В АВГУСТовските редици радост е голяма - Слънчогледка пак ще става мама

• 14 947
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Моята не си вдига телефона в извън работно време - работи от 3 до 6 и в останалото време се спасяваш по единично Sad(( ... Ние ходим в Токуда или в Педиатрията.
Да си давала на Мари под някаква форма вода от чешмата? Аз лично извън София (а вече и в София), ако пийна вода от чешмата-резултата е винаги такъв...

Искам да попитам дали ползвате вече столчета за кола от втората група? Ние нали купихме такова, но се оказа, че не може да се сложи с гръб към движението, а от кошницата Точица излиза и си танцува в колата  Crazy, видяла съм се в чудо в кое да я возя.. А вчера три пъти видях бебета в столчета, които не бяха вързани с колани  Shocked

# 121
Ние го возим в стол От 6тия месец.С лице към движението се движим. Peace

# 122
Здравейте!  Hug
Първо искам да честитя рождения ден на Стели и от сърце да й пожелая много здраве, много щастие, спокойствие и сбъднати мечти!

И аз като Асето изживявам някакъв кошмарен период. Скарана съм с всички и не си говоря почти с никой. Не ми се беше случвало да чакам с нетърпение понеделника, за да отида на работа при колегите.  Tired Thinking Не знам какво се случи, вече не помня от къде тръгнаха нещата, но вече втора седмица сме на "делови" разговори. Най ми е тъпо, защото вместо сега докато децата са във ваканция при баба да сме по-влюбени от всякога и да прекарваме всяка минута заедно, ние сумтиме и се подминаваме като пътни знаци. Сори за негативния пост, но да не помислите, че съм ви забравила и не пиша. Просто наистина нямам настроение, а и вас няма какво да ви занимавам с моите глупости.
Нелка заведи я пак да я види някой педиатър, ако не се оправи през уикенда. Но тия ентеро вируси през лятото са отвратителни. Това което също можеш да й даваш са едни хомеопатични капки - Вомитусхил, а ако направи разстройство много помага чай от джоджен.
Асе радвай се, че не са те набили докато дойде мъжа ти, че тия са толкова нагли  #Cussing out #2gunfire
Ковачева изглеждате чудесно с Калина  Heart Eyes
Приятно изкарване на тези, които се стягат за море.  Hug Май и аз имам нужда от почивка  Thinking

# 123
Нелка  Hug Дано се оправи бързо малката зайка Praynig Аз лично при повръщане слагам свещчки Вомитус Хил, а за да не се обезводни Хидратин Алфа (прахчета за регулране на електролитния баланс и се дават като водичка). А за новото педи не мога да кажа нищо още (дано  не ми се налага да я търся), но затова смених старата. Тази ми я препоръча колежка ( майка на тризнаци) и дано не съм сбъркала.

СТЕЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МИЛИОН ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ!   bouquet

Пуканка е в ето такова столче и съм много доволна http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7309

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 18:42 от Ася_

# 124
Бланш, нашата педиатърка много препоръчва Ентеросан в такива случаи: http://www.enterosan.net/products.php. (виж втория продукт - Ентеросан основен за деца). Само дето като повръща детето няма как да му се даде  Rolling Eyes.

# 125
Привет милички,

тъжно ми е да прочета че има болно детенце, дано миличката Мари се оправи бързо, аз не съм очарована от нашата педи, но поне телефона си вдига и дори когато не ми вдигне, когато се освободи ме набира, казва се Сотирова и работи в Гео Милев, ако искаш ще ти дам и телефон, но пак ти казвам Бланш понякога е доста дръпната  Rolling Eyes

Да ви питам, в този ред на мисли, нашата педи държи здравния картон на Ади при себе си!? Ние нали ще се местим и може би ще се наложи да я сменя... newsm78 защото ще ми е малко далечко, как да и поискам най-тактично картона, според вас?

Стели Мели, пожелавам ти много щастие, много споделена обич, много късмет, много здраве   bouquet
И не на последно място ти желая едно слънчево момиченце да си имате, като теб  Heart Eyes

Ани (по повод снимката от Таба), направих един коментар на Бланш във фейсбук, но явно не го е видяла ...Тънката мисъл ми беше. че ако имат възможност цялото семейство нека да посетят Таба (намира се около Египет),  аз се влюбих в това място, когато разглеждах снимките на мой познат, ходил там  Heart Eyes И тъй като го препоръчах горещо, пейстнах една снимка от този малък рай за да го види. (но едвали сега и е до това  Tired)

Ние днес ходихме в Борисовата градина и естествено дъжда ни настигна, завряхме се в Перфект, заведението на езерото и една гръмотевица падна толкова близо, че направо подскочих  ooooh! Добре че бързо отмина всичко, Ади на връщане започна да реве зверски и трябваше да се носим доста..не знам какво му стана изведнъж!

