В АВГУСТовските редици радост е голяма - Слънчогледка пак ще става мама

• 14 944
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
И ние се прибрахме от прекрасният уикенд, малко изморени, но ще свикнем пак към еднообразието Sad
Ще пусна и снимки малко по-късно, като ги копирам от картата. Направих си един страхотен масаж. Думите на момчето бяха, че съм тотална щета и съм за основен ремонт.... много ми е пострадал гърба и наистина тряба да помисля за отслабване, ако не искам да осакатея на стари години. На всички болнички бързо оздравяване. Сега ме чака багаж за разопаковане.
Ако някой знае откъде да купя такива каишки за прохождане да сподели, защото и на мен ми трябват. Ния вече иска да ходи и както вече стана ясно гърба ми няма да издържи....  Confused Confused Cry

# 136
здравейте мами,мн тъжно че има болни  и проблеми пак с педита.....всички са дали съвети и аз съм съгласна с всички  costumed050 много хубава новина-да е жива и здрава Слънчо Hug на СТЕЛИТО честит празник на патерик....прегръщам всички Hug

# 137
Граци, аз намерих каишка за прохождане в Пигис. Има два-три вида за между 20 и 30 лв  Shocked
Между другото да си кажа - на мен никаква работа не ми върши. Вързана е не за раменете, а за кръста и е супер неудобно - детето направо увисва напред, никакво равновесие не може да се пази.

Бизу, той картонът там си стои, но ако сменяш педиатъра, разбира се, че ще ти го дадат!

Хайде, послушна седмица на всеки и честито на тези, които се чувстват победители от вчера!

# 138
Здравейте, момичетааа Hug

Само чета, чета и все не ми остава време да пиша Sad
Откакто каката не ходи на градина, не ми остава никакво свободно време. Като прибавя и домакинската работааа ooooh!

Ние сме добре, след поредната консултация Гого вече е 13кг и 80см. Обаче мнооого мързеливо това дете, нито иска да ходи, нито да пълзи, в проходилката реве. Има ли и други като нас? Някои бебета откога ходят ooooh!

Има 5 зъба, сега му избива още един и малко кисел. Хапва всичко с изключение на попарата. Има две кърмения-сутрин и вечер, и май се отказва от нощното, защото вече три нощи не се буди да яде.

След малко като се събуди, ще ходим да си резервираме места за морето, харесали сме си един хотел в Албена Sunglasses, та да видим, дано ни огрее. Rolling Eyes

Бланш в Балчик е страхотно. С нашите всяка година ходехме там на море, на една виличка то4но във вилната зона. След като се запознахме с мъжа ми пак там ходехме, на гости у един негов приятел. Та Балчик за мен е като втори роден град. Тази година пак ще идем, но само за ден- два че вече сме с две деца, да не ги притесняваме хората.

Този месец и аз ще запиша Гого на детска кухня, мисля че ще ме улесни доста, ако си хапва от манджичките.

Леко бременеене на Слънчоглед и от мен Hug

Малчева като имам малко свободно време ще ти звънна да се чуем Blush

Лек ден от мен Peace

# 139
Мариан спокойно мила, на детето му тежи дупето, затова не иска да ходи   -  чорбаджия го раздава  Mr. Green Виктория е 5 кила по-лека Wink

# 140
Ние се върнахме от консултация, сега пък шум на сърцето ни откриха, бил от анемията Rolling Eyes Утре сме на взимане на кръв, но мисля да запиша час за др. Масларска да и чуя мнението и ако трябва и на кардиолог да ходим.
Иначе за кг. май не сме наддали или 40 грама (9600), и 1-2 см (74 см) сме порастнали. Педиатърката каза, че най-накрая сме на път да влезем в нормално тегло. То е цяло чудо, че не и е паднало теглото, тя не се спира. Мъжът ми се чудеше след консултацията като оправим хемоглобина как ще я удържаме  newsm78

# 141
  • Варна
marian1
Цитат
Обаче мнооого мързеливо това дете, нито иска да ходи, нито да пълзи, в проходилката реве. Има ли и други като нас?
спокойно не сте единствени и ние сме на същото дириже въпреки че Теодора е 8 кг.
дори и зъби нямаме още

# 142
Солени прегръдки от Обзор!

Ние сме добре, печем се на плажа и се забавляваме. Маринка е много щастлива, в хотела има много забавления за децата, почти не я виждаме през деня. Каза, че иска да се преместим да живеем тук.  Joy Алекс се радва на водата, спи много през деня, а вечер едва дочаква да стане 9 часа и заспипа. Снощи спа 2 часа на много силна музика и после не се събуди до 5 часа сутринта. Явно преди не се е уморявал достатъчно и затова се е будил постоянно през нощта. Горещо препоръчвам хотела за семейства с деца. Ако някой се интересува, може да ми пише на лични.

Не съм ви чела назад, но като се върнем в Германия ще бъда по - активна.  Hug

# 143
Здравейте Simple Smile

Жаки вече е по-добре. Пак си имам същотот дете  Heart Eyes Трябва да измисля нещо да а калявам ли знам ли. Много са кекави, малко да ги духне и са настинали, някой вирус да ги помирише и болни  Confused

Граци, аз каишки купих за 7-8 лв от Хиполенд и ми вършат същата работа, като тези от 20 на Барабар. Не усеща опора с тях и увисва, като прани гащи. Може би, като почне да ходи сама стабилно, тогава освен да й ги вържа, като повод  Mr. Green или ако тръгне да пада да я хвана.

Чакаме снимки   Wink

Брит, дано всичко да е наред  Praynig

СМГ, тук ще си отмориш и заредиш очевидно Simple Smile

Коментирахте заспиването...При нас е пълна трагедия. Аз трябва да съм там да се гушкаме на голямата спалня и въпреки, че едвам гледа постоянно се изправя, лази от единия край на леглото до другия, надзърта от края, дърпа чаршава, дърпа чаршава на матрака и почва да драска по матрака  ooooh! Сложа лия да легне се сърди и пак се изправ, докато в един момент не се предаде и не заспи в някаква странна поза или върху мен. Който е легнал с нея вдига блузата/роклята и търси пъпа  Mr. Green Тя си има една кукла, която като се натисен по пъпа и почва да се смее...може би очаква същотот и от нас  hahaha Абсурд е да я сложа в леглото и д чакам а заспи. изправя се и почва да вика  Crazy

Иначе, постоянно бърбори нещо. Съвсем съзнателно вече сочи някой неща, на копчето казва копка и се опитва да се закопчава сама  hahaha Ако има дреха с копчета отпед пристиска двете страни, където са копчетата, та чак трепери от усилие  Mr. Green Купила съм и книжки с плодове , животни, предмети и днес каза Ди-ня, на динята...Повтаря всичко, като папагал.

Хайде, отивам да чистя

# 144
Здравейте от мен и Никола!!!

Ники също не иска да ходи,но пък пълзи като изстребител.Катери се и слиза по леглата.В паяк и той не иска и вече съм ги махнала.Имаше два,но нито единия нито другия.Взехме му така модерния уокър и там нъц.Харесал си е едно малко пластмасово столче и си го бута,когато е на кеф.
Да ви кажа мойто мнение за тези каишки-абсолютно неудобни Naughty.Навремето бях взела за баткото,но ги сложих веднъж и до там.Подарихме ги на някой май....
По добре,ако може да пробвате и тогава да купувате-евентуално.Децата стоят като куклите на конци,които ги продават по курортите.
Феб,чакаме снимки от РД.
Аз все още нямам идея къде ще е.Само знам какво искам.Което пак е нещо. newsm78
СМГ да не сте в Мирмар?Страхотни отзиви чувам?
Мен много ми се ходи точно в този хотел,дори пратих запитване и ми върнаха оферта,но мъжът ми каза че съм луда за тези пари да ходим на Обзор.Хората давали мило и драго за Варна.той всеки ден щял да пътува Варна -Обзор -Варн и пак по малко пари щяло да бъде Mr. GreenЧовека иска да ходи на планина и не знам как да го убедя да отидем малко по -нагоре или малко по -надолу от Варна #Cussing out
Асе много гадна случка с колата.Добре че само ламарина има повредена.Малкия дявол е бил.
Елле,снимки имам .Обаче още не съм се научила как става Embarassed/дори имам подробно описано на пощата/,но .....пусти мързел.
Брит  baby_neutral дано да е поредната лекарска обърквация.
Аз гласувах и чаках на огромна опашка.Отидох в 18.30ч. и не съм вярвала,че може да има толкова хора.Когато стана 19.00 имаше около 50 човека на опашката!!! #CrazyРадвам се,че сме се събудили малко от летаргията!!!
Спирам,че май стана  един от най-дългите ми постове като форумка Laughing

# 145
Здравейте мацки!
Гледам болничките са оздравели  Simple Smile. Големи  Hug за Мари и Жаки!
Брит, и на мен ми откриха шумове на сърцето преди 2-3 години и ме пратиха в "Св. Екатерина" при д-р Кратунков. Той е специалист по детски шумове, до колкото разбрах един от най-добрите в Б-я. Супер внимателен беше, наложи се да вика други колеги и докато не откриха проблема не ме пуснаха да си ходя  Mr. Green. Та ако ти се наложи да водиш Точица на кардиолог горещо ти го препоръчвам  Peace. Дано няма никакъв проблем, но поне вие да се успокоите и да не я мислите.
Аз днес имах малко ларедутски неприятности и ми беше супер криво. От там се скарах и мъжа ми и сега не си говорим  Crossing Arms.
Нещо, с което трябваше да започна - Ивайло днес направи 3 крачки сам и според бабите трябва да правя питка. Пак според бабите най-хубаво било да я направя в сряда и да бягам из съседите да ги черпя  Crazy. Ей сега на ще хукна  Joy. Но ще направя питката сама. Свеки нещо се гласи и тя, ама аз я секнах  Mr. Green. Сега ще прочета малко за обичая Прощъпулник или както там се казва.
Онзи ден махнах някой линкове от заглавната стр. и добавих няколко нови за организиране на на детски рожден ден, но ми е останало време да ги оправя и да добавя другите. Все някога ще стане.
Отивам да се къпя и да вечерям (сама  Crossing Arms), че днес съм решила по-рано да си легна  Tired.
Лека вечер на всички!

# 146
Elle заради този Ла Редут може и мен скоро да ме изгонят от вкъщи. Mr. Green

# 147
Мариан, аз за пръв път пускам поръчка (т.е. се опитах да пусна), но все някакви грешки ми даваше и днес установявам, че 5 суми са ми блокирани в каратата от тях на стойност 480 лева   #Crazy! А реално нямам приета поръчка! Сега им писах на тез тъпи..........Мнооого се натоварих днес  #Cussing out.
А за Гого не се тревожи, изведнъж ще се "събуди" и тогава ще се молиш да поседне малко, ама няма  Mr. Green. Ивайло и той до скоро не искаше да пълзи дори, само се търкаляше, ама сега ела го виж - като фурия е. Радвайте се с Пепчо, че са ви дали още малко почивка децата   Peace.
П.П. Пак няма да успея да си легна преди 1  Tired....

# 148
Добро утро, поспаланки  Laughing !!! Как сте днес? Хайде на кафе

Калоян се събуди в 6 и сега се опитва да заспи пак, аз пък реших да го пробвам да заспи сам, а аз да драсна някой друг ред.

Елле, доколкото разбрах е добре детето да проходи хубаво, за да може само да си тръгне по питката и да стигне до масата от където да си избере нещо. Едно време за Ники избързах с прощъпулника, но тогава той като се пусна сам от раз и направо си проходи - на първия ден 5-6 крачки, на втория повече и за една седмица ходеше от единия край на хола до другия. А сега Калоян преди 10-тина дни се пусна сам, направи 2-3 крачки после 2 дена изобщо не искаше да се пуска, после пак направи 4-5 крачки сам, после пак не искаше и така сега по веднъж на ден се излъже да се пусне, а като цяло не иска. Той се научи да си сяда на земята за по-сигурно и да си пълзи и предполагам заради това още се страхува. Не е като батко си да се юрка без да мисли.

Брит, дано да се окаже фалшива тревога  Hug При Калоян пък ниския хемоглобин се оказа наследствено от баща му и от баба му.

Иначе Калоян е станал голям разбойник, все нещо човърка, все нещо вади от шкафчетата  Twisted Evil Едно време батко му вадеше дрехите от скрина и от леглото му по 20-30 пъти на ден и следователно аз по толкова пъти на ден ги сгъвам и прибирам пак. Като гледам и сега нещо такова се очертава  Close Расте добре, похапва си вече още по-добре и така. Сега мисля да включа риба тези дни - първо от пюре, а после и аз да си я готвя. А междудругото давайте идеи за закуска. Преди не искаше овесените ядки, но поне почна кус-кус да яде, а сега и него отказа и аз съм в голяма чуденка  newsm78 .

Има вероятност да почна работа, която си заслужава, но ......... имам и голям проблем. Ники го гледах до 3 годинки и направо на детска, но сега явно много ми се събира от преди и сега и нещо вече взех да се замислям и за работа. Само дето хем ми се работи, хем не ми се разделя с Калоян толкова рано (не че някога ще стане късно за това). Та проблема ми е, че май Калоян наистина е алергичен към млякото. На Монтана се разплака за сладоледа на батко му и аз си топнах 2 пъти пръста в сладоледа и му дадох да си близне и веднага му изби малко атопичния за 2 дена  Cry И като се замислих за работа ми светна за Меви  дето нейното момиченце е алергично към млякото и заради това си седи вкъщи и не ходи на ясла, щото там си готвят с мляко  Rolling Eyes Много се чудя какво да правя - от една страна е още малък за тест за алергия (поне така си мисля), от друга страна - как ще си стои все вкъщи - все някога ще трябва да тръгне на детска поне. Замислям се и за детегледачка, ама в този случай заплатата ми трябва да е поне 2 пъти колкото нейната. В този ред на мисли - Граци, някаква идея как върви тук в Благоевград заплащането на такива услуги, че покрай мен нямам кой да разпитам.

Май ми стана много дълъг поста, ама ...... колко пъти ставах да оправя Калоян и все за още нещо се сетя и ....

А пък за кърменето сме си още за приспиване (което си е прекалено често). На Монтана като отидохме и се разболя пак вирусче, и пак ушето и съчетано с новото място беше ад  Cry много плака и не искаше да яде и предимно на кърма. Така цяла седмица и после гърдите ми се препълниха. А пък и за по-лесно спеше при мен на леглото и с гърда го приспивах, и нощем продължава да си се буди и еееееееееее на поискване. Ако го гушна без да давам гърда, той ме дърпа и плаче и си търси. Сега като се прибрахме и се пробвам да го слагам да си заспива в леглото и така да отучим поне през деня сученето, а после майка да дойде след около месец и аз направо да ида някъде другаде за 2-3 дена, та да го отбия, че май този път няма да стане лесно и от самосебе си. И тук още не знам какво ще правя  newsm78 Че май от навика да посуче и се буди нощем.

А как ми липсва Ники   Confused (остана на Монтана). Мислех, че сега като съм с Калоян и по-ще ми е запълнено времето, ама пак си ми е гадно. А той вчера като ми се обади и доста въодушевено ми заяви, че иска да остане на Монтана завинаги  Crazy

Е, вече е крайно време да спирам с писаниците, че като видите поста такъв дълъг и направо ще го прескочите  Whistling
 Hug

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 08:38 от valeni

# 149
  • София
Добро утро и от мен!

Валени,мерси за кафенцето.Пийвам си го в момента,под съпровода на мрънкащия Боби седнал в краката ми Tired
Нещо е крив от сутринта и не ми се мисли как ще съм в края на деня Crazy
Иначе при нас нищо ново, затова и неписах тези дни,но ви чета с удоволствие Hug

Елле и Валени, браво на вашите момчета.Скоро ще си имат ходещи крачета Laughing
Боби е много далеч от това Rolling Eyes

СМГ, ще чакаме снимки от слънчев Обзор Sunglasses

Радвам се, че болничките Мари и Жаки вече са по-добре Hug

Брит, дано не се окаже такава диагнозата на Точица.Дръж ни в течение Hug

Моето дете твърдо отказва закуската.За втори ден му предлагам кус-кус на Плазмон,но нямам особен успех ooooh!Вече и аз се чудя как ще стане отбиването, мислех си че той сам ще се откаже като започне твърдата храна,но уви не е така Naughty

Бизууу, къде си?Липсват ми твоите постове Wink

Общи условия

Активация на акаунт