В АВГУСТовските редици радост е голяма - Слънчогледка пак ще става мама

• 14 932
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
  • Germany
Здравейте, мацките!
Светле, Ел, честито ви дипломиране, дано да имате мноооого работа с това образование.
Много вяло, защо така? Май времето ви се отразява кофти. Ние се прибрахме още в неделя, но от дъждовете ни беше изгорял рутера, ланкартата на компютъра и затова не можех да ви поздравя. Но вече съм на линия.
На морето беше страхотно, топло, мързеливо, имах нужда от тази енергия, с която се заредих, сега имам покана от 18.07 пак да замина, но още се чудя, тъй като трябват и пари, че не дават нищо без пари. Калина понесе много добре пътуването и в двете посоки, но всъщност аз пътувах през нощта, колкото и да мразя да шофирам нощно време, защото денем като се събуди и не иска да пътува. Водата много й хареса, но я беше страх от вълните, а когато беше спокойно морето се разтапяше от кеф. Беше й се отворил страшен апетит, едва я изхраних  Wink, даже се научи да яде и кисело мляко, но се чудя, дали не се радваше на кравичката на бурканчето, или на самото мляко, но е факт, че го яде. Сега е намалила яденето и си влезна в ритъма. С кухнята окончателно се провалихме, не й харесва, пък и на мен не ми харесва да вися цяла сутрин у дома, за да ми донесат някъде между 10 и 13 храната. Сега й готвя, и мисля, че се справям добре, и ми отнема най-много 20 минутки да й приготвя нещо. Най-важното е, че и на нея й харесва. За думички освен мама и баба не казва друго, на баща си казва кратко "ма", на мен мама, а на останалите ба и баба. Още не ходи, но на плажа се научи да пълзи, и сега обхожда целия апартамент с пълзене. Вчера ходих да й купя сандалки на Капчица, защото продължава да ходи на пръсти, но продавачката отказа да ми продаде обувки  Shocked, защото на непроходило дете не се обували обувки, а само чорапки или най-много буйки, а такива имаме много, така че си спестих 43 лв. Има 4 зъба, малко коса, която се опитвам да хващам с една фибичка, горе-долу около 5 минути се задържа на петте й косъма, но пък е с калинки  Wink.
Сега прегледах и старата тема и да ви разкажа нещо любопитно. Един ден със сестра ми имахме работа в Пазарджик, Калина беше с нас. Разхождаме се по главната улица, влизам аз в един детски магазин и гледам, отпред паркирана една червена количка АBC Design, с много познато бебе вътре, което прилича на Монката на Феб. Паркирам аз Калина до него, гледам - еднакви са на ръст, обаче знам, че Феб е от Варна, и си казах, че Мони има двойник. То не че и моето място е точно Пазарджик  Grinning, но сега прочетох, че наистина е била тя, и че не се запознахме, за което много съжалявам.
Нещо в последно време мозъка ми хич го няма и забравям ужасно  Embarassed, но се надявам и това да мине някога.
Сега ще ви пусна малко снимки, че госпожицата се нервира сама в кошарата, и ако мога ще се включа по-късно.
Чао и целувки от мен и Калина.

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 18:02 от kovatcheva

# 91
Здравейте мацки!
Аз днес отсъствах, защото съм се отдала на основно почистване. Покрай този изпит бях позанемарила малко къщата и сега не мога да я въведа в ред  Embarassed.
Верче, пусни някоя снимка с балета, не може да нямаш в архива  Wink.
ГрациHug. А Калин така като го гледам е готов за момченце  Wink.
Клеопатра, радвам се да те видя, а още повече се радвам, че Алекс е добре след всичко, което преживяхте. Включвай се по-честичко, не си оставай само с четенето Peace.
Бубе, много полезни линкове си дала, точно това имах предвид. Следващите дни ще ги добавя. Очаквам още предложения, аз също се поровя малко  Peace. Честити ти ходещи крачета   bouquet.
Брит, добре сте дошли на родна земя. Както винаги успя да ме разсмееш, какво си хапнаха Точката и Куч  Joy?
Феб, Мони и Ивайло явно едни и същи "номера" правят, само дето Ивайло не може да се престраши да върви сам. Настина са като гъбки - всичко попиват, всеки звук, всяко движение. Дори като се карам на баща му ме имитира - прави същите движения и същия тон, само думите не може да докара, умираме си от смях  Joy.
Бизу, ти много от рано си започнала с подготовката. Ама така и трябва, не като мен в последния момент да се чудиш от къде да я захващаш  Peace.
Мамадона, много се радвам, че си била при Дениско. Разбирам, че сега ти е още по-тежка раздялата, но нали скоро ще си го вземете  Hug.
Светле, честито ти дипломиране! Успешна реализация ти желая, но като начало се порадвай на свободатат  Hug.
Поли, въобще не се притеснявай. не ми е спешно, дори не съм убедена, че ще си поръчам, защото май ще ми излезе много скъпо  newsm78.
Ковачева, нявероятна е Калинката  Heart Eyes. Радвам се, че сте изкарали добре. Надявам се и ние да успеем да заведем Ивайло за една седмица. Я кажи не отскочихте ли до ММЦ?
Утре сме на РД на едно от Юлчетата. Слабост ми е той. Като се раждаше миналата година аз лежах в болницата и присъствах на първата им среща с мама, направих им първата снимка...въобще тогава за пръв път си дадох сметка какво ми предстои. Сякаш беше вчера, а мина една година Cry.
Отивам да си лягам при Ивчо. Той спинка отдавна и всеки момент ще се събуди да си търси цицата  Crazy.
Лека вечер на всички!

# 92
ДУ, мацки  Hug

Ей, напълни ми душата Калина, вече си се представих как и ние се въргаляме на Приморско, плажа изглежда добре и празен  Peace Party Ковачева дай още някой съвет за там, какво да нося, аз съм си спретнала един списък ..но още едно мнение ще ми е полезно  Hug

Ел, аз я пиша тази диплома от има няма 2 години  Joy но най-накрая се записах и си взех тема  Peace Граци захващай се и ти че колкото по-късно толкова по-трудно  Crazy
Ел, Специално заради теб ще отидем на ММЦ... да ти взема ли малко миди и пясък  Heart Eyes Или да напиша твоето име и на мъжа ти на пясъка  Hug

Ние все още издирваме апартамент  ooooh! Сестра ми всяка вечер е по огледи и няма да ви казвам как ги храня, къпя и приспивам и двамата  Tired Аз се опитвам да пиша по дипломата, но много не успявам с двамата е сложно, чакам майка ми в понеделник и ще започвам пак по-сериозно  - е за една седмица, после на море  Whistling

МамаДона, липсваш ми, лека работа днес и ако пътуваш цунки за Дени и дай снимчица с новата прическа  Hug

Привет на Брит и на Точица  Hug

Стелка, настройваш ли се за празника, дано утрешния ден е пълен с приятни изненади, целувкиии

Фебче, радвам се че вече пишеш по-често, а Мони скоро и той ще порастне, душички златни, да разказвате подробно после как е минало тържеството
Лек ден на всички и вече и аз ще пиша по-често  bouquet

п.с Мелф, дано да си добре, целувки и за вас  Hug

# 93
  • София
Добро утро и от мен!

Аз се позагубих малко, но мъжо се завърна, дойде да ни вземе и вече сме на Софийска територия Simple Smile
Само където тук много вали и разходките ни са ограничени Crossing Arms

Боби си има ново зъбче.Трето поред, но пак е отдолу.
Започнах аз да му готвя,да видим ще одобри ли манджите  Rolling Eyes
Изпуснахме си консултацията и сега чак на 20.06, че лекарката е в отпуска.Нямам представа как върви Боби,но ми се струва слабичък  Thinking

Ставам,че нещо се разсърди.
Целувки Heart Eyes

# 94
Пинки, добре завърнали се  Hug и на мен Ади все по-слаб ми изглежда  Tired

А това е специално за Бланш - ТАБАААА, тя си знае  Sunglasses

# 95
Здравейте, аз вчера и днес нямам нет и съм се вързала със служебния на Калин, та ще бъда кратка Simple Smile
Ел, Много странно и той искаше момиченце, никога не е имал претенции към момче. Simple Smile Второто искам да е момченце и да си прилича на мен Simple Smile
Ковачева добре дошли Simple Smile Много голяма Калина и показва на колко е даже Simple Smile Кукла. Радвам се че сте изкарали страхотна почивка. Дано пак да отидете това лято  Party
Бизу И на мен ми се иска час по-скоро да завърша, обаче като заспи Ния и аз като се зачета в някой учебник и такааааава дрямка ме наляга   Embarassed
Вчера теглиха Ния. Станала е 9,600 и 82см.  Heart Eyes Здрава е и тази вечер заминаваме за Благоевград, а утре сутрин ние с Калин отиваме в Банско, а Ния остава на отглеждане при баба си Simple Smile Нямам търпение за този уикенд. малко спа, масажи и глезотии.
По-късно пак ще се включа. Дано ми оправят нета днес  #2gunfire

# 96
Здравейте и от нас!

Вчера отпразнувахме РД-то на нашия тати и беше чудно. мон се държа много прилично, поспа, хапна и той от ресторантската ДК  Heart Eyes, пощъка насам натам и към 10 часа вечерта си се прибрахме културно, баня, биба и в кеватя.

Ковачева, късно те прочетох и оставих за тази сутрин да ти драсна. Чак не ми се вярва, че из цяла България/която оказва се не е никак голяма/ сме се срещнали и Мон за малко поне надявам се е поухажвал тази красота на снимките по-горе. Жалко, че не сме се запознали, щях да бъда много щастлива. Калина е страхотна както винаги и както виждам очевидно не се страхува от водата. Първия ни плаж мина в страх от вълните, но пък на малкото басейнче равен нямаше.

Граци, Ния е със страхотни мерки...висока и стройна мадама ще стане...е то няма и как иначе като съм виждала и мама и тате. Весела и пълноценна почивка.

Бизу, вече реших къде ще празнуваме, но май не е лошо да отида и да им кажа на хората в ресторанта  ooooh!, че току виж имат някоя лятна сватба, защото РД-то ни е и в събота при това. Торта си избрах плодова, лека с картинка отгоре, но ще показвам живот и здраве след време.

Ellle, Ивко май подкрепя мама при вас, докато у дома май се тропа краче с/у мама когато наддигна глас-подкрепят се солидарно.  Joy

Девойки я да ви запитам аз една работа. То е ясно, че децата се променят и тепърва ще го правят, но немога да си обясня поведението на друбчо напоследък. Спи му се а тръгнем ли да се приспиваме, разбирайте оставям го в креватчето и лягам до него, се почва едно мрънканеее, катери се в/у мен отива към другия край на спалнята после пак обратно...опитва се да се катери по решетката да става ала му се спи и не му се зори...и пак мрънка...и пак в/у мен..а напоследък е започнал и бибата да си вади от устата и я хвърля през решетката. И така аз ставам давам я и след малко пак е хвърлена, а я търси. Странна птица е станал моя малък мъж. Аз обаче немога да го оставя да се нареве и да заспи, а започвам да го залъгвам давам му бебефона да го подържи, дистанционното и каквото ми попадне по интересно. И така докато изведнъж не се отпусне и заспива на мига.  newsm78 То какво ли още има да ни види окото, но ми се ще поне да си обясня какви ги вършат малките термити. Все си мисля, че те това съня за тях май е доста скучна работа..та какво се прави докато се спи-няма играчки, няма забавления и може би това е причината...та така де...стана доста дълго...ако има някой с моя случай ще ми е интересно да прочета как го решавате.

Е хайде аз да ставам, че питката ще ми превтаса..дрес нали прощъпулник ще правим.

Слънчев и хубав ден за всички!

# 97
Здравейте и от нас!
Феб,и ние напоследък трудно заспиваме.
В нашия случай едва гледа за сън, но иска да го водя за ръка да ходи и така обхожда целия апартамент и си пъха носа навсякъде.Веднъж не беше спал 7часа  #Crazy

Ние мислим да ходим на моренцето в края на Август-с деца на баня.Ще отказваме цица септември и до тогава е вързан за мене.Пак на Слънчев бряг,на мен там си ми харесва.
Пинки,честито зъбче!!!

# 98
  • София
Добро утро, мацки Hug

Feb, не си сама... и Мартин е същия като му се спи.. става, играе, мрънка, изправя се в кревата, лапа цялата биба и все такива неща. Спи му се, но и той много трудно заспива. М/у другото съм чела, че бебетата много трудно преминават от едно състояние в друго, и емоциите също през деня им идват в повече понякога.
Весело изкарване на прощапулника и после чакаме фотоси Peace
Светле, Крис честито дипломиране! Успешна реализация Ви пожелавам в професионален план   bouquet
Клеопатра, радвам се, че Алекс е добре след всички премеждия. Дано лошите моменти са вече зад гърба Ви Hug
Ани, да си изкарате страхотно уикенда с Калин Wink
Меви, Мартин веднъж не беше спал 9 часа #Crazy

Честити ходещи крачета на Диманка и на всички проходили дечица Grinning
Калинка и всички останали бебоци за просто ФЕНОМЕНАЛНИ, СТРАХОТНИ и УНИКАЛНИ Heart Eyes
Честито и на всички, които са имали повод за празнуване. Чувстваите се поздравени и от мен  bouquet

Мартин е добре, расте, хувабее и дивее. Започнах през ноща да му давам сокче и така спи 3-4 часа преди да се събуди от глад. Вчера го постригаха в салона 1ви номер, той се държа що-годе добре, прибрах му косичката и сега още не мога да свикна с новата му визия. Все едно не е моето дете Mr. Green

# 99
  • Germany
Здравейте!
Калина спи от 10,00 и още не се е събудила  Shocked. Това е, защото утре сестра ми има рожден ден и искам да изляза, да купя подарък и да й направя торта, и тя го прави нарочно  Rolling Eyes. Да спи, да порастне голяма. Иначе и на нея и е много трудно заспиването, бори се със съня, при нас пък има голяма любов към едно одеалце, без него не може да спи, слага си го на главата, вири крака на горе, изобщо голяма мъка е, докато заспи. Като й махна одеалото от главата след това е вир-вода. И тя хвърля бибероните и сега не знам и трите й къде са  Embarassed, ама наистина не мога да ги открия и в момента спи с най-малката и първа биберонка на Авен, която по принцип не харесва, но от зор... Другото, което е научила - застава в ъгъла, премята ръчички отгоре през решетката, захапва отгоре решетката и се повдига, накланя се надолу, захваща се с крачета на пръчките на решетката и я чакам всеки момент да тупне на глава. Няколко пъти я улавям точно преди да падне, пък е на най-ниското ниво, и няма нищо, на което да стъпи и да се повдигне. Ще стане и тя гимнастичка като майка си, усещам го  Twisted Evil. Но определено не смея да я оставя вече сама в леглото без надзор. Същото го прави и в кошарата, така че и там не може без надзор.
Бижу, не се сещам нещо специално да ти кажа за морето, освен да не се увличаш в багажа, да вземеш повече храна, че въздуха и морето им влияят добре на децата, аз бях взела и памперси за плуване, но почти не ни трябваха, в басейна само ги ползвахме, иначе на плажа беше по голо дупе, нямахме издънки  Mr. Green, или поне не големи  Mr. Green. Вземи си резервни биберони, играчки и всичко, което обича. Последния ден открих по-добре зареден магазин за бебешки неща, намира се почти в края на главната улица от дясната страна, като тръгнеш от общината, има почти всички млека, включително и Лактана, пюрета на Хип, Гербер, Бебевита и Ганчев, каши на Милупа и Хумана, памперси, така че ти ще си по-ориентирана от мен  Wink. Много хубава снимка си публикувала, защо специално за Бланш Thinking? Забравих да кажа, че плажа не е празен, просто хората са в свободната зона, защото чадърите са по 5 лв. и явно не им се плаща, но за мен беше по-добре така Grinning.
Ел, до ММЦ не отидох, но с Калина няма големи възможности за пътуване, пък и аз нямам специално отношение към ММЦ  Wink.
Чудя се да отида ли да я събудя, че наистина трябва да излезна, пък и супата й истина Thinking.
На Граци и Ния лек път и умната в Банско, че то след много спа нищо не се знае  Mr. Green. Иначе леко завидяхме на мерките на Ния, но ще я гоним, какво да правим.
Много целувки от мен и Калина.

# 100
  • София
Еха, има раздвижване в темичката  Grinning

Светле,честито дипломиране  bouquet

Феб, и ние сме в отбора с трудно заспиване.Да не говорим,че  ако не легна до него,няма заспиване Tired

Бизу, успех в търсенето на квартира и бързо намиране на подходящото жилище Peace

Меви,и нас ни чака това с воденето за ръчичка.За сега стои само хванат за нещо Rolling Eyes

Буба, честити ходещи крачета на Диманка Peace

Ковачева,Калинка е страхотна (пу-пу) Heart Eyes

Много се разписах нещо,айде отивам да го приспивам дребосъка Crazy

# 101
Здравейте!

Много добре, виждам й се е отразило морето на Калинчето-с тен, свежа, доволна...браво! Wink

Явно морския климат само на Мари повлиява негативно по отношение на храненето: бях ви споделила, че напоследък много трудно яде, каквото и да предложа....Ами проблемът се задълбочи дотолкова, че вече повръща Rolling EyesКато да е отвратена от храната...И аз не смея да я насилвам-хапне и повърне Confused. Незнам какво става, дали са зъби, дали е вирус(сестра й и баща й изкараха такъв, с температура и повръщане, преди седмица). Кисела е, но иначе играе, няма температура засега...Уф, незнам, никога не е била кой знае колко ящна, но чак пък да повръща...Само кърма не отказва, но за съжаление тя е много кът вече: имам колкото за 1-2 кърмения през нощта, през останалото време гърдите ми са съвършено празни Tired. АМ не иска-тя по принцип не приема шише и биберон. Имал ли е някой подобен проблем с храненето, чак да повръща? Спомням си, че навремето и Али имаше подобен период с отвращение към всякаква храна , но не помня колко голяма беше...