Не знам защо нашите деца ми харесват повече с по-дълга коса..Може би, аз нещо не съм в ред, но така ми изглеждат сякаш много пораснали (явно не ми се ще)  newsm78 Heart Eyes

Дони, бързо се сдобрявайте с мъжо, няма време за губене, хвърли му се на връта  Hug

Асе, кофти преживявания си имала, силно гуш от нас   Hug И аз чакам морето с вълнение, сякаш ще ходя за първи път (явно преживявам и заради Ади)

А днес едно момиченце на 4 години ме попита: "Ами бебето момиче ли е или момче?" Аз -момче.. А детенцето " Ами защо тогава има женско име" А аз  #Crazy  Mr. Green Започнах да и обеснявам че той се казва Адриан, но галено му казвам Ади, а то   - "Не може -  Ади е женско име "  Joy

Хайде, дано ви развеселих, лека нощ сладури  bouquet

# 126
  • Бургас
Честит рожден ден, Стели! Желая ти много здраве, любов и сбъднати мечти!!!

# 127
Здравейте, банда! Аз се върнах от Монтана, изкарах там цели 3 седмици, което си е рекорд за мен. Беше ми добре при маминка, но пък ми беше мноооого мъчно за вкъщи. Леле как съм се радвала вчера като малко дете като се прибрахме. Само дето Ники реши да остане там да се наиграе с кака си (племеничката ми) и сега ми липсва.

Засега толкова от мен. Утре повече и снимчици ще кача да не ни забравите. Едва ли ще успея да прочета всичко пропуснато, за което моля за извинение, но ....  Embarassed

Стели, честит рожден ден (на патерици)!

Слънчогледке, честито! Леко и безпроблемно бременеене ти желая!  preggo

Айде чао за сега, че ме юркат от сутринта.....

# 128
Добро утро,

Валени, радвам се да ви прочета  Hug
Ние днес ставаме на 10 месеца и ще правя тортата на СМГ, дано се получи, че малко се притеснявам с моите умения в областта на сладкишите Rolling Eyes После ще я снимам да ви я покажа с рожденика, ако разбира се излезе нещо  Peace

Хайде, много тихо тук, аз май през пост взех да пиша  Thinking

Стелка, дано сте вече на морето   bouquet

Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 129
Добро утро!  Hug
Влизам да почерпя, че днес сестричката ми прави 20 години! Да ми е жива и здрава  Hug А също и да пусна снимки на подстриганият Денис  Mr. Green
Ето го и малкия палавник ПРЕДИ
и СЛЕД ПРИЧЕСКАТА  Mr. Green

# 130
Здарвейте ..

Аз щях да пиша след прегледа, но Жаки от онази вечер е с Т и разстройство  Confused Иначе е с финни мерки 8200 гр /+200гр./ и 73 см /+1 см/

Довечера евентуано ще дойде педиатър, ако не го увладеем до тогава. Благодарности на Асето - тя беше споменала за Вип клиник, когато Вики не беше добре и беше дошла лекарка от там. Със същата говорих, но не е в София сега и ще се чуем довечера. Но поне ме поуспокои.

Давам Панадол през 4-5 часа, ей много гадна Т  #Cussing out, Осцилококцинум, Хидрасек. Имало бум сега на стомашно-чревни вируси, с разстройство и повръщане  Confused

Бланш
, аз също съм давала Вомитусхил, но на капки.

Мамадона, да ти е жива и здрава сестричката   bouquet

Стели Мели, честито на патерица

# 131
Дони да ти е жива, здрава и много щастлива сестричката!   bouquet

Светле тази лекарка е страхотна  Peace И много съжалявам, че не работи като личен лекар. Дано Жаки се оправи бързо  Hug А къде е личната ви лекарка да попитам ? Защо по дяволите ги плащаме тези здравни осигуровки, като пак трябва да си плащаме за частни прегледи, защото педитата не са на линия ?

Ох аз следобед ще ходя да гласувам с Вики и като се замисля, че трябва да чакам на опашка - лошо ми става. Но ще гласувам, защото пак са пристигнали рейсовете от Турция (казаха по новините) и избирателната активност там е на ниво.

# 132
Здрасти!

Мари днес е по-добре(да чукам на дърво): спря повръщенето; сутринта имаше голяма работа в памперса, но не ходи толкова често; аз й давах "Хидрасек" за разстройството; против повръщане-свещички "Vomacur". Пие доста вода, глюкоза с лъжичка също. Опитах да й предлагам с/у обезводняването електролитен р-р, но той е толкова отвратителен, че веднага го повърна Sick. За ядене-купих лечебна "Хумана" и й я правя на каша, че тя АМ не иска и не иска. Но все още няма апетит-яде по около 100 г максимум, но не я насилвам, важното е, че ги задържа Praynig

Брит-питаш за това каква вода й давам: винаги преварена. Мен доста ме е страх по принцип от тия ентеровируси и затова и водата преварявам, и храна от бурканчета само лятото яде, не я и водя много сред хора....но ето, че няма спасение Confused

Бизу-наистина не съм забелязала коментара ти, едва сега го открих и направих връзката Joy

Асе-и аз се чудя защо ми е това джи пи, ей така "на хартия", след като в случай като този, се ровя из Интернет и така лекувам ooooh!

Светле-дано Жаки скоро възстанови Peace. Мари не вдигаше висока температура-не повече от 37,2-37,3 и не съм давала антипиретици, но взех за всеки случай свещички Ефералган, че с това повръщане се чудех как ще дам през устата сироп, ако се наложи...

Да ви кажа, много са захитрели нашите бебета вече :Мариела много умело използва ситуацията, за да ме шантажира: не иска да заспива сама в стаята #Crazy. Първата вечер, като се разболя, аз, баща й и сестра й умишлено стояхме в спалнята с нея до към 01 през нощта; тя не искаше да спи и ние играхме с нея, а аз й давах глюкоза, за да не се обезводни...Хубаво, но на нея и хареса и снощи към 23 часа я мия и слагам в леглото и не ме пуска да изляза Shocked. Рев, рев, ама истеричен-вдигнахме вилната зона на крака по нощите ooooh!. В момента, в който останах с нея и я взех на спалнята, млъкна и се разигра Crazy. Две нощи вече спи много неспокойно(за мен въобще не говоря-забравих що е сън вече Tired). Подозирам, че баща й днес с облекчение си тръгна за София hahaha

Дони-да ти е жива и здрава сестричката  bouquetИ много  Hug за теб!!!

Това е засега около нас...Отивам да си направя още едно кафе, че сърцето ми спи...

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 13:26 от бланш

# 133
Асе, чесно не знам за какво са ни тези Джи Пита. Да не говоря, че през нощта в 5 като вдигна висока Т и не мога да намеря кой да дойде до вкъщи, ей! Уж в 14та има дежурен кабинет никой не вдига  #2gunfire Поне да ги питам егати, те че ще ми кажат да отида ще ми кажат. На няколко други центъра звънях и там имат само по един педиатър или нямат линейка или не знам какво и да ходя. Къде да тръгна с това бебе посред нощ да го разкарвам с висока Т  #Cussing out

Бях взела свещички Нурофен и не мога и немога да й ги сложа  newsm78 Уж внимавам. Почва да пищи чак; отказах се и си караме с Панадол през 4-5-6- часа и оцет и вода.

А сега хич не яде, само я кърмя и евентуално по няколко лъжички кисело мляко. Не иска да си пие Хидрасека и го плюе  ooooh!  Тук си имам една позната в аптеката и я питах и тя също ме поуспокои, че минава за 2-3 дни.

А иначе, като ходих онзи ден на консултация много се ядосах  Confused Имаше едно друго бееб, което много се разплака и Жаки и тя да не остане по назад и тя. И ни "прегледаха" точно за 5 мин и на връщане ме валя такъв дъжд и тя така се уплаши! Едвам сме се прибрали, защото бяхме на средата на парка. Може би и тогава тя малко понастина, де да знам...

Сори за негативния пост...

# 134
Ето ни пак  Mr. Green

Гласувахме, напазарувахме, сготвих, изкъпахме се, посрещнахме си таткото и каката и сега заслужено почиваме  Peace

Аз си мислех, че ще чакам на опашка за гласуване, а то нямаше никой  Thinking Дано повечето са подали гласа си в друго време  Praynig иначе ще е лошо, съдейки по това което гледам по ТВ.

После отидохме до Джъмбо уж за каишки.....е каишки не взехме, но пък купихме един куп дивотии, най-важното обаче е че купих на Вики нещо като пояс - лодка за морето  Grinning Взех си и вакумиращи пликове за дрехи и след малко се захващам да вакумирам нещата, които не се носят.

За педитата няма какво да говорим, жалкото е че подобни безотговорни хора хвърлят петно върху цялото съсловие, а наистина има много и то качествени лекари, които обаче са фул с пациенти. А НЗОК има налагат и глоби за превишен брой пациенти, вместо да си направят съответните изводи и да наложат санкции на некачествените лекари. Особено пък като става дума за деца, безхаберието трябва да се санкционира  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт