В АВГУСТовските редици радост е голяма - Слънчогледка пак ще става мама

• 14 942
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Айде да ни видите с новия имидж, за да не ни забравите Laughing

# 106
Здравейте мацки!
Ивайло днес беше на РД и се държа мноого добре. Много ми беше кротичък и усмихнат. Само дето се наложи да го кърмя на кафето, защото започна да се самообслужва  Crazy. По-късно ще прегледам снимките и ако има нещо интерсно ще пусна  Peace.
Граци, мъжа ми също се надяваше на момиченце, ама сега като го питаш се радвал, че е момченце. Да са ни живи и здрави, пък пола не е от значение. Аз ако имам второ много искам да е момиченце (мъжо още повече  Mr. Green), че панделки ми се връзват, ама живот и здраве след няколко годинки ще му мислим  Wink.
Бизу, поздравления, че си се наканила да се запишеш за дипломната. Граци, хич не се чуди, колкото повече го мислиш, толково повече ще отлагаш. Взимай го и да ти се маха от главата  Peace.
Пинки, честито ви зъбче  Hug. Пиши как е минало с манжите  Peace.
Феб, все едно Ивайло ми описваш. От доста време сме същата картинка през дена. Ама и на мен сърце не ми дава да го оставя да реве и имаме специална техника - гушкам го, той си слага главата върху моята и така го клатя и заспива. Или легам до него, прегръщам го и го тупам по дупето. Не ми се смейте на техниките  Naughty, мнооого трудно заспива през деня, какво ли не съм пробвала, за сега това дава най-добър резултат  Confused.
Интрига, къде се беше покрила бе душата  Hug. Честита прическа на Марти, хвърли някой фото да му се порадваме  Heart Eyes.
Меви, и аз мисля да отбивам през есента, но за сега е мисися невъзможно. Не мога като теб да го кажа толкова категорично. Всъщност нямам нищо против да го кърмя сутрин и вечер, но ако започна работа няма как да суче и през деня. Ох, не знам, ще му мисля есента.
Бланш, дано не е нещо серизно и Мари бързо да си върне апетита  Hug. Ивайло много често (почти винаги) отказва храна, но не повръща, за това си мисля да не би е вирус  newsm78.
svetlag, благодаря за сайта, ще го добавя. Ивайло и той днес не иска да сяда на гърнето, не знам какво му става, но не го и насилвам. Днес го оставих с памперс, утре пак ще се пробвам   Wink.
Отивам и аз да правя салатка и да хапваме, че трябва и да се спи  Wink.
Лека вечер на всички!
П.П. Интрига  ме изпреварила със снимките. Колко доволен изглежда Марти и как се е накиприл за снимка Heart Eyes.

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 23:29 от Ellle

# 107
  • София
Елле, за обед му направих обикновено пюре от тиква- това беше единственото,което ядеше когато бяхме на пюрета.
Но Боби не го хареса и хапна само 1-2 лъжички.
Затова му дадох от супата(от морков, тиквичка,малко ориз,малко чушка).Вътре сложих сухар и за моя изненада му допадна и си я хапна Grinning

За утре съм приготвила пиле фрикасе Wink

# 108
Пинки, по специален начин ли я правиш супата? В смисъл - запърждаш ли нещо, в застройката слагаш ли белтък, олио ли ползваш или зехтин?

# 109
  • София
Крис, благодаря ти за комплиментите Hug

Леле, момичета имам си един кокоши трън от години, но днес видях, че си е създал и бебета. Вече си имам цяла фамилия кокоши тръни.. ужас Shocked От утре започвам упорито лечение, за да изгоня натрапниците Peace

# 110
Здравейте мацкииии  Party

Аз малко се позагубих, но тази седмица беше кошмарна  ooooh! От вторник насам само проблеми. А вчера за капак рано сутринта , отивайки за работа един таксметров скочи на спирачките, за да не влезе в дупка (силно казано) и се спрях в него #Cussing out Добре че са ми добри спирачките, та се разминах с леко огънат преден капак, а той с леко огъната задна част и не може да си затвори багажника. Естествено веднага дойдоха негови колеги и започнаха да ме гледат на кръв, та се наложи да викна мъжа ми. След появата му чак и лек ден ми пожелаха и казаха, че се случвали такива работи.  #Cussing out Е защо трябва да е така се чудя - като видят сама жена в обикновена кола са големи отворковци всичките, а като дойде мъжа ми с лъскавия джип и веднага станаха мили и любезни, само кафе дето не ми направиха егати #2gunfire

Иначе искам да похваля свекърва ми, беше перфектна и съжителствахме мирно и тихо цяла седмица   bouquet Децата бяха гледани както аз кажа, абееее златна свеки съм си имала.  Mr. Green

От днес Пуканката е на детска кухня и засега манджичките и се услаждат.  Mr. Green

На 17ти ( ако не ни мине котка път) заминаваме за Бургас и на 19ти взимаме Стефи от лагера и отпрашваме за Златните. Такива са ни плановете поне, дано не възникнат проблеми  Praynig Лелеее нямам търпение да видя морето....

Сменихме си и педиатърката, и дай Боже този път да сме случили на професионалист  Praynig А ден след като попълних документите за смяна, ми е звъняла старата педи. Като беше детето с 39 температура ми затваряше телефона, ама като е получила документите за смяна веднага ми звънна, не я е срам. Сгурно е скала да ми търс сметка защо, ама си бях забравла телефона в колата  Mr. Green

Аааа и решихме рожденя ден на Пуканка да го правим в The Cool ( онова заведение с възглавниците в рай граса) страхотно е за бебета, а наблизо има и детски център за по-големите малчугани.

Хайде лека нощ, утре ще се включа по темите, които сте разисквал, защото не съм чела нищо  Hug

# 111
Милички мои, рано рано искам да ви почерпя за рожденния си ден, че днес не знам как ще празнувам, пак ще е ИЛИ ИЛИ положението. Мъжът ми не успя да дойде вчера, тъй като днес ( ако гледате новини) партията РЗС ще блокират ГКПП с Турция... та нашите ще ходели да ги разпръскват, и когато свършат, тогава ще дойде, което за мен означава, че може и утре вечер да дойде  Sad Пак е на неподходящото място в неподходящото време, но тайничко се надявам да го освободят и да дойде днес... Мислехме да изкараме вечерта на морето, но в най-добрия случай сега ще я изкараме в едно хотелче в Еленския балкан.

# 112
  • Варна
Steli_Meli Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, нека всичките ти мечти станат реалност и много щастливи моменти с любимите ти хора.

# 113
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СТЕЛИ!!!БЪДИ ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА!!!

Дано мъжът ти успее да дойде за празника Hug

Елле,не запържвам нищо.Във вряща вода слагам зеленуците и малко зехтин.Към тях слагам малко праз лук,но много малко просто за вкус.А накрая за подправка прибавям магданоз.Не застройвам в момента,защото е много топло и се притеснявам с тези яйца.
Това е Grinning

# 114
Честит рожден ден Стелка! Много щастие и любов!

Пинки, мерси  Hug.

# 115
Стели,честит рожден ден!!!!!  bouquet Аз откакто имам деца съм скарана с телевизията, но пожелавам ти нещата да се наредят, весел празник с любимите хора и много щастливи мигове и здраве разбира се!!!

Еле, и аз като бланш нещо нямам кърма, а човека друго не ще да яде-само по 3 лъжички и кара на фотосинтеза и кърмене на всеки час. Този месец наддаде само 100гр и не знам какво ще го правя,може и по-рано да се откажем от кърменето.АМ също не иска,но маи и трето зъбче е на път.

Интрига,голям сладур е Марти, отива му така на детето.

# 116
за застройките, става много вкусно с кисело мляко (ако давате). На една тенджера -разбивате 2 лъжици кисело мляко с вода, на котлона го бъркате докато заври, слагате го в супата, която е свалена от котлона с разбъркване. Обратно докато заври и така... Винаги така готвим.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СТЕЛИ МЕЛИ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА!  newsm51

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 11:17 от Britt

# 117
Честит рожден ден Стелка! Да си здрава, щастлива, удовлетворена, късметлийка!!!

Асето виждам е писала за смяната на педито и в тази връзка се обръщам към мамите от София: давайте препоръки за качествен педиатър, който приема деца, моля ви Praynig. За пореден път съм вбесена и отвратена от българските лекари. Незнам дали Мари е пипнала вирус, но вчера дори водата, която пийне, повръщаше. Разстройство няма, температура-37. Може би около 10 пъти през целия ден съм търсила педиатърката и тя не ми вдигна телефона...Не се случва за първи път...Има ли смисъл от коментар?! #Cussing out. Накрая, след поредното повръщане на 2 глътки вода я заведохме в медицинския център в Албена, където, слава богу, имаше дежурен педиатър. Тя незнам каква е като специалист, но имаше страх от деца #Crazy-не съм виждала по-несръчно проведен преглед...Както и да е, както очаквах, ми каза, че бил пламнал целия курорт от вирус, изписа ми свещички за повръщането и банка глюкоза и каза ако не успея да го спра и днес, за хоспитализация във Варна Tired. Свещичката подейства, защото от снощи,от 20 ч. не е повръщала. То не, че е яла кой знае какво(около 70 мл. АМ и малко кърма), но поне не го повърна. Сега спи, отпусната е, пак е с 37 градуса, но не й давам нищо засега; сложих сутринта свещичка против повръщане, но тя я раздразни и веднага свърши голямата работа ooooh!Не посмях да сложа друга, знам ли newsm78Все пак в листовката пише, че предозирането с акт. в-во може да бъде животозастрашаващо...Дано сме овладели повръщането и да тръгне да се оправя милото ми...Миналата неделя  каката го изкара вируса, но беше леко-за един ден...

Извинете за негативния пост, но ми е напрегнато и тъпо и няма с кой да споделя. Имахме чудесни планове за уикенда, а сега само си разменяме "любезности" с мъжа ми, защото сме изнервени и двамата.

# 118
Бланш, от нашата педи знам при повръщане да даваш вода по лъжичка на минута, хем да не повърне, хем да не се обезводни. И нашата педиатърка не вдига в почивките си  Rolling Eyes

# 119
Брит-аз така й давах; знам, че при повръщане се дава начесто по малко, но тя и малкото повръщаше вчера Rolling Eyes. Хубаво беше точно сега да наблегна на кърменето, почти година я кърмих и ме е яд, че вече имам съвсем малко кърма...Незнам дали педито е в отпуск...тя се хвалеше преди къде из Гърция е ходила....добре де, все на мен ли ми се случва всеки път, когато имам нужда от нея(а това наистина е крайно рядко), тя да почива???

Общи условия

Активация на акаунт