Бизу-супер пейзаж, ама и аз не разбрах каква асоциация трябва да създаде у мен Mr. Green

# 102
Абе момичета какво значеше ММЦ.То е ясно че е плаж ама съкращението нещо не се сещам какво значеше?

# 103
Здравейте Simple Smile
Успях да попрочета това-онова. Все влизам и всеки път Габи или се катери по стола или реве пред вратата  Laughing Вчера й взехме триколка-колело и определено ми е по-лесно следобедното излизане из квартала, а и на нея й е по-интересно от количката Simple Smile
Ел наскоро попаднах на ето този сайт http://www.bezpeleni.info/. Гърнето не го ще...ходим в банята и тия дни ще вземем протектор за тоалетната чиния. Забелязах, че като й се пишка се хваща за пипито и сега се дебнем  Mr. Green
Ей, прекрасни са тия морски снимки  Heart Eyes. Габи още не сме я водили на плаж. Имахме идея да е тия дни докато тати е отпуска, но то пък днес заваля и сега едно се чумери такова. Уф, пък и аз на плаж повече от 30 минути не издържам. Макар, че вече едва ли ще ми доскучава с малката принцеса Simple Smile
Наде, относно заспиването-все едно аз съм го писала. Габи е същата, но ние си имаме "нани"-едни хавлиени ританки, слага си ги на лицето и заспива. От няколко дни същия номер го прави с едно плюшено коте-гали го, говори му, дърпа му мустаците и след 5 минути котето е върхи очичките, а тя спи Simple Smile
Ковачева и при нас все така сде получава-като имам нещо за вършене, различно от ежедневното и все си викам "Тя заспива в 1, събужда се в 3, ще излезем в 4....." и накрая заспива в 3, събужда се в 6 и няма време за нищо. Ама да са живи и здрави. Heart Eyes
Бланш, дано всичко отмине. При нас е нямало такъв момент, само ако е седяла повечко на жегата яде по 100-тина грама и е по-кривичка.

Габи се пробужда, отивам да й джурна манджата  Mr. Green Heart Eyes

# 104
  • Бургас/Пз
Здравейте, много се радвам като видя пълна страница с постове и до дългички , а не по два реда само!

Ковачева, Калина както винаги е страхтона, ти изглеждаш също много добре и в прекрасно настроение. Амо то децата като са добре какво ни трябва на нас! А за съвпадението за срещата с Феб, направо не мога да повярвам че не сте се видяли и познали. Само да не се окаже, че по същото време и аз съм била в Пазарджик  Wink

Граци, пожелавам ви да си изкарате един страхотен уикенд и леко с приятните преживявания че да не вземеш след месец да се похвалиш с някое момченце!  Wink И недей много да се надяваш че ще прилича на тебе, моите и двамата приличат на баща си!

Теди, ММЦ означава - международен младежки център - преди години се струпваха деца на легари от цяла източна Европа.

За заспиването не мога да кажа нещо конкретно, при нас нещата се менят непрекъснато и няма постоянство все още.

Бланш, може би е нещо времемнно, а може и да е някакъв вирус, ама това повръщане хич не е добре в тези жеги. Давай повече точности и ако иска кисело мляко разреждай го на айрян и пробвай с него.

Браво и на Димана, чакаме скоро снимки да я видим ходеща!

Аз също се надявам да поразпусна събота и неделя. Майка ми е тук за почивните дни и съм много доволна че не е идвала от три месеца и вече имах много нужда някой малко да дойде да погледа Калоян, а аз да съм по-свободна. Двата дни сме ги планували плажни, дано и времето да е хубаво.

Хайде изчезвам, че вечерята е готова! Тази вечер племенникът ми е на гости и той приготвя вечерята!  Wink Друго е като има отмяна! Peace

Бизу бързо казвай каква е тънката мисъл със снимката за Бланш!

Асето само ми се губи на тази страница!

Общи условия

Активация на акаунт