В АВГУСТовските редици радост е голяма - Слънчогледка пак ще става мама

• 14 934
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
Бизу и Ел ,честит рожден ден!

# 211
  • Бургас/Пз
Момичета имам едно предложение - ако сте съгласни да подготвим нови снимчици на дечицата ни, тъй като вече наближава годинката, а тези на първата страница са от доста отдавна. Само Пухчето да каже дали ще има възможност пак да ги направи на колажчета!!!

# 212
Здравейте момичета!
Не съм писала от много време,по стечение на обстоятелствата,правихме ремонт и още разни други неща,иначе ние сме добре,Петърчо от кротко бебенце стана доста палав,все още не ходи и сме в проходилката,Честито но всички бебоци които са навършили една годинка да са живи и зрави и много да радват мама и татко,виждам,че си имаме мама,която отново ще има бебче,честито и на нея,поздравления за оформлението на темата,снимките на бебоците са страхотни
Това са сещам за сега,отивам да чета по обстойно темата и щ гледам да ви посещавам по честичко!
Сега се сещам,да се отчета за кг Петър е 9500 и е висок 79см,храни се много добре,нищо не отказва,за съжаление в Марково няма млечна кухня и аз му готвя,има и две зъбчета

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 20:15 от mama galka23

# 213
Ей Гале, много се радвам да те видя, по-честичко да пишеш и да пуснеш някоя снимка на децата  Flutter

# 214
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНКАТА!!! smile3510 ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕ И ВСЕ ТАКА СЛАДЪК И ГОТИН!!! smile3525 ФЕБ,  newsm51

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЕЛЛЕ И БИЗУ!!! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ МАМИ И ЖЕНИ!!! newsm51 newsm51 newsm51

Гале, много се радвам да ти видя да пишеш  Hug При възможност, включвай се по-честичко и дай някоя снимчица да видим на Петърчо и на каката. Колкото пъти се сещах за вас, все си мислех, че може би и дано ремонта е причината да се загубиш за толкова време.  Hug

Вчера Калоян   tiptoe проходи  newsm68  , всъщност се почна в петък вечерта като се престрашаваше да се пуска сам по-често от обикновено, а вчера направо почна да прекосява целия хол и дори и да завива и да се обръща. Така си направи сам подарък за 11-тата месечинка днес.  Много е щастлив и доволен от постижението си и само вири гордо глава. Освен това явно си мисли, че вече белите ще му се опрощават и ги зачести доста  Twisted Evil  Мале, кога порастнаха тези деца, особено моите, не знам. Чувствам се сякаш съм пропуснала някакъв период от растежа им - толкова бързо мина това време  Rolling Eyes

Ние вчера и днес бяхме на Пазарджик на гости на наши приятели, кръстници на Калоян и си изкарахме много готино и сега съм доста уморена. Утре ще ви видя по-обстойно кой какво писал и ще се включа по-подробно.

Hug

# 215
Асе, ти на Константин и Елена ли ще почиваш с щерките и къде там. Аз имам резервация за Долфин Марина в комплекс Гранд Хотел Варна от 21 до 31 юли.

# 216
Добро утро момичета искам да ви помоля за съвет,по точно кърмещите майки,зълва ми роди преди 5 дни и малкият категорично отказва едната гърда,когато го сложи на нея започват едни писъци опъване,а подаде ли му другата веднага засуква.Каква може да е причината и как да се справи с този проблем,аз не съм кърмила и не мога да и дам компетентен съвет затова разчитам на вас.

Петър ме е събудил 05:30 тази сутрин да му правя мляко,все още е на 5 хранения и сутрин и вечер няма заспиване докато не изпие шишето,от 6м е на розов Хип и много го харесва!

Благодаря ви за топлото посрещане,аз също много често съм се сещала за вас,но доста дълго нямахме компютър, а и ми се случиха неща от които хич не ми беше до писане,но това е друта тема,сега ще минавам по честичко,при първа възможност ще кача снимки на децата!

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 08:57 от mama galka23

# 217
Гале, в библиотеката в Кърмаческия има теми за този проблем, обикновенно отшумява, но и да кърми само от едната гърда не е проблем!  Peace

Честити крачета на Калоян Wink

# 218
Meri_J изчисти си моля пощата Simple Smile

# 219
Здравейте момичета!

Не съм се включвала от седмица, но все не ми оставаш време за писане, та сега ще използвам намалението докато порасналото ми момче спи.

Благодаря за пожеланията, дано всички дечица бъдат здрави и с щастливо детство!

