Светле, Ел, честито ви дипломиране, дано да имате мноооого работа с това образование.
Много вяло, защо така? Май времето ви се отразява кофти. Ние се прибрахме още в неделя, но от дъждовете ни беше изгорял рутера, ланкартата на компютъра и затова не можех да ви поздравя. Но вече съм на линия.
На морето беше страхотно, топло, мързеливо, имах нужда от тази енергия, с която се заредих, сега имам покана от 18.07 пак да замина, но още се чудя, тъй като трябват и пари, че не дават нищо без пари. Калина понесе много добре пътуването и в двете посоки, но всъщност аз пътувах през нощта, колкото и да мразя да шофирам нощно време, защото денем като се събуди и не иска да пътува. Водата много й хареса, но я беше страх от вълните, а когато беше спокойно морето се разтапяше от кеф. Беше й се отворил страшен апетит, едва я изхраних

Сега прегледах и старата тема и да ви разкажа нещо любопитно. Един ден със сестра ми имахме работа в Пазарджик, Калина беше с нас. Разхождаме се по главната улица, влизам аз в един детски магазин и гледам, отпред паркирана една червена количка АBC Design, с много познато бебе вътре, което прилича на Монката на Феб. Паркирам аз Калина до него, гледам - еднакви са на ръст, обаче знам, че Феб е от Варна, и си казах, че Мони има двойник. То не че и моето място е точно Пазарджик

Нещо в последно време мозъка ми хич го няма и забравям ужасно

Сега ще ви пусна малко снимки, че госпожицата се нервира сама в кошарата, и ако мога ще се включа по-късно.
Чао и целувки от мен и Калина.