php

Сега ще приключвам - Костенури гладен. Имам още тооооооооооолкова много да пиша.
Прегръщам ви ивсички  Hug

# 173
Верчето33, точно на Мирамар сме. И аз четох много добри отзиви и затова резервирахме тук. Всички сме много доволни. Наистина е малко скъпо, но си заслужава. Не съм си и представяла, че обслужването може да бъде на такова високо ниво. Няма да съжалявате, ако успееш да убедиш мъжа си.

Ние утре тръгваме за Варна на сватбата на брат ми. Шаферката се е изпекла като негърче.  Joy Ще се опитам да се включа още веднъж преди да тръгнем за Германия на 13.07. Ако не успея, стискайте палци да си стигнем благополучно.

Прегръдки на всички! Много ми липсвате, но обещавам да наваксам.  Hug

# 174
Здравейте дами!

Аз няколко дена луднах да търся хотел за почивката и едва вчера намерих. Дано утре ми потвърдят резервацията, в противен случай ще се гръмна ритуално  Praynig

Миленка на тези бунгала сме почивали Wink Самите къщички като такива не са лоши, но в тази гора има такива невероятни комари, които така бяха изпохапали Стефи, че крачетата и се бяха обезобразили от отоци. Лятото беше едно такива дъждовно като това сега. А една вечер тъй като комплекса не се затваря , някакъв тип надничаше през прозореца Close  В съседното пък бунгало бяха се настанили едни младежи, които си пристигнаха с буретата бира и вдигаха такъв шум,че спането беше мираж.

После ще продължа, че Пуканката ме призова.......

# 175
  • В чуден свят с четири Слънца
Здравейте, не съм ви чела от повече от седмица, сигурно съм пропуснала много неща, но ще гледам да наваксам тия дни Grinning Днес ни изписаха от болницата - бяхме в Инфекциозна цялото семейство - аз, Миши и мъжото с много тежка Варицела. Какво чудо е да караш на дъртини тази шарка няма да разправям, някакъв кошмар изживяхме, но най-много ми беше мъчно за Миши. Беше цялата набодена в системи, биеха й едни много болезнени инжекции, на мама душичката се измъчи. Добре че, поне не отказа да цока и това донякъде и помогна да се съвземе по-бързо. В болницата през цялото време беше на цица - тя, вързана на система, аз над нея като крава я кърмя, смешна картинка, ама нямаше друг начин  Embarassed Сега сме си вече у дома, и тримата изглеждаме ужасно, много се притеснявам да не ни останат белези, то при нас нямаше празно място без пъпки и рани, даже като ни видяха едни хора при изписването днес, така побягнаха, все едно видяха прокажени  Embarassed, добре, че колата беше паркирана до болницата, та успяхме бързо да се скрием  Grinning Да ви питам, знаете ли някакъв крем против белези, от болницата казаха да чакам 20 дни, и ако още имам белези, щели да ми изпишат някакъв крем  Shocked Ама как да чакам 3 седмици в тоя вид  newsm78

Ел, може да пишеш Миши, че е захранена педагогически на 10 месеца, че гледам стои си в бебешките рекорди, като незахранена  Peace То тя си цока все още основно, но е опитвала туй-онуй този месец  Grinning, та аз си го броя за захранване.

Отивам, че ме вика точковата бръмбазела, ще се включа после пак

# 176
Лелеее Гале миличките те  Hug Голямо чудо сте преживели, даже не искам да си представям какво е. Много е гадна тая шарка на дъртини вярно е. А предполагам белезите не бива да се мажат с нищо, докато не паднат хубаво коричките и не се регенерира кожата.  newsm78 По-добре не ги мажете да не се направите на рани пък.

# 177
Добър вечер  Hug

Гале, направо ме разби, какво ли не преживяхте  ooooh! Дано сега бързо ви размине, направо дори не мога да си го и представя, миличката Миши, а баткото как е?

Мелф, дано наистина престоя ти в болницата е за кратко, чакаме те с Костенури и нови снимчици за да му се порадваме на дългата коса и ние още не сме се постригвали  Whistling

Стели, чудно място, никога не съм слизала по-надолу от Китен  Rolling Eyes

Слънчо, ама страхотен Гоги и каква къщурка си има - сладурче, имам чувството че само моя реве от хора които не вижда често... Не се усмихваме на всеки и това си е  Crossing Arms

СМГ, всичко ще бъде наред с прибирането, чакаме и от вас разкази в снимки  Hug

Асе, дано ви потвърдят резервацията - от мен страхотна почивка и много слънчев тен  Heart Eyes

Пепчо, аналогичен случай сме, само при баба си успява да поседи малко повече време без мрънкане  Tired

Герадост, май го раздаваш баровската и на мен как ми трябва една такава кака  Mr. Green

Ел, Теди - дано намерите и вие скоро нещо подходящо, защото без моренце не върви  Hug

Бланш, как е Мари Rolling Eyes

Пинки, очаквай ни скоро по вашия край  Hug

Ани, къде сте с Калата? Феб, обеща да си редовна..хайде мами аз ще се позагубя една седмица, но после ще наваксвам  Heart Eyes Трябва да кача снимки от 10 месечинка на Ади с тортата на СМГ (която не се получи баш, но нищо втория път може и да нацеля дозата Blush)

# 178
  • Бургас/Пз
Здравейте от Бургас!
Ние сме супер, слънце пече, много е добре!
Ходим на плаж с Калоян и Дария и са много доволни и двамата!

Граци и аз нещо не можах да се справя с каишките с Дария, започнахме да ги ползваме чак когато започна по-добре да ходи. Определено обаче кръста ми се чувстваше много добре.

Елле, само като тръгнеш да бягаш внимавай да не се спънеш, че поверието е че и детето ще се спъва!

Калоян вече със заспиването през деня в къщи е доста по-добре. Слагам го давам бибата и излизам от стаята. Все още обаче продължава да спи само по 30-40мин. Не знам защо така навън спи по час и половина а вкъщи няма такова нещо.

Гледам някой много тревоги им са се струпали. Гале, Мелфин, дано всичко бързо да се оправя и болестите да останат в миналото! Предполагам колко е отвратително по тези болници.

Асе, дано всичко да е наред с резервацията, чакаме ви с нетърпение!

Леле този плаж на Синеморец е уникален! Ние ходим всяка година поне по веднъж и мога да кажа че няма друго такова райско място в България

# 179
Стелка

Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.

Галенце
  Hug
Мелфинче, точно на моя рожден ден сте кръстили Преслав, това ако не е съдба  Sunglasses Wink
Днес сме на рожден ден на две близначета и ще ходя в новия детски парти център  Sunglasses

...изчезвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт