В АВГУСТовските редици радост е голяма - Слънчогледка пак ще става мама

• 14 941
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
На бързо влизам само, че не мога още да се оправя из къщи, от неделя сме си тук, изкарахме рожденния ми ден в един много приятен хотел в еленския Балкан. Ще кача и снимки, но от утре ще съм по-свободна  Peace Дори не съм ви и чела  Embarassed Само за прощъпулника да се включа, че и мен ме питаха правила ли съм на Кирил... Не, и аз като Валени считам, че трябва детето да бъде по-стабилничко, повече път да изминава, за да стигне от питката до наречените предмети Wink А Кирил от 2-3 седмици само по крачка две си прави, нещо го е страх за повече  Crazy
Сега изчезвам, че пране, чинии + едни шарани ме чакат  ooooh! Мъжа ми отиде за риба пак и разчиствам фризера  Laughing

# 151
valeni, и преди съм писала, че в нашия край се прави на 2-3 крачки. Поне баба ми и свекърва ми така ми казаха, а също и няколко възрастни съседки. Баба вчера ми обясни, че се прави, за да може Богородица да помогне на детето да проходи стъбилно. Както и да е мисля да спазя тукашните традиции  Peace.
Ивайло в петък ме ухапа по зърното докато сука и текна кръв даже. Сега мнооого ме боли като суче, ама няма начин ще стискам зъби...

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:01 от Ellle

# 152
Валени, доколкото знам бавачки добри в Благоевград има 2, едната се грижи за близнаци, а другата в ммента е на бригада в Америка и като се върне най-вероятно ще поеме дъщеричката на моя приятелка... Предполагам, че има и други, но незнам за тях. Другата седмица идвам в Благоевград и може да ти звънна да се видим, а аз ще поразпитам.
Ел като каза това за зърното и чак мен ме заболя, аз докато кърмех страшно много ме болеше, а си представям какво би било със зъби  Shocked Shocked Shocked, колкото до прощъпулника, направи го когато сметнеш за добре, то е ясно че във всеки край традициите са различни Simple Smile Ния ходи с каишките, но отвреме навреме виси напред и това не ми харесва и само мъжа ми ще ги ползва, защото е много висок и ми е жал за него.

# 153
Уф, и Точица ме подгризва и се хилоти като извикам  Confused
У нас само баща ми прави опит да я води за ръце. Аз съм я пусналадаобикаля около мебелите. Много внимава вече да не падне и да не си удари главата  hahaha
Нещо резултатите от изследванията са ни странни  newsm78 Да видим педи какво ще каже.

# 154
Граци, аз никога не съм изпитвала болка докато кърмя, нито когато го сложих за пръв път на гърдата си, нито сега когато има по 4 зъба отгоре и от долу. Но с тази рана не е никак приятно  ooooh!.  Той и преди ме е хапал, но чак до кръв - не.
Давайте идеи за заглавие на теми, защото старите вече не са актуални и мисля да ги изтрия newsm78.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 18:11 от Ellle

# 155

Давайте идеи за заглавие на теми, защото старите вече не са актуални и мисля да ги изтрия newsm78.

Нещо свързано с предстоящите рождени дни на августинчетата. Аз обаче не мога да дам заглавие - хич не ме бива по поезията.Едно време като пишех любовни писма "крадях" от Дамян Дамянов  Mr. Green

Тук, или поне аз така знам, когато бебето направи първите си стъпки се прави прощъпулник. Меси се пита и майката тръгва да обикаля комшиите бягайки и черпи с пита за здраве. А дали ще я направите веднага след първите стъпки или след 2 седмици - това е без значение. Аз ще направя такава пита, защото тази част от кулинарното изкуство ми се отдава и за мен ще е удоволствие. А за бягането... незнам  Laughing

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 21:04 от Малчева

# 156
Здравейте,
аз чета,чета и все не остава време да пиша.Радвам се че малчовците се подобряват.Аз моята мома я разкарвам по тениска дори когато е хладно.Свекърва ми вика да я облека,аз казвам няма й нищо.Слава богу до сега не е боледувала сериозно.Но и да стане нещо на педито не разчитам,палим колата и в спешното.
За прощъпалника ние ще го правим сега в петък или събота.Ще покажа снимки после.

Забравих какво още щях да пиша  newsm78

За закуска нашата яде нишесте,попара от кис.мляко и бисквити,кус кус,грис даже когато си правим сандвичи със сирене и яйце печени  иска да яде и тях.Изяжда си по цяла филийка.Също така сме й давали и крем карамел.

# 157
Милички здравейте  Hug

Пинки    bouquet, трогна ме  Hug Аз вчера нещо нямах нет и затова така залипсвах. Иначе при мен също няма кой знае какви новини, стягаме се за морето, заминаваме в събота в 9 сутринта  Party Още не сме открили нова квартира  Tired Ади е горе-долу добре, много го мъчат венците и ги търка така настървено, че ми става жал за детето  Tired Tired По тоя повод да кажа че нямаме още нито един зъб, не пълзи, за ходене да не говорим  Stop Но се радвам че вече сте на вълна прощъпулник (аз още чакам да се зарадвам на първия зъб Mr. Green) Иначе се храни нормално, понякога имаме леко разстройство, но го отдаван на зъбоникненето, Т няма засега.

Ел, ще помъдря за заглавие, но Стели, ако има време да предложи, че тя е специалиста тук Peace Дано да разрешиш проблемите бързо с Ларедута  Hug

Брит, дано да не е нещо сериозно, милата Точица  Hug

Аз днес ще ходя да купувам пюрета за морето, трябва да си пиша и дипломата по-усърдно, защото ако побързам, може да защитя и преди септември, но с тази почивка може и да не стане, ще питам  Thinking

Целувки на всички, че Адриан днес скочи в 6 и е ужасен, от няколко дена е много мрънкащ и се изморявам повече от обикновено  Tired

# 158
Юлски августинчета за празник се гответе, другите с торта почерпете.

Август наближава, юлско августинче на годинка става.

Ето от мен две предложения. Wink

Обещах да пиша, но Кирил много кашля и ходихме до личната му лекарка да го преслуша. Добре, че гърдичките са му абсолютно чисти, само едно сиропче за кашлица му изписа! Peace Сега ставам да разчистя из къщи докато спи. После пак ще пиша.  Peace

# 159
Бизу, блазе ти, за море се стягаш, аз още не знам кога и къде ще ходим. Розя се из интернет за нещо хем да е хубаво, хем да е евтино  Mr. Green. Ще ми се към Китен или Приморско. Някой ако има предложение може да пише  (Ковачева, Бизу Flutter). Много ми се искаше в някакви хубави бунгала в горичка, на спокойствие....
Стелка, мерси за предложенията, ще ги добавя. И Колди да се включва и другото Стели също  Naughty.
Добавих нови полезни линкове в заглавната, някой ако има забележки или допълнения да казва.
Днес е много горещо, Ивайло пак ще се къпи в басейна  Party.

# 160
, аз още не знам кога и къде ще ходим. Розя се из интернет за нещо хем да е хубаво, хем да е евтино  Mr. Green. Ще ми се към Китен или Приморско. Някой ако има предложение може да пише  (Ковачева, Бизу Flutter). Много ми се искаше в някакви хубави бунгала в горичка, на спокойствие....

И аз така.И аз искам неяо евтинко и хубаво.И ние си мислим за Приморско.На Китен има хубави бунгала на Горското стопанство тук в Търново.И е много изгодно за 10 дни да наемеш бунгало струва 45лв.Но понеже моя мъж излиза отпуска без да ги предопредят и не можем да си направим план за нищо #2gunfire.
Така че на 10.08 заминаваме към Приморско пък каквото сабя покаже.
Така че чакам предложения за нещо Евтино и Хубаво

# 161
Здравейте!
Да се похваля- тази нощ Венци за пръв път откакто с ее родил не се е буди да яде. Вярно, че заспа в 23.45ч и спа до 6.10ч, ама за него си е постижение.   Grinning Направо не вярвах, че ще доживея да поспя непробудно през нощта повече от 2-3 часа.
и да ви попитам нещо:
Как ще празнувате рожденните дни на децата? аз нещо не мога да се организирам. С майките, които си излизаме и са ми по- близки от парка, ще почерпя в някое заведение. Чудя се как да уредя нещата с бабите  newsm78 моите и тази на мъжа ми имам предвид. Вкъщи категорично хора няма да събирам  Naughty Чудя се дали да ги поканя в заведението при майките и да поръчам торти, балони и т..н ( не знам доколко ще се чувстват удобно така де  Thinking ) или да ида да ги почерпя в тях  newsm78 проблемът е, че моите баби не се понасят и след погачата, която правих, когато Венци беше на 3 месеца,  не смятам изобщо да ги събирам отново  Naughty съпругът ми ще се оправя с неговата баба, защото не мога да я понасям и не смятам да я каня наред с останалите.  Crossing Arms на 16ти август ще правим кръщене ( не помня дали ви споделих  newsm78 ), на което ще сме само ние, родителите ми, сестра ми, свекър ми ( ако дойде  #Crazy ), кумовете ни и естествено кръстницата на Венци. оф, дайте идея, че вече се омотах с тези семейни истории  Crazy

# 162
Caprice, аз преди време бях питала за рождените дни, ама явно никой още не знаеше. Ние ще празнуваме на два тура - единият ще е с роднините на някое ресторантче за обяд (вкъщи и аз не се наемам да каня, че много хора, пък малко място), яденето ще е от р-та, а тортата от нас; пък вторият - с приятели с бебета на пикник на Витоша. Мисля да вземем чаршафи, играчки, хапване, пийване и ... добро настроение. Няма как да не е весело.

За морето и ние сме доникъде, понеже таткото на Емо още не знае кога ще се вреди за отпуска. Завиждам на всички, на които скоро им предстои тоя кеф да видят морето  Mr. Green

Моите скромни предложения:
Августовската тайфа готви щура веселба
За августовската дружинка неусетно изтече годинка

# 163
Страхотни заглавия предлагате (аз тогава няма да се напъвам  Mr. Green)

Момичета, за съжаление не мога да ви препоръчам нищо за Приморско, тъй като нашето море се урежда от приятелка на сестра ми, която работи в хотела, в който ще бъдем, и сме УЖ с връзки и по-евтинко Peace ще изкажа отзиви като се върнем  Hug Иначе за втори път съм на Приморско и определено плажа ми харесва, сигурна съм че ако решите нещо за там, ще си намерите квартирки на сносни цени  Peace

За рождения ден на Ади, още не мисля... вижда ми се далечко, но със сигурност ние няма да празнуваме с родата, която при нас е абстрактно понятие  Flutter Ще спретна парти с мои приятелки и техните дечица  Peace Но къде и как не мога да ви кажа от сега  Simple Smile

Днес забелязах че Ади се изака зеленикаво и по-кашаво Confused? Утре мисля да го заведа на преглед, хем да видим аджаба този месец дали сме качили поне 1 грам, хем да го преслуша преди почивката, поне да съм сигурна че тръгва здрав  Rolling Eyes

Стели, дано на Кико му мине бързо кашлицата и те чакаме със снимки и подробни разкази за рождения ден Hug

Стелла_А къде изчезна, липсва ни Дарааа  Cry Hug

Мелфин  Thinking

Лека вечер ще ходя да хапна нещо, днес бях на среща в една пицария с мои колеги, но познайте дали Ади ме остави да хапна  - НЕ  Crazy

# 164
  • София
Здравейте,мамчета!

Бизу,радвам се че всичко е наред при вас,сигурна съм че ще си изкарате добре на моренцето и да знаеш,че чакаме снимков плажен материал Peace

Моето момче е в някакъв кофти период.Неиска да стои изощо с баща си, непрекъснато е по петите ми, немога до тоалетната да отида Rolling Eyes
И преди беше обсебващ, ама сега е направо.... CrazyИзляза ли от стаята започва рев,ама такъв рев, че немога да го успокоя половин час след това.В резултат и аз супер се изнервям Tired
Мъжът ми е абсурд да го успокои,той Боби все мен търси и иска аз да го гушкам.А преди нямаше такова нещо, забавляваха се заедно и аз можех да посвърша нещо, но сега неееее..... ooooh!
Дано е само период, че иначе незнам как ще караме занапред Thinking

За рожденния ден още не сме решили.
На Барабар пикника много добре ми звучи Simple Smile

Айде,отивам да измия чиниите,да си взема едно душче  дано успея да изгледам последната серия от "Анатомията на Грей",че откога ме чакааа.Все нямам време,пфуу  Crossing Arms
Лека нощ!!!! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 22:28 от Pinki_81

Общи условия

Активация на акаунт