Прощъпулник правихме предната неделя. Месих питка /то стана по-скоро като погача/, търкаляхме в/у бяло платно..та както си му е реде там, или поне както го прочетохме че трябва. Мон си избра черпакааааа...готвач ли ще става незнам, или просто е осъзнал философията на живота, че храната прави борбата  newsm78 Laughing

http://www.augustinki2008.snimka.bg/album.php?album_id=294788&pid=13509521 ето и документирания избор.

Рожденният ден мина доста емоционално, още от през ноща, защото той нали тогава ми се появи. Събудих се през ноща и си го видях спокойно и сладко спинкащ, та си поплаках мъничко от радст. Празника мина много приятно. Ресторанта отново се представи на ниво. Мон каталяса от мачкане, целувки и внимание  Simple Smile Получи много и все хубави подаръци. Алааа бързо мина и отмина този ден и сега сякаш е бил предиииии седмици. Днес ще се видим с останалата банда приятелчета та в следващия си пост ще кача и снимчици с тях-нали са ни форумски дечица.
А ето и от РД-то мъничко http://www.augustinki2008.snimka.bg/album.php?album_id=294788&pid=13509551
Не направихме много снимки за което малко съжалявам, но пък камерата работеше и има мат`риал.

Честит празник на всички празнували, които съм пропуснала и честит рожден ден на празнуващите днес!

Бъдете щастливи и желая много приятни изненади!

Отивам да стягам багажерията за разходката !

Усмихнат ден ви желая!

# 220
Здравейте мацки  bouquet

Не съм ви навестявала скоро, но съм на почивка, та ми е простено Embarassed, а и беше динамична седмица.

Мари се оправи от летния вирус, върна й се и апетита и е в отлична кондиция, с изключение на нощния сън, който е все така неспокоен и накъсан Confused. По цял ден е навън, на морски въздух и се чувства отлично, сестра й-също. Почиваме активно Sunglasses. Баща им си беше за уикенда тук и прекарахме страхотно-направихме си екскурзийка до нос Калиакра. Надявам се и той час по скоро да сложи служебните си работи в ред и да дойде при нас за по-дълго-нищо не е същото без него.

Макар и със закъснение: ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ МОН!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВО, УМНО, ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!Феб-разгледах снимките от празника ви-чудесни сте Heart Eyes

ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ И НА БИЗУ И ЕЛЛЕ-БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!!

Мама Галка 23-радвам се да те чета отново Wink

На всички, които планират скорошна почивка на море -Асето, Мери Джей и др., пожелавам много слънце, мохито и купон bowuu

# 221
Здравейте на всички Simple Smile
чЕСТИТО НА ПРАЗНУВАщИТЕ !
Редовно ви чета, но немога да насмогна да пиша, влизам само за да ви се похваля, че Александра проходи Simple Smile и съм много щастлива .
Приятен ден на всички и успех на прохождащите Simple Smile Peace

# 222
  • Бургас/Пз
Ей че много прохаждащи деца! Браво на адаша Калоян и на Александра. От сега нататък така ще е! А аз да се похваля че и моят Калоян вече се изправя. Най-после вдигна тежкото дупе!!!!  Сега обаче на всякъде пипа и всичко докопва, лудницата е пълна!!!

# 223
  • SZ

Здравейте,момичета!

Честити ви рожденни дни(Мони,Стелитата,Крис,Ели)!!! Желая ви много здраве и всичко най-прекрасно от цялото си сърце!!!

Честити крачета на Калата и Алекс(и на другите,които съм пропуснала)!!!Безаварийно ползване занапред!

Момичета имам едно предложение - ако сте съгласни да подготвим нови снимчици на дечицата ни, тъй като вече наближава годинката, а тези на първата страница са от доста отдавна. Само Пухчето да каже дали ще има възможност пак да ги направи на колажчета!!!

Ани,идеята е чудесна,но за съжаление в момента ми е невъзможно,нямам никакво свободно време.Сега ни предстои преместването в новата къща,а след това в началото на август и моренцето....Може би ще успея едва през септември.Ако друг не се наеме до тогава,аз ще ги направя с най-голямо удоволствие.

Отивам да направя нов албум "Фотоколаж-3".Качвайте снимки на дечицата!

Ето го и Майстор Митко:

А това е гледката от новата  детска:

Целувки на всички!!!

# 224
mama galka23, нека да смени позата. Да обърне бебето така, че то да си мисли, че е на другата гърда. Да предлага нежеланата, когато детето е полузаспало и/или спокойно. Може струята да е по-слаба или по-силна. Има бебета, които предпочитат лявата гърда, защото чуват сърцето на мама Simple Smile)
Ако проблемът продължи, потърсете помощ. В Пловдив си имате единствения в България ЛаЛечеЛидер. